Να πω και γω την άποψη μου περί τιμών, πιστεύω ότι οι τιμές είναι μια χαρά, οι κοπέλες κάνουν μια δύσκολη δουλειά απ' όλες τις απόψεις σωματικής ,ψυχικής, ωραρίου, φανταστείτε ότι εργάζονται από το πρωί ως το βράδυ ( 14 -15 ώρες ) και πρέπει να προσφέρουν υπηρεσία στον καθένα μας όπως στον 1ο πελάτη , ύστερα όλοι οι πελάτες δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο θέμα υγιεινής και καθαριότητας ( τι βλέπουν και τι αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια κάθε μέρα) και καλά τα μαγαζιά που έχουν μπανιο- ντουζιέρα κτλ , πρέπει όλα να τα βάζουμε στο μυαλό μας και το πιο σημαντικό με 10 ,20 και 30 ευρώ μαζεύονται όλοι οι Πάκιδες , κτλ ομάδες,(γι' αυτό υπάρχει το
Μεταξουργείο) , την επαρχία δεν πρέπει να την συγκρίνουμε με Αθήνα, ξέρετε ότι υπάρχουν πόλεις χωρίς Οίκους και για να βρει ο άλλος τρέχει κάτι χιλιόμετρα μακριά ; Τέλοσπάντων εγώ είπα την γνώμη μου με όλο τον σεβασμό σε όλους σας που έχω , αλλά να θυμάστε ειδικά στην επαρχία οι κοπέλες αυτές μας χαρίζουν όμορφες στιγμές που δεν θα μπορούσαμε να τις ζήσουμε εύκολα αν δεν ερχόντουσαν στον τόπο μας .