Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 766K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
0
Ειχε ωραιο κωλο στηθος και για τους ποδολαγνους πατουσαρες,γενικα ειχε ολο το πακετο
Το ξέρω, ειχα δοκιμασει απ'ολα!
Στα πολλα της συν, οτι ηταν και πολυ καθαρη.
Αλβανιδα ξεαλβανιδα ιδρονε τη φανελα, ειχε μεγαλο κοινο, (οχι τυχαια), ηταν καλο παιδι, εκανε καλο σεξ.... γενικα καρααξιζε!
Τα περισσοτερα πορνοφραγκα μου τα εδοσα σε Βικυ και Ντανα!

Romper

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Να κάνω μία ερώτηση μάγκες; Πήγε κανείς στην Νεφέλη που είναι στο ποτάμι Ελληνίδα; Αν μπορεί να γράψει τι λέει;

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
441
Πόντοι
21

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
285
Πόντοι
21

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
441
Πόντοι
21
Την εχεις δει η εχεις παει μαζι της?
Κοίτα,την γάμησα την τελευταία φορά που ήταν εδώ, ίσως κάπου στο Νοέμβριο που είχε ξαναέρθει για λίγο...... ορμώμενος επειδή διάβασα ότι έχει κωλαρα πήγα....
Ελληνίδα από Λειβαδιά λέει, ξανθιά μετρίου ύψους,δεν σε χαλάει η φάτσα της, καλή συμπεριφορά γενικότερα, μιλάει πολύ όμως, προσπαθεί να σε καβλωσει με ατάκες του στυλ γάμα το πουτανακι σου κτλ,σε αφήνει να γλύψεις και μουνακι..... σωματικά έχει τατουάζ καί σωματότυπο λίγο περίεργο.... βασικά είναι στα όρια του τουμπανου ας πούμε αλλά ο κωλος της έχει σαβουρεψει πλέον.....δεν έχει καμία σχέση με αυτές που ανεβάζω στο σάιτ....είναι μεγάλος μεν αλλά λίγο κυτταρίτιδα λίγα σβολια.... κατάλαβες.... κοντό ξανθό μαλλί νομίζω.... Κοίτα,εγώ είχα πάει κουμπωμενος και σου ομολογώ ότι δεν ήταν άσχημα......και νομίζω ότι δίνει και κωλο!!!!
Καλή περίπτωση θα την χαρακτήριζα....σε σχέση με τις άλλες....είναι φιλότιμη και μπαίνει με καβλα στο δωμάτιο....
Για να καταλάβεις εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι από αυτές που αν της ζητήσεις κάτι στο δωμάτιο μπορεί να στο κάνει.....με καταλαβαίνεις πιστεύω...

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
285
Πόντοι
21
Κοίτα,την γάμησα την τελευταία φορά που ήταν εδώ, ίσως κάπου στο Νοέμβριο που είχε ξαναέρθει για λίγο...... ορμώμενος επειδή διάβασα ότι έχει κωλαρα πήγα....
Ελληνίδα από Λειβαδιά λέει, ξανθιά μετρίου ύψους,δεν σε χαλάει η φάτσα της, καλή συμπεριφορά γενικότερα, μιλάει πολύ όμως, προσπαθεί να σε καβλωσει με ατάκες του στυλ γάμα το πουτανακι σου κτλ,σε αφήνει να γλύψεις και μουνακι..... σωματικά έχει τατουάζ καί σωματότυπο λίγο περίεργο.... βασικά είναι στα όρια του τουμπανου ας πούμε αλλά ο κωλος της έχει σαβουρεψει πλέον.....δεν έχει καμία σχέση με αυτές που ανεβάζω στο σάιτ....είναι μεγάλος μεν αλλά λίγο κυτταρίτιδα λίγα σβολια.... κατάλαβες.... κοντό ξανθό μαλλί νομίζω.... Κοίτα,εγώ είχα πάει κουμπωμενος και σου ομολογώ ότι δεν ήταν άσχημα......και νομίζω ότι δίνει και κωλο!!!!
Καλή περίπτωση θα την χαρακτήριζα....σε σχέση με τις άλλες....είναι φιλότιμη και μπαίνει με καβλα στο δωμάτιο....
Για να καταλάβεις εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι από αυτές που αν της ζητήσεις κάτι στο δωμάτιο μπορεί να στο κάνει.....με καταλαβαίνεις πιστεύω...
Τη θυμηθηκα φιλε μολις μου ειπες ξανθια με μεγαλο κωλο τη θυμηθηκα
Ναι εκανε καλο σαλοναρισμα αλλα δεν ξερω γιατι δεν περασα τελικα μαζι της
Ειναι 35αρα με 40 περιπου δεν ειναι πιπινι

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
441
Πόντοι
21
Τη θυμηθηκα φιλε μολις μου ειπες ξανθια με μεγαλο κωλο τη θυμηθηκα
Ναι εκανε καλο σαλοναρισμα αλλα δεν ξερω γιατι δεν περασα τελικα μαζι της
Ειναι 35αρα με 40 περιπου δεν ειναι πιπινι
40αρα δεν είναι αλλά 30 κάτι σίγουρα ναι.....δεν είναι άσχημη φάση γενικά....εγώ σκεφτόμουν να την πάρω και κωλο τότε διότι είναι από τις γκόμενες που θα σε φροντίσουν κατά μία έννοια στο δωμάτιο.....δεν δυσανασχετεί..... ενδεχομένως να κάνει και παρτούζες με άλλη από εκει πάνω..... ενδεχομένως να σε πηδάει με στραπον για αυτούς που γουστάρουν την φάση.....είναι open-minded σε αυτά πιστεύω.....και σε τελική με τέτοιες γκόμενες περνάς καλά εκεί.......δλδ σε σύγκριση με Μισέλ και Τζούλια είναι σαφώς πιο καλύτερη με την έννοια ότι μπορεί να δώσει δύο τρία πράγματα παραπάνω αν της το ζητήσεις και με τον κατάλληλο τρόπο βέβαια......Η Ντανα π.χ τα έκανε όλα ας πούμε.... παρτούζες λεσβιακά δονητές,τα πάντα.....

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
285
Πόντοι
21
Ποταμι στο 120 ηρθε μια καινουργια η μαγια
25 περιπου ετων μελαχροινη ρουμανα μου εκανε, στηθος μικρο, κωλο συμπαθητικο,υψος 1.60 περιπου
Δεν περασα γιατι μου αρεσουν η πιο ευσωμες βυζαρουδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom