aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
για κοίτα καλύτερα νομίζω ότι 6969 είναι?
για κοίτα καλύτερα νομίζω ότι 6969 είναι?
Σωστος ο Ντουρα. Διευκρινησε τη διαφορα απο site σε site
...για τού πούτσου της το χαβά είναι
σιγα ρε γαμια εσυ που το ξερεις?την ξερεις την κοπελα??προσπάθησε να κανεις κώνε και με την eva6969 αυτή θα σου έρθει όπως και δήποτε
απο παντου..Αν κανεις ρεπορταζ για κανα ξενερωτο θεμα στα media πες στον αρχισυντακτη σου οτι ΓΑΜΙΕΤΑΙ.
ενω οι υπολοιπες πουτανες γαμιουνται εν αγνοια του μαλακα-κερατα τους..Στην πλατεια Βικτωριας δινει ραντεβου αυτο το μπαζοτσοκαρο και μπροστα στα ματια του λακαμα της γαμιεται με αρκουδες και πιθηκια
ΥΓ Τι κουραγιο θα ειχαν οι admins για να γραψουν ενα καρο εκατομμυρια μαλακιες
αυτός για την eva6969 μιλάει!!!!. e φιλε για άλλη παρτούζα μιλάμε.Παιδιά μην μπένετε στον κόπο.Δεν αξίζει.Μαζεύουν όλους τους αλλοδαπούς και συνεπώς όλες τις αρρώστιες.Ήταν να συμμετέχω και εγώ αλλά μόλις συναντηθήκαμε και έμαθα κάποιες λεπτομέρειες σκέφτικα δεν αξίζει να κλαίω μια ζωη γιατί κόλλησα μια αρώστια. Aκόμα στο σκέφτομαι αλλά δεν το κάνω. Αστο και μακριααααααααα
...για τού πούτσου της το χαβά είναι
Οπώς ειναι γνωστο σε ολους μας, το βασικο προβλημα που εχει να αντιμετωπησει ενας οργανωτης μιας τετοιας
προσπαθειας ειναι η εξεβρεση γυναικων. Βαση τουτου---ΠΑΡΑΚΑΛΩ---μονο τις γυναικες του σιτε να απαντησουν εδω