Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατριάρχου Ιωακείμ 45

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
παιδια παιζει μπριζολα και φραπες στο συγκεκριμενο μονο που πρεπει να ριξεις ενα γερο πακετο,και δεν λεει,διοτι με αυτα τα λεφτα παιρνεις ενα τουμπανο ct,η μια πολυ καλη βιζιτα και οχι για μια ωρα με τιμη για ολους τους συναγωνηστες

Φίλε έριξες βομβα Χριστουγεννιάτικα....χαχαχαχα!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Φίλε έριξες βομβα Χριστουγεννιάτικα....χαχαχαχα!
Δεν εριξα βομβα αδερφε ειναι ακριβως το ιδιο που συμβαινει και στα στριπτητζαδηκα,ΜΑ,ΜΟΥ εμεις δεν,οχι δεν γινετε και με το πεις για ΤΑ ΜΩΒ αρχιζουν ολοι και χοροπηδανε ετσι ειναι και εκει και περα,οσοι εχουν γερο πορτοφολι ας κανουν τα κουμαντα τους δεν λεει παντως

barbaaris

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι ομως ολες μια και μια!!πιστευς μακραν οι πιο  ωραιες σε μασατζιδικο.εσεις εχετε παει και ποια γουσταρετε τρελα???εγω πεθενω για ιφιγενεια και θα το πολεμησω και αλλο και θα τα σκασω για να το φαω..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως οι 3 που ανέφεραν ότι μάμησαν (ο ένας ανέξοδα μάλιστα) είναι και οι 3 μεσήλικες. Μήπως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ιδιότυπο ρατσισμό εναντίον των νεωτέρων;  :2funny:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παντως ειναι σιγουρο δυσκολα να μπριζολιασεις σε αυτο το μαγαζι. η βικυ που το εχει το μαγαζακι υπαρχει ακομα????

barbaaris

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω ναι.εγω οταν πηγα ηταν υποδοχη μια χρυσανθη που ειναι και σε ενα αλλο νομιζω

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
μακραν οι πιο ωραιες γυναικες συμφωνο απολυτα

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Mrs Claudia, υπάρχει ακόμη σε αυτό το 'Ιδρυμα ?

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
Παιδες πηγα πατριαρχου την περασμενη πεμπτη πρωτη φορα..απιστευτο μασαζ και μουναρες μεσα ειδικα αυτη η ιφιγενεια...δεν επεξε φραπες αλλα φουλ χουφτωμα κανονικοτατο.κωλο βυζια..εχει μουναρους το μαγαζι!!!
μας αναστατωσες τωρα.εγω με ιφιγενεια με το ζορι μονο μπουτια και λιγο κωλό,οχι βυζια, κι αυτα με αρκετες συνεδριες και εξτρα χρημα.εσυ πως τα καταφερες με τη πρωτη και μαλιστα χουφτωμα κανονικοτατο?εδωσες εξτρα και ποσα?τι συστημα χρησιμοποιησες?

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
επισης εννοεις τη χρυσανθη που ειναι ιλιαδα και πριν παλια πατριαρχου παλι?εφυγε απο ιλιαδα?

barbaaris

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω αν δουλευε ιλιαδα γιατι δεν εχς παει ποτε εκει και γενικα δεν εχς παει και σε πολλα!!μια κοντουλα ξανθια αλλα τουμπανο!!!

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μπαρμπααρι δεν απηντησες εις την ανωτερω ερωτησην μου, πως τα καταφερες με την ιφιγενεια με την πρωτην φοραν μαλιστα.ή εισαι ο αλεν ντελον ή μας λες αλλαν νταλλων.στο πιο δυσκολο φυσιοθεραπευτηριον δια προσεγγησις της θεραπευτριας.

Επισκέπτης
Πάντως οι 3 που ανέφεραν ότι μάμησαν (ο ένας ανέξοδα μάλιστα) είναι και οι 3 μεσήλικες. Μήπως εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ιδιότυπο ρατσισμό εναντίον των νεωτέρων;  :2funny:

Οι ελλεεινίδες τσούλες του συγκεκριμένου μαγαζιού γουστάρουν μεσήλικες γιατί είναι ανώμαλες!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ειναι ομως ολες μια και μια!!πιστευς μακραν οι πιο  ωραιες σε μασατζιδικο.εσεις εχετε παει και ποια γουσταρετε τρελα???εγω πεθενω για ιφιγενεια και θα το πολεμησω και αλλο και θα τα σκασω για να το φαω..

Δεν κρατάς καλύτερα τα χρήματά σου για καμια πορνοστάρ!!! Μην ασχολείσαι με την καργιόλα την Ιφιγένεια...άσε την έχω πατήσει και έμαθα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η χρυσανθη ειναι ιλιαδα εχει παρει λιγα κιλα αλλα ειναι τουρμπο τρεις φορες που την εχω παρει ειναι μονο μασαζ με τιποτα κατι αλλο. ομως δεν μπορει να δουλευει ιλιαδα και να ειναι παρθενα τελειως. ρωτησα καποια παλια εκει τη γινεται η απαντηση ηταν κρατιεσαι καλα οικονομικα ποσα λεω αρκετα μου ειπε και το τσεκαρησα και απο τον μπος ειναι μονο χοντρα πορτοφωλια καποτε μπορει να τα εδινα τωρα με την ανεχεια που υπαρχει δεν τα δινω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
η χρυσανθη ειναι ιλιαδα εχει παρει λιγα κιλα αλλα ειναι τουρμπο τρεις φορες που την εχω παρει ειναι μονο μασαζ με τιποτα κατι αλλο. ομως δεν μπορει να δουλευει ιλιαδα και να ειναι παρθενα τελειως. ρωτησα καποια παλια εκει τη γινεται η απαντηση ηταν κρατιεσαι καλα οικονομικα ποσα λεω αρκετα μου ειπε και το τσεκαρησα και απο τον μπος ειναι μονο χοντρα πορτοφωλια καποτε μπορει να τα εδινα τωρα με την ανεχεια που υπαρχει δεν τα δινω.

RESPECT στον μύστη του μασάζ Περίεργο!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Το ξανα ανεφερα στην προηγουμενη σελιδα οτι με ενα καλο πριμ μαμας και εκει αλλα ρε παιδια καλυτερα ενα ct η μια καλη βιζιτα

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα,θα μεταθεσω εδω το κυριο βαρος της αποψης μου,μια και το συγκεκριμενο καταστημα με εκφραζει χωρις ομως να εχω παρει ουτε καφε.Εκ διαισθησεως θα συμφωνησω οτι οπωσδηποτε κατι πρεπει να παιζει,μια και συγκεκριμενες κινησεις αλλα και πολυ απαλα υπονοουμενα καποιες φορες που ειχα παει στο παρελθον ετος με ειχαν πεισει για αυτο.Δεν ειναι ολες οι κοπελες ελληνιδες,αντιθετα με το τι ισχυριζεται η αγγελια,πλην ομως η εμφανιση τους,χωρις να ειναι αριστη,εχει αυτο που εγω,αλλα και αλλοι πιστευω,θελουν.Ητοι,μια κοπελλα η οποια να ειναι ετοιμη να την κυκλοφορησεις χωρις να ειναι η αξεστη ανατολικη,η κακογουστη αλβανη που συνηθως λυμαινεται τον χωρο.Δεν ισχυει το ιδιο βεβαια πλεον και για την Ιλιαδα οπου τα στανταρ εχουν πεσει.Προσωπικα η μακροχρονη πορεια μου στους οικους μαλαξης εχει ανακοπει λογω του οτι δεν φτιαχνομαι πλεον με μετριοτητες εως και ασχημοτατες που τις βρισκω να βρωμανε μπυρα,να τρωνε απο ταπερακια και να μην εχουν ιδεα απο υποτυπωδες μασαζ.Ισως οταν συγκεντρωσω ενα ποσο να το αφιερωσω στον εν λογω οικο διοτι προτιμω πραγματικα να μου κανει μασαζ μια η οποια θα ειναι της απολυτης αποδοχης μου στην εμφανιση και ακολουθως να τον παιξω παρα να πηδηξω μια ασχημη με κοιλια.Παρεπιπτωντος,συμφωνω με τον Iblis οσον αφορα την Μαρσι απο Στουρναρη οχι ομως και για Αντζελινα απο Σολωμου την οποια θεωρω πουρη για αποσυρση.Φιλικα παντα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
δεν φτιαχνομαι πλεον με μετριοτητες εως και ασχημοτατες που τις βρισκω να βρωμανε μπυρα,να τρωνε απο ταπερακια και να μην εχουν ιδεα απο υποτυπωδες μασαζ.

:2funny: :2funny: :2funny:
πολύ καλό!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Παρεπιπτωντος,συμφωνω με τον Iblis οσον αφορα την Μαρσι απο Στουρναρη οχι ομως και για Αντζελινα απο Σολωμου την οποια θεωρω πουρη για αποσυρση.Φιλικα παντα.
Για να ειμαι ειλικρινης φανταζομαι οτι διαβασες το post για elegant μασεζ.
Προσπαθησα αρκετα να βγαλω μια λιστα.
Η Ατζελινα μπηκε "τιμης ενεκεν" , αλλωστε κι εγω εχω πει πως θελει "ρεκτιφιε".
Μπηκε λογω της φινετσας και του ταμπεραμεντου της λοιπον,
και αν δεν εμπαινε θα στενοχωριοντουσαν πολλοι συναγωνιστες,
αφου ειναι στα favourites τους εδω και καιρο.
Ειναι παντα αρωματισμενη, μακιγιαρισμενη και περιποιημενη.
Εξου και την εβαλα στις elegant. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom