Νέα

Παρτούζες - Οργια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoxotatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω παντως με τα φιλαρακια μου την κανω εαν γουσταρουν την παρτουζιτσα οχι ομως με αγνωστους για να μην βρεθουμε και με κανα καβλι στον κωλο.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εγω παντως με τα φιλαρακια μου την κανω εαν γουσταρουν την παρτουζιτσα οχι ομως με αγνωστους για να μην βρεθουμε και με κανα καβλι στον κωλο.
Εχω ακουσει οτι υπαρχει τσιγκινο που καλυπτει μονο τα νωτα  :dancing:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
chastity-belt.jpg

οτι και να πω ειναι λιγο....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
o φιλος πουτσοκριαρο προτεινει ΣΥΝΕΔΡΙΟ με θεμα την παρτουζα!!!!!  Πιο ωραιο θα ηταν παρτουζα με θεμα  το συνεδριο!!!!

Που παει αυτος ο κοσμος παλια  :jerking: μονος σου και ονερευοσουν μια  :grouphug: :knockinb:

Τωρα  :jerking: με πολλους και παρτουζωνεσαι μόνος σου!!!!!!!!!!!!!!1

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

gogos81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οπώς ειναι γνωστο σε ολους μας, το βασικο προβλημα που εχει να αντιμετωπησει ενας οργανωτης μιας τετοιας
προσπαθειας ειναι η εξεβρεση γυναικων. Βαση τουτου---ΠΑΡΑΚΑΛΩ---μονο τις γυναικες του σιτε να απαντησουν εδω η με πμ
αν θα τις ενδιεφερε να κανονισουμε ενα παρτακυ..

Το που/ποτε θα τα αναλαβω ολα εγω και δεν ειναι προβλημα...

ΑΝΤΡΕΣ ψυχραιμια, αν δουμε οτι μπορει να γινει κατι απο γυναικες, θα δουμε τι θα κανουμε...

Οι χλευασμοι του στυλ "αν ηταν τοσο ευκολο θα το καναμε και μεις" να λειπουν. Κανω μια
σοβαρη προσπαθεια για οσους ειναι ανοιχτοι σε αυτο τον εναλλακτικο τροπο ικανοποιησης.

Οσοι πιστοι προσελθετε...

Επισκέπτης
Ερχεσαι δευτερος φιλε... για να μη σου πω τριτος... Αυτα εχουν ηδη γινει.

gogos81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το ξερω, αλλα δεν νομιζω οτι πειραζει...υπαρχουν και αλλοι που θελουν να συμμετεχουν..

Μπορει μερικοι να εχεται βρει παρεα καλη και να ειστε καλυμενοι, υπαρχουν ομως και αλλοι..

εσενα θα σε ενδιεφερε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λίλααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
1)Ειπα οτι εχουν γινει. Οχι οτι συμμετειχα.
2)Οπωσδηποτε όλοι θα τρεξουν να συμμετεχουν όταν η προσκληση προερχεται απο εναν χρηστη που δεν τον ξερει κανεις :uglystupid:
3)Αυτα γινονται μονο μεταξυ γνωστων μελων.
4)Ξεκολλατε.

Επισκέπτης
1)Ειπα οτι εχουν γινει. Οχι οτι συμμετειχα.
2)Οπωσδηποτε όλοι θα τρεξουν να συμμετεχουν όταν η προσκληση προερχεται απο εναν χρηστη που δεν τον ξερει κανεις :uglystupid:
3)Αυτα γινονται μονο μεταξυ γνωστων μελων.
4)Ξεκολλατε.

Καλά μην κάνεις έτσι δεν σε είπαμε και Ελλεεινίδα!!! ;) Πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
προσπάθησε να κανεις κώνε και με την eva6969 αυτή θα σου έρθει όπως και δήποτε

Επισκέπτης
Δε πα να με πεις ότι θελεις... Λες και θα παρεξηγηθει το πληκτρολογιο. Να σε προφυλαξω απο την καζουρα προσπαθησα. Αλλα απ ότι φαινεται το σηκωνει ο οργανισμός σου...

Επισκέπτης
εμενα μου αρεσει που μολις βγαινει ενα τετοιο θρεντ πεφτουν ολοι σαν τις μυγες στο γαλα...προς θεου δεν προσβαλλω κανενα αλλα ηρεμια ρε παιδια

Επισκέπτης
Δε πα να με πεις ότι θελεις... Λες και θα παρεξηγηθει το πληκτρολογιο. Να σε προφυλαξω απο την καζουρα προσπαθησα. Αλλα απ ότι φαινεται το σηκωνει ο οργανισμός σου...

Από εσένα περίμενα να προστατευτώ Ελλεεινίδα μου! :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom