NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.655
- Πόντοι
- 216
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΗ.
οποιος θελει να πεταξει λευτα ας παει...
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΗ.
Αν και εχω επισκεφτει πανω απο 30 ιδρυματα τα τελαυταια 7 και πλεον χρονια σημερα νομιζω οτι βρηκα την μεγαλυτερη απατη ΕVER...Επισκεψη σημερα στον εν λογω χωρο στον οποιο ειχα να παω σχεδον ενα χρονο γιατι ειχε φθινουσα πορεια.
Θα σε μαλώσω όμως !!!! ΠΛΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ??????
Οξω όξω πιο όξω δεν γίνεται
Πίσσα και πούπουλα και έξω απο την πόλη !!!
και να μην τάχουμε πει;;; μαύρο....!!Αν και εχω επισκεφτει πανω απο 30 ιδρυματα τα τελαυταια 7 και πλεον χρονια σημερα νομιζω οτι βρηκα την μεγαλυτερη απατη ΕVER...Επισκεψη σημερα στον εν λογω χωρο στον οποιο ειχα να παω σχεδον ενα χρονο γιατι ειχε φθινουσα πορεια.Αφου λοιπον μου ανοιγη την πορτα η κυρια κουμπαρομπεμπεκα με βαζει στο δωματιο και στελνει τρεις (κοπελιτσες)για να διαλεξω,αφου τις το ζητησα πρωτα εγω,γιατι αυτη βεβαια δεν μπηκε καν στον κοπο να με ρωτησει,και με εστειλε στο δωματιο με την κοπελα που διαλεξε αυτη.Τελος παντων για να μην λεω πολλα,το προγραμμα ηταν 35 λεπτα μασσαζ ποδιων,και 2-3 λεπτα κοιλια και μετα η κοπελα μου ανακοινωσε οτι τελειωσαμε και μπορω να παω αν θελω για ντουζ.Οταν την ρωτησα αν μου κανει πλακα αυτη μου απαντησε οτι δεν ξερει τι κανουν αλλου αλλα εκει..........!!!!!!!!!!!!Αφου εκανα πραγματι ενα κρυο ντουζ γιατι τελικα το χρειαζομουνα βγαινοντας ειπα στην κουμπαρομπεμπεκα αν αυτο ειναι το προγραμμα για τα ογδοντα ευρω-80- που πληρωσα?δηλ.35 λεπτα ποδια και αυτη με απιστευτη ανεση μου ειπε αν δεν σου εκανε πλατη να μου το πεις να της ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οφειλω να πω οτι μετα απο τοσα χρονια και τοσα μασσαζ
σημερα τα ειδα ολα................Δεχομε συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε οβελιξ ολο απο τα μαυρα περνας μια δω μια αμφιτριτηςΠέρασα προ ημερών απο το εν λόγω ίδρυμα, αλλα δεν ανοιξε κανείς. Την επόμενη μέρα έπαιρνα τηλ, αλλα απάντηση καμιά. Γνωρίζει κανείς αν έκλεισε?