life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Απλα...ειναι πιο χοντροκομενεs απ τιs συνηθισμενεsδεν θα ξεφουσκωσουν πανω στο ε
Ειναι απο ...μεταξοσκωληκα κινεζικο...Το σκουληκι συμπεριλαμβανεται
Απλα...ειναι πιο χοντροκομενεs απ τιs συνηθισμενεsδεν θα ξεφουσκωσουν πανω στο ε
σε 10 μερες παω αμστερνταμ........θα δω πως γινετε η φαση στο paradise κ ποσα δωματια εχει κ θα σου πω..........ελα ντε και που θα ξαναδωσεις 150αρια για να γαμας στους θαμνους οεο
και μη μου πεις οτι θα φτασουν τα δωματια
Ακομα δεν τον ειδαμε Αβραμη τονε βγαλαμε
Έτσι έβγαλα το παιδί μου
παρτυ παρτυ στις 7 του μαρτη....
Να το χαιρεσαι.Καλοστεριωτο
μαιμου ...τανες δηλαδηΑπλα...ειναι πιο χοντροκομενεs απ τιs συνηθισμενεs
Ειναι απο ...μεταξοσκωληκα κινεζικο...Το σκουληκι συμπεριλαμβανεται
μαιμου ...τανες δηλαδη
ΟκΤυπε μου γραψε λαθος...ρε τι μαλακια εκανα...αλλο εμοτικον τυπε ηθελα γραψε λαθος...
ExactlyΟκ
Τοτε δεξου κι εσυ τη συγνωμη μου σε παρακαλω
Υγ. ηταν η δυναμη της συνηθειας να φανταστω ?
Παρε μια ...Πράσινη παρακαλώ....για να ονομάσω την πίτσα η "Πράσινη Πίτσα"
Ολα καλα φιλαρακι απλα εχω δει κι εχω διαβασει πολλα που δεν ξερω απο που να πρωτοφυλλαχτω πλεον...... χαχαχαχαχαχαχαExactly
να κανω εγω τον μετρ που το χω καιμογια ντιτζει στο παρτυ θα παρουμε εμενα τον αβραμη,τον λαλακ και τον αλεξ.....η βελβυ μπορει να κανει σαπορτ στο οπενινγκ και η σιλβα θα αναλαβει τα βαρια λαικα μετα τις 4.....
ame.....να κανω εγω τον μετρ που το χω καιμο
Για την θεση τηs λουλουδουs oυτε κουβεντα ε????για ντιτζει στο παρτυ θα παρουμε εμενα τον αβραμη,τον λαλακ και τον αλεξ.....η βελβυ μπορει να κανει σαπορτ στο οπενινγκ και η σιλβα θα αναλαβει τα βαρια λαικα μετα τις 4.....
καλα θα κανουμε ενα παρτυ ....ame.....
για ντιτζει στο παρτυ θα παρουμε εμενα τον αβραμη,τον λαλακ και τον αλεξ.....η βελβυ μπορει να κανει σαπορτ στο οπενινγκ και η σιλβα θα αναλαβει τα βαρια λαικα μετα τις 4.....
τι ποστο θα αναλαβεις;SUPPORT?? :-
δεν κανω ζεσταμα εγω. βρειτε αλλον. πφ. πφ.