Νέα

Παρτούζες - Οργια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoxotatos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Όποιος εδιαφέρεται να συμμετάσχει σε παρτούζα με την Λίλα και το σκυλάκι της παρακαλείται μέσω πμ.
απαραίτητες προυποθέσεις να είναι έλληνας υπήκοος, ενήλικος,υγειής ,άτριχος,καθαρός,εχέμυθος,ζωόφιλος.
Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπηκα στο gangbang.gr.....ρε παιδια εμεινα μαλακας...δεν το ηξερα οτι θα εβγαζε και σαιτ για να βρισκει τους γαμιαδες της...μπραβο ευα6969!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ένα ποστ έχασα  :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Παιδιά δε θα "το πιστεψετε" τι μου συνέβη... έβλεπα τελικό euro σε μια καφετερια στο μπουρνάζι με έναν κολλητό, απέναντι μια γκόμενα μας κοιταζε k "ψιλοανοιγε" τα πόδια. Πιασαμε κουβεντα κ σε δέκα λεπτά την πηδούσαμε κ οι 2 στην τουαλέτα.... μας είπε να φέρουμε κ άλλους, τις είπαμε ότι έχουμε "ολοκληρη ομάδα" εμείς! Τελικά μαζευτήκαμε την αλλη μέρα 5 κολλητοί κ την "ξεκολιασαμε" σπίτι μου... την "ξεκολιασαμε"???? ιδέα μας... η γκόμενα μας δήλωσε "απογοητευμενη" κ ότι ήθελε κ άλλους, μας είπε ότι για να χορτάσει θέλει μια ομάδα "ποδοσφαιρου" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ... "μαζεψαμε" όσους γνωστούς είχαμε.... "συγκεντρωθηκαμε" καραβάνι κανονικό, περίπου 15 άτομα, την γαμάγαμε περίπου 2 μέρες σερί κ η γκόμενα γύρισε κ μας είπε: παιδιά αν είναι έτσι δεν ξανάρχομαι.... τελικά κάτι παιδιά φώναξαν γνωστούς τους από τα χωρια... ανέβηκε λεωφορείο από Πάτρα με 10 άτομα, ήρθαν γαμήσανε από 10 φορες ο καθενας k φύγανε... η γκόμενα πάλι "ανικανοποιητη".... τελικά μας ξεζούμισε όλους, 5 άτομα σε καθημερινή βάση κ συνολικά περίπου 40 άτομα κ μας δήλωσε ότι αν δεν μαζευτούμε 20 - 25 την άλλη φορα μην την ξαναπάρουμε τηλέφωνο.... τι λέτε??? να μαζευτούμε??? τα κάνει όλα, όπως θέλει ο καθένας (με καποτα η χωρίς, δεν τη νοιάζει καθόλου), το παίζω πολύ σοβαρές πιθανότητες να έχει κολλήσει τπτ, στάνταρ μαστουρωμένη κάθε φορα, αλλα καλο μουνάκι, αδύνατο με βυζακια στητά κ τα κάνει όλα (τελευταία φορα την γαμήσαμε στο ξύλο, την φτύναμε, την κατουρήσαμε... ουτε κι εμεις δεν το πιστεύαμε, ώσπου μας έβγαλε νοκ άουτ κ ψαχνόμασταν)... δηλώσεις συμμετοχής περιμένω εδώ...

αυτός ακόμα πηδάει μάλλον

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τελειωσες το γαμισι φιλε; στειλε διευθυνση να ερθουμε να γαμισουμε κι εμεις

anhotfk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν μιλάτε σοβαρά, εγώ ενδιαφέρομαι - γυναίκα, Σαλονικιά, 163 53 κιλά και για πολλά γαμήσια...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε δοκιμασε εσυ πρωτος να δουμε οτι ειναι "γυναικα" και μετα ερχομαι και γω :grin:
γιαυτο τυπε ας ποσταρει καμια φωτο γιατι και γυναικα να ειναι να δουμε πως ειναι :rockon: :rockon:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
την γυναικα μου ρε παιδια δεν την θελει κανενας

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μια καλή ιδέα είναι διοργάνωση ao-gangbang σε στιλ Γερμανίας..

δλδ μαζεύονται 20 άτομα, βάζουν από ένα 50 αρικο ο καθένας, δίνουν ένα χιλιάρικο στην κοπέλα, μετά το βιντεοσκοπούν και το 50% των πωλήσεων το παίρνει η κοπέλα και το άλλο 50% δια 20 από τα άτομα που συμμετείχαν..

σε πολλά σάιτ από Αγγλία και Γερμανία κάπως έτσι γίνετε.. πχ sperma-studio και gangbang-party-de ...
(πολλές από τις ταινίες τους πριν γυριστούν μπαίνει ειδοποίηση σε gangbang calendar forums σε ποιο μαγαζί και με ποιες κοπέλες θα γίνει)

θα είχε μεