You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζες - Οργια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoxotatos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η τζουλιιιιι..... σκεφτειτε λιγο....
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Ελα την εχεις παρει και εσυ?Καλη η ΤΖΟΥΛΙ.... ;) ;) γερασε ομως ρε γαμωτο ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..καλα ρε πουστη μου, υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν τη τζουλι ?????? ελεος.........!!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η εva6969 που ειναι???σε ποιο site??
gangbang.gr
φιλε αλτεκ μπορεισ να μου πεις αν μπορω να βρω την τζουλι...?Kαι η ΕΥΑ κατι λεει...αλλα μεχρι να διαβασεις τι ζηταει αστα να πανε...
Αν εχεις και κανεναν αραπη με κανενα 25ποντο μαρτζαφλαρι απο διπλα....αντε να σου σηκωθει...
Εχει χαθει...μπορει να εχει καποιος το τηλ τις εδω μεσα...αλλα δεν νομιζω...μαλλον τα παρατησε...παει ενας χρονος πια
[/quoteξερεις τι γινετε? εχω ενα ξεκολιαρακι που γουσταρει πολλους μαζι και θελω καποια μεγαλη ψωλα μπασμενη στα κολπα να τη κανει τελεια ψωλα...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..κι εμας, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, τι μας εχεις αγαπητε ????
..οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται....
..οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται....
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τι γνωμη εχετε για τις παρτουζες και ποιος νομιζετε ειναι ο καλυτερος συνδυασμος?
Επισκέπτης
Οπωσδήποτε η καλύτερη φάση ειδικά αν δεν πληρώσεις και γίνουν όλα σαν τις ιστορίες των περιοδικών ( Ναι καλά !!!!!! ) .
Καλύτερος συνδυασμός : δύο γυναίκες , εσύ (και μια κάμερα δεν βλάπτει ...) . Πληρώνεις , δίνεις οδηγίες , συμμετέχεις όταν κουραστείς τις αφήνεις μόνες τους και ξαναμπαίνεις .
Για παρτούζα με φίλο μόνο αν αντέχεις το γέλιο ( εγώ πάντως όχι )
Καλύτερος συνδυασμός : δύο γυναίκες , εσύ (και μια κάμερα δεν βλάπτει ...) . Πληρώνεις , δίνεις οδηγίες , συμμετέχεις όταν κουραστείς τις αφήνεις μόνες τους και ξαναμπαίνεις .
Για παρτούζα με φίλο μόνο αν αντέχεις το γέλιο ( εγώ πάντως όχι )
Επισκέπτης
Σε μια καλή παρτούζα με δυο καλά μουνιά δεν θα έλεγα όχι. It's a must!
Επισκέπτης
O κάθε συνδιασμός έχει την φάση του. Εγώ έχω κάνει παρτούζα 2 φορές μόνο (δυστυχώς!).
Μία φορά με 2 κοπέλες και μία άλλη φορά είχαμε πάρει μια παλιά μας συμμαθήτρια με τον κολλητό μου. Στόχος μου είναι να κάνω πάλι με 2 κοπέλες αλλά να είναι λεσβιάκια κιόλας.
Μία φορά με 2 κοπέλες και μία άλλη φορά είχαμε πάρει μια παλιά μας συμμαθήτρια με τον κολλητό μου. Στόχος μου είναι να κάνω πάλι με 2 κοπέλες αλλά να είναι λεσβιάκια κιόλας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις