Νέα

Παρτούζες - Οργια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoxotatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
80
Πόντοι
0
Παιδιά χαίρεται,

Αρχικά θα ήθελα να σας πω ότι επισκεύτομε πολυ καιρό το sites και ειλικρινά έιμαι πολυ ευχαριστημένος απο τις πληροφορίες που βρίσκω. Υπάρχει ποικιλία θεμάτων και γενικά χρησιμες πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο....

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιδέα η οποία με μια καλή ομάδα πιστευω οτι θα γίνει καλή δουλεία και θα υλοποιο΄θμε πολλές συναντήσεις γεμάτες ηδονή, καύλα, γαμήσια και εικονες που θα μείνουν βαθεία χαραγμένες στο μυαλό μας.

Σας παρουσιάζω την ιδέα:
=========================
Να δημιουργήσω μια ομάδα απο άντρες που θα πραγματοποιούν παρτούζες με ενδιαφερόμενες γυναίκες....

Σας παρουσιάζω τον τρόπο:
==========================
1ον Πρέπει να βρεθούν τα άτομα που θα είναι διαθέσιμα, ελεύθερα (δεν θέλω μπλεξίματα), θα γουστάρουν τέτοιου είδους φάσεις και θα ζούν για αυτές. Πρέπει να βρεθούν 10-15 άτομα για να μπορούμε σίγουρα να μαζευόμαστε 4-5 κάθε Παρασκευή και Σαββάτο βράδυ (σίγουρα και έκτακτεσ συναντησεις)
2ον Δωμάτειο διαθέσημο: το δωμάτειο θα έχει πάντα το ίδιο σκηνικό. Δηλ ενα τεράστιο στρώμα σε ένα άδειο δωμάτειο.. .
3ον Θα ασχολειθώ έγω προσωπικά και θα δημιουργήσω blog με την απαραίτητη αγγελία με φωτογραφίες απο όλοι την ομάδα και το σκηνικό. Οι φωτογραφίες θα είναι γυμνές και ημίγυμνες με κριμένα πρόσωπα πάντα!
4ον Θα υπάρχουν κανόνες που θα τους δημιουργήσουμε όλοι οι ομάδα απο κοινού και που θα τους τηρούμε σαν ευαγγέλιο! π.χ. χύσιμο μεσα σε μούνι ή κώλο πάντα με προφυλακτικο! Οι παραβάτες των κανόνων θα είναι εκτός ομάδας άμεσα!
5ον Σε κάθε οργανωμένη παρτούζα θα βγαίνουν φότος και θα ποστάρονται στο blog μετά απο κάθε παρτούζα, μαζί με σχόλια της γυναίκα που συμετείχε! Αυτό θα γίνεται μόνον κατόπιν οικιοθελούς απόφασης της γυναίκας

Μερικές ακόμα λεπτομέριες:
---------------------------
Οι παρτούζες θα γίνονται καθαρά για την καύλα μας και επειδή ειναι κάτι που γουστάρουμε πολυ και θέλουμε να γίνεται. Δεν παίρνουμε πότε χρήματα απο κανέναν και δεν θέλουμε να δίνουμε και σε καμία. Εμεις θέλουμε μόνα να ζήσουμε την στιγμη....
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν γίνονται στισ παρτούζες ομοφυλικες φασεις μεταξύ ανδρών. Δεν έχω πρόβλημα να μπει στην ομαδα ομοφυλοφιλος gay ή Bi αλλα θα ασχολείται αποκλειστηκα με την ικανοποίηση της γυναίκας και μόνον!

Όπως σε κάθε οργάνωση, σύλλογο, ομάδα πρεπει να υπαρχει κάποιος που θα έχει τον τελικό λόγο και θα ηγείτε της ομάδας! Αυτός αρχικά θα είμαι εγώ και θα εκλέγεται απο την ομάδα κάθε 3μηνο νέος αν θεωρήται απαραίτητο!

Τέλος......
======================

Αυτά γενικά και με λίγα λόγια για την ιδέα κπου έχω.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψη σας και τα σχόλιά σας! Πιστεύω οτι είναι κάτι που πρέπει να γουστάρεις για να το κάνεις, να μην είσαι πολύ πολύ επιλεκτικός οσο αφορά την εμφάνιση της γυναίκας και να μπορείς να κινήσες μέσα απο κανόνες.
Αν πούμε οτι ξεκινάμε διλά διλά σήμερα, ελπίζω οτι μέχρι αρχές φθινοπόρου θα έχει φτιαχτεί μια τέλεια ομάδα για πολλές παρτούζες με ωραίες αναμνήσεις και καύλες

Επισκέπτης
Toυς άντρες θα τους βρεις πολύ εύκολα. Είμαι σίγουρος ότι τώρα που σου γράφω θα έχεις λαβει ήδη PMs από καμιά 10αριά! Την γυναίκα να δούμε που θα βρεις... και χωρίς "μπικικίνια" ακόμα πιο δύσκολο! ;)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ηθελα να ξερω τα πιστευει ο ποιητης αυτα που γραφει!!!!!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aν κρίνουμε από τα ονόματα που έχουν όλες όσες γράφουν εδώ (καυλιάρα, ξεκαβλιάρα, παρτουζιάρα, μουνάρα κοκ), τότε όλο και κάποια υποψήφια θα δηλώσει ενδιαφέρον.

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Αυτα ολα μου θυμιζουν μια αλλη αγγελια, απο γυναικα, που ζητουσε σχεδον τα ιδια πραγματα. Νομιζω την ελεγαν Ευα. Ειχε και καποιο site.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eκείνη ήθελε αποκλειστικά μαύρους  :dancing:

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
80
Πόντοι
0
Κοιτάξτε παιδία,

Υπάρχουν υποψήφιες. Απλά εδώ στην Ελλάδα είμαστε άκομα πολύ πίσω και με μεγάλα ταμπού. Όμως μου αρέσουν τα δύσκολα! Και στην τελίκη ας δοκιμάσουμε! Δεν ειπα οτι δεν θα φάμε και φόλες. Όμως οτι θα γίνουν φάσεις θα γίνουν ....

Υπάρχουν τρόποι πιστέυτε με....

Το θέμα είναι να γίνει σωστή ομάδα! Οχι παιδάκια, αναποφάσιστοι....
Να μπουν οι κανόνες και οι βάσεις. Αγγελίες παντού! το Blog και απο κει και πέρα οργάνωση και δουλεία

Δεν έρχονται έτσι τα μουνιά και τα γαμησης! θέλει πολύ δουλειά!

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
80
Πόντοι
0
Αυτο ακριβώς θέλω να κάνω!

Μόνο που έιμαστε ακριβώς αντίθετοι!

Εκείνη ζητάει άντρες και ειναι μία γυναίκα! Εμείς ζητάμε μία γυναίκα και είμαστε ομάδα!

Θα είμαστε οι πρώτοι στην Ελλαδίτσα και πρωτοπόροι.....

latinos73

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι με τα 1000 μεσα αδελφε!!! επιτελους να κανουμε κατι...

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
80
Πόντοι
0

Λοιπόν παιδιά,

Το δύσκολο δεν είναι να βρούμε γυναίκα και αυτό θα σας το αποδείξω αφου ολοκληρωσω με την ομάδα που θα οργανώσω....

Επειδή βλέπω ήδη κάποιο ενδιαφέρον θα συνεχίσω με τα εξής βήματα:

Θέλω όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά και οχι παπαριές να έχουν 2 ώρες διαθέσημες έτσι ώστε να συναντηθούμε στο καφέ στην 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Ναι καλά καταλάβατε. Εκει που κάνουν πιάτσες οι πουτάνες απενατι απο Joys.

Η συνάντηση θα γίνει με τους 3 πρώτους που θα μου στείλουν πλήρη στοιχεία....

Η συνάντηση θα γίνει με σκοπό να τα πούμε εκτενέστερα και να σας πω και να ακούσω τις ιδέες σας για το ποιά θα είναι τα επόμενα βήματα .....

Εχω αρκετά στο μυαλό μου, σίγουρα και εσείς οπότε καλό είναι να αρχίσουμε.....

Επισκέπτης
Aν κρίνουμε από τα ονόματα που έχουν όλες όσες γράφουν εδώ (καυλιάρα, ξεκαβλιάρα, παρτουζιάρα, μουνάρα κοκ), τότε όλο και κάποια υποψήφια θα δηλώσει ενδιαφέρον.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, όπως ήταν του Duracell η οποία μας βγήκε φαλαινοειδές (ακόμα και από το ΠΟΛΥ λίγο που υπήρχε στην photo έκανε μπαμ!).

Οπότε άστο φιλαράκο... αν περιμένεις να βρεις από εδώ σώθηκες!!! Αλλα κι αν δηλώσει κάποια ενδιαφέρον... να μαζευτούμε να πάτε!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
να μην φάμε πρώτα μεσημεριανό?

Mpourdeliarisss

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
80
Πόντοι
0
Ας κλειδώσει κάποιος το το θέμα....

Μάλλον έκανα λάθος που το άνοιξα!

Χίλια συγνωμη

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
-''Είσαι για παρτούζα το βράδυ?''
-''Πόσοι θα είμαστε?''
-''Αν φέρεις και την γυναίκα σου...τρείς!!!''
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Συμφωνώντας με την εύστοχη παρατήρηση του φίλου str81977 περί ομαδικής, ή ατομικής παρτούζας, εγώ με τη σειρά μου θα παρατηρήσω τη σωστή χρήση της λέξης "πουστριλίκια" από το φίλο poutsokriaro. Τι πουστιρλίκια και αηδίες; Πουστριλίκια είναι το σωστό.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω αν ολοι φερουν προσφατες εξετασεις μεσα :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories