Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Εχει παει κανενας τελευταια στο ποταμι να μας πει τι γινεται;
ακουστα την είχα αδερφέ αλλά τόσες που είναι τι σημασία έχει ; Εγώ ήμουνα 20 τότε οποτε πετυχαναμε διαφορα ..το ονομα μου φενεται γνωστό εκείνη την εποχή ..Παιδιά θυμάται κανείς παλιός Πατρινός ή να σπούδαζε Πάτρα γύρω στο 2010 μια Λένα από μαθηματικό που σπούδαζε Πάτρα και έβγαινε χάντρες μαντζεντα;
Είχα μεγάλο κόλλημα με την συγκεκριμένη...και άκουσα οτι κυκλοφορούσαν βιντεο και φωτο της...για αυτο ρωτησα μην τα εχει κανα μελος..ακουστα την είχα αδερφέ αλλά τόσες που είναι τι σημασία έχει ; Εγώ ήμουνα 20 τότε οποτε πετυχαναμε διαφορα ..το ονομα μου φενεται γνωστό εκείνη την εποχή ..
Για εξηγήσου τι ξέρουμε μήπως κάνουμε κατάθεση...Η μαια τι λεει
Ρωτησα δεν ξερωΓια εξηγήσου τι ξέρουμε μήπως κάνουμε κατάθεση...
Τπτ. Βλαχαδερο και πλαδαρή πολύ. Σε σχέση με τις φωτό μοιάζει αλλά δεν έχει αυτή τη πονηραδα ή τη πουρανια που σου βγάζει στη φωτό. Σα να γαμας μια βλάχα από το χωριό στο σταβλοΗ μαια τι λεει
Να φανταστώ είναι και κομοδίνοΤπτ. Βλαχαδερο και πλαδαρή πολύ. Σε σχέση με τις φωτό μοιάζει αλλά δεν έχει αυτή τη πονηραδα ή τη πουρανια που σου βγάζει στη φωτό. Σα να γαμας μια βλάχα από το χωριό στο σταβλο
Βρε αδερφέ ...Να φανταστώ είναι και κομοδίνο
Μαργαριτα σαχτουρι 1 σημερα και αυριο παρασκευη θανε τραβα εκει θα σε κανει μαγκαΚαλησπέρα παιδιά.Δεν έχω πάει ποτέ σε οίκο ανοχής.Που προτείνετε να πάω και ποια κοπέλα να πάρω σαν πρωτάρης (και παρθένος).Είμαι 20.
Μαργαριτα σαχτουρι 1 σημερα και αυριο παρασκευη θανε τραβα εκει θα σε κανει μαγκα
40€ νομίζω κ μετά συν αν βάλεις κάτι έξτρα ανάλογα την κοπέλαΑπό τιμές τη παίζει γιατί σε μπουρδέλο δεν έχω δοκιμάσει
Πηγα προχθες το πρωι στο 3ο σπιτακι το απομονωμενο, δε θυμαμαι πως λεγοταν η κοπελα αλλα ηταν ψηλη ξανθια.ηρθανε σημερα 2 νεες κοπελες επανω στο 120....αν παει καποιος ας μας πει....
Για τη Λαουρα λέω στο παραπάνω ποστ μου. Είχα ξεχάσει το όνομαεπανω εχει ερθει μια λαουρα και μια κριστυ.....αν παει καποιος ας μας πει τι σοι κοπελες ειναι...