Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 719K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
384
Πόντοι
21
Την τελευταια φορα που πηγα,αρχες του χρονου με Αμαλια,μολις κατεβηκα απο το αμαξι,ακριβως πισω απο το Μονικας Α στις ελιες,οντως,με πλησιασαν δυο κοπρες με απειλητικες διαθεσεις...στην αρχη σκεφτηκα οτι θα μου την πεσουνε και θα εχω ντραβαλα....περπατωντας προς τα σπιτια ηρθαν κοντα μου αλλα ως εκει.....μολις πλησιασα εντος των σπιτιων εφυγαν.....δεν ξερω ρε μαγκες,τι να πω....δεν νομιζω οτι τα εχουν εκει στο να δαγκωσουν πελατες...αλλα βεβαια το ερωτημα ειναι οτι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος 100%......κι αν σ ορμηξουν???

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
384
Πόντοι
21
φιλε χαχανουλη,μην το πολυ σκεφτεσαι και καιγεσαι,δεν υπαρχει λογος....η πρωτη φορα παντα ειναι η πρωτη φορα...μην περιμενεις και πολλα...σε αλλους ειναι καλη σε αλλους μετρια σε αλλους σκατα......πηγαινε επανω,δες με ποια κοπελα νιωθεις ανετα και πες της το και το......απο κει και περα μακαρι να βγει καλη η φαση μεσα και να μην μπλοκαριστεις....τα καλυτερα γαμησια ερχονται μετεπειτα.Αν θυμηθω εμενα,το 1994 στην Ασκληπειου,ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν της τον εχωσα η οχι τελικα!!!αχαχα......αλλες συνθηκες τοτε.

Sexomanis77

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
28
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι είναι επικίνδυνο με τα σκυλιά....πόσο μάλλον όταν πας με τα πόδια και μπορεί να στην έχουν στήσει πουθενά πιο πάνω.Εγώ έκανα μεταβολή και έφυγα.Πάντως θα παρακαλούσα όλους τους συναγωνιστές που πηγαίνουν στα εν λόγω στούντιο να λένε για τα σκυλιά στην υπηρεσία,μπας και γίνει κάτι...Δεν γίνεται να χουμε τον φόβο.Αν θέλουν να χουν κατοικίδια ας αναλάβουν και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις.Την άλλη  φορά που θα ανέβω θα ναι σίγουρα με ταξί!!

Xaxanoulhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
94
Πόντοι
0
φιλε χαχανουλη,μην το πολυ σκεφτεσαι και καιγεσαι,δεν υπαρχει λογος....η πρωτη φορα παντα ειναι η πρωτη φορα...μην περιμενεις και πολλα...σε αλλους ειναι καλη σε αλλους μετρια σε αλλους σκατα......πηγαινε επανω,δες με ποια κοπελα νιωθεις ανετα και πες της το και το......απο κει και περα μακαρι να βγει καλη η φαση μεσα και να μην μπλοκαριστεις....τα καλυτερα γαμησια ερχονται μετεπειτα.Αν θυμηθω εμενα,το 1994 στην Ασκληπειου,ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν της τον εχωσα η οχι τελικα!!!αχαχα......αλλες συνθηκες τοτε.
Έχω ξαναδοκιμάσει με κοπέλα του χώρου (όχι από την Πάτρα) και από το άγχος δεν.. Οπότε είπα να το ψάξω λίγο καλύτερα εδώ στην Πάτρα. Μια κρυάδα την πήρα και με έριξε λίγο, αλλά οι κ@@υλες εχουν χτυπήσει κόκκινο. Οπότε λέω να πάω στην Νάντια ή στον Γλαυκο και να γίνει η δουλειά. Γι αυτο και ρώτησα αν κάποια κοπέλα εκτός Αμαλίας αξίζει στον Γλαυκο, για να μην πέσω σε περίπτωση.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
384
Πόντοι
21
Έχω ξαναδοκιμάσει με κοπέλα του χώρου (όχι από την Πάτρα) και από το άγχος δεν.. Οπότε είπα να το ψάξω λίγο καλύτερα εδώ στην Πάτρα. Μια κρυάδα την πήρα και με έριξε λίγο, αλλά οι κ@@υλες εχουν χτυπήσει κόκκινο. Οπότε λέω να πάω στην Νάντια ή στον Γλαυκο και να γίνει η δουλειά. Γι αυτο και ρώτησα αν κάποια κοπέλα εκτός Αμαλίας αξίζει στον Γλαυκο, για να μην πέσω σε περίπτωση.

η αμαλια ειναι μικρη γλυκια και ομορφη αλλα συγχρονως απειρη.....οποτε θες μια πιο μεγαλυτερη....πηγαινε με την ντανα...η εστω με την ναντια...

Xaxanoulhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
94
Πόντοι
0
η αμαλια ειναι μικρη γλυκια και ομορφη αλλα συγχρονως απειρη.....οποτε θες μια πιο μεγαλυτερη....πηγαινε με την ντανα...η εστω με την ναντια...
Οι συναγωνιστές πιο πάνω είπανε ότι έχει σπάσει η Ντάνα. Άλλη επιλογή υπάρχει στον Γλαυκο? Να έχω 2-3 επιλογές απλά.
Σε ευχαριστώ αδερφε.

cojara

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
35
Πόντοι
0
Χαχανούλη,αν μπόρεις να πας Αθήνα σε κανα στούντιο για πρώτη φορά θα ήταν καλύτερα. Οι επιλογές στην Πάτρα είναι περιορισμένες, και δυστυχώς, δεν υπάρχει η Άντζελα, που θα ήταν ό,τι καλύτερο για την περίπτωση σου.
Μάλλον Νάντια και Ντάνα ως πιο έμπειρες είναι κατάληλες.
Μια συμβουλή, πήγαινε πρωί με το άνοιγμα του ιδρύματος και πές στην τσατσα ή/και στην κοπέλα ότι είναι η πρώτη σου φορά. Αν πας πρώι θα έχεις και τις πρωινές καύλες θα είσαι και μόνος σου, οπότε η κοπέλα θα σε περιποιηθεί καλύτερα με άνεση χρόνου, και συνεπώς η εμπειρία σου θα είναι κατα πάσα πιθανότητα καλή.

Xaxanoulhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
94
Πόντοι
0
Χαχανούλη,αν μπόρεις να πας Αθήνα σε κανα στούντιο για πρώτη φορά θα ήταν καλύτερα. Οι επιλογές στην Πάτρα είναι περιορισμένες, και δυστυχώς, δεν υπάρχει η Άντζελα, που θα ήταν ό,τι καλύτερο για την περίπτωση σου.
Μάλλον Νάντια και Ντάνα ως πιο έμπειρες είναι κατάληλες.
Μια συμβουλή, πήγαινε πρωί με το άνοιγμα του ιδρύματος και πές στην τσατσα ή/και στην κοπέλα ότι είναι η πρώτη σου φορά. Αν πας πρώι θα έχεις και τις πρωινές καύλες θα είσαι και μόνος σου, οπότε η κοπέλα θα σε περιποιηθεί καλύτερα με άνεση χρόνου, και συνεπώς η εμπειρία σου θα είναι κατα πάσα πιθανότητα καλή.
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αυτό θα κάνω. Προτιμώ πρωί. Ίσως κλείσω και πρόγραμμα με πιο πολύ ώρα, απλά για να είμαι πιο άνετος. Χαλάλι τα περισσότερα χρήματα, αν είναι να γίνει. Αλλά δε βλέπω κανένα μέλος να λέει κάποια κοπέλα. Μόνο Ντάνα - Αμαλία αξίζουν πάνω? και Νάντια στην Πάτρα κάτω? Όντως φαίνεται οι επιλογές να είναι λίγες...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Χαχανουλη καλήμερα, για εμένα καλητερα να πας στην Ναντια, έχει εμπειρία κ είναι κ φιλότιμη κ καλητερα πρωί.
Αλλά όμως πήγαινε 1με2 ημέρες πριν κ αφού ακούσεις το πρόγραμμα κ πουν τα δικά τους ανάφερε τη κατάσταση σου..κ πες τι μπορούμε να κάνουμε..κ φύγε δωσε της χρόνο να το σκεφτεί να το συζητήσει με μια φίλη της..κ επιστρέφεις την επόμενη.
Καπως έτσι έπραξα εγώ πριν καμιά 20αρια χρόνια στην Βίκυ Τσαμαδού κ Ρήγα Φεραίου γωνία ισογα ήμουν σπουδαστής τότε αλλά χρόνια κ πέρασα τέλεια με πρόσεξε..
Τώρα να έρθεις εδώ Αθήνα γίνεται χάος σαφώς καλητερα, αλλά για εσένα θα είναι μια άγνωστη αγορά..
Σου εύχομαι από καρδιάς αγορι μου τα καλύτερα κ αν θέλεις ανάφερε πως πέρασες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αυτό θα κάνω. Προτιμώ πρωί. Ίσως κλείσω και πρόγραμμα με πιο πολύ ώρα, απλά για να είμαι πιο άνετος. Χαλάλι τα περισσότερα χρήματα, αν είναι να γίνει. Αλλά δε βλέπω κανένα μέλος να λέει κάποια κοπέλα. Μόνο Ντάνα - Αμαλία αξίζουν πάνω? και Νάντια στην Πάτρα κάτω? Όντως φαίνεται οι επιλογές να είναι λίγες...
να πας πρωι αλλα μην κλεισεις μεγαλο πρόγραμμα παρε απλο,γιατι πες ότι τελιωσες γρηγορα η δεν σου αρεσε η κοπελα να μην κλαις τα λεφτα σου.
παρε απλο τελιωνεις αν σου αρεσει η ιδια πηγαινε μετα από μισαωρο ξαναπαρτην απλο,αλλιως πηγαινε να δοκιμασεις δευτερη.
εγω την πρωτη φορα που πηγα σε οικους πηγα την πρωτη φορα μετα στο ιδιο δευτερη φορα με καλυτερη τιμη και μετα δοκιμασα άλλη κοπελα την 3η φορα.
δεν χαλασα πανω από 80 ευρω και πηδηξα 3 φορε.

Xaxanoulhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
94
Πόντοι
0
να πας πρωι αλλα μην κλεισεις μεγαλο πρόγραμμα παρε απλο,γιατι πες ότι τελιωσες γρηγορα η δεν σου αρεσε η κοπελα να μην κλαις τα λεφτα σου.
παρε απλο τελιωνεις αν σου αρεσει η ιδια πηγαινε μετα από μισαωρο ξαναπαρτην απλο,αλλιως πηγαινε να δοκιμασεις δευτερη.
εγω την πρωτη φορα που πηγα σε οικους πηγα την πρωτη φορα μετα στο ιδιο δευτερη φορα με καλυτερη τιμη και μετα δοκιμασα άλλη κοπελα την 3η φορα.
δεν χαλασα πανω από 80 ευρω και πηδηξα 3 φορε.
Απλά ξέρεις τι σκέφτομαι? Οτι στο απλο των 10-15 λεπτών αν έχω άγχος, δε θα γίνει η φάση. Θα το σκεφτώ και θα δω. Μπορώ να κάνω και αυτό που λες, για να μη το κουράζω και απλά να γίνει.
Δεν έχω εμπειρία και έτσι με πιάνει άγχος. Και πρέπει να το αποβάλλω.
Χαχανουλη καλήμερα, για εμένα καλητερα να πας στην Ναντια, έχει εμπειρία κ είναι κ φιλότιμη κ καλητερα πρωί.
Αλλά όμως πήγαινε 1με2 ημέρες πριν κ αφού ακούσεις το πρόγραμμα κ πουν τα δικά τους ανάφερε τη κατάσταση σου..κ πες τι μπορούμε να κάνουμε..κ φύγε δωσε της χρόνο να το σκεφτεί να το συζητήσει με μια φίλη της..κ επιστρέφεις την επόμενη.
Καπως έτσι έπραξα εγώ πριν καμιά 20αρια χρόνια στην Βίκυ Τσαμαδού κ Ρήγα Φεραίου γωνία ισογα ήμουν σπουδαστής τότε αλλά χρόνια κ πέρασα τέλεια με πρόσεξε..
Τώρα να έρθεις εδώ Αθήνα γίνεται χάος σαφώς καλητερα, αλλά για εσένα θα είναι μια άγνωστη αγορά..
Σε ευχαριστω πολύ φίλε. Από εμφάνιση μου αρέσει η Νάντια, τώρα πόσο σπασμένη θα είναι δε ξέρω αλλά δε νομίζω να με πειράξει. Πρωι θα πάω ναι. Θα της πω την κατάσταση μου και ελπιζω να μην υπάρξει πρόβλημα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε παιδια προχθες και προπροχθες που περασα από τη ναντια ηταν κλειστο.
ξερεις κανεις τι γινεται?

mounoskilo

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
0
καλησπερα ξερει κανεις που δουλευει η Ντανα? σε ποιο απο τα σπιτια στο Γλαυκο?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εδώ και μερες παω στης ναντιας αλλα είναι κλειστο,ξερει κανεις τι γινεται?

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Συναγωνιστές......
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΟ@ΝΙ να γ@μησουμε στην Πάτρα Δυστυχώς...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Συναγωνιστές......
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΟ@ΝΙ να γ@μησουμε στην Πάτρα Δυστυχώς...
μεχρι και τα χανια τυπε είναι πολύ ανωτερα από την πατρα,μου ειχε πει μια ιεροδουλη παλια ότι στην πατρα δεν εχει την πελατεια που ειχε αλλου παρολο που είναι η τριτη μεγαλυτερη πολη στον αγοραιο είναι πολύ πισω.

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Όχι μόνο δεν υπάρχουν πολλές καλές για πήδημα αλλά και όσες είναι, δεν τις ξέρουμε αν αξίζουν ή όχι...γιατί όσοι πάνε εκεί δεν γράφουν κριτικές όλοι.. Άσε που πολλοί δεν ξέρουν καν την ύπαρξη του site εδώ για να γράφουν!! ΥΓ Για όσους ενδιαφέρονται για μαυρούλες, επί της Τσαμαδού το βράδυ κυκλοφορούν ορισμένες ....

Ela Parto

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα!

1. Η Ντανα ειναι καλυτερη εμφανισιακα απο τη Ναντια?
2. Γιατι κανεις δε λεει για το μαγαζι στην Αγιου Στεφανου? Εχει τη Νικη (κωλαρα συμφωνα με καποιους) και μια τσατσα που κανει κολπα, σωστα?

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
1
Θα πω για αυτές που έχω εμπειρία επιγραμματικά:

1. Αμαλία: Ό,τι έχουν πει οι παραπάνω ισχύει. Αξίζει 100% για αυτό που είναι  εκτός αν κάποιος προτιμά μία πιο μεστωμένη γυναίκα με μεγαλύτερη εμπειρία.

2. Ντάνα: Έχω μεγάλη εμπειρία με την Ντάνα. Έχουν υπάρξει πολύ καλές στιγμές, αλλά είναι και με τις μέρες της. Στήνεται καλά και δεν αποφεύγει το deepthroat. Από ένα σημείο και μετά όμως ήταν εμφανές ότι κουράστηκε ενώ δεν προσέχει και πολύ σχολαστικά τη σιλουέτα της για όσους είναι σχολαστικοί με αυτό.

3. Ευριδίκη: Έχω καιρό όμολογώ να τη συναντήσω. Η συγκεκριμένη βασίζεται κυρίως στην εμφάνιση καθώς έχει μία υπέροχη μέση-δαχτυλίδι και ποδάρες, μόνο που το στήθος της είναι κάπως πεσμένο αν και εμένα δεν με ενοχλεί και τόσο να πω την αλήθεια. Κατά την πράξη, αν και βγάζει μία θετική διάθεση, γενικά έχει την τάση να κλέβει και στο στοματικό και στο σεξ, δεν έχει ιδιαίτερο ζήλο. Η καλύτερη στάση είναι να την βάλεις να ανέβει από πάνω σου. Επιφυλάσσομαι πάντως γιατί μπορεί να έχει βελτιωθεί από τότε που την είχα πάρει τελευταία φορά.

4. Δήμητρα: Μία φορά την πήρα και το μετάνιωσα οικτρά. Ξινή όσο δεν πάει και χωρίς καμία διάθεση να σε ικανοποιήσει. Δεν το έχει. Χι από μένα εκτός αν εν τω μεταξύ βελτιώθηκε δραματικά που εμένα μού φαίνεται πολύ δύσκολο να συνέβη.

5. Αλεξία: Εδώ τι να πεις... Ένα απλό κοριτσάκι χωρίς ούτε την τρομερή εμφάνιση ούτε τις υπηρεσίες. Έχει μία -κάπως- καλη διάθεση που τη σώζει λίγο, αλλά γενικά βγάζει κάτι το αντιερωτικό και φαίνεται ότι βαριέται. Δεν βρίσκω περιθώρια βελτίωσης στη συγκεκριμένη γιατί δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα έξυπνη ενώ έχει και τα κιλάκια της.

6. Νάντια: Εντάξει, πέρασε καλές ημέρες, αλλά είναι σίγουρο ότι πρεπει να αποσυρθεί από την ενεργο δράση. Κουράστηκε και φθάρηκε πολύ.

7. Μαρίνα από λιμάνι (στο 100): Κοιμάται όρθια. Δεν τη συνιστώ. Το χειρότερο ειναι ότι δεν πήρα καν απλό πρόγραμμα, αλλά η τύπισα δεν εκτίμησε καν τα (ουκ ολίγα) χρήματα που έδωσα. Απλώς διεκπεραιωτική μιλφ αλλά επειδή είναι Ρωσίδα έχει τη φινέτσα και το στυλ που έχουν οι περισσότερες συμπατριώτισές της χωρίς όμως να μεταφράζεται σε καλή απόδοση στο κρεβάτι ενώ είναι και εξαιρετικά ακριβή παρ' ότι πολύ αδύνατη και με πεσμένο στήθος. Κρίμα...

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
1
Ξέχασα να πω για την Τζένη, την Τζενούλα.

Λοιπόν, για την Τζένη δεν μπορώ να πω κακή κουβέντα γιατί είναι πολύ καλό κορίτσι σαν χαρακτήρας. Απλώς με αυτήν την κοπέλα νιώθεις λίγο άσχημα γιατί διερωτάσαι πώς έφτασε να κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτή η κοπέλα είναι να την πάρεις αγκαλιά δίπλα στο τζάκι και όχι να κάνεις σεξ μαζί της επί πληρωμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom