sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε μου γραψε λαθος...ρε τι μαλακια εκανα...αλλο εμοτικον τυπε ηθελα γραψε λαθος...
Τυπε μου γραψε λαθος...ρε τι μαλακια εκανα...αλλο εμοτικον τυπε ηθελα γραψε λαθος...
δε μιλάμε για μπουρδελότσαρκα,αλλά παρτύ σε κανένα κλαμπ και έτσι
...επειδή σε λίγο καιρό πλησιάζουμε τα 100000 μέλη,πως θα σας φαινόταν η ιδέα να κάναμε ένα πάρτυ;;;
ναύλωση αεροπλάνων από Aegean/ Ryan air κλπ. και να ξεχυθούμε στους δρόμους των Ευρωπαϊκών πόλεων του αγοραίου έρωτα με μπλουζάκια κι αξεσουάρ γλομπέου, να κάνουμε το κομμάτι μας.
τσάρτερ για Σόφια: ο πιο κοντινός-οικονομικός παράδεισος!ναύλωση αεροπλάνων από Aegean/ Ryan air κλπ. και να ξεχυθούμε στους δρόμους των Ευρωπαϊκών πόλεων του αγοραίου έρωτα με μπλουζάκια κι αξεσουάρ γλομπέου, να κάνουμε το κομμάτι μας.
εγω λεω πως στο τεταρτο θα ειχαν αρχισει οι κλωτσοπατιναδεςεγω λεω πως στο μισαωρο το παρτυ θα γινοταν bourdelo.com
εσυ παντως θα ξεχωριζεις θα εχεις παθει αγκυλωσηΑν αφερέσεις τους χιλιαδες κλώνους καθαρά μελη ειμαστε το πολυ 50 χιλιαδες....
Γουσταρα παντως να δω τον κλοουν,τον νωντα,τον παπασάλια, και πολλους αλλους απο κοντα...
εσυ παντως θα ξεχωριζεις θα εχεις παθει αγκυλωση
Το πάρτυ θα μπορούσε να γίνει σε περιοχή της κεντρικής Ελλάδος π.χ. Βόλος. Επίσης θα μπορούσαμε να είχαμε χορηγίες από σπίτια και studios, κληρώσεις με έπαθλα call-girls κλπ.
Ας οργανωθούμε. ;) ;) ;)
Και θα σκάμε λεφτά για ΚΤΕΛ στο βόλο;
γιατι το παρτυ τζαμπε θα σου κατσει?
ωιμε. στο βολο θα μαζευτειτε?
εγω λεω πως στο τεταρτο θα ειχαν αρχισει οι κλωτσοπατιναδες