καλησπερα!πηγα και εγω μια βολτα επανω την προ εβδομαδα....ξεπεσμος.......οι ιδιες και οι ιδιες....καλα,αυτο το sweet home εχει τελειως πατωσει...οτι πιο παρακμιακο υπαρχει το φερνει....ειδα μια αλβανιδα 30φευγα με βαμμενο κοντο ξανθο μαλλι που εδινε και κωλο με 40 ευρω...νταξει,δεν ηταν καμια χοντρη αλλα σου δινεται η αισθηση μολις τις βλεπεις και μιλας μαζι τους οτι μπορει να γαμιοτανε και σε χωραφια τα καλοκαιρια στην αμαλιαδα......απορρεει μια σαπιλα ρε πουστη μου.....οσον αφορα γλαυκο την περιοδο 2011-14 ειχα δει απιστευτα μουνιατοτε και δυστυχωες δεν ημουνα καλα οικονομικα για να γαμαω οποια μου αρεσε,,,τοτε,το 2014 ειχα γαμησει την Μονικα οταν δουλευε εκει...ηταν νομιζω η πρωτη που μου εκανε ακαποτο τσιμπουκι.....και μετα ξεκινησανε τα γλυφωμουνια σιγα σιγα.....παρτουζες με τις ρωσιδες Αντζελα-Νατασσα κτλ κτλ....Βασικα εδω που τα λεμε πριν τα 69 και τα τσιμπουκια δεν το ευχαριστιομουν το γαμησι στα σπιτια διοτι σου περναγε η γκομενα την καποτα σε πεσμενο πουτσο,χωρις να γλυφεις η να σε γλυφει,και αντε γεια....δεν σου σηκωνοταν με τιποτα διοτι δεν υπηρχε και η καταλληλη προυποθεση για να συμβει........Παντως ειχα χασει πολλα καλα μουνια λογω του οικονομικου....τοτε καθε βδομαδα αλλαζανε 4-5 διαφορετικες γκομενες στις βαρδιες,υπηρχε ποικιλια και ποσοτητα και ποιοτητα....δεν θα ξεχασω μια τσεχα Μαρια,θεοχαζη και ΘΕΟΜΟΥΝΟ....κωλαρα να σε πιανει ιλλιγος,βυζαρες φυσικες 1.75 υψος .....πφφφ....γαμησε τα τι να πρωτοθυμηθω.......