Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Η Βαρβάρα ήταν πριν την Λειλα, τώρα όχι σύντομα, τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου, εκτός απροόπτουΗ Βαρβάρα ποτε θα έρθει?
Η Βαρβάρα ήταν πριν την Λειλα, τώρα όχι σύντομα, τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου, εκτός απροόπτουΗ Βαρβάρα ποτε θα έρθει?
Η Μισέλ ή εσύ πότε;Η Βαρβάρα ήταν πριν την Λειλα, τώρα όχι σύντομα, τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου, εκτός απροόπτου
Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Η Μισέλ είναι εκτός Ελλάδας , δεν ξέρω πότε επιστρέφει. Εγώ δεν ξέρω, δεν χωράω στο πρόγραμμαΗ Μισέλ ή εσύ πότε;
Ωωωωωω δε χωράς;;;Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Η Μισέλ είναι εκτός Ελλάδας , δεν ξέρω πότε επιστρέφει. Εγώ δεν ξέρω, δεν χωράω στο πρόγραμμα
Τί να κάνω, αλλά τυχενουν και απρόοπτα θα δείξει. Καλή χρονιάΩωωωωω δε χωράς;;;
Μας τα χαλάς να ξέρεις μιας και είσαι πολύ ξεχωριστή...
Αν εννοεις το 118, πηγα σημεραΚαλησπέρα, έχεις κάποιος ιδέα ποιες κοπέλες είναι σήμερα στο prosexeto ?
Θα μας τρελάνεις με τα καυτά κορίτσια που φέρνεις.ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο 5.01 η ΕΎΑ
Δυστυχώς....40 πηγε?
Αντζελα πες μας ποιες κάνουν αυταρχικα προγράμματα και το κοστος τους στο περίπου...
261 401 2652 τηλέφωνο για πληροφορίεςΑντζελα πες μας ποιες κάνουν αυταρχικα προγράμματα και το κοστος τους στο περίπου...
Καλησπέρα,40 απλά+ 10 για μασάζΆντζελα ποια ειναι η τιμη για το πρόγραμμα με μασάζ