Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Άσχετο αλλά γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των σπιτιών στο λιμάνι;
1000 ευρώ που λέει η Άντζελα φαντάζομαι ζητάει γιατί τα συγκεκριμένα σπίτια λειτουργούν πολλά χρόνια ως οίκοι και τα ξέρει ο κόσμος....
Πάντως πολλά ακούγονται
Μακάρι να ήταν 1000

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Κουβέντα γίνεται σε ευγενικό τόνο δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι
Ίσα ίσα καλό είναι να εξηγείς κάποια πράγματα από την πλευρά σου γιατί πολλοί δεν γνωρίζουν
Δεν αρπάζουμε, όμως δεν νομίζω πως χρειάζεται να ξέρετε και τα πάντα, δεν υπάρχει λόγος

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
595
Πόντοι
81
Να πω και γω την άποψη μου περί τιμών, πιστεύω ότι οι τιμές είναι μια χαρά, οι κοπέλες κάνουν μια δύσκολη δουλειά απ' όλες τις απόψεις σωματικής ,ψυχικής, ωραρίου, φανταστείτε ότι εργάζονται από το πρωί ως το βράδυ ( 14 -15 ώρες ) και πρέπει να προσφέρουν υπηρεσία στον καθένα μας όπως στον 1ο πελάτη , ύστερα όλοι οι πελάτες δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο θέμα υγιεινής και καθαριότητας ( τι βλέπουν και τι αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια κάθε μέρα) και καλά τα μαγαζιά που έχουν μπανιο- ντουζιέρα κτλ , πρέπει όλα να τα βάζουμε στο μυαλό μας και το πιο σημαντικό με 10 ,20 και 30 ευρώ μαζεύονται όλοι οι Πάκιδες , κτλ ομάδες,(γι' αυτό υπάρχει το Μεταξουργείο) , την επαρχία δεν πρέπει να την συγκρίνουμε με Αθήνα, ξέρετε ότι υπάρχουν πόλεις χωρίς Οίκους και για να βρει ο άλλος τρέχει κάτι χιλιόμετρα μακριά ; Τέλοσπάντων εγώ είπα την γνώμη μου με όλο τον σεβασμό σε όλους σας που έχω , αλλά να θυμάστε ειδικά στην επαρχία οι κοπέλες αυτές μας χαρίζουν όμορφες στιγμές που δεν θα μπορούσαμε να τις ζήσουμε εύκολα αν δεν ερχόντουσαν στον τόπο μας .

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Να πω και γω την άποψη μου περί τιμών, πιστεύω ότι οι τιμές είναι μια χαρά, οι κοπέλες κάνουν μια δύσκολη δουλειά απ' όλες τις απόψεις σωματικής ,ψυχικής, ωραρίου, φανταστείτε ότι εργάζονται από το πρωί ως το βράδυ ( 14 -15 ώρες ) και πρέπει να προσφέρουν υπηρεσία στον καθένα μας όπως στον 1ο πελάτη , ύστερα όλοι οι πελάτες δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο θέμα υγιεινής και καθαριότητας ( τι βλέπουν και τι αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια κάθε μέρα) και καλά τα μαγαζιά που έχουν μπανιο- ντουζιέρα κτλ , πρέπει όλα να τα βάζουμε στο μυαλό μας και το πιο σημαντικό με 10 ,20 και 30 ευρώ μαζεύονται όλοι οι Πάκιδες , κτλ ομάδες,(γι' αυτό υπάρχει το Μεταξουργείο) , την επαρχία δεν πρέπει να την συγκρίνουμε με Αθήνα, ξέρετε ότι υπάρχουν πόλεις χωρίς Οίκους και για να βρει ο άλλος τρέχει κάτι χιλιόμετρα μακριά ; Τέλοσπάντων εγώ είπα την γνώμη μου με όλο τον σεβασμό σε όλους σας που έχω , αλλά να θυμάστε ειδικά στην επαρχία οι κοπέλες αυτές μας χαρίζουν όμορφες στιγμές που δεν θα μπορούσαμε να τις ζήσουμε εύκολα αν δεν ερχόντουσαν στον τόπο μας .
Συμφωνο απόλυτα μαζί σου φιλέ !! όπως τα λές είναι καί εγώ τις ίδιας άποψης είμαι.

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Φιλε να σου πω προτιμώ να δωσω στα κτελ 36 ευρω για εισητηριο και να το συνδυασω με ταξιδι παρα να μου παρει η αλλη 40 ευρω για 5 η 10 λεπτα και τελος.
Επιλογές είναι αυτές , πάντως και τα ΚΤΕΛ ανακοίνωσαν αύξησης .Έχει και Ταϊλάνδη με δέκα ευρώ για ένα βράδυ :2funny::2funny:

niktzoukas

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
27
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά παίζει κάνενα καλό σε στούντιο για σήμερα πρωί ευχαριστώ εκ των προτέρων

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
595
Πόντοι
81
Ρε φιλε ολες οι δουλειες εχουν τα θεματα τους.
Ρώτα τον οικοδομο τι παιρναει ρωτα αυτους που δουλευουν στο δημο και καθαριζουν τα φρεατια κλπ
Εκει ομως δεν σε βλεπω να λες κατι παρα μονο για τις ιεροδουλες,και οι ιεροδουλες δεν το κανουν για 50 ευρω μεροκάματο αλλα για πολλα περισσότερα ανα ημερα.
Alexis sfirithras είσαι γενικά αρνητικός με το όλο θέμα, τα βάζεις όλα στο ίδιο το καζάνι, οκ καταλαβαίνω ίσως να χεις οικονομικό πρόβλημα όπως και άλλοι αλλά θυμισου ότι όπως εσύ όπως και όλοι δεν εργάζονται δωρεάν, ούτε αν δεν τους συμφέρει, οι Οίκοι όπως και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, είναι επιχείρηση οπότε υπακούει στους νόμους της αγοράς προσφορά - ζήτηση, αν σου φαίνονται ακριβές οι τιμές απλά δεν πας , κάθεσαι σπίτι όπως και γω όταν δεν έχω μια δεν πάω να κάνω μια αγορά, δεν έχω δεν αγοράζω, απλά τα πράγματα.Το θέμα πιστεύω έχει εξαντληθεί επαρκώς. Σου εύχομαι καλή μέρα .

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Η λύση ειναι συναγωνιστές να βρουμε εναλλακτικες λυσεις,ειτε με call girl γιατι αλλο να δινεις 100 αλλα να ξερεις οτι θα εισαι 1 ωρα με τη κοπελα αλλο 40 για 10 λεπτα,αν το μετρήσετε αναλογια χρονου και χρηματος τα cg συμφερουν.
Επισης αλλη εναλλακτική ειναι ο σπονσορισμος να βρουμε μια κοπέλα να τη πληρωνουμε και να εχουμε σεξ οποτε θελουμε βλέπεται balkan cowboy για σπονσορισμο
Επίσης οι γυφτισσες πολλες το δινουν και φθηνά απλα πρέπει να βρειτε μια που να αξιζει.
Δεν βάζουν μυαλό, για αυτό βαρανε μύγες.
Η Πάτρα είναι αρπαχτι για τους επαγγελματίες του είδους..
Έχουν έρθει κοπέλες που Αθήνα κάνουν υπηρεσίες με 20 ευρώ, που εδώ ζητάνε 100 τα μαγαζιά.και λέω τα μαγαζιά γιατί η κοπέλα ξανά πήγε Αθήνα με 20 γιατί εδώ δεν πάνε πολύ καί έτσι δεν βγάζει χρήματα.
Θα μου επιτρέψετε να πω ότι εδώ γράφουν και κάποιοι που είτε είναι επαγγελματίες κρυμμένη σε προφίλ η κάποιοι που ωφελούνται από τούς επαγγελματίες.
Εκτός από Άντζελα που τό δηλώνει..
Και για τέλος όσο να έχουν πάει τα εισιτήρια η η βενζίνη.... συμφέρει να πας αλλού να γαμησεις.. έστω για την αυτοεκτίμηση σου..

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Ναι ρε φιλε αλλα να μην πουμε το παραπονο,να τα καταπινουμε ολα αμασητα.
Για ολες τις αυξησεις φωναζουμε και οταν γίνονται και ραγδαια.
Αλλο απο 30 να παει 35 και αλλο κατευθείαν στο 40, ποιος σου λεει εσενα του χρονου οτι απο 40 θα παει στο 50.
Κάνετε συζήτηση, και όταν κάποιος δεν συμφωνεί δεν σας αρέσει! Μην θέλετε όλα δικά σας, υπάρχει και άλλη πλευρά του νομίσματος ξέρετε. Και ξανά λέω, τελικοί επιλογή είναι δική σας.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Ρε φιλε ολες οι δουλειες εχουν τα θεματα τους.
Ρώτα τον οικοδομο τι παιρναει ρωτα αυτους που δουλευουν στο δημο και καθαριζουν τα φρεατια κλπ
Εκει ομως δεν σε βλεπω να λες κατι παρα μονο για τις ιεροδουλες,και οι ιεροδουλες δεν το κανουν για 50 ευρω μεροκάματο αλλα για πολλα περισσότερα ανα ημερα.
Ας κοιτάξει κάθε ένας το δικό του πορτοφόλι, μερικά κορίτσια δουλεύουν στο σύνολο 7-10 μέρες του μήνα! Και στο κάτω κάτω ανοίξε δικό σου να σε δούμε, βρες γκόμενα θα δούμε πόσο να σου βγει το μήνα, παντρέψουν για να το έχεις στο σπίτι κάθε μέρα να γλιτώσουμε και εμείς!!!!

Notis7

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, μιας και νέος στην Πάτρα.. Τι τιμές να περιμένω στα εικονιζόμενα cg?

IMG_20240107_132255.jpg

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Καλα λεει η γυναικα ετσι οπως τα εχουνε κανει τα 40’ευρω τα εχουνε ξεφτυληση δεν φτανουνε για πουθενα οποτε οπως εχουνε ενεβει οι τιμες σε ολα προϊόντα ενοίκια κτλ .. επομενο να ανεβενουνε καινστα στούντιο .. εγωειναι υδραυλικος και χρεώνω παραπανω πλεον γτ εχουνε ανεβει ολα τα εξοδα .. οποιαδηποτε παραπονο στον κουλη που πηγατε και ψηφήσατε … η δεν πηγατε και βγηκε λογω αποχής !

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Οσοι στηριζετε τετοιες πρακτικες μην παραπονεθειτε οταν θα παει 50ε το απλο για 10 λεπτα.
Απο εμενα μαυρο πλεον το μαγαζι ανεξαρτητως κοπελας μεχρι να αλλαξει η πολιτικη του. Και το λεω ως ατομο που εχω πολυ καλο μισθο και δικο μου σπιτι με φωτοβολταικα αρα ουτε πληρωνω νοικι ουτε ρευμα και μπορω να χαλαω και 600ε καθε μηνα σε αυτον τον κλαδο

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Εντομεταξει μιλάμε για ποιότητα κοριτσιών Μεταξουργείου που εκεί δουλεύουν με 10 ακόμα..
Σε τιμές στούντιο εδώ.
Λόγω ποίο καθαρών δωματίων άντε να περνάνε 20.
Άντε και η κοπέλα που έρχεται παραμεθόριο να παίρνει ένα δεκαρικο παραπάνω...η κοπέλα επαναλαμβάνω... γιατί τα ενοίκια για τούς χώρους στην Πάτρα είναι πιο φτηνά.. και η επιχείρηση βγάζει περισσότερα.
Αλλά στην Αθήνα βγάζουν περισσότερα γιατί μια σωστή κοπέλα γεμίζει τα δωμάτια, που οικονομικά είναι προσιτό από πολλούς..
Εδώ θα βγάλουν κέρδος από 5 πελάτες που έχουν την οικονομική προσιτότητα;

Δεν είναι όλα στο ίδιο καζάνι.
Υπάρχουν κορίτσια και χώροι που αξίζουν το 40 αλλά είναι λίγες η περίπτωσης.

Η συγκεκριμένη συζήτηση γίνεται για να είναι καλύτερα τα πράγματα και για τους εργαζόμενους και για τους πελάτες.

Να μην φεύγει ο άλλος....και πάψει να στηρίζει τα μαγαζιά τής Πάτρας.. που θα έχει την συνέπεια να κλείσουν.
Πράγμα κακό και για τής δύο μεριές.

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
529
Πόντοι
81
Συναγωνιστές εγώ τα 40 τα βρίσκω φυσιολογικότατα. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε με Αθήνα διότι εκεί έχει πολύ μεγαλύτερη πελατεία από την Πάτρα. Αν συνεχίσει η ακρίβεια λογικό είναι να πάει στα 50 ακόμα και στα 60. Καταλάβετε το η ακριβεια τα έχει χτυπήσει όλα. Όπως και στο καφέ κάποτε τον παίρναμε 1,20 τωρα τον πήγαν 2.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Η συγκεκριμένες αγγελίες μα
Ρε μάγκες, μιας και νέος στην Πάτρα.. Τι τιμές να περιμένω στα εικονιζόμενα cg?

IMG_20240107_132255.jpg
Η συγκεκριμένες αγγελίες μάλλον είναι μουφα..δεν έχω διαβάσει κανέναν να έχει πάρει καμία από αυτές..
Όντως μυστιριο γιατί υπάρχουν πάντα..
Να ξέρεις υπάρχει thread εσκορτ επαρχία πού γράφουν καί άλλοι.

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Πέρασμα σήμερα απο την Σαχτούρη. Κοπέλα η Εύα. Για πρώτη φορά είδα κοπέλα που την αδικούσαν οι φωτογραφίες. Είδα ενα σχεδόν αψεγάδιαστο σώμα, τρομερές ματάρες με μόνο αρνητικό την αγάπη της προς το τσιγάρο, το οποίο το καταλάβαινες απο την αναπνοή της(δεν ήταν ενοχλητικό).

Η κοπέλα θα τολμήσω να πω οτι σαν υπηρεσία ηταν, τουλάχιστον απέναντι σε εμένα, σε επίπεδο Μαργαρίτας. Κατάλαβα οτι η συγκεκριμένη λειτουργεί έντονα με την χημεία οπότε δεν ξέρω πως θα είναι η εμπειρία για άλλους.

Σε εμένα ηταν πεντακάθαρη και στην αρχή ελαφρά μαζεμένη όπου μετά απο λίγο αφέθηκε και ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα. Μακάρι να έρθει ξανά.

Σε ότι αφορά το θέμα με τις τιμές που έχει ανοίξει. Επειδή έχω τρομάξει βλέποντας τι πελάτες(πακιστανοί,αφγανοί) πάνε στα σπίτια του γλαύκου με 25-30 ευρώ θεωρώ ότι τα 40 ευρώ μπορούν να δικαιολογηθούν εφόσον, το στούντιο δεν δέχεται τους προαναφερόμενους πελάτες, συνεχίζει να είναι καθαρό και φροντίσει οι επιλογές των κοριτσιών να είναι προσεκτικές χωρίς μεγάλες αποκλίσεις στις υπηρεσίες.

Όλοι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα ποιότητας κοριτσιών στην Πάτρα. Ας είναι αυτή η αύξηση δικαιολογημένη απο το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι στο τέλος αν τηρηθεί υψηλό επίπεδο υπηρεσιών οι πελάτες θα αποδεχθούν το επιπλέον 10άρικο.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Γιατι μου φέρεσαι επιθετικά?εγω ειπα απλα τη γνωμη μου.
Εδω το σαιτ ειναι να λέμε τη γνωμη μας και να κανουμε συζήτηση.
Ο καθένας τι κανει στη ζωη του ειναι προσωπικό του ζήτημα και για να έρχεται στους οικους ανοχης σιγουρα θα εχει τους λογους του.
Η κοινωνια δυστηχως δεν ειναι ευνοϊκή για ολους και κάποιοι έχουν ανάγκη τον πληρωμένο έρωτα αλλιώς ολοι θα ειχαν τις γκομενες τους και δεν θα ειχαν ανάγκη τους οικους ανοχής.
Όχι ρε φίλε, εσύ θέλεις να λες την γνώμη σου και να συμφωνήσουν όλοι, αν δεν είναι έτσι η συζήτηση.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Γιατι μου φέρεσαι επιθετικά?εγω ειπα απλα τη γνωμη μου.
Εδω το σαιτ ειναι να λέμε τη γνωμη μας και να κανουμε συζήτηση.
Ο καθένας τι κανει στη ζωη του ειναι προσωπικό του ζήτημα και για να έρχεται στους οικους ανοχης σιγουρα θα εχει τους λογους του.
Η κοινωνια δυστηχως δεν ειναι ευνοϊκή για ολους και κάποιοι έχουν ανάγκη τον πληρωμένο έρωτα αλλιώς ολοι θα ειχαν τις γκομενες τους και δεν θα ειχαν ανάγκη τους οικους ανοχής.
Ακριβώς!!! Εμείς υπάρχουμε γιατί κάποιοι μας έχουν ανάγκη. Όμως εργαζόμαστε σε οίκο ανοχής, όχι εριθρω σταυρό!!!! Αυτή είναι η δουλειά μας από αυτή ζούμε. Κ και πίστεψε με τα 80 στης 100 τον κοριτσιών από και που δουλεύουν 10 και 20€ αν ξέραμε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο θα είχαν φύγει. Και το τελευταίο, δεν σου κάνει το μαγαζί μου, τιμές, κορίτσια!? Κανένα πρόβλημα, βρες άλλου και τσάμπα αν μπορείς! Μαζί μας όμως μην ξανά ασχολιθης. Καλή χρονιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom