Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατριάρχου Ιωακείμ 45

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
O Andy51 ρε φίλε έγραψε ότι με 200€+ τρως μπριζόλα,επομένως κοίταξα τις πληροφορίες.Η ουσία πάντως παραμένει η ίδια...ενώ  πλήρωσα τις ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ για να μου παράσχουν extra υπηρεσίες αυτές δεν μου έδωσαν σε αντάλλαγμα τίποτα.Άρα πρόκειται για ΚΛΕΨΙΑ!!!...και φυσικά όπως καταλαβαίνεις δεν θέλησα να δώσω συνέχεια...δηλαδή να τους κάνω τα μούτρα κρέας που με έκλεψαν γιατί δεν γούσταρα να έχω άλλου είδους μπλεξίματα.Το μόνο όπλο που έχω είναι να τις ΚΑΝΩ ΒΟΥΚΙΝΟ σε αυτό εδώ το site για να μην την πατήσει κανένας άλλος σύντροφος όπως την πάτησα εγώ.
Ναι τους έκανες τη μούρη κρέας.....  Κατ αρχήν αν ήσουνα προσεκτικός και έβλεπες τι έχει γραφτεί για το εν λόγω μαγαζί, ούτε απ έξω δεν θα πέρναγες. Δεύτερον ο andy μπορεί να είπε 200 και βάλε και ενδεχομένως να είναι σωστό, αυτό δεν σημαίνει όμως πως στο συγκεκριμένο μαγαζί πάς αέρα πατέρα. Λες με το που σε είδανε.. να λέγανε βρε καλώς τον λεβέντη μας τον πηδηχταρά μας?  Όπως βλέπεις και αλλού, όπου η μπριζόλα είναι το κύριο πιάτο, πάνε συναγωνιστές και ζορίζονται, στην Πατριάρχου θα πήδαγες με τη μία?
Ελεος.   Και κάτι ακόμη... Πλήρωσες προκαταβολικά? Ασ μην το χαρακτηρίσω. Στο ψηλικατζίδικο πας και πρώτα παίρνεις το προϊόν και μετά πληρώνεις. Η largesse σε μάρανε.

Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία με το μαγαζί αυτό. Παρ΄ότι είμαι από τους μετρημένους στα δάχτυλα που έχω φάει ανέξοδη μπριζόλα στο μαγαζί, πριν από χρόνια, ουτε να ακούω γιαυτό δεν θέλω.  Μπορεί αφού φας κανά χιλιάρικο σε επισκέψεις κάποια να πειστεί να βγείτε και ότι προκύψει. Ασε που πρέπει να ξεχάσετε δυό κουκλάκια από εκεί μέσα (δεν θυμάμαι τα ονόματα τους) γιατι είναι ζευγάρι. 

alfie14

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι τους έκανες τη μούρη κρέας.....  Κατ αρχήν αν ήσουνα προσεκτικός και έβλεπες τι έχει γραφτεί για το εν λόγω μαγαζί, ούτε απ έξω δεν θα πέρναγες. Δεύτερον ο andy μπορεί να είπε 200 και βάλε και ενδεχομένως να είναι σωστό, αυτό δεν σημαίνει όμως πως στο συγκεκριμένο μαγαζί πάς αέρα πατέρα. Λες με το που σε είδανε.. να λέγανε βρε καλώς τον λεβέντη μας τον πηδηχταρά μας?  Όπως βλέπεις και αλλού, όπου η μπριζόλα είναι το κύριο πιάτο, πάνε συναγωνιστές και ζορίζονται, στην Πατριάρχου θα πήδαγες με τη μία?
Ελεος.   Και κάτι ακόμη... Πλήρωσες προκαταβολικά? Ασ μην το χαρακτηρίσω. Στο ψηλικατζίδικο πας και πρώτα παίρνεις το προϊόν και μετά πληρώνεις. Η largesse σε μάρανε.

η ιστορία με το μαγαζί αυτΚαι για να τελειώνει αυτή ό. Παρ΄ότι είμαι από τους μετρημένους στα δάχτυλα που έχω φάει ανέξοδη μπριζόλα στο μαγαζί, πριν από χρόνια, ουτε να ακούω γιαυτό δεν θέλω.  Μπορεί αφού φας κανά χιλιάρικο σε επισκέψεις κάποια να πειστεί να βγείτε και ότι προκύψει. Ασε που πρέπει να ξεχάσετε δυό κουκλάκια από εκεί μέσα (δεν θυμάμαι τα ονόματα τους) γιατι είναι ζευγάρι. 
απο ποία εφαγες μπριζολα αν επιτρεπεται? και δηλ.αν ειναι ζευγαρι αυτο αποκλειει να προσφερουν οτι και οι αλλες?τωρα αν ειναι ζευγαρι ή τις ειδες εξω σε ρομαντικες στιγμες(το πιθανοτερο)ή εισαι φιλος με το μαγαζι,το οποιο δε φαινεται απο τα γραφομενα σου.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
απο ποία εφαγες μπριζολα αν επιτρεπεται? και δηλ.αν ειναι ζευγαρι αυτο αποκλειει να προσφερουν οτι και οι αλλες?τωρα αν ειναι ζευγαρι ή τις ειδες εξω σε ρομαντικες στιγμες(το πιθανοτερο)ή εισαι φιλος με το μαγαζι,το οποιο δε φαινεται απο τα γραφομενα σου.
Μπριζόλα έφαγα κάπου το 2003 από κάποια ( δεν λέω όνομα παρ΄ότι το θυμάμαι καλά γιατί κατα σύμπτωση πριν δούλευε σε τράπεζα με την οποία συνεργαζόμουνα) την οποία τη σουτάρανε μόλις μάθανε πως έκανε παρατυπίες. Ηταν ανέξοδο γιατί μάλλον επρόκειτο για νύμφω καθότι οτι έγινε, έγινε μέσα στην τιμή που οφείλω να ομολογήσω ήταν και παραμένει τσουχτερή. Όσο για τα νυμφίδια τα έχω δεί έξω να ζυμογαλιάζονται προκλητικότατα σε κοινή θέα. Δεν είμαι φίλος του μαγαζιού όχι για κανά ιδιαίτερο λόγο. απλά αν θέλω πραγματικό μασάζ πάω σε φυσιοθεραπευτή κανονικό αντί να αυπαραμυθιάζομαι

Επισκέπτης

Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία με το μαγαζί αυτό. Παρ΄ότι είμαι από τους μετρημένους στα δάχτυλα που έχω φάει ανέξοδη μπριζόλα στο μαγαζί, πριν από χρόνια, ουτε να ακούω γιαυτό δεν θέλω.  Μπορεί αφού φας κανά χιλιάρικο σε επισκέψεις κάποια να πειστεί να βγείτε και ότι προκύψει. Ασε που πρέπει να ξεχάσετε δυό κουκλάκια από εκεί μέσα (δεν θυμάμαι τα ονόματα τους) γιατι είναι ζευγάρι. 

Τι μας λες ρε φιλαράκο? :headbang: δηλαδή εσύ είσαι τόσο μάγκας και πρώτα γαμάς και μετά πληρώνεις? Για πες μας σε πιο μαγαζί έχεις πάει πρώτη φορά και πρώτα γάμησες και μετά πλήρωσες? και μιλάω για μασάζ γιατί σε στούντιο και μπουρδέλα αν μας πεις ότι πρώτα γάμησες και μετά πλήρωσες θα σου δώσω την γκόμενά μου να την γαμήσεις τσάμπα! :jerking: :jerking: :jerking:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τι μας λες ρε φιλαράκο? :headbang: δηλαδή εσύ είσαι τόσο μάγκας και πρώτα γαμάς και μετά πληρώνεις? Για πες μας σε πιο μαγαζί έχεις πάει πρώτη φορά και πρώτα γάμησες και μετά πλήρωσες? και μιλάω για μασάζ γιατί σε στούντιο και μπουρδέλα αν μας πεις ότι πρώτα γάμησες και μετά πλήρωσες θα σου δώσω την γκόμενά μου να την γαμήσεις τσάμπα! :jerking: :jerking: :jerking:
Danielako αν ήξερες καλά το χώρο των μασάζ θα ήξερες πως μόνο στη Λέκκα πρώτα πληρώνεις και μετά διαλέγεις. Και μόνο τα Call Girls και στα μπουρδέλα πρώτα πληρώνεις, όπως πολύ σωστά είπες. Είμαι σαράντα χρόνια φούρναρης στο χώρο από την εποχή της Βείκου ( Ακρόπολη) για τους παλαιούς, και σε μασατζίδικο ποτέ μα ποτέ δεν πλήρωσα προκαταβολικά. Όσο για την γκόμενα σου σ' ευχαριστώ για την ευγενική σου προσφορά αλλά δεν θα πάρω, παρά το ότι και σε κρυφά σπίτια έχω πρόσωπο και πρώτα γαμάω κι αν δεν έχω πληρώνω την επόμενη. 

Επισκέπτης
Danielako αν ήξερες καλά το χώρο των μασάζ θα ήξερες πως μόνο στη Λέκκα πρώτα πληρώνεις και μετά διαλέγεις. Και μόνο τα Call Girls και στα μπουρδέλα πρώτα πληρώνεις. Είμαι σαράντα χρόνια φούρναρης στο χώρο από την εποχή της Βείκου ( Ακρόπολη) για τους παλαιούς, και σε μασατζίδικο ποτέ μα ποτέ δεν πλήρωσα προκαταβολικά. Όσο για την γκόμενα σου σ' ευχαριστώ για την ευγενική σου προσφορά αλλά δεν θα πάρω, παρά το ότι και σε κρυφά σπίτια έχω πρόσωπο και πρώτα γαμάω κι αν δεν έχω πληρώνω την επόμενη. 

Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά και έχεις και κακό σήμα! :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Okay αντε να παραδεχτώ πως εγώ είμαι μάγκας.. Για πες μας όμως σε ποια μασατζιδικα πήγες εσύ και πλήρωσες προκαταβολικά..πριν φας μπριζόλα. Να δώ τι θα πούν και οι υπόλοιποι.. Με τρώει η περιέργεια...

ΥΓ Και παρεπιπτόντως τα ελληνικά μου είναι περίφημα. Όχι μόνο διαβάζω τα κείμενα ως έχουν αλλά και τα "small lines" ελληνιστί αυτά που υπονοούν. Και καταλαβαίνω πως απλά την έκανες τη μαλακία, τάχεις πάρει με το δίκιο σου γιατί σε κορόιδεψαν αλλά ξεσπάς σε όσους σου το θυμίζουν

alfie14

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο παρτιαρχης ιωακειμ αρκετες φορες ζηταει πρωτα χρημα και μετα σε χαλαρωνει με μασαζ, τουλαχιστον με μενα ετσι γινεται.

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Okay αντε να παραδεχτώ πως εγώ είμαι μάγκας.. Για πες μας όμως σε ποια μασατζιδικα πήγες εσύ και πλήρωσες προκαταβολικά..πριν φας μπριζόλα. Να δώ τι θα πούν και οι υπόλοιποι.. Με τρώει η περιέργεια...

και ομως φιλε αυτη την μαλακια της προπληρωμης τωρα τελευταια την ακολουθουν και στην μαρνης και επισης στο πατησιων 131.. :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.130
Πόντοι
22.785
και ομως φιλε αυτη την μαλακια της προπληρωμης τωρα τελευταια την ακολουθουν και στην μαρνης και επισης στο πατησιων 131.. :jerking:
Εγω και δυο φιλαρακια απο εδω μεσα οταν μας ζητησαμε προπληρωμη την καναμε.........
ουστ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

ΥΓ Και παρεπιπτόντως τα ελληνικά μου είναι περίφημα. Όχι μόνο διαβάζω τα κείμενα ως έχουν αλλά και τα "small lines" ελληνιστί αυτά που υπονοούν. Και καταλαβαίνω πως απλά την έκανες τη μαλακία, τάχεις πάρει με το δίκιο σου γιατί σε κορόιδεψαν αλλά ξεσπάς σε όσους σου το θυμίζουν

Νομίζω πως απαντήσαν οι σύντροφοι για λογαριασμό μου! και που είσαι... μάλλον ψωνισμένος μαλάκας είσαι και όχι μάγκας!!! ;) :rockon: :rockon: :rockon:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Daniel μάλλον κρίνεις εξ ίδίων τα αλλότρια και με αποκαλείς ψωνισμένο μαλάκα αλλά ουδόλως με απασχολεί η γνώμη σου γιατί δεν προέρχεται από έναν ανθρωπο σοβαρό την γνώμη του οποίου εκτιμώ και σέβομαι αλλά από ένα κουτορνίθι που το έπιασαν Κώτσο. Όσο για τον αν μου απάντησαν α) Πατριάρχου Ιωακείμ δεν πάω αντίθετα μ' εσένα που πήγες κι έμεινες με το πουλι στο χέρι ως μαλακοκαύλης μιάς που δεν τον έπιασαν στα χεράκια τους να στον σκληρύνουν β) και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω την μόδα αυτή την ξεκίνησαν τώρα τελευταία. Αν είστε παλιοί και αξιόπιστοι πελάτες πολύ κακώς που το δεχτήκατε. 

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
λοιπον,για το ιδρυμα αυτο συμβαινουν τα εξης.μασσαζ και μονο λογο του οτι εχουν πεσει προστιμα στην ιδιοκτησια πριν αρκετο καιρο,για παρατυπιες ηθικου περιεχομενου.αν εισαι λιγο επιμονος και πελατης με συχνες επισκεψεις φευγει η μουναρα που σου κανει μασσαζ μετα βεβαια το τελος του μασσαζ,και ερχεται μια αλλη οχι μουναρα αλλα μετριου βεληνεκους και ρωσσιδα η οποια ασχολειται αυστηρα με φραπε.αυτα απο προσωπικη εμπειρια και αρκετο ψαξιμο.αν συμβαινει κατι αλλο τοτε πρεπει να εισαι γνωστος και συστημενος.

φιλε αυτο γινεται στην ηπειρου!!
οσον αφορα την προπληρωμη συμφωνω απολυτα με τον wind!!
αν ειστε γνωστοι και ζητανε μπροσταντζα....απλα φυγετε!!
αλλα και σε νεους τι γινεται?? δινουν τα 60 μπροστα η τα 80? μηπως περιμενουν να δωσει το νεουδι 80 και ΜΕΤΑ να του πουν για φουλ +20 (=100)?? :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βρε παληκαρια, ειμαστε καλα που θα προ-πληρωνουμε στις μασαζεγι ????

γιατι οταν σας το λενε αυτο δεν τις λετε κατι σαν ''..αντε σκισου μωρη καριολα....'' ή ''..τι λες μωρη ξιπασμενη....'' με ολα τα συνεπαγόμενα ????

θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε δηλαδη ?? εμεις πληρωνουμε, άλλοι θα μας λενε τί να κανουμε και μαλιστα σε μια αγορα που ειναι ήδη διαμορφωμενα διαφορετικα τα πραγματα ????

Επισκέπτης
Daniel μάλλον κρίνεις εξ ίδίων τα αλλότρια και με αποκαλείς ψωνισμένο μαλάκα αλλά ουδόλως με απασχολεί η γνώμη σου γιατί δεν προέρχεται από έναν ανθρωπο σοβαρό την γνώμη του οποίου εκτιμώ και σέβομαι αλλά από ένα κουτορνίθι που το έπιασαν Κώτσο. Όσο για τον αν μου απάντησαν α) Πατριάρχου Ιωακείμ δεν πάω αντίθετα μ' εσένα που πήγες κι έμεινες με το πουλι στο χέρι ως μαλακοκαύλης μιάς που δεν τον έπιασαν στα χεράκια τους να στον σκληρύνουν β) και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω την μόδα αυτή την ξεκίνησαν τώρα τελευταία. Αν είστε παλιοί και αξιόπιστοι πελάτες πολύ κακώς που το δεχτήκατε. 

Αφού δεν έχεις πάει Πατριάρχου Ιωακείμ τι μας ζαλίζεις τον έρωτα ρε παλιομαλάκα?τον τίτλο του thread μπήκες στον κόπο να τον διαβάσεις ρε αναλφάβητε που θα με πεις κουτορνίθι? καλά έγραψα εγώ ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! :jerking: :jerking: :jerking:

barbaaris

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες πηγα πατριαρχου την περασμενη πεμπτη πρωτη φορα..απιστευτο μασαζ και μουναρες μεσα ειδικα αυτη η ιφιγενεια...δεν επεξε φραπες αλλα φουλ χουφτωμα κανονικοτατο.κωλο βυζια..εχει μουναρους το μαγαζι!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
παιδια παιζει μπριζολα και φραπες στο συγκεκριμενο μονο που πρεπει να ριξεις ενα γερο πακετο,και δεν λεει,διοτι με αυτα τα λεφτα παιρνεις ενα τουμπανο ct,η μια πολυ καλη βιζιτα και οχι για μια ωρα με τιμη για ολους τους συναγωνηστες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom