Θα πω για αυτές που έχω εμπειρία επιγραμματικά:
1. Αμαλία: Ό,τι έχουν πει οι παραπάνω ισχύει. Αξίζει 100% για αυτό που είναι εκτός αν κάποιος προτιμά μία πιο μεστωμένη γυναίκα με μεγαλύτερη εμπειρία.
2. Ντάνα: Έχω μεγάλη εμπειρία με την Ντάνα. Έχουν υπάρξει πολύ καλές στιγμές, αλλά είναι και με τις μέρες της. Στήνεται καλά και δεν αποφεύγει το deepthroat. Από ένα σημείο και μετά όμως ήταν εμφανές ότι κουράστηκε ενώ δεν προσέχει και πολύ σχολαστικά τη σιλουέτα της για όσους είναι σχολαστικοί με αυτό.
3. Ευριδίκη: Έχω καιρό όμολογώ να τη συναντήσω. Η συγκεκριμένη βασίζεται κυρίως στην εμφάνιση καθώς έχει μία υπέροχη μέση-δαχτυλίδι και ποδάρες, μόνο που το στήθος της είναι κάπως πεσμένο αν και εμένα δεν με ενοχλεί και τόσο να πω την αλήθεια. Κατά την πράξη, αν και βγάζει μία θετική διάθεση, γενικά έχει την τάση να κλέβει και στο στοματικό και στο σεξ, δεν έχει ιδιαίτερο ζήλο. Η καλύτερη στάση είναι να την βάλεις να ανέβει από πάνω σου. Επιφυλάσσομαι πάντως γιατί μπορεί να έχει βελτιωθεί από τότε που την είχα πάρει τελευταία φορά.
4. Δήμητρα: Μία φορά την πήρα και το μετάνιωσα οικτρά. Ξινή όσο δεν πάει και χωρίς καμία διάθεση να σε ικανοποιήσει. Δεν το έχει. Χι από μένα εκτός αν εν τω μεταξύ βελτιώθηκε δραματικά που εμένα μού φαίνεται πολύ δύσκολο να συνέβη.
5. Αλεξία: Εδώ τι να πεις... Ένα απλό κοριτσάκι χωρίς ούτε την τρομερή εμφάνιση ούτε τις υπηρεσίες. Έχει μία -κάπως- καλη διάθεση που τη σώζει λίγο, αλλά γενικά βγάζει κάτι το αντιερωτικό και φαίνεται ότι βαριέται. Δεν βρίσκω περιθώρια βελτίωσης στη συγκεκριμένη γιατί δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα έξυπνη ενώ έχει και τα κιλάκια της.
6. Νάντια: Εντάξει, πέρασε καλές ημέρες, αλλά είναι σίγουρο ότι πρεπει να αποσυρθεί από την ενεργο δράση. Κουράστηκε και φθάρηκε πολύ.
7. Μαρίνα από λιμάνι (στο 100): Κοιμάται όρθια. Δεν τη συνιστώ. Το χειρότερο ειναι ότι δεν πήρα καν απλό πρόγραμμα, αλλά η τύπισα δεν εκτίμησε καν τα (ουκ ολίγα) χρήματα που έδωσα. Απλώς διεκπεραιωτική μιλφ αλλά επειδή είναι Ρωσίδα έχει τη φινέτσα και το στυλ που έχουν οι περισσότερες συμπατριώτισές της χωρίς όμως να μεταφράζεται σε καλή απόδοση στο κρεβάτι ενώ είναι και εξαιρετικά ακριβή παρ' ότι πολύ αδύνατη και με πεσμένο στήθος. Κρίμα...