Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατριάρχου Ιωακείμ 45

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
μουναρες δεν ειναι καλοστεκουμενες ειναι.Πηγα περυσι.
Ηταν πρωι αλλος δεν υπηρχε ηταν δυο μια Ιφιγενεια 30+ και μια αλλη προστυχοφατσα ψιλη 40+.
Πολυ γαλιφιασμα και χαζο-χαμογελα.Πηρα Ιφιγενεια τοπαιζε επαγγελαματικο μασαζ πεταγε και το μπουτι και εσκυβε να φανει το βυζι
Δεν βλεπω τον λογο να μην γαμιουνται?
Αλλα αν σου βγαζουν την Παναγια μεχρι να τις γαμισεις και θελουν και πολλα γκαφρα δεν βλεπω
τον λογο να ενδιαφερθειι.
Πολυτελεια δεν ειδα.Παλια επιπλα του '50..

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στο συγκεκριμενο ιδρυμα για να φας μπριζολα πρεπει να εισαι γνωστος και πελατης καλος ευρωστος οικονομοικα η να σε ξερουν αυτοι που εχουν το μαγαζι η να σε παει απο το χερακι ο κολητος του μαγαζιου ο μονιμος εμενα με επηγε φιλος μου γιατρος απο παρακειμενο θεραπευτηριο ηταν ομως μονο για δυο φορες γιατι το πορτοφολι δεν αντεχε παραπανω.  το προγραμα φουλ και καλο με θεραπευτρια ελληνιδα που περασε και απο ιλιαδα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εχω ακουσει για τιμολογιο επιπεδου city tours ισχυει?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
εχουν περαση κατα καιρους απο εκει τρελλα μωρα απιθανα η ταρηφα ξεκινουσε απο 300 και επανω τα εδειναν. το μαγαζι αυτο δουλευει με γιατρους δικηγορους ευρωστους οικονομοικα που αφθονουν στη περιοχη και υπαρχει και εχεμυθεια.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πάτερ μου έτσι ακριβώς είναι,αλλά με μια ουσιώδη διαφορά.....Οι πελάτες του συγκεκριμένου μαγαζιου,αλλά και άλλων αντίστοιχων που δεν βάζουν αγγελίες,είναι άτομα υψηλού οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου,που πρωτα απ' όλα θέλουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.αι φυσικά,δεν ειναι άτομα που γράφουν τις εμπειρίες τους σε sites....

Προσωπικά έχω πάει μια και μοναδική φορά,συστημένος απο κάποιον στενό φίλο,πέρασα πολύ καλά (δεν είναι μόνον το πήδημα,και ο χωρος και η περιποίηση είναι super),όμως,και δεν ντρέπομαι να το πώ,το πορτοφόλι μου δεν αντέχει συχνες επισκέψεις σε τετοια μέρη....Οπότε βολευόμαστε με τα 80ράκια.....

Και εδώ παπαριές γράφεις.
Εχεμύθεια και πράσινα άλογα. Χαίρω πολύ.
Εννοείτε ότι σε αυτά τα πράγματα οι περισσότεροι δίνουμε μεγάλη σημασία στη εχεμύθεια. Και αυτές οι ιστορίες ότι δήθεν κοστίζει πολύ ακριβά λόγω της εχεμύθειας και των «ατόμων υψηλού οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου» όπως λες, είναι φούμαρα για καημένους.

Ήδη σε διέψευσε παραπάνω ο συναγωνιστής που πήγε και λέει ότι από ποιότητα είναι μία μετριότητα.

Κατά τα άλλα είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πάει και λες ψέματα. (συστημένος από στενό φίλο και παπαριές).
Άι συμμαζέψου. 

