Ναι τους έκανες τη μούρη κρέας..... Κατ αρχήν αν ήσουνα προσεκτικός και έβλεπες τι έχει γραφτεί για το εν λόγω μαγαζί, ούτε απ έξω δεν θα πέρναγες. Δεύτερον ο andy μπορεί να είπε 200 και βάλε και ενδεχομένως να είναι σωστό, αυτό δεν σημαίνει όμως πως στο συγκεκριμένο μαγαζί πάς αέρα πατέρα. Λες με το που σε είδανε.. να λέγανε βρε καλώς τον λεβέντη μας τον πηδηχταρά μας? Όπως βλέπεις και αλλού, όπου η μπριζόλα είναι το κύριο πιάτο, πάνε συναγωνιστές και ζορίζονται, στην Πατριάρχου θα πήδαγες με τη μία?O Andy51 ρε φίλε έγραψε ότι με 200€+ τρως μπριζόλα,επομένως κοίταξα τις πληροφορίες.Η ουσία πάντως παραμένει η ίδια...ενώ πλήρωσα τις ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ για να μου παράσχουν extra υπηρεσίες αυτές δεν μου έδωσαν σε αντάλλαγμα τίποτα.Άρα πρόκειται για ΚΛΕΨΙΑ!!!...και φυσικά όπως καταλαβαίνεις δεν θέλησα να δώσω συνέχεια...δηλαδή να τους κάνω τα μούτρα κρέας που με έκλεψαν γιατί δεν γούσταρα να έχω άλλου είδους μπλεξίματα.Το μόνο όπλο που έχω είναι να τις ΚΑΝΩ ΒΟΥΚΙΝΟ σε αυτό εδώ το site για να μην την πατήσει κανένας άλλος σύντροφος όπως την πάτησα εγώ.
Ελεος. Και κάτι ακόμη... Πλήρωσες προκαταβολικά? Ασ μην το χαρακτηρίσω. Στο ψηλικατζίδικο πας και πρώτα παίρνεις το προϊόν και μετά πληρώνεις. Η largesse σε μάρανε.
Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία με το μαγαζί αυτό. Παρ΄ότι είμαι από τους μετρημένους στα δάχτυλα που έχω φάει ανέξοδη μπριζόλα στο μαγαζί, πριν από χρόνια, ουτε να ακούω γιαυτό δεν θέλω. Μπορεί αφού φας κανά χιλιάρικο σε επισκέψεις κάποια να πειστεί να βγείτε και ότι προκύψει. Ασε που πρέπει να ξεχάσετε δυό κουκλάκια από εκεί μέσα (δεν θυμάμαι τα ονόματα τους) γιατι είναι ζευγάρι.