Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1, καλημέρα σε όλους. Τώρα και μερικές μέρες έχουμε καινούργιο υπιρετηκο προσωπικο υποδοχής, θέλω νά σάς πω ότι η κυρία δεν έχει ξανά δουλέψει σε τέτοιο χώρο ούτε στο παρόμοιο ποτέ, και όλα για εκείνη είναι καινούργια και κάπου ίσος και σοκαριστικα. Και αυτό αν κάνει κάποια λαθάκια η δεν απαντά σωστά στο τηλέφωνο για τα πράγματα που ρωτάτε σας ζητώ να δείξετε λίγοι κατανόηση και υπομονή, είναι η πρώτη της εβδομάδα στην δουλειά. Ευχαριστώ πολύ
Παράλειψη μου.
Είναι πολύ συμπαθής και το ότι δεν έχει εμπειρία κάνει την διαδικασία ποίο ανθρώπινη.
Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος.

Ούτε η εργαζόμενη σε αυτούς τους χώρους είναι μηχανές ούτε εμείς που πάμε.
Ο σεβασμός και όχι η εμπειρία είναι αυτό που αναζητούν και η δύο μεριές.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Το θέμα φιλε είναι οτι δεν θα ειναι ολες σαν την μαργαριτα,π.χ εγω περασα με τη Γιάννα και εκλαψα τότε το 30αρι οπως επισης και με τη ναταλια που ειχε ερθει ενα διάστημα.
Εγω φιλε να σου πω τη φτωχη μου αληθεια,λυσμονω τη Βίκυ που δουλεψε κανα 2 χρονια σερι.
Βέβαια στο τελος εκανε μαλακια και αυτό κόστισε καλύτερα να έλεγε σταματάω μπουρδελο και το παω κολγκιρλ παρα αυτο που έκανε.
Σωστά.
Άλλωστε το είπα.. όταν υπάρχει τό επίπεδο Μαργαρίτας..
Μετά είναι επιλογή μας να μην πηγαίνουμε και να γράφουμε εδώ για να αποφύγουμε κάποιες εργαζόμενες.
Όταν επιλέγουμε το καλό ,αυτό θα παραμείνει.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Παράλειψη μου.
Είναι πολύ συμπαθής και το ότι δεν έχει εμπειρία κάνει την διαδικασία ποίο ανθρώπινη.
Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος.

Ούτε η εργαζόμενη σε αυτούς τους χώρους είναι μηχανές ούτε εμείς που πάμε.
Ο σεβασμός και όχι η εμπειρία είναι αυτό που αναζητούν και η δύο μεριές.
Το λέω γιατί κάνα δυο πελάτες μου είπαν πως δεν μπορεσε να τους δώσει κάποιες πληροφορίες από το τηλέφωνο σωστά και αυτό, ζητώ κατανόηση και την υπομονή σας μέχρι να μάθει να και εστάθη πιο άνετα χώρο. Ευχαριστώ

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Επίσκεψη στην Μαργαρίτα Σαχτούρη 1 .
Είχα πει να μην ξανά γράψω μιας και όποτε την έχω επισκεφτεί έχω γράψει ποσό καλή είναι.
Και γραφές από άλλους που το επιβεβαιώνουν.
Αλλά λίγο μετά την συνεύρεση μιλήσαμε και η κουβέντα με έβαλε στην διαδικασία να γράψω.

Αφού είχε δωμάτιο για μισή ώρα και έναν ακόμα που περίμενε, πήγα μια βόλτα στην Πάτρα ζητώντας να μου κρατήσει θέση η τσατσά.
Και έτσι έγινε... γύρισα μετά από μιση ώρα και μπήκα σε δωμάτιο .
Ήρθε η Μαργαρίτα καί στέκεται με τα γόνατα στο κρεβάτι διχαλωτα πάνω στο μπούτι μου.
Ενώ μου τόν έπαιζε έκανε σπάσιμο με την μέση της σαν να αυνανίζεται και χάιδευε το μουνακι της.
Η τύπισσα κάθε φορά κάνει κάτι διαφορετικό και σε καυλώνει.
Η συνέχεια ήταν αρκετά καλή και τελείωμα στα τέσσερα με αυτό το τέλειο κωλαρακι που έχει.

Δεν έφυγε αμέσως και αλλάξαμε λίγες κουβέντες.
Μέσα σε αυτά είπαμε και για τής τιμές..
Και θα πω αυτά που τής είπα..
Ότι..
Για κοπέλες σαν εσένα και στον συγκεκριμένο χορό που είναι καθαρός και με ντουζ τα χρήματα είναι λιγότερα από ένα στούντιο της Αθήνας που θέλεις 50€.
Αλλά στα υπόλοιπα που είναι χώρος σαν μπουρδέλο και η κοπέλες ποίο κάτω από Μεταξουργείο.... εκεί και τα 30€ είναι πολλά..
Βέβαια δεν θα είναι όλες Μαργαρίτα και αν σου ρίξουν φόλα τότε τα χρήματα είναι πολλά.και δεν ξέρω αν μπορεί να κρατηθεί αυτό το επίπεδο σε αυτό το μαγαζί, που κάνει προσπάθεια.
Μην χαθεί η προσπάθεια και μας μήνη το σαραντάρη μόνο.
Μπράβο προς ώρας στο συγκεκριμένο μαγα
Επίσκεψη στην Μαργαρίτα Σαχτούρη 1 .
Είχα πει να μην ξανά γράψω μιας και όποτε την έχω επισκεφτεί έχω γράψει ποσό καλή είναι.
Και γραφές από άλλους που το επιβεβαιώνουν.
Αλλά λίγο μετά την συνεύρεση μιλήσαμε και η κουβέντα με έβαλε στην διαδικασία να γράψω.

Αφού είχε δωμάτιο για μισή ώρα και έναν ακόμα που περίμενε, πήγα μια βόλτα στην Πάτρα ζητώντας να μου κρατήσει θέση η τσατσά.
Και έτσι έγινε... γύρισα μετά από μιση ώρα και μπήκα σε δωμάτιο .
Ήρθε η Μαργαρίτα καί στέκεται με τα γόνατα στο κρεβάτι διχαλωτα πάνω στο μπούτι μου.
Ενώ μου τόν έπαιζε έκανε σπάσιμο με την μέση της σαν να αυνανίζεται και χάιδευε το μουνακι της.
Η τύπισσα κάθε φορά κάνει κάτι διαφορετικό και σε καυλώνει.
Η συνέχεια ήταν αρκετά καλή και τελείωμα στα τέσσερα με αυτό το τέλειο κωλαρακι που έχει.

Δεν έφυγε αμέσως και αλλάξαμε λίγες κουβέντες.
Μέσα σε αυτά είπαμε και για τής τιμές..
Και θα πω αυτά που τής είπα..
Ότι..
Για κοπέλες σαν εσένα και στον συγκεκριμένο χορό που είναι καθαρός και με ντουζ τα χρήματα είναι λιγότερα από ένα στούντιο της Αθήνας που θέλεις 50€.
Αλλά στα υπόλοιπα που είναι χώρος σαν μπουρδέλο και η κοπέλες ποίο κάτω από Μεταξουργείο.... εκεί και τα 30€ είναι πολλά..
Βέβαια δεν θα είναι όλες Μαργαρίτα και αν σου ρίξουν φόλα τότε τα χρήματα είναι πολλά.και δεν ξέρω αν μπορεί να κρατηθεί αυτό το επίπεδο σε αυτό το μαγαζί, που κάνει προσπάθεια.
Μην χαθεί η προσπάθεια και μας μήνη το σαραντάρη μόνο.
Μπράβο προς ώρας στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Καλημέρα φίλε έγραψα μετά από πολύ καιρό λόγο αποχής , περιοριστικά στην κριτική μου και δεν αναφερθηκα καν στο θέμα τιμής που έχει ξεκινήσει πριν λίγες μέρες. Προσωπικά εγώ περνώ πρόγραμμα αλλά Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , Προσωπική μου γνώμη κοπέλες σαν τo επίπεδο της Μαργαρίτας!!!σε χαρακτήρα και υπηρεσίες πιστεύω και τα 40 ευρώ είναι λίγα καί ας γράφουν συγκρίσεις για καταστήματα Αθήνας , Στην Αθήνα αυτό το επίπεδο χώρου και κοπέλας θες 50 ευρώ το λιγότερο οπότε καλό είναι να μην γκρινιάζουμε και εμείς , όπως καλό θα είναι να κάνουμε συγκρίσεις σε ίδια πράγματα και όχι σε καταστήματα τύπου Μεταξουργείου.Κατι άλλο που δεν έγραψα είδα σημάδια. ( δαγκώματα) κ.α στην κοπέλα λες και γύρισε από τον πόλεμο ,την ρώτησα μάλιστα και μου είπε εδώ μου τα εκαναν και εδώ θα ήθελα να τονίσω πώς όσο και να έχουμε τρελή επιθυμία για οποία κοπέλα όταν βρισκόμαστε μαζί της η επειδή πληρώνουμε ας την σεβαστούμε και να συμπεριφερόμαστε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και όχι λες και ζούμε τη Ζούγκλα!!! Αυτά από μένα.

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε έγραψα μετά από πολύ καιρό λόγο αποχής , περιοριστικά στην κριτική μου και δεν αναφερθηκα καν στο θέμα τιμής που έχει ξεκινήσει πριν λίγες μέρες. Προσωπικά εγώ περνώ πρόγραμμα αλλά Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , Προσωπική μου γνώμη κοπέλες σαν τo επίπεδο της Μαργαρίτας!!!σε χαρακτήρα και υπηρεσίες πιστεύω και τα 40 ευρώ είναι λίγα καί ας γράφουν συγκρίσεις για καταστήματα Αθήνας , Στην Αθήνα αυτό το επίπεδο χώρου και κοπέλας θες 50 ευρώ το λιγότερο οπότε καλό είναι να μην γκρινιάζουμε και εμείς , όπως καλό θα είναι να κάνουμε συγκρίσεις σε ίδια πράγματα και όχι σε καταστήματα τύπου Μεταξουργείου.Κατι άλλο που δεν έγραψα είδα σημάδια. ( δαγκώματα) κ.α στην κοπέλα λες και γύρισε από τον πόλεμο ,την ρώτησα μάλιστα και μου είπε εδώ μου τα εκαναν και εδώ θα ήθελα να τονίσω πώς όσο και να έχουμε τρελή επιθυμία για οποία κοπέλα όταν βρισκόμαστε μαζί της η επειδή πληρώνουμε ας την σεβαστούμε και να συμπεριφερόμαστε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και όχι λες και ζούμε τη Ζούγκλα!!! Αυτά από μένα.
Για την συγκεκριμένη κοπέλα θα συμφωνήσω μαζί σου αξίζουν περισσότερο από 40 ευρώ . Τώρα για το δεύτερο σκέλος (σημάδια) δεν έχω λόγια κρίμα.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Η μπουρδελικη ζωη στη πατρα πιστευω πρεπει να αλλαξει.
Ειναι η 3η πολη της χωρας με λιγα μπουρδελα μηδεν και μηδεν ανταγωνισμο.
Τα χανια ο βολος εχουν περισσότερα απο οτι η Πάτρα.
Η πατρα κανονικα έπρεπε να εχει μινιμουμ 20 μπουρδελα σε αναλογια σε σχεση με αθηνα.
Ας πουνε οι συναγωνιστες παραπονα αλλα και λυσεις βελτιώσης της καταστασης
Το αριθμό τον οίκον ανοχής ορίζεται από το διαιτητικό συμβούλιο, και υπάρχουν πάρα Πόλα όρια για την άδεια εγκατάστασης σύμφωνα με νομοθεσία και συμπληρώμα του δήμου σε αυτά. Και αυτό 20 δεν θα γίνουν ποτέ και δεν χρειάζεται. Γιατί όπως βλέπετε και αυτά που υπάρχουν δεν είναι συνεχώς ανοιχτά,που πάει να πει ότι δεν υπάρχουν κορίτσια που πάει να πει πως δεν υπάρχει αρκετή ζητήσει οστε να βγάζει πέρα και το κορίτσι και το μαγαζί.

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
597
Πόντοι
81
Το αριθμό τον οίκον ανοχής ορίζεται από το διαιτητικό συμβούλιο, και υπάρχουν πάρα Πόλα όρια για την άδεια εγκατάστασης σύμφωνα με νομοθεσία και συμπληρώμα του δήμου σε αυτά. Και αυτό 20 δεν θα γίνουν ποτέ και δεν χρειάζεται. Γιατί όπως βλέπετε και αυτά που υπάρχουν δεν είναι συνεχώς ανοιχτά,που πάει να πει ότι δεν υπάρχουν κορίτσια που πάει να πει πως δεν υπάρχει αρκετή ζητήσει οστε να βγάζει πέρα και το κορίτσι και το μαγαζί.
Δυστυχώς ή ευτυχώς για διάφορους λόγους οι κοπέλες όλες πάνε Κεντρική Ευρώπη, Ελβετία, Γερμανία κτλ , γι' αυτό και στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η κατάσταση.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Δυστυχώς ή ευτυχώς για διάφορους λόγους οι κοπέλες όλες πάνε Κεντρική Ευρώπη, Ελβετία, Γερμανία κτλ , γι' αυτό και στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η κατάσταση.
Γιατί εδώ πρέπει να βγάλεις άδεια εργασίας, στην επαρχία τουλάχιστον είναι απαραίτητο γιατί έχει επιπτώσεις το αδιλοτο. Και για την άδεια αυτή θέλεις ένα σορό χαρτιά και εξετάσεις και μετά περιμένεις κάνα μήνα στην καλύτερη περίπτωση και υποχρεωτική ΙΚΑ κάθε μήνα 320€ , είτε δουλειές είτε όχι. Στην Ελλάδα είναι μπέρδεμα

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
597
Πόντοι
81
Γιατί εδώ πρέπει να βγάλεις άδεια εργασίας, στην επαρχία τουλάχιστον είναι απαραίτητο γιατί έχει επιπτώσεις το αδιλοτο. Και για την άδεια αυτή θέλεις ένα σορό χαρτιά και εξετάσεις και μετά περιμένεις κάνα μήνα στην καλύτερη περίπτωση και υποχρεωτική ΙΚΑ κάθε μήνα 320€ , είτε δουλειές είτε όχι. Στην Ελλάδα είναι μπέρδεμα
Γραφειοκρατία αλλά έχουν αλλάξει και τα χρόνια, στην Ελλάδα δεν ήταν όπως το 2000 με 2008 που γινόταν χαμός από χρήμα και υπήρχε δουλειά για τις κοπέλες, για αυτό πέρα από την γραφειοκρατία είναι και θέμα οικονομικό η φυγή στο εξωτερικό, βέβαια εσύ τα γνωρίζεις καλύτερα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι σε λίγα χρόνια θα γεμίσει και η Ευρώπη από κοπέλες αν δεν έχει γεμίσει ακόμη και η δουλειά δεν θα φτάνει για όλες. Τέλοσπάντων ας εκτιμούμε ότι έχουμε τώρα γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, το γεγονός ότι υπάρχουν αυτές οι κοπέλες και μας προσφέρουν όμορφες στιγμές είμαστε τυχεροί.

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
597
Πόντοι
81
Τελευταία τροποποίηση:

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Εγω φιλε να σου πω την αλήθεια,τα 40 ειναι λιγα που ζηταει,εγω θελω να το παει 60 το απλο να δω τι θα κανετε...
Φίλε ευγενικά θα σού πω ότι έχει γράψει μέχρι στιγμής φάσκει και αντιφάσκει βλέπω πολλές αρνητικές κριτικές για διάφορες κοπέλες καί όχι μόνο τα βάζεις όλα στο ίδιο σακί.Τωρα μεταξύ μας παρόλο το τρολαρισμα που έριξες πεσμου πως δεν συναντήθηκε με τη Μαργαρίτα? Όσο για τα 60 ευρώ που λες τις συγκεκριμένεις κοπέλας θα τα έδινα χωρίς δεύτερη σκέψη

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Σχετικά με τα τραύματα τον κοριτσιών, με συγχωρείτε παρά πολύ αλλά μεγάλο αποσωστο φερουντε μέσ' στο δωμάτιο σαν γαϊδούρια, και το ξέρω από την προσωπική εμπειρία, γιατί δουλεύω και εγώ. Οπότε κάποια κορίτσια που δεν αφήνουν πολλά πολλά μπορω να τους καταλάβω, γιατί σίγουρα έχουν τραβήξει Πόλα και τους πιάνει φόβος . Υπάρχουν και πολη κύριοι σε συμπεριφορά, που φτάσαμε σε σημείο να τους κάνουμε κομπλιμέντα για την καθαριότητα τους και συμπεριφορά,ενώ θα πρέπει να είναι κάτι φυσιολογικό για έναν άντρα . Πιστεύω ότι αν όχι όλες αλλά περισσότερες κοπέλες μπενοντας στο δωμάτιο έχουν όλοι την καλή πρόθεση να κάνουν τον άλλον να περάσει καλά, όμως δεν πρόλαβενης να μπεις, σε δαγκώσε σε τσιμπήσε. Πως κύλιση κατά την γνώμη σας αυτό το ραντεβού? Και ρωτάω εγώ, υπάρχει μεγαλύτερη μαλακια από το να πληρώσεις και να κάνεις τα πάντα για να ξενερώσει και να τσαντιστη η κοπέλα και να μην περάσεις καλά? Σχετικά με την Μαργαρίτα, είναι από τα λίγα κορίτσια που δεν αντιδρά, όχι γιατί της αρέσει αλλά δεν θέλει να στεναχωρισει τόν άλλον. Κάκος, γιατί υπάρχουν και όρια, και το σώμα μας δεν είναι ένα ρούχο που μπορεί να πετάξεις και να βάλεις αλλο!!! Αυτός που πληρώνει δεν μας αγοράζει για να μας κάνει ότι θέλει, προσφέρουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες κάθε μία επί πληρωμή, αυτό πρέπει να θυμόματε κάθε ένας, και εμείς από την πλευρά μας να σεβόμαστε το γεγονός ότι ο άνθρωπος έφερε τα λεφτά του σήμερα στην Μαργαρίτα και σε κάθε Μαργαρίτα. Θέλω να πω ότι μίλησα καθαρά από της εμπειρίες μου και τον κοριτσιών, και είναι γενικής φύσεως. Ευχαριστώ

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Γραφειοκρατία αλλά έχουν αλλάξει και τα χρόνια, στην Ελλάδα δεν ήταν όπως το 2000 με 2008 που γινόταν χαμός από χρήμα και υπήρχε δουλειά για τις κοπέλες, για αυτό πέρα από την γραφειοκρατία είναι και θέμα οικονομικό η φυγή στο εξωτερικό, βέβαια εσύ τα γνωρίζεις καλύτερα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι σε λίγα χρόνια θα γεμίσει και η Ευρώπη από κοπέλες αν δεν έχει γεμίσει ακόμη και η δουλειά δεν θα φτάνει για όλες. Τέλοσπάντων ας εκτιμούμε ότι έχουμε τώρα γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, το γεγονός ότι υπάρχουν αυτές οι κοπέλες και μας προσφέρουν όμορφες στιγμές είμαστε τυχεροί.
Φίλε argento δεν φαντάζεσαι τη γραφειοκρατία , ταλαιπωρία καί χρήμα χρειάζεται για τα χαρτιά ανθρώπων από ανατολικές χώρες , αυτό το υπέροχο κράτος που έχουμε σου κάνει τη ζωή ποίο δυσκολη για παράδειγμα ζεις στη χώρα δεκαπέντε χρόνια θες ανανέωση χαρτιών ανά τριετία με παράβολα δικηγόρους και τα σχετικά σου δίνει δάνειο να πάρεις σπίτι καί δεν σου δίνει πιστωτική κάρτα γιατί είσαι αλλοδαπός.Οποτε και με την κατάσταση που επικρατεί καλά κάνουν και ψάχνουν κάτι καλύτερο

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
597
Πόντοι
81
Σχετικά με τα τραύματα τον κοριτσιών, με συγχωρείτε παρά πολύ αλλά μεγάλο αποσωστο φερουντε μέσ' στο δωμάτιο σαν γαϊδούρια, και το ξέρω από την προσωπική εμπειρία, γιατί δουλεύω και εγώ. Οπότε κάποια κορίτσια που δεν αφήνουν πολλά πολλά μπορω να τους καταλάβω, γιατί σίγουρα έχουν τραβήξει Πόλα και τους πιάνει φόβος . Υπάρχουν και πολη κύριοι σε συμπεριφορά, που φτάσαμε σε σημείο να τους κάνουμε κομπλιμέντα για την καθαριότητα τους και συμπεριφορά,ενώ θα πρέπει να είναι κάτι φυσιολογικό για έναν άντρα . Πιστεύω ότι αν όχι όλες αλλά περισσότερες κοπέλες μπενοντας στο δωμάτιο έχουν όλοι την καλή πρόθεση να κάνουν τον άλλον να περάσει καλά, όμως δεν πρόλαβενης να μπεις, σε δαγκώσε σε τσιμπήσε. Πως κύλιση κατά την γνώμη σας αυτό το ραντεβού? Και ρωτάω εγώ, υπάρχει μεγαλύτερη μαλακια από το να πληρώσεις και να κάνεις τα πάντα για να ξενερώσει και να τσαντιστη η κοπέλα και να μην περάσεις καλά? Σχετικά με την Μαργαρίτα, είναι από τα λίγα κορίτσια που δεν αντιδρά, όχι γιατί της αρέσει αλλά δεν θέλει να στεναχωρισει τόν άλλον. Κάκος, γιατί υπάρχουν και όρια, και το σώμα μας δεν είναι ένα ρούχο που μπορεί να πετάξεις και να βάλεις αλλο!!! Αυτός που πληρώνει δεν μας αγοράζει για να μας κάνει ότι θέλει, προσφέρουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες κάθε μία επί πληρωμή, αυτό πρέπει να θυμόματε κάθε ένας, και εμείς από την πλευρά μας να σεβόμαστε το γεγονός ότι ο άνθρωπος έφερε τα λεφτά του σήμερα στην Μαργαρίτα και σε κάθε Μαργαρίτα. Θέλω να πω ότι μίλησα καθαρά από της εμπειρίες μου και τον κοριτσιών, και είναι γενικής φύσεως. Ευχαριστώ

Για την Μαργαρίτα ότι λες ισχύει και πανω απ' όλα καλός χαρακτήρας αλλά εδώ ισχύει η παροιμία " καλός ίσον χαζός".

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Συμφωνώ μαζί σάς και μάλιστα όπως είπατε όχι μόνο γαϊδούρια γιατί προσβάλλουμε καί το ζώο, πιστεύω τέτοιες τακτικές αρμόζουν σε ανθρώπους τις ζούγκλας όπως έγραψε και ο Πάνος.Οσο για το ραντεβού με το δικιο να στραβωσει η κάθε κοπέλα μίας και δεν υπάρχει σεβασμός , το ότι πληρώνουμε την κοπέλα για να περάσουμε καλά αυτό δεν σημαίνει ότι αγοράσαμε ένα άψυχο σώμα .Το άλλο που είπατε για την υγιεινή είναι επίσης ένα μεγάλο θέμα

Thanos73

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
141
Πόντοι
0
Για την Μαργαρίτα ότι λες ισχύει και πανω απ' όλα καλός χαρακτήρας αλλά εδώ ισχύει η παροιμία " καλός ίσον χαζός".
Φίλε η Μαργαρίτα είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας καί ήπιων τόνων , είναι καλό παιδί αυτό ορισμενει το εκμεταλλεύονται καί πιστεύω πρέπει να βάλει όρια για το καλό της

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Πήγαινε το απλό 60 και το ελεύθερο 100 να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι....χαχαχαχαχα !!!!
:2funny::2funny::2funny: εντάξει να μην τα πάμε στα άκρα :2funny::2funny::2funny: πιστεύω πώς 40 είναι μια λογική τιμή, άλλωστε φροντίζουμε την καθαριότητα, έχουμε όλα τα απαραίτητα και για τους πελάτες και για τα κορίτσια, για να είναι ευχαριστημένοι όλοι μας. Και στα Τρίκαλα είναι από τα πιο ωραία μαγαζία της Ελλάδας, δεν νομίζω πως έχετε παραπάνω από εμένα :grin: και στην Πάτρα σιγά σιγά το ίδιο θα γίνει, αν και τώρα είναι αρκετά καλο

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.787
Πόντοι
456
Συμφωνώ μαζί σάς και μάλιστα όπως είπατε όχι μόνο γαϊδούρια γιατί προσβάλλουμε καί το ζώο, πιστεύω τέτοιες τακτικές αρμόζουν σε ανθρώπους τις ζούγκλας όπως έγραψε και ο Πάνος.Οσο για το ραντεβού με το δικιο να στραβωσει η κάθε κοπέλα μίας και δεν υπάρχει σεβασμός , το ότι πληρώνουμε την κοπέλα για να περάσουμε καλά αυτό δεν σημαίνει ότι αγοράσαμε ένα άψυχο σώμα .Το άλλο που είπατε για την υγιεινή είναι επίσης ένα μεγάλο θέ
Και το θέμα συμπεριφοράς και υγιεινής δεν έχει ούτε ηλικία ούτε εθνικότητα, μάλλον όπως τον μάθουν τον άνθρωπο από μικρό και ανάλογα το τι συμπεριφορά έβλεπε στο σπίτι έτσι φέρεται, και μπορεί να το βρίσκει σωστά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom