Νέα

Πάρτυ για τα 100.000 μέλη του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 719
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που θέλετε να γίνει το επισημο παρτυ ?

• Στο σπιτη του νώντα.

Ψήφοι: 40 13,6%
  • Μικρολίμανο

Ψήφοι: 31 10,5%
  • Παραλιακή

Ψήφοι: 28 9,5%
  • Club

Ψήφοι: 55 18,6%
  • Μπουζούκια

Ψήφοι: 25 8,5%
  • Μπαράκι

Ψήφοι: 36 12,2%
  • Να οργανωσουν οι μοντ.

Ψήφοι: 66 22,4%
  • Σπιτη του λίλα

Ψήφοι: 93 31,5%
  • Αλλο μερος

Ψήφοι: 51 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    295

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
Δεν ξέρω τι ενοάς. Κάπου στους κανόνες διάβασα οτι δεν μπορείς να έχεις δυο λογαριασμούς, γιατί διαγράφονται...Ποιός είναι ο Αβράμης ρε παιδιά που βγάζει κλώνους? Και πως κάνουμε κλώνους? Ή είναι από τα μυστικά του site?...

Τό σαιτ είναι ένα σύνολο...........
Οσοι διαφέρουν παρακαλουνται να φύγουν μακριά οσο είναι καιρός!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
Ο Αβράμης είναι ένας ακόμη αστικός μύθος του σαιτ,

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Λιλας, [size=13pt]ο ΠαπαΓιώργης[/size], ο Τσάρος Δημητράκης κλπ

Μέγας διακινητής παραμύθας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Τό σαιτ είναι ένα σύνολο...........
Οσοι διαφέρουν παρακαλουνται να φύγουν μακριά οσο είναι καιρός!
Άνθρωπε τι εννοείς. Αυτό διάβασα. Ακολούθησα τους κανόνες. Έτσι δεν λέει στους γενικούς κανόνες? Ένα σύνολο? Δηλ. να νιώσω απειλή...επειδή ρωτάω? Μπα? Όλοι έχουμε ένα φασίστα μέσα μας...Μην τον καταπιέζετε...Αφήστε το δηλητήριο να δράσει. Διαφέρω???
V.88

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Σε ξεύρει τέκνο μου και προσευχετε καθημερινα για όλους μας :priest:
Εγώ δεν θέλω να προσεύχεται για μένα. Μπορώ να έχω την επιλογή?? Ή σώνει και καλά θα πρέπει να με έχει κάτω από το αγιαστούρι του? Γαμώ το μου ...είναι σαν να μιλάω σε ένα άδειο δωμάτιο μόνος μου

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ δεν θέλω να προσεύχεται για μένα. Μπορώ να έχω την επιλογή?? Ή σώνει και καλά θα πρέπει να με έχει κάτω από το αγιαστούρι του? Γαμώ το μου ...είναι σαν να μιλάω σε ένα άδειο δωμάτιο μόνος μου

Ο παπαΓιώργης είναι "ο πανταχόυ παρόν - και τα πάντα πλειρόν"

Μπορεί να είσαι και εσύ ο παππαΓιώργης και να μην το γνωρίζεις :tits2:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι ενοάς. Κάπου στους κανόνες διάβασα οτι δεν μπορείς να έχεις δυο λογαριασμούς, γιατί διαγράφονται...Ποιός είναι ο Αβράμης ρε παιδιά που βγάζει κλώνους? Και πως κάνουμε κλώνους? Ή είναι από τα μυστικά του site?...

:2funny:
κλωνος εισαι, δεν παιζει.. :think:

Sport62

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
εγώ λέω να κάνουμε κόμμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παρτι στου λιλα  :think:   ρε κρυφες,γουσταρετε τη γυναικα του?  :2funny: :2funny:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Οι περισσοτεροι είμαστε στο ΛΑΟΣ τμημα μπουδρελοφρόνων εθνικιστων
Έλα ρε γάτε ..από που το κατάλαβες?? Ή ΛΑΟΣ ή ΧΑΟΣ?? Εσύ χάνεσαι εδώ μέσα. Για πες μου 6 νουμεράκια να πιάσω το ΛΟΤΤΟ...

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Μπουρδελιάρηδες ειμαστε, τον έρωτα υμνουμε και εφαρμόζουμε προτείνω λοιπόν τα παρακάτω επετειακά
Για ένα μήνα
-Τα studio που διαφημίζονται να παρέχουν έκπτωση 20% στις υπηρεσίες τους για τα μέλη του site
-Τα γραφεία επίσης να παρέχουν μια έκπτωση ή κάποιο extra (δύσκολο αυτό) δώρο στα μέλη
Και δεν το λέω για πλάκα, θεωρώ λογικό το σκεπτικό μου ως εξής
- Πόση πελατεία θα είχαν τα διάφορα γραφεία/cgs που αναφέρουμε εδώ μέσα (Μισέλ,Πόπης,naughty.cats,Eva,Penny...) αν δεν είμασταν εμείς τα μέλη να τα διαφημίζουμε ή με το κράξιμο μας να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους.
- Τα studios που θα έβρισκαν καλύτερο χώρο για τόσο άμεση διαφήμιση?
Ο κάθε χρήστης εδώ μέσα θα έχει δικαίωμα στην προσφορά αυτή μόνο μια φορά
Στην πραγματικότητα έχουμε συμβάλλει τα μέγιστα με την άμεση "επικοινωνία" που έχουμε με όλους αυτούς τους χώρους του αγοραίου έρωτα και έχουμε βοηθήσει στην βελτίωση τους με τον διάλογο(είτε άμεσο είτε έμμεσο) που κάνουμε εδώ μέσα
Νόμιζα ότι για ένα διάστημα μας "οφείλουν" μια περίοδο προσφοράς, που σε συνδυασμό με την περίοδο κρίσης που διανύουμε θα είναι ανάσα και για αυτους
Βέβαια εδώ μπαίνει και το κομμάτι που λέγεται ταυτοποίηση,διαχείριση όγκου δουλειας και των ραντεβού, απόδοση της εκάστοτε κοπέλας...
Φαντάζομαι μια τύπου guest list? Να λέει κάποιος το nickname του στο bourdela έτσι ώστε να πάει μόνο μια φορά?Θα μου πεις και γιατί να μην χρησιμοποιήσει κάποιος και άλλα nicknames και να λέει ψέμματα...Σωστό. Είναι διάτριτο αυτό που προτείνω για αυτό αν πιστεύετε πως μπορούμε να το στήσουμε με κάποιο τρόπο, πιστεύω θα ήταν πολυ καλό και οφέλιμο για όλους μας (γραφεία και μέλη)
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι και τα 150.000 σύντομα!!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
oooo εφτασε το party time!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Sport62

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε και τους πρώτους νόμους που θα ψηφιστούν  :headbang: :headbang: :headbang:

Μπουρδελιάρηδες ειμαστε, τον έρωτα υμνουμε και εφαρμόζουμε προτείνω λοιπόν τα παρακάτω επετειακά
Για ένα μήνα
-Τα studio που διαφημίζονται να παρέχουν έκπτωση 20% στις υπηρεσίες τους για τα μέλη του site
-Τα γραφεία επίσης να παρέχουν μια έκπτωση ή κάποιο extra (δύσκολο αυτό) δώρο στα μέλη
Και δεν το λέω για πλάκα, θεωρώ λογικό το σκεπτικό μου ως εξής
- Πόση πελατεία θα είχαν τα διάφορα γραφεία/cgs που αναφέρουμε εδώ μέσα (Μισέλ,Πόπης,naughty.cats,Eva,Penny...) αν δεν είμασταν εμείς τα μέλη να τα διαφημίζουμε ή με το κράξιμο μας να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους.
- Τα studios που θα έβρισκαν καλύτερο χώρο για τόσο άμεση διαφήμιση?
Ο κάθε χρήστης εδώ μέσα θα έχει δικαίωμα στην προσφορά αυτή μόνο μια φορά
Στην πραγματικότητα έχουμε συμβάλλει τα μέγιστα με την άμεση "επικοινωνία" που έχουμε με όλους αυτούς τους χώρους του αγοραίου έρωτα και έχουμε βοηθήσει στην βελτίωση τους με τον διάλογο(είτε άμεσο είτε έμμεσο) που κάνουμε εδώ μέσα
Νόμιζα ότι για ένα διάστημα μας "οφείλουν" μια περίοδο προσφοράς, που σε συνδυασμό με την περίοδο κρίσης που διανύουμε θα είναι ανάσα και για αυτους
Βέβαια εδώ μπαίνει και το κομμάτι που λέγεται ταυτοποίηση,διαχείριση όγκου δουλειας και των ραντεβού, απόδοση της εκάστοτε κοπέλας...
Φαντάζομαι μια τύπου guest list? Να λέει κάποιος το nickname του στο bourdela έτσι ώστε να πάει μόνο μια φορά?Θα μου πεις και γιατί να μην χρησιμοποιήσει κάποιος και άλλα nicknames και να λέει ψέμματα...Σωστό. Είναι διάτριτο αυτό που προτείνω για αυτό αν πιστεύετε πως μπορούμε να το στήσουμε με κάποιο τρόπο, πιστεύω θα ήταν πολυ καλό και οφέλιμο για όλους μας (γραφεία και μέλη)
      αυτά

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι και τα 150.000 σύντομα!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Έλα ρε γάτε ..από που το κατάλαβες?? Ή ΛΑΟΣ ή ΧΑΟΣ?? Εσύ χάνεσαι εδώ μέσα. Για πες μου 6 νουμεράκια να πιάσω το ΛΟΤΤΟ...

Λεπόν σε συμπάθησα πολύ και θα σου πω 6 νουμερακια

1ο νουμερο ειναι η λούτσα σου πχ.10 ποντους γραψε 10

2ο νουμερο είναι η περιμετρος του λωκου σου πχ. 20 πόντους γραψε 20

3ο νουμερο είναι το άρθοισμα των δυο παραπάνω δια δυο πχ.10+20=30/2= 15

4ο νουμερο είναι η ηλικια σου + το 3ο νουμερο πχ. 30ετών+15=45

5ο νουμερο ειναι το άθροισμα των  :jerking: την εβδομάδα πχ. 7

6ο νουμερο είναι το αθροισμα όλων των παραπανω δια 6 πχ. 10+20+15+45+7=16

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
100.000 Μελη.... :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αναθεμα εαν γραφουμε στο φορουμ με το ζορι 300-400...

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Λεπόν σε συμπάθησα πολύ και θα σου πω 6 νουμερακια

1ο νουμερο ειναι η λούτσα σου πχ.10 ποντους γραψε 10

2ο νουμερο είναι η περιμετρος του λωκου σου πχ. 20 πόντους γραψε 20

3ο νουμερο είναι το άρθοισμα των δυο παραπάνω δια δυο πχ.10+20=30/2= 15

4ο νουμερο είναι η ηλικια σου + το 3ο νουμερο πχ. 30ετών+15=45

5ο νουμερο ειναι το άθροισμα των  :jerking: την εβδομάδα πχ. 7

6ο νουμερο είναι το αθροισμα όλων των παραπανω δια 6 πχ. 10+20+15+45+7=16
Αυτό είναι δελτίο!Και γίνεται και σύστημα αν μπλέξεις μέσα cgs,επισκέψεις σε studios,πόσες έχεις πηδήξει!Πωωωω φίλε μιλάμε για σίγουρο τζακποτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom