You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
30 με 40 ξεκινάει τό απλό.. μετά έχει διάφορες παραλλαγές με τιμές που σε μπερδεύουν λίγο..
Άλλο πίπα χωρίς προφυλακτικό άλλο με χρόνο άλλο με μασάζ...
Έχε 40 για να μην φεύγεις αχυστως..
Εκτός αν πρόκειται για άλλη κοπέλα με ίδιο όνομα
Πέρασα να δοκιμάσω την Leyla γιατι ηταν πολλά υποσχόμενη απο τις φωτογραφίες και είχαμε και καύλες μετα απο αποχή για λίγο καιρό.
Δυστυχώς έφαγα φόλα...και εξηγώ...παρακάτω.
Καταρχάς η κοπέλα δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες. Είτε ειναι παλιές είτε είναι άλλη κοπέλα στις φωτογραφίες είτε έχει πέσει τρελό photoshop σε οτι αφορά το σώμα. Απο πρόσωπο κανονικό, ουτε όμορφο ούτε άσχημο.
Σε ότι αφορά το σώμα έχει κοιλίτσα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες πουθενά (την κατάλαβα που ήταν όρθια...αλλα οι καύλες βλέπετε...) και το στήθος χαλαρό.
Στο δωμάτιο ήρθε η μεγάλη απογοήτευση. Η κοπέλα καταρχάς δεν προσφέρει τις υπηρεσίες που λέει στο site. Αναφέρεται ξεκάθαρα για oral without condom ενώ η ίδια αφου είχα πληρώσει και ειχα μπει στο δωμάτιο και πηγε να ξεκινήσει πίπα μου λέει δεν κάνω ακάποτο όταν την ρώτησα γιατι πιάνει το προφυλακτικό.
Μου φόρεσε σκουφάκι σε πεσμένο πέος...άραξε σαν να βαριόταν στο κρεβάτι και εκανε απο τις πιο αδιάφορες και βαρετές πίπες που μου έχουν κάνει. Ούτε ενα ζούλιγμα στις μπάλες...τίποτα. Εκανα διαλογισμό μέσα μου και σκεφτόμουν άλλες γκόμενες μπας και γίνει δουλειά.
Σε ότι αφορά την επαφή σώμα με σώμα δεν υπάρχει. Για να καταλάβετε, έβαζε χέρι στον τοίχο οταν ηταν απο πάνω μου μην και ακουμπήσει το στήθος της πάνω στο δικό μου. ΟΥΤΕ ΧΑΔΙ δεν εκανε. Πιο αποστειρωμένη φάση πεθαίνεις.
Στην συνέχεια ανέβηκε απο πάνω όπου στο 1 λεπτό μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και μετά την πήδηξα ιεραποστολικά όπου με εικόνα άλλων γυναικών στο μυαλό μου, κατάφερα και τελείωσα.
Δεν θα ξαναπήγαινα με την συγκεκριμένη ποτέ και για κανένα λόγο γιατι ξενέρωσα απίστευτα.
Το μαγαζί εξακολουθεί να είναι καθαρό και να φέρνει τις πιο αξιόλογες κοπέλες αλλά όπως είναι λογικό...στατιστικά έρχονται και περιπτώσεις που δεν συγκρίνονται με τις υπόλοιπες.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Εγω θα έλεγα ότι με μια επίσκεψη θα είχες ποίο σωστή πληροφορία..Μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τα πρόγραμματα που προσφέρονται στη σαχτούρη αναλυτικά και με τιμές ;
30 με 40 ξεκινάει τό απλό.. μετά έχει διάφορες παραλλαγές με τιμές που σε μπερδεύουν λίγο..
Άλλο πίπα χωρίς προφυλακτικό άλλο με χρόνο άλλο με μασάζ...
Έχε 40 για να μην φεύγεις αχυστως..
Τελευταία τροποποίηση:
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Καλύτερα θα πάτε μια βόλτα από το μαγαζίΜπορεί κάποιος να μου αναλύσει τα πρόγραμματα που προσφέρονται στη σαχτούρη αναλυτικά και με τιμές
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Η ΝΊΚΗ ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑΑπό αύριο 19.12 ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΝΊΚΗ
Καλησπέρα η Νίκη είναι κ σήμερα ή έχετε άλλη κοπέλαΣτούντιο Σαχτούρη 1 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε. Θα είμαστε ανοιχτα όλες τις γιορτινες μέρες
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Είναι η Βαρβάρα για 2 μέρες ακόμαΚαλησπέρα η Νίκη είναι κ σήμερα ή έχετε άλλη κοπέλα
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
10 το πρωί μέχρι στης 11 το βράδυΩρες λειτουργιας?
jonbu
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 21
- Like
- 458
- Πόντοι
- 31
Έχει πάει κανείς Γ120 πρόσφατα? Μια Κατερίνα που εργάζεται εκεί, γνωρίζουμε κάτι? Από Μόνικας Γλαύκο είχαμε καμμία νέα και αξιόλογη άφιξη? Τέλος, τη Σοφία στο Studio K την έχει επισκεφθεί κάποιος συναγωνιστής να μας πει άποψη? Ευχαριστώ.
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Ας μας πει καποιος περι κατερινας πως ειναι.....Έχει πάει κανείς Γ120 πρόσφατα? Μια Κατερίνα που εργάζεται εκεί, γνωρίζουμε κάτι? Από Μόνικας Γλαύκο είχαμε καμμία νέα και αξιόλογη άφιξη? Τέλος, τη Σοφία στο Studio K την έχει επισκεφθεί κάποιος συναγωνιστής να μας πει άποψη? Ευχαριστώ.
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Αν μιλάς για μια ελαφρώς μαυριδερη κοκκινομαλλα με κωλαρα τότε μιλάμε για μεγάλη φόλα. Ήταν στο λιμάνι κάποιο διάστημα. Την έχω πάρει 2 φορές, την πρώτη φορά απογοητευτικά γιατί η κοπέλα δεν είχε καμία συμμετοχή και έκανε άθλια πίπα και τη δεύτερη δεν είχαν κοπέλα τα διπλανά μαγαζιά και λέω ας δώσω μια ευκαιρία ακόμα και ήταν τα ίδια πάλι.Ας μας πει καποιος περι κατερινας πως ειναι.....
Εκτός αν πρόκειται για άλλη κοπέλα με ίδιο όνομα
Ετοιμαζόμουν να γράψω κριτική.Για την Λειλα τι άποψη έχετε, αξίζει ?
Πέρασα να δοκιμάσω την Leyla γιατι ηταν πολλά υποσχόμενη απο τις φωτογραφίες και είχαμε και καύλες μετα απο αποχή για λίγο καιρό.
Δυστυχώς έφαγα φόλα...και εξηγώ...παρακάτω.
Καταρχάς η κοπέλα δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες. Είτε ειναι παλιές είτε είναι άλλη κοπέλα στις φωτογραφίες είτε έχει πέσει τρελό photoshop σε οτι αφορά το σώμα. Απο πρόσωπο κανονικό, ουτε όμορφο ούτε άσχημο.
Σε ότι αφορά το σώμα έχει κοιλίτσα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες πουθενά (την κατάλαβα που ήταν όρθια...αλλα οι καύλες βλέπετε...) και το στήθος χαλαρό.
Στο δωμάτιο ήρθε η μεγάλη απογοήτευση. Η κοπέλα καταρχάς δεν προσφέρει τις υπηρεσίες που λέει στο site. Αναφέρεται ξεκάθαρα για oral without condom ενώ η ίδια αφου είχα πληρώσει και ειχα μπει στο δωμάτιο και πηγε να ξεκινήσει πίπα μου λέει δεν κάνω ακάποτο όταν την ρώτησα γιατι πιάνει το προφυλακτικό.
Μου φόρεσε σκουφάκι σε πεσμένο πέος...άραξε σαν να βαριόταν στο κρεβάτι και εκανε απο τις πιο αδιάφορες και βαρετές πίπες που μου έχουν κάνει. Ούτε ενα ζούλιγμα στις μπάλες...τίποτα. Εκανα διαλογισμό μέσα μου και σκεφτόμουν άλλες γκόμενες μπας και γίνει δουλειά.
Σε ότι αφορά την επαφή σώμα με σώμα δεν υπάρχει. Για να καταλάβετε, έβαζε χέρι στον τοίχο οταν ηταν απο πάνω μου μην και ακουμπήσει το στήθος της πάνω στο δικό μου. ΟΥΤΕ ΧΑΔΙ δεν εκανε. Πιο αποστειρωμένη φάση πεθαίνεις.
Στην συνέχεια ανέβηκε απο πάνω όπου στο 1 λεπτό μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και μετά την πήδηξα ιεραποστολικά όπου με εικόνα άλλων γυναικών στο μυαλό μου, κατάφερα και τελείωσα.
Δεν θα ξαναπήγαινα με την συγκεκριμένη ποτέ και για κανένα λόγο γιατι ξενέρωσα απίστευτα.
Το μαγαζί εξακολουθεί να είναι καθαρό και να φέρνει τις πιο αξιόλογες κοπέλες αλλά όπως είναι λογικό...στατιστικά έρχονται και περιπτώσεις που δεν συγκρίνονται με τις υπόλοιπες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K