You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Πατριάρχου Ιωακείμ 45
λοιπον,για το ιδρυμα αυτο συμβαινουν τα εξης.μασσαζ και μονο λογο του οτι εχουν πεσει προστιμα στην ιδιοκτησια πριν αρκετο καιρο,για παρατυπιες ηθικου περιεχομενου.αν εισαι λιγο επιμονος και πελατης με συχνες επισκεψεις φευγει η μουναρα που σου κανει μασσαζ μετα βεβαια το τελος του μασσαζ,και ερχεται μια αλλη οχι μουναρα αλλα μετριου βεληνεκους και ρωσσιδα η οποια ασχολειται αυστηρα με φραπε.αυτα απο προσωπικη εμπειρια και αρκετο ψαξιμο.αν συμβαινει κατι αλλο τοτε πρεπει να εισαι γνωστος και συστημενος.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
Θα σας πω την εμπειρια μου απο αυτο το ιδρυμα. πηγα πριν ενα χρονα και εκανα μασαζ με την ιφιγενεια πηγα πεντε φορες σερι με την ιφιγενεια, γιναμε φιλοι πεταγα που και που κανενα υποννοουμενο μα τιποτα εκανα και διωρο μασαζ. μια μερα ειπα θα τα παιξω ολα για ολα για να δω τι παιζει. παιρνω την ιφιγενεια πληρωναω το μασαζ και της δινω αλλα 100 και της λεω "αυτα δικα σου".Ξεκιναει στο τεταρτο αρχισα να απλωνω τα χερια αυτη το βιολι της οχι και οχι και οχι να μην τα πολυλογω το μονο που εκανα φραπε μονος μου και αυτη με χαιδευε.Πιστευω πως δεν παιζει τιποτα εκει
barkoulis71
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Διάβαζα το thread και δεν το πίστευα... έχω την άποψη ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με τίποτα κάτι παραπάνω από μασαζ στο μαγαζί αυτό. Μιλάω εκ πείρας (δυστυχώς ο μαλάκας!!!) και μάλιστα σε 2 διαφορετικές περιόδους με πολλές επισκέψεις και καταθέσεις στην καθεμία (εξ ου και η μαλακία - το δις εξαμαρτείν...). Παλιά (πολύ παλιά μιλάμε) υπήρχε μια Μαργαρίτα (νομίζω) που σε φραπέδιαζε από τη 2η-3η φορά, μόλις το πήραν γραμμή τη σούταραν! Γενικά πάντως έκαναν πάντοτε πολύ σωστό μασαζ για όποιον τον ενδιαφέρει μόνο αυτό, οπότε θεωρώ και ότι είναι σχετικά τίμιο στην προσέγγισή του μαγαζί. Όλα τα λοιπά εγώ προσωπικά τα κατατάσσω στην κατηγορία του αστικού μύθου... όπου υπάρχουν τα κονε και το χρήμα όλα γίνονται, και μου'πε ο φίλος του φίλου του γνωστού του αδερφού μου ότι κάποιος του είπε ότι γαμούσε ένας τύπος μια μουνάρα... τέτοια πράγματα
Να πω κιόλας ότι επειδή ήταν το πρώτο μασατζίδικο που πήγα στη ζωή μου πριν αρκετά χρόνια, είχα βλακωδώς σχηματίσει την άποψη ότι όλα είναι έτσι... όντως μασατζίδικα
Να πω κιόλας ότι επειδή ήταν το πρώτο μασατζίδικο που πήγα στη ζωή μου πριν αρκετά χρόνια, είχα βλακωδώς σχηματίσει την άποψη ότι όλα είναι έτσι... όντως μασατζίδικα
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
το σιγουρο παντως ειναι οτι στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν προκειται να φαμε τιποτα. NHΣTEIA!!!! πάντως αν κρίνω από το παρελθον της πατρωνας τα πραγματα θα επρεπε να ηταν πολυ διαφορετικα
Επισκέπτης
Σύντροφοι πήγα χθες Δευτέρα και κλαίω τα ευρώ μου!!! Οι γκόμενες είναι Ελλεεινίδες καργιόλες απατεώνισες!!!! ΜΑΚΡΙΑ!!! μου τάξαν φραπέ τον πλήρωσα καραβίσιο και τελικά από φραπέ τίποτα.Μου είπαν πιες τον φραπέ μόνος σου και εμείς θα σε κοιτάμε(πήρα δύο καργιόλες ο ΜΑΛΑΚΑΣ στο δωμάτιο)...και φυσικά μου είχαν ήδη τσεπώσει 150€ έκαστη και μου είπαν τιμή γνωριμίας έλα την επόμενη φορά και θα σε κεράσουμε περισσότερα!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ο andy51 για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ?
εκεί που πήγαν εχουν φραπέ στάνταρ και με +20 το πνιγουν το κουνέλι. Πάντως μη φανταστείς ότι ήταν τίποτα special από εμφάνιση, ωστε να αξιζει τον κόπο κάποιος να τις ψάξειΠοιες κοπελες απο πατριαρχου εχουν παει ιλιαδα και μαρουσι και τι προγραμμα κανουν εκει που πηγαν ?Αν η αντζελα απο πατριαρχου το ομορφωτερο μωρο του χωρου παει στα γνωστα προβλεπω πολλες αναληψεις απο τραπεζες!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Σύντροφοι πήγα χθες Δευτέρα και κλαίω τα ευρώ μου!!! Οι γκόμενες είναι Ελλεεινίδες καργιόλες απατεώνισες!!!! ΜΑΚΡΙΑ!!! μου τάξαν φραπέ τον πλήρωσα καραβίσιο και τελικά από φραπέ τίποτα.Μου είπαν πιες τον φραπέ μόνος σου και εμείς θα σε κοιτάμε(πήρα δύο καργιόλες ο ΜΑΛΑΚΑΣ στο δωμάτιο)...και φυσικά μου είχαν ήδη τσεπώσει 150€ έκαστη και μου είπαν τιμή γνωριμίας έλα την επόμενη φορά και θα σε κεράσουμε περισσότερα!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ο andy51 για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ?
Παπαγιώργη να μπω στον κόπο να τις επισκεφτώ ακόμα μια φορά μπας και με κεράσουν φραπέ και μπριζόλα ή πάλι θα κλαίω τα λεφτουδάκια μου σαν ΜΑΛΑΚΑΣ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Τ.Π.Κ.Μ.Ν.Μ.Φ. (τον πουτσο κλαιγανε μια νυχτα με φεγγαρι)Παπαγιώργη να μπω στον κόπο να τις επισκεφτώ ακόμα μια φορά μπας και με κεράσουν φραπέ και μπριζόλα ή πάλι θα κλαίω τα λεφτουδάκια μου σαν ΜΑΛΑΚΑΣ?
αποψη μου βεβαια..
εδω ακουσαμε οτι γαμιονται ασυστολα σε μαγαζι που δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει αυτο, μονο και μονο επειδη μια μασατζου ειπε σε καποιον οτι ''..την επομενη φορα........''
τί τσιμπουκια ακουσαμε οτι γινονται, τί στριφογυριστά πισωκωλομπρούμυτα γαμησια, τί κουλουρια τρωγονται..
daniel72 ειπες ταξαν φραπε και δεν εγινε τιποτα.αυτο ειναι αντιιδεολογικο.πραγματικα που παμε ως κοινωνια?
εμενα παντως δε μου εχουν ταξει ποτε φραπε.
στην ιλιαδα απο πατριαρχου δεν ξερω αν ειναι ακομα η χρυσανθη και η φαιη νομιζω.με τη χρυσανθη στην ιλιαδα πηγα μια φορα και δεν κερασε ουτε φραπε, ουτε να θωπευσω καν.αυτο εχει συμβει και σ'αλλους ή ατυχησα?
εμενα παντως δε μου εχουν ταξει ποτε φραπε.
στην ιλιαδα απο πατριαρχου δεν ξερω αν ειναι ακομα η χρυσανθη και η φαιη νομιζω.με τη χρυσανθη στην ιλιαδα πηγα μια φορα και δεν κερασε ουτε φραπε, ουτε να θωπευσω καν.αυτο εχει συμβει και σ'αλλους ή ατυχησα?
Επισκέπτης
grande μαλακεία...
Επισκέπτης
Παπαγιώργη να μπω στον κόπο να τις επισκεφτώ ακόμα μια φορά μπας και με κεράσουν φραπέ και μπριζόλα ή πάλι θα κλαίω τα λεφτουδάκια μου σαν ΜΑΛΑΚΑΣ?
θες να σε ξανακλέψουν δηλαδή; το πάθημα δεν έγινε μάθημα...
Επισκέπτης
Εγώ πάντως θα βγάλω στη φόρα τα ονόματα των ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΩΝ που με ΚΛΕΨΑΝ!!!
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ όπως λέμε grande ΚΑΡΓΙΟΛΑ!!! και ΑΓΓΕΛΙΚΗ κλασσική ΠΡΟΣΤΥΧΟΦΑΤΣΑ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑΣ!!!
Αυτά για να προστατευθούν οι σύντροφοι!!!
μην τρελενεσαι δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος,αλλα δεν κοιταξες και τις πληροφοριες που αναγραφονται στο site το μαγαζι ειναι στα ΔΕΝΣύντροφοι πήγα χθες Δευτέρα και κλαίω τα ευρώ μου!!! Οι γκόμενες είναι Ελλεεινίδες καργιόλες απατεώνισες!!!! ΜΑΚΡΙΑ!!! μου τάξαν φραπέ τον πλήρωσα καραβίσιο και τελικά από φραπέ τίποτα.Μου είπαν πιες τον φραπέ μόνος σου και εμείς θα σε κοιτάμε(πήρα δύο καργιόλες ο ΜΑΛΑΚΑΣ στο δωμάτιο)...και φυσικά μου είχαν ήδη τσεπώσει 150€ έκαστη και μου είπαν τιμή γνωριμίας έλα την επόμενη φορά και θα σε κεράσουμε περισσότερα!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ο andy51 για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ?
Επισκέπτης
μην τρελενεσαι δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος,αλλα δεν κοιταξες και τις πληροφοριες που αναγραφονται στο site το μαγαζι ειναι στα ΔΕΝ
O Andy51 ρε φίλε έγραψε ότι με 200€+ τρως μπριζόλα,επομένως κοίταξα τις πληροφορίες.Η ουσία πάντως παραμένει η ίδια...ενώ πλήρωσα τις ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ για να μου παράσχουν extra υπηρεσίες αυτές δεν μου έδωσαν σε αντάλλαγμα τίποτα.Άρα πρόκειται για ΚΛΕΨΙΑ!!!...και φυσικά όπως καταλαβαίνεις δεν θέλησα να δώσω συνέχεια...δηλαδή να τους κάνω τα μούτρα κρέας που με έκλεψαν γιατί δεν γούσταρα να έχω άλλου είδους μπλεξίματα.Το μόνο όπλο που έχω είναι να τις ΚΑΝΩ ΒΟΥΚΙΝΟ σε αυτό εδώ το site για να μην την πατήσει κανένας άλλος σύντροφος όπως την πάτησα εγώ.
O Andy51 ρε φίλε έγραψε ότι με 200€+ τρως μπριζόλα,επομένως κοίταξα τις πληροφορίες.Η ουσία πάντως παραμένει η ίδια...ενώ πλήρωσα τις ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ για να μου παράσχουν extra υπηρεσίες αυτές δεν μου έδωσαν σε αντάλλαγμα τίποτα.Άρα πρόκειται για ΚΛΕΨΙΑ!!!...και φυσικά όπως καταλαβαίνεις δεν θέλησα να δώσω συνέχεια...δηλαδή να τους κάνω τα μούτρα κρέας που με έκλεψαν γιατί δεν γούσταρα να έχω άλλου είδους μπλεξίματα.Το μόνο όπλο που έχω είναι να τις ΚΑΝΩ ΒΟΥΚΙΝΟ σε αυτό εδώ το site για να μην την πατήσει κανένας άλλος σύντροφος όπως την πάτησα εγώ.
Πολύ σωστά βούκινο μήπως βάλουν μυαλό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K