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
εχουν περαση κατα καιρους απο εκει τρελλα μωρα απιθανα η ταρηφα ξεκινουσε απο 300 και επανω τα εδειναν. το μαγαζι αυτο δουλευει με γιατρους δικηγορους ευρωστους οικονομοικα που αφθονουν στη περιοχη και υπαρχει και εχεμυθεια.
Γιατρους,δικηγορους,ασφαλιστες και τους κλασσικους θαμωνες του Da Capo που ξυνουν τα αρχιδια τους ολη μερα και δηλωνουν εισοδηματιες!Αυτη τη στιγμη παιζει εντεκαδα κοριτσιων στο συγκεκριμενο μασαζερι καλου επιπεδου απο εγκυροτατη πηγη-πελατη!
Αυτο που λεγαμε και πριν,δεν ειδα αλλα ακουσα-εμαθα  :grin:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Αυτη τη στιγμη παιζει εντεκαδα κοριτσιων στο συγκεκριμενο μασαζερι καλου επιπεδου απο εγκυροτατη πηγη-πελατη!
  :grin:

Να κατεβάσουμε μια ενδεκάδα και εμείς οι μπουρδελιάρηδες και αν τις νικήσουμε να πηδάμε τσάμπα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μηπως πρεπει να εχουμε και γραφειο-φιλέτο στον πυργο αθηνων με 45 γραμματεις και φαρισαιους, απεριοριστη θέα, ευάερο, ευήλιο και 328 υφισταμενους για να γαμησουμε με 500 ευρω στην π.ιωακειμ μιση με μια ωρα ????
ή μηπως πρεπει να γαμαμε την πρωταγωνιστρια του σεξ και δε σιτυ ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
συνελθετε βρε παληκαρια..

σιγα μην σκανε εκει οι φραγκατοι για να γαμησουν με 500άρες..  :uglystupid: :uglystupid:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Να κατεβάσουμε μια ενδεκάδα και εμείς οι μπουρδελιάρηδες και αν τις νικήσουμε να πηδάμε τσάμπα

και αν χάσουμε θα κάτσουμε να μας πηδήξουν οι αντίπαλες (πάλι τζάμπα)  :rockon:

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχει να περιγραψει κανεις καμια επισκεψη του η θα μιλαμε στον αερα??

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
έχει πάει κανείς? έχει στην είσοδο έχει μία χοντρή γκόμενα?

stauros5

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα πριν δυο εβδομαδες στην εισοδο εχει ενα απιστευτο μωρο νομιζω αντζελα την λενε εκανα μαζι της μονο μασαζ 80 η κοπελα πρεπει να ειναι η ομορφοτερη του χωρου οι υπολοιπες ειναι μετριες

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Πάτερ μου έτσι ακριβώς είναι,αλλά με μια ουσιώδη διαφορά.....Οι πελάτες του συγκεκριμένου μαγαζιου,αλλά και άλλων αντίστοιχων που δεν βάζουν αγγελίες,είναι άτομα υψηλού οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου,που πρωτα απ' όλα θέλουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.αι φυσικά,δεν ειναι άτομα που γράφουν τις εμπειρίες τους σε sites....

Προσωπικά έχω πάει μια και μοναδική φορά,συστημένος απο κάποιον στενό φίλο,πέρασα πολύ καλά (δεν είναι μόνον το πήδημα,και ο χωρος και η περιποίηση είναι super),όμως,και δεν ντρέπομαι να το πώ,το πορτοφόλι μου δεν αντέχει συχνες επισκέψεις σε τετοια μέρη....Οπότε βολευόμαστε με τα 80ράκια.....
Καλησπερα Αντυ!Παρακολουθω τη συζητηση με ενδιαφερον βασικα!...Τι ειδους περιποιηση ελαβες εκει που πηγες δηλ?Μεσα σε αυτα ηταν ΚΑΙ μπριζολα?Ποσο πηγε το μαλι και για ποση ωρα?Ευχαριστω

alfie14

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο εν λογω καταστημα υπαρχει ο εξης κανονας.μονο μασαζ.απο επαγγελματικο εως απαλο μεχρι χαδι.αν προσπαθησεις να πιασεις μπουτι τραβιουνται αφου δεν γινονται τετεια εκει.αν καποια σε αφησει και ακουμπησεις λιγο σου βαζει προστιμο, αφου εχεις την τυχη να πιασεις τον παρθενο μηρο της.δηλ. 80+20 και χτυπας φραπε μονος σου αν εχεις ορεξη, αφου θα στα'χει πρηξει.βεβαια στον καθε κανονα μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις.παλια υπηρχαν καποιες που προσφεραν φραπε χωρις μεγαλη προσπαθεια.οσον αφορα οτι προσφερονται κι αλλες υπηρεσιες με τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν το πιστευω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom