ρε οβελιξ ολο απο τα μαυρα περνας μια δω μια αμφιτριτης
Να σου πω δεν έχεις και αδικο. Απλά δεν πολυσυμπαθω τα "ευκολα". Με ιντριγκάρει η αβεβαιότητα (αρκεί να μην κρατάει για πάντα. Παντως απο το συγκεκριμένο έχω να περάσω πάνω απο χρόνο.
ρε οβελιξ ολο απο τα μαυρα περνας μια δω μια αμφιτριτης
σε τρωει ο κολος σου να πετας τσαμπα φραγκαΝα σου πω δεν έχεις και αδικο. Απλά δεν πολυσυμπαθω τα "ευκολα". Με ιντριγκάρει η αβεβαιότητα (αρκεί να μην κρατάει για πάντα. Παντως απο το συγκεκριμένο έχω να περάσω πάνω απο χρόνο.
σε τρωει ο κολος σου να πετας τσαμπα φραγκα
... λες να το κτύπησε η οικονομική κρίση...;;;λογικό θα ήταν με τις υπηρεσίες τους....Πέρασα προ ημερών απο το εν λόγω ίδρυμα, αλλα δεν ανοιξε κανείς. Την επόμενη μέρα έπαιρνα τηλ, αλλα απάντηση καμιά. Γνωρίζει κανείς αν έκλεισε?
μην το ελπίζεις...εχουμε κανενα νεοτερο? ελπιζω με την κριση να αλλαξε...!
μην το ελπίζεις...
...δεν σου διαφεύγει έτσι είναι....Έτσι λέτε αλλά εγώ βλέπω ότι έχει 10 σελίδες ποσταρίσματα, εν αντιθέσει με άλλα που είναι φούλ και έχουν λιγότερες σελίδες. Μήπως είναι καλλίτερα να αγνοηθεί πραγματικά. Εννοείται ότι αν κάποιος το επισκευθεί και διαπιστώσει ότι κάτι έχει αλλάξει , κάτι θα γράψει. Με το να ρωτάμε και μετά να λέμε κλείστετο δεν λέει τίποτα νομίζω. Εκτός και κάτι μου διαφεύγει...............
Επισκεψη στο μυθικο μαγαζι των VIP, των πολλων ευρω, των πανεμορφων ελληνιδων που καθοντε μονο
στα χοντρα πορτοφολια...
Τ Ρ Ι Χ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η επιπλωση, ο διακοσμος και η γενικοτερη ατμοσφαιρα ειναι "η θεια απο το Σικαγο" αρχαιολογιες....
Ενα συνηθισμενο, στην κυριολεξια, μασατζιδικο με μετριες ελληνιδες ψιλογεματουλες, που διαφημιζουν
οτι εχουν ριξει και τις τιμες στα 60 ευρω και με αιθερια ελαια στα 70
Παρουσες Αφροδιτη (χοντρουλα) , Τανια η Τατιανα (μπαζο-μιλφ) και κανα-δυο που δεν θυμαμαι...
Σιγα τα ωα...
Σιγα μην εκανα με δαυτες...Για πες μας και τι υπηρεσίες σου προσφέρθηκαν.
.....στο συγκεκριμένο και αν από τους πρώτους πελάτες , εξαντλήθηκαν όλοι οι τρόποι ....και το αποτέλεσμα ήταν zero...!!!Πόσο πιο συγκεκριμένος να γίνει ο άνθρωπος? σου έφερε παράδειγμα απο τη Μύκονο....θα πας 2-3 φορές,θα γίνεις πελάτης,θα δείξεις τις προθέσεις σου με διακριτικότητα και θα αφήσεις να εννοηθεί ότι "λεφτά υπάρχουν"....τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου....
.....στο συγκεκριμένο και αν από τους πρώτους πελάτες , εξαντλήθηκαν όλοι οι τρόποι ....και το αποτέλεσμα ήταν zero...!!!
...είμαι απόλυτα σύμφωνος έτσι και έγινε....!!Αγαπητέ gepap,η αμφιβολία περί του αποτελέσματος κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον...βέβαια,υπάρχουν και όρια....δίνεις ενα χ περιθώριο,αν δεις οτι δεν γίνεται τίποτα,πας πάσο.....