Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 η ΕΎΑ αύριο τελευταία μέρα μέχρι στης 6 το απόγευμα
IMG-be21cab87259718fefee4270a9e9dca4-V.jpg

Sak8121

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
0
Πέρασμα σήμερα απο την Σαχτούρη. Κοπέλα η Εύα. Για πρώτη φορά είδα κοπέλα που την αδικούσαν οι φωτογραφίες. Είδα ενα σχεδόν αψεγάδιαστο σώμα, τρομερές ματάρες με μόνο αρνητικό την αγάπη της προς το τσιγάρο, το οποίο το καταλάβαινες απο την αναπνοή της(δεν ήταν ενοχλητικό).

Η κοπέλα θα τολμήσω να πω οτι σαν υπηρεσία ηταν, τουλάχιστον απέναντι σε εμένα, σε επίπεδο Μαργαρίτας. Κατάλαβα οτι η συγκεκριμένη λειτουργεί έντονα με την χημεία οπότε δεν ξέρω πως θα είναι η εμπειρία για άλλους.

Σε εμένα ηταν πεντακάθαρη και στην αρχή ελαφρά μαζεμένη όπου μετά απο λίγο αφέθηκε και ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα. Μακάρι να έρθει ξανά.

Σε ότι αφορά το θέμα με τις τιμές που έχει ανοίξει. Επειδή έχω τρομάξει βλέποντας τι πελάτες(πακιστανοί,αφγανοί) πάνε στα σπίτια του γλαύκου με 25-30 ευρώ θεωρώ ότι τα 40 ευρώ μπορούν να δικαιολογηθούν εφόσον, το στούντιο δεν δέχεται τους προαναφερόμενους πελάτες, συνεχίζει να είναι καθαρό και φροντίσει οι επιλογές των κοριτσιών να είναι προσεκτικές χωρίς μεγάλες αποκλίσεις στις υπηρεσίες.

Όλοι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα ποιότητας κοριτσιών στην Πάτρα. Ας είναι αυτή η αύξηση δικαιολογημένη απο το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι στο τέλος αν τηρηθεί υψηλό επίπεδο υπηρεσιών οι πελάτες θα αποδεχθούν το επιπλέον 10άρικο.
Γεια σου φίλε μου να επισημάνω ότι η Αφγανοί και Πακιστανοί έχουν φύγει από την Πάτρα εδώ και 2 χρόνια!!!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Εγω για να δώσω μια πιπούλα σε ποιά ή σε ποιόν πρεπει να απευθυνθώ ??
Οι καύλες στο κοκκινο και σήμερα αλλα πρεπει να βρω ενα στόμα να με ρουφαει σε συχνή βάση!

Patrinos84

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα. Τελικα έχετε να προτείνετε κάποια καλή;

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
1
Ένσταση για Άννα... Αν εξαιρέσει κανείς ότι αποφεύγει τα φιλιά χωρίς υποχώρηση, πρόκειται για πολύ όμορφη τσουπωτή Ρουμάνα πιτσιρίκα με υπέροχες βυζάρες και στο δωμάτιο είναι μια γλύκα... Αξιοθαύμαστη άνεση στο βαθύ λαρύγγι (της σπρώχνω προς τα κάτω το κεφάλι και όχι απλώς δεν διαμαρτύρεται αλλά όταν το παίρνει όλο, μου χαμογελάει και πονηρά ότι τα κατάφερε) και στήνεται εξαιρετικά ενώ επειδή είναι αρκετά στενή, θέλει προσοχή να μην σε τελειώσει γρήγορα ιδίως όταν ανεβαίνει από πάνω... Αν φιλούσε κιόλας, θα έπιανε κορυφή για μένα...

Τελευταία τροποποίηση:

Patrinos84

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Like
6
Πόντοι
0
Ένσταση για Άννα... Αν εξαιρέσει κανείς ότι αποφεύγει τα φιλιά χωρίς υποχώρηση, πρόκειται για πολύ όμορφη τσουπωτή Ρουμάνα πιτσιρίκα με υπέροχες βυζάρες και στο δωμάτιο είναι μια γλύκα... Αξιοθαύμαστη άνεση στο βαθύ λαρύγγι (της σπρώχνω προς τα κάτω το κεφάλι και όχι απλώς δεν διαμαρτύρεται αλλά όταν το παίρνει όλο, μου χαμογελάει και πονηρά ότι τα κατάφερε) και στήνεται εξαιρετικά ενώ επειδή είναι αρκετά στενή, θέλει προσοχή να μην σε τελειώσει γρήγορα ιδίως όταν ανεβαίνει από πάνω... Αν φιλούσε κιόλας, θα έπιανε κορυφή για μένα...
Αν δεν φιλάει δεν με ενδιαφέρει.
Φιλε η μονη που αξιζει ειναι στο 120 στο γλαυκο η Τζούλια.
Παρε τηλεφωνο να δεις ποτε δουλεύει να πας.
Το 118 εχουν μεινει οι φολες και στο 120 ειναι μια μαρια μαλλον καινούργια,μακριά απο αννα κορινα λαρισα και κατερινα στο 120
Αυτή δίνει φιλιά η Τζούλια;

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Γεια σου φίλε μου να επισημάνω ότι η Αφγανοί και Πακιστανοί έχουν φύγει από την Πάτρα εδώ και 2 χρόνια!!!
Είναι σαν να ακους πολιτικό να σου λέει οτι η Ελλάδα δεν έχει λαθρομετανάστες. Ένα τεράστιο μέρος της Βιομηχανικής στην Πάτρα δουλεύει με πακιστανούς που τους νοικιάζουν εταιρίες εύρεσης προσωπικού.

Τόσο εγώ όσο και άλλοι που έχουμε επισκευτεί τα σπιτάκια στον Γλαύκο είμαστε μάρτυρες των πακιστανών που βγαίνουν απο εκεί. Σίγουρα δεν είναι σε συχνότητα εποχής ανοιχτών συνόρων αλλα απο την στιγμή που τους δέχονται, εκεί πάνε.

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
260
Πόντοι
20
Φιλε παντού δέχονται ξένους και καλα κανουν δεν πρεπει να υπάρχει ρατσισμός
Δεν το ανέφερα απο ούτε θέμα ράτσας ούτε φυλής αλλα απο άποψη υγιεινής λόγω των συνθηκών που ζούν. Δηλαδή σε άθλιες συνθήκες.

Όταν η κοπέλα την ώρα μου κάνουμε λίγη συζήτηση μου αναφέρει οτι περνάνε και πακιστανοί όπου μου περιγράφει σκηνές απλησιάς που βρίσκει τυρόγαλο η άλλη στον πούτσο του άλλου...τότε ναι...υπάρχει θέμα.

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0

500.000 Πακιστανοί εργάτες είπε ο Υπ. Επικρατείας θα έρθουν στην Ελλάδα"με τίς ευλογίες Κυριάκου​

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Δεν είμαστε ούτε σούπερ μάρκετ ούτε λαϊκή!! Τα κορίτσια προσφέρουν το σώμα τους και τέτοιο είδος συζητήσεις της βρισκο χυδεες! Λες και μιλάμε για ένα κομμάτι κρέας η για κάτι άψυχο!!
Έτσι ακριβώς είναι !!!,ότι κάποιοι βλέπουν τις κοπέλες σαν ένα άψυχο σώμα λόγω ότι πληρώνουμε το είχα γράψει στο παρελθόν καί είχα παραξηγηθει!!!

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Ρε φιλε ολες οι δουλειες εχουν τα θεματα τους.
Ρώτα τον οικοδομο τι παιρναει ρωτα αυτους που δουλευουν στο δημο και καθαριζουν τα φρεατια κλπ
Εκει ομως δεν σε βλεπω να λες κατι παρα μονο για τις ιεροδουλες,και οι ιεροδουλες δεν το κανουν για 50 ευρω μεροκάματο αλλα για πολλα περισσότερα ανα ημερα.
Συζήτηση να γίνεται φίλε τα βάζεις όλα στον ίδιο παρονομαστή

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Μετα από πολύ καιρό και αποχής από το άθλημα λόγω καταστάσεων, συναντήθηκα με την Μαργαρίτα !!! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την υπέροχη κοπέλα. Καλοπροαίρετη σταθερή και αξία στις υπηρεσίες της , χαρήκαμε μιας καί είχαμε καιρό να συναντηθούμε κάναμε μια χαλαρή συζήτηση , ανανεώσαμε για νέα συνάντηση όσο θα είναι Πάτρα .Να είναι καλά η κοπέλα !!! Υ.Γ. το κατάστημα όπως πάντα καθαρό και περιποιημένο

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Μετα από πολύ καιρό και αποχής από το άθλημα λόγω καταστάσεων, συναντήθηκα με την Μαργαρίτα !!! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την υπέροχη κοπέλα. Καλοπροαίρετη σταθερή και αξία στις υπηρεσίες της , χαρήκαμε μιας καί είχαμε καιρό να συναντηθούμε κάναμε μια χαλαρή συζήτηση , ανανεώσαμε για νέα συνάντηση όσο θα είναι Πάτρα .Να είναι καλά η κοπέλα !!! Υ.Γ. το κατάστημα όπως πάντα καθαρό και περιποιημένο
Φίλε μέχρι πότε θα είναι στην Πάτρα η Μαργαρίτα έχουμε εικόνα?

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Επίσκεψη στην Μαργαρίτα Σαχτούρη 1 .
Είχα πει να μην ξανά γράψω μιας και όποτε την έχω επισκεφτεί έχω γράψει ποσό καλή είναι.
Και γραφές από άλλους που το επιβεβαιώνουν.
Αλλά λίγο μετά την συνεύρεση μιλήσαμε και η κουβέντα με έβαλε στην διαδικασία να γράψω.

Αφού είχε δωμάτιο για μισή ώρα και έναν ακόμα που περίμενε, πήγα μια βόλτα στην Πάτρα ζητώντας να μου κρατήσει θέση η τσατσά.
Και έτσι έγινε... γύρισα μετά από μιση ώρα και μπήκα σε δωμάτιο .
Ήρθε η Μαργαρίτα καί στέκεται με τα γόνατα στο κρεβάτι διχαλωτα πάνω στο μπούτι μου.
Ενώ μου τόν έπαιζε έκανε σπάσιμο με την μέση της σαν να αυνανίζεται και χάιδευε το μουνακι της.
Η τύπισσα κάθε φορά κάνει κάτι διαφορετικό και σε καυλώνει.
Η συνέχεια ήταν αρκετά καλή και τελείωμα στα τέσσερα με αυτό το τέλειο κωλαρακι που έχει.

Δεν έφυγε αμέσως και αλλάξαμε λίγες κουβέντες.
Μέσα σε αυτά είπαμε και για τής τιμές..
Και θα πω αυτά που τής είπα..
Ότι..
Για κοπέλες σαν εσένα και στον συγκεκριμένο χορό που είναι καθαρός και με ντουζ τα χρήματα είναι λιγότερα από ένα στούντιο της Αθήνας που θέλεις 50€.
Αλλά στα υπόλοιπα που είναι χώρος σαν μπουρδέλο και η κοπέλες ποίο κάτω από Μεταξουργείο.... εκεί και τα 30€ είναι πολλά..
Βέβαια δεν θα είναι όλες Μαργαρίτα και αν σου ρίξουν φόλα τότε τα χρήματα είναι πολλά.και δεν ξέρω αν μπορεί να κρατηθεί αυτό το επίπεδο σε αυτό το μαγαζί, που κάνει προσπάθεια.
Μην χαθεί η προσπάθεια και μας μήνη το σαραντάρη μόνο.
Μπράβο προς ώρας στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1, καλημέρα σε όλους. Τώρα και μερικές μέρες έχουμε καινούργιο υπιρετηκο προσωπικο υποδοχής, θέλω νά σάς πω ότι η κυρία δεν έχει ξανά δουλέψει σε τέτοιο χώρο ούτε στο παρόμοιο ποτέ, και όλα για εκείνη είναι καινούργια και κάπου ίσος και σοκαριστικα. Και αυτό αν κάνει κάποια λαθάκια η δεν απαντά σωστά στο τηλέφωνο για τα πράγματα που ρωτάτε σας ζητώ να δείξετε λίγοι κατανόηση και υπομονή, είναι η πρώτη της εβδομάδα στην δουλειά. Ευχαριστώ πολύ

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Θα ήθελα να σας πω για τα κορίτσια που μέχρι την στιγμή έχουν περάσει από το μαγαζί και θα έρθουν στην πορεία... Για εμένα κάθε μία έχει την Χάρη της, με τα δικά σας μάτια δεν μπορώ να τα δω, ούτε εσείς με τα δικά μου. Κάπου κάπου όμως κατάλαβενο πως κάνω όχι τόσο σωστή επιλογή. Όμως κάθε μία αξίζει μια και δεύτερη ευκαιρία, και δεν μπορώ νά τούς την στερήσω, γιατί για όλες υπάρχει κάποιο αποσωστο που τους προτιμα. Άλλωστε η τελική επιλογή είναι δική σας, έχετε μάτια και βλέπετε, εδώ ανταλλάσεται εμπειρίες και μπορείτε να έχετε μια εικόνα για το κάθε κορίτσι σύμφωνα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Ευχαριστώ σε όλους είτε προτιμάει το μαγαζί μας είπε όχι . Πάντα στην διάθεση σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom