giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν ξερω. για πες, γιατι ?????Κι εγώ, γιατί διάβασα κι αυτό πάτερ?
δεν ξερω. για πες, γιατι ?????Κι εγώ, γιατί διάβασα κι αυτό πάτερ?
Ρε τρελλόπαπα, με δουλεύεις, την καλημέρα μουδεν ξερω. για πες, γιατι ?????
Πάτερ μου έτσι ακριβώς είναι,αλλά με μια ουσιώδη διαφορά.....Οι πελάτες του συγκεκριμένου μαγαζιου,αλλά και άλλων αντίστοιχων που δεν βάζουν αγγελίες,είναι άτομα υψηλού οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου,που πρωτα απ' όλα θέλουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.αι φυσικά,δεν ειναι άτομα που γράφουν τις εμπειρίες τους σε sites....
Προσωπικά έχω πάει μια και μοναδική φορά,συστημένος απο κάποιον στενό φίλο,πέρασα πολύ καλά (δεν είναι μόνον το πήδημα,και ο χωρος και η περιποίηση είναι super),όμως,και δεν ντρέπομαι να το πώ,το πορτοφόλι μου δεν αντέχει συχνες επισκέψεις σε τετοια μέρη....Οπότε βολευόμαστε με τα 80ράκια.....
Γιατρους,δικηγορους,ασφαλιστες και τους κλασσικους θαμωνες του Da Capo που ξυνουν τα αρχιδια τους ολη μερα και δηλωνουν εισοδηματιες!Αυτη τη στιγμη παιζει εντεκαδα κοριτσιων στο συγκεκριμενο μασαζερι καλου επιπεδου απο εγκυροτατη πηγη-πελατη!εχουν περαση κατα καιρους απο εκει τρελλα μωρα απιθανα η ταρηφα ξεκινουσε απο 300 και επανω τα εδειναν. το μαγαζι αυτο δουλευει με γιατρους δικηγορους ευρωστους οικονομοικα που αφθονουν στη περιοχη και υπαρχει και εχεμυθεια.
Αυτη τη στιγμη παιζει εντεκαδα κοριτσιων στο συγκεκριμενο μασαζερι καλου επιπεδου απο εγκυροτατη πηγη-πελατη!
μηπως πρεπει να εχουμε και γραφειο-φιλέτο στον πυργο αθηνων με 45 γραμματεις και φαρισαιους, απεριοριστη θέα, ευάερο, ευήλιο και 328 υφισταμενους για να γαμησουμε με 500 ευρω στην π.ιωακειμ μιση με μια ωρα ????εχουν περαση κατα καιρους απο εκει τρελλα μωρα απιθανα η ταρηφα ξεκινουσε απο 300 και επανω τα εδειναν. το μαγαζι αυτο δουλευει με γιατρους δικηγορους ευρωστους οικονομοικα που αφθονουν στη περιοχη και υπαρχει και εχεμυθεια.
Να κατεβάσουμε μια ενδεκάδα και εμείς οι μπουρδελιάρηδες και αν τις νικήσουμε να πηδάμε τσάμπα
και αν χάσουμε θα κάτσουμε να μας πηδήξουν οι αντίπαλες (πάλι τζάμπα)
Σωστός !!!!!!!!!!! διπλά κερδισμένοι θα ήμαστε
Καλησπερα Αντυ!Παρακολουθω τη συζητηση με ενδιαφερον βασικα!...Τι ειδους περιποιηση ελαβες εκει που πηγες δηλ?Μεσα σε αυτα ηταν ΚΑΙ μπριζολα?Ποσο πηγε το μαλι και για ποση ωρα?ΕυχαριστωΠάτερ μου έτσι ακριβώς είναι,αλλά με μια ουσιώδη διαφορά.....Οι πελάτες του συγκεκριμένου μαγαζιου,αλλά και άλλων αντίστοιχων που δεν βάζουν αγγελίες,είναι άτομα υψηλού οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου,που πρωτα απ' όλα θέλουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.αι φυσικά,δεν ειναι άτομα που γράφουν τις εμπειρίες τους σε sites....
Προσωπικά έχω πάει μια και μοναδική φορά,συστημένος απο κάποιον στενό φίλο,πέρασα πολύ καλά (δεν είναι μόνον το πήδημα,και ο χωρος και η περιποίηση είναι super),όμως,και δεν ντρέπομαι να το πώ,το πορτοφόλι μου δεν αντέχει συχνες επισκέψεις σε τετοια μέρη....Οπότε βολευόμαστε με τα 80ράκια.....
αρκει μόνο να μη λήξει ισοπαλία ...