Επισκέπτης
42 μελη αυτο διαβαζουν ρε...
Καλα γαμησια!
μωρή λούγκρα τι πετάγεσαι παντού.ζηλεύεις που δεν είσαι γκόμενα να συμμετέχεις στην παρτούζα μπορείς να έρθεις κάτι θα σε βάλουμε να κανεις και εσύ,άσε που με το σκάνδαλο ότι βγάζεις μοντέλα στην βίζιτα μπορεί και να σε κάνω φίλο.καλα ε ? η τυπισσα ειναι για τον υπονομο
μωρή λούγκρα τι πετάγεσαι παντού.ζηλεύεις που δεν είσαι γκόμενα να συμμετέχεις στην παρτούζα μπορείς να έρθεις κάτι θα σε βάλουμε να κανεις και εσύ,άσε που με το σκάνδαλο ότι βγάζεις μοντέλα στην βίζιτα μπορεί και να σε κάνω φίλο.
δεν το πεζό γαμιάς αλλα αν θέλεις μπορούν μελόι από το site να σου αποδείξουν αν τι ξέρω η όχι και σε εσένα μπορώ να το αποδείξω,αν θέλειςσιγα ρε γαμια εσυ που το ξερεις?την ξερεις την κοπελα??
το ακούς εθνικέ ρεζίλι,κάτι μπορείς να κανεις και εσύ?Μπορει να μαζεψει τις καποτες μετα το οργιο!!!Τωρα θα τις πεταξει θα τις κρατησει αλλο θεμα αυτο
Καλησπερίζω τον Εθνικό μας Σταρ. Πάντα ευαίσθητος σε κοινωνικά θέματα.
ευχαριστω νεαρε μου
Τα μαλλιά τελικά τα χτενίζετε ο ίδιος ή τα χτυπάτε στα βράχια και είναι έτσι?
Ναι..εεεεεε..
Καλα...μαλλον δεν ξερεις ποιος ελενχει τις γυναικες εδω μεσα νεε μου...
Θες να ξεκινησουμε τρεις...εγω εσυ και η γκομενα και ....βλεπουμε!!!!μαγκες ψηνεστε να κανονισουμε καμια παρτουζα τπτ 10αρια ατομα 5 αντρες 5 γυναικες καπως ετσι ...
αλλα αν γινετε οχι με πουτανες ρε μαγκες , πειτε καμια ιδεα !
εγω και μια γκομενα ειμαστε μεσα παντος