You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζες - Οργια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoxotatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μια καλη φαση ειναι η παρτουζα ταβλακι. Η γκομενα στα τεσσερα το ταβλι στην πλατη της και γινεται παιχνιδι. Στην αρχη παει καλα αλλα μολις αρχιζει να καυλωνει κουνιεται πολυ και χαλαει τα πουλια. Εκει εχεις ενα τραπεζακι που να χωραει η γκομενα να μπει απο κατω παντα στα τεσσερα οποτε συνεχιζεις ξανα το παρτουζο ταβλι. Ο κερδισμενος διαλεγει τρυπα (στομα ή μουνι). Το ασχημο ειναι οτι αν καταλαβει η γκομενα οτι ειχε ρολο τραπεζιου στην ολη φαση και δεν ικανοποιηθει μπορει να σας κανει καμμια μυνηση για βιασμο και να τρεχεις μετα να αποδειξεις τα αναποδεικτα. Οποτε παντα κρυφη καμερα στην παρτουζα γιατι ειναι περιεργα οντα οι γυναικες.
Η φαση 2φιλες και εσυ μονος δεν λεει διοτι συνηθως η γκομενα σου ζηλευει και δεν σε αφηνει ουτε την φιλη της αφηνει να πηδηχτει μαζι σου. Αυτη τριβεται με την φιλη της η φιλη της μπορει να σου γλυφει τα ουμπαλα οσο γαμας την γκομενα σου μπορεις να παιζεις με τα βυζια της φιλης αλλα ουτε για αστειο να τον μπιξεις στην φιλη της η να σου κανει κανονικη πιπα η φιλη της.
Οποτε κατεληξα στο συμπερασμα την επομενη φορα μονο με επαγγελματια - επαγγελματιες τα θυληκα για να αποφυγω ολων των λογιων τα παρατραγουδα (ουκ ολιγα μετα την 1πρωτη εβδομαδα της πραξης).
Καλο αλλα αν ειναι να στο βγαλει απο την μυτη μετα γαματα
Η φαση 2φιλες και εσυ μονος δεν λεει διοτι συνηθως η γκομενα σου ζηλευει και δεν σε αφηνει ουτε την φιλη της αφηνει να πηδηχτει μαζι σου. Αυτη τριβεται με την φιλη της η φιλη της μπορει να σου γλυφει τα ουμπαλα οσο γαμας την γκομενα σου μπορεις να παιζεις με τα βυζια της φιλης αλλα ουτε για αστειο να τον μπιξεις στην φιλη της η να σου κανει κανονικη πιπα η φιλη της.
Οποτε κατεληξα στο συμπερασμα την επομενη φορα μονο με επαγγελματια - επαγγελματιες τα θυληκα για να αποφυγω ολων των λογιων τα παρατραγουδα (ουκ ολιγα μετα την 1πρωτη εβδομαδα της πραξης).
Καλο αλλα αν ειναι να στο βγαλει απο την μυτη μετα γαματα
Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει το 2 γυναίκες και εγώ μερικές φορές, μπορώ να πω οτι είναι ιδιαίτερα κουραστικό. Ιδίως μια φορά που δε μου έβγαινε να τελειώσω και μου πήρε κάνα 45λεπτο, μιλάμε όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι παρ ολίγο να πάθω blackout.
Πολύ κούραση γιατί πρέπει να είσαι εργάτης και για τις δύο. Αλλά το ξανακάνω ευχαρίστως
Πολύ κούραση γιατί πρέπει να είσαι εργάτης και για τις δύο. Αλλά το ξανακάνω ευχαρίστως
Τι είναι ο πονος μπρος τα καλη.
Για παρτουζα τι καλυτερο ενας αντρας με δυο γυναικες οι οποίες να κανουν και λεσβιακο.
Ωραια παρτουζα είναι 2 αντρες και 2 γυναικες νε εναλλαγη παρτενερ.
Παρτουζα με 2 αντες και 1 γυναίκα, η γυναικα πρεπει να είναι πολυ ξεκωλο. ;)
Για παρτουζα τι καλυτερο ενας αντρας με δυο γυναικες οι οποίες να κανουν και λεσβιακο.
Ωραια παρτουζα είναι 2 αντρες και 2 γυναικες νε εναλλαγη παρτενερ.
Παρτουζα με 2 αντες και 1 γυναίκα, η γυναικα πρεπει να είναι πολυ ξεκωλο. ;)
peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
εγω μια φορα πηρα με ενα φιλο ενα τετοιο ξεκωλο απο ενα κλαμπακι και πηγαμε στο σπιτι του φιλου. κλειστηκαμε στο δωματιο εγω και η γκομενα και αρχισαμε. καποια στιγμη ενω τον ειχα ειδη μεσα μπαινει ο αλλοσ απο το μπαλκονι και την επαιζε για να του σηκωθει. ηταν τοσο αστειοσ που μεχρι και η γκομενα εβαλε τα γελια. φυσικα εμενα μου επεσε και τον διωξαμε αρον αρον γιατι αλιωσ δεν θα μπορουσαμε να τελειωσουμε με τιποτα.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Κανενα απο τα κοριτσια μας δεν θα απαντησει.....????
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αφου ρωτας θα πω κι εγω την εμπειρια μου ,αλλα δεν ξερω αν θα σος αρεσει...
εγω και αλλοι 3 αντρες ,και το καλυτερο ιταν οταν εφαγα και τους 2στο κολαρακι,ενω ο τριτος μου γεμιζε το στομα...
δοκιμαστε το.εγω παντως περασα τεεεελεια....
ελπιζο να μη ξερασατε....περασα τελεια!
εγω και αλλοι 3 αντρες ,και το καλυτερο ιταν οταν εφαγα και τους 2στο κολαρακι,ενω ο τριτος μου γεμιζε το στομα...
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
κωλαρακι και με τους δυο μεσα....?????
χαβουζα ειναι "αντρακλα"........
χαβουζα ειναι "αντρακλα"........
αγαπημενε μου sonyp900900,σε παραπεμπο στο στιχακι της υπογραφης σου.....
Love is in the air............όπως λέει και το τραγούδι ;)
Επισκέπτης
αφου ρωτας θα πω κι εγω την εμπειρια μου ,αλλα δεν ξερω αν θα σος αρεσει...
ΜΠΛΙΑΧ!!!!!!!!! :o
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ξαναχτύπησε ο βρωμόπουστας
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
το καλυτερο ειναι οι πουστηδες να μπουν στο site tsatsopoustes.gr
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Το θέμα συγχωνεύτηκε με παλιότερο ίδιας θεματολογίας.
poutsokriaro
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αντί να κάθεστε να γράφετε μαλακίες για ομαδικές μαλακίες και άλλα πουστριλίκια
δεν διοργανώνουμε κανενα συνέδριο παρτούζας και να καλέσουμε ομοιοπαθείς απ όλη την ευρώπη ???
Εισηγητριές θα είναι εκπρόσωποι cg από όλη την ευρώπη και κυρίως τσεχία...!!!
δεν διοργανώνουμε κανενα συνέδριο παρτούζας και να καλέσουμε ομοιοπαθείς απ όλη την ευρώπη ???
Εισηγητριές θα είναι εκπρόσωποι cg από όλη την ευρώπη και κυρίως τσεχία...!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις