Νέα

Παρτούζες - Οργια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoxotatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...στο κρεβατι ειναι βολικες οι μικροκαμωμενες γυναικες

Ως γνωστόν:

Η ψηλή γυναίκα είναι για την παρέλαση.

Η κοντή είναι για το κρεβάτι.

Και αυτή των 150kg είναι για τη βιομηχανία τροφίμων... (Νίκας, Υφαντής, Creta Farm κλπ).

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ως γνωστόν:

Η ψηλή γυναίκα είναι για την παρέλαση.

Η κοντή είναι για το κρεβάτι.

Και αυτή των 150kg είναι για τη βιομηχανία τροφίμων... (Νίκας, Υφαντής, Creta Farm κλπ).

παλι καλα που ανηκω στην δευτερη κατηγορια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Γιατι? νυσταζεις?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλυτερα στη βιομηχανια παρα στη παρελαση... χαχαχα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καλημερα!! εγω θα ερθω με το ευακι!! :dancing: :dancing: :grin: :grin: :sunglasses:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Το καλο ειναι οτι οι Ελληνιδες ειναι πλεον πολυ ομορφες!!
Το κακο ειναι οτι το ξερουν!!

ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΓΡΑΨΕ!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βαλε φωτο τη γκομενα...
:grin: :grin: :grin:
μαγκες ψηνεστε να κανονισουμε καμια παρτουζα τπτ 10αρια ατομα 5 αντρες 5 γυναικες καπως ετσι ...
αλλα αν γινετε οχι με πουτανες ρε μαγκες , πειτε καμια ιδεα !
εγω και μια γκομενα ειμαστε μεσα παντος

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
μαγκες ψηνεστε να κανονισουμε καμια παρτουζα τπτ 10αρια ατομα 5 αντρες 5 γυναικες καπως ετσι ...
αλλα αν γινετε οχι με πουτανες ρε μαγκες , πειτε καμια ιδεα !
εγω και μια γκομενα ειμαστε μεσα παντος
Αυτο δεν ειναι παρτουζα...Ειναι διαδηλωση του ΛΑΟΣ

hanhan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Peter, φοβερή η ιδέα για την παρτούζα.
Μέτρα κι εμένα. Είμαι μέσα :grin:

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά δε θα "το πιστεψετε" τι μου συνέβη... έβλεπα τελικό euro σε μια καφετερια στο μπουρνάζι με έναν κολλητό, απέναντι μια γκόμενα μας κοιταζε k "ψιλοανοιγε" τα πόδια. Πιασαμε κουβεντα κ σε δέκα λεπτά την πηδούσαμε κ οι 2 στην τουαλέτα.... μας είπε να φέρουμε κ άλλους, τις είπαμε ότι έχουμε "ολοκληρη ομάδα" εμείς! Τελικά μαζευτήκαμε την αλλη μέρα 5 κολλητοί κ την "ξεκολιασαμε" σπίτι μου... την "ξεκολιασαμε"???? ιδέα μας... η γκόμενα μας δήλωσε "απογοητευμενη" κ ότι ήθελε κ άλλους, μας είπε ότι για να χορτάσει θέλει μια ομάδα "ποδοσφαιρου" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ... "μαζεψαμε" όσους γνωστούς είχαμε.... "συγκεντρωθηκαμε" καραβάνι κανονικό, περίπου 15 άτομα, την γαμάγαμε περίπου 2 μέρες σερί κ η γκόμενα γύρισε κ μας είπε: παιδιά αν είναι έτσι δεν ξανάρχομαι.... τελικά κάτι παιδιά φώναξαν γνωστούς τους από τα χωρια... ανέβηκε λεωφορείο από Πάτρα με 10 άτομα, ήρθαν γαμήσανε από 10 φορες ο καθενας k φύγανε... η γκόμενα πάλι "ανικανοποιητη".... τελικά μας ξεζούμισε όλους, 5 άτομα σε καθημερινή βάση κ συνολικά περίπου 40 άτομα κ μας δήλωσε ότι αν δεν μαζευτούμε 20 - 25 την άλλη φορα μην την ξαναπάρουμε τηλέφωνο.... τι λέτε??? να μαζευτούμε??? τα κάνει όλα, όπως θέλει ο καθένας (με καποτα η χωρίς, δεν τη νοιάζει καθόλου), το παίζω πολύ σοβαρές πιθανότητες να έχει κολλήσει τπτ, στάνταρ μαστουρωμένη κάθε φορα, αλλα καλο μουνάκι, αδύνατο με βυζακια στητά κ τα κάνει όλα (τελευταία φορα την γαμήσαμε στο ξύλο, την φτύναμε, την κατουρήσαμε... ουτε κι εμεις δεν το πιστεύαμε, ώσπου μας έβγαλε νοκ άουτ κ ψαχνόμασταν)... δηλώσεις συμμετοχής περιμένω εδώ...

edit_Duracell: Μετατροπή greekglish! Προσοχή στους Κανόνες Λειτουργίας...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω εξειδικευομαι στα ντουετα και σαν μπασταρδος εγωιστης θα παρω και τισ 2 μονος μου.

σορυ εε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom