Κοίτα,την γάμησα την τελευταία φορά που ήταν εδώ, ίσως κάπου στο Νοέμβριο που είχε ξαναέρθει για λίγο...... ορμώμενος επειδή διάβασα ότι έχει κωλαρα πήγα....
Ελληνίδα από Λειβαδιά λέει, ξανθιά μετρίου ύψους,δεν σε χαλάει η φάτσα της, καλή συμπεριφορά γενικότερα, μιλάει πολύ όμως, προσπαθεί να σε καβλωσει με ατάκες του στυλ γάμα το πουτανακι σου κτλ,σε αφήνει να γλύψεις και μουνακι..... σωματικά έχει τατουάζ καί σωματότυπο λίγο περίεργο.... βασικά είναι στα όρια του τουμπανου ας πούμε αλλά ο κωλος της έχει σαβουρεψει πλέον.....δεν έχει καμία σχέση με αυτές που ανεβάζω στο σάιτ....είναι μεγάλος μεν αλλά λίγο κυτταρίτιδα λίγα σβολια.... κατάλαβες.... κοντό ξανθό μαλλί νομίζω.... Κοίτα,εγώ είχα πάει κουμπωμενος και σου ομολογώ ότι δεν ήταν άσχημα......και νομίζω ότι δίνει και κωλο!!!!
Καλή περίπτωση θα την χαρακτήριζα....σε σχέση με τις άλλες....είναι φιλότιμη και μπαίνει με καβλα στο δωμάτιο....
Για να καταλάβεις εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι από αυτές που αν της ζητήσεις κάτι στο δωμάτιο μπορεί να στο κάνει.....με καταλαβαίνεις πιστεύω...