tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ελα ,παρε μου μια! :'( :'(
να σου δώκω κάτι να γλύψεις?
ελα ,παρε μου μια! :'( :'(
οχι,πονηρο κακο,γερο!εγω σελω μια τσοκολατουλα!!!!!!!!!!!1μονονα σου δώκω κάτι να γλύψεις?
ναι, και φανταζομαι και το μελος 100000 ειναι κλωνοςδεν μπορεις να διαγραψεις τους κλωνους
αλλα να εχεις και καλα 100000 μελη οταν υπαρχουν χιλιαδες μελη χωρις δραστηριοτητα και τους κρατας μονο για λογους μαρκετινγκ και διαφημησης μαλον κουτοπονηρο ειναι
καλά θα το βάλω σε περιτύλιγμα σοκολάτας... θέλεις γάλακτος ή υγείας περικαλώ??οχι,πονηρο κακο,γερο!εγω σελω μια τσοκολατουλα!!!!!!!!!!!1μονο
σελω λακτα σοκολατουλα,με αμυγδαλο!και σελω να με κερασει ενα ωραιο παιδι!για το καλο του σαιτ!καλά θα το βάλω σε περιτύλιγμα σοκολάτας... θέλεις γάλακτος ή υγείας περικαλώ??
αυτο σου κανει? αυτο εχω για την ωραοχι,πονηρο κακο,γερο!εγω σελω μια τσοκολατουλα!!!!!!!!!!!1μονο
σελω λακτα σοκολατουλα,με αμυγδαλο!και σελω να με κερασει ενα ωραιο παιδι!για το καλο του σαιτ!
σε ευχαριστω πολυ,αλλα στα μουτρα σου!δε ζητησα κατι τετοιο!αυτο σου κανει? αυτο εχω για την ωρα
με το συμπαθιο ε
:Sσε ευχαριστω πολυ,αλλα στα μουτρα σου!δε ζητησα κατι τετοιο!
εαν εισαι πολυ καλο,αλλαζει το θεμαΤο ωραιο τι το ήθελες? δε μπορούσες απλά να πεις ένα καλό παιδί?
εαν εισαι πολυ καλο,αλλαζει το θεμα
σελω λακτα σοκολατουλα,με αμυγδαλο!και σελω να με κερασει ενα ωραιο παιδι!για το καλο του σαιτ!
μια σοκολατουλα,ζητησα οχι κανενα σκαφος! ;) ;)Καλός πρέπει να είναι, αλλιώς θα ήμουν εκατομμυριούχος με βιλα στη βουλιαγμένη και καταθέσεις, αλλα δεν εχω...
να την τριψεις στη μαπα σου,αφου σκουπιστεις καλα!Περιμενε οπου να ναι παω τουαλετα.... εχω μια σπεσιαλ τουρτα σοκολατα για σενα μονο
και με μπολικο σιροπακι απο πανω κατευθειαν απο τον προστατη μου
100.000 Μελη....
Αναθεμα εαν γραφουμε στο φορουμ με το ζορι 300-400...
να την τριψεις στη μαπα σου,αφου σκουπιστεις καλα!
μια σοκολατουλα,ζητησα οχι κανενα σκαφος! ;) ;)
μαριάννα σήκω τον κώλο σου και τράβα να πάρεις
άιντε, ηρεμήσαμε από τους καφέδες και της περιόδους της λουκρητίας και έχουμε τώρα τις καύλες και τα σάλια της άλλης