life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Απλα...ειναι πιο χοντροκομενεs απ τιs συνηθισμενεsδεν θα ξεφουσκωσουν πανω στο![]()
![]()
ε
![]()
Ειναι απο ...μεταξοσκωληκα κινεζικο...Το σκουληκι συμπεριλαμβανεται
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Απλα...ειναι πιο χοντροκομενεs απ τιs συνηθισμενεsδεν θα ξεφουσκωσουν πανω στο![]()
![]()
ε
![]()
σε 10 μερες παω αμστερνταμ........θα δω πως γινετε η φαση στο paradise κ ποσα δωματια εχει κ θα σου πω..........ελα ντε και που θα ξαναδωσεις 150αρια για να γαμας στους θαμνους οεο
και μη μου πεις οτι θα φτασουν τα δωματια![]()
![]()
Ακομα δεν τον ειδαμε Αβραμη τονε βγαλαμε![]()
Έτσι έβγαλα το παιδί μου![]()
![]()
![]()
παρτυ παρτυ στις 7 του μαρτη....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να το χαιρεσαι.Καλοστεριωτο![]()
μαιμου ...τανες δηλαδηΑπλα...ειναι πιο χοντροκομενεs απ τιs συνηθισμενεs
Ειναι απο ...μεταξοσκωληκα κινεζικο...Το σκουληκι συμπεριλαμβανεται![]()
![]()
μαιμου ...τανες δηλαδη
ΟκΤυπε μου γραψε λαθος...ρε τι μαλακια εκανα...αλλο εμοτικον τυπε ηθελα γραψε λαθος...
Οκ
Τοτε δεξου κι εσυ τη συγνωμη μου σε παρακαλω
Υγ. ηταν η δυναμη της συνηθειας να φανταστω ?![]()
![]()
![]()
![]()
Παρε μια ...Πράσινη παρακαλώ....για να ονομάσω την πίτσα η "Πράσινη Πίτσα"![]()
Ολα καλα φιλαρακι απλα εχω δει κι εχω διαβασει πολλα που δεν ξερω απο που να πρωτοφυλλαχτω πλεον...... χαχαχαχαχαχαχα![]()
Exactly
να κανω εγω τον μετρ που το χω καιμογια ντιτζει στο παρτυ θα παρουμε εμενα τον αβραμη,τον λαλακ και τον αλεξ.....η βελβυ μπορει να κανει σαπορτ στο οπενινγκ και η σιλβα θα αναλαβει τα βαρια λαικα μετα τις 4.....![]()
ame.....να κανω εγω τον μετρ που το χω καιμο![]()
Για την θεση τηs λουλουδουs oυτε κουβεντα ε????για ντιτζει στο παρτυ θα παρουμε εμενα τον αβραμη,τον λαλακ και τον αλεξ.....η βελβυ μπορει να κανει σαπορτ στο οπενινγκ και η σιλβα θα αναλαβει τα βαρια λαικα μετα τις 4.....![]()
για ντιτζει στο παρτυ θα παρουμε εμενα τον αβραμη,τον λαλακ και τον αλεξ.....η βελβυ μπορει να κανει σαπορτ στο οπενινγκ και η σιλβα θα αναλαβει τα βαρια λαικα μετα τις 4.....![]()
τι ποστο θα αναλαβεις;SUPPORT?? :-
δεν κανω ζεσταμα εγω. βρειτε αλλον. πφ. πφ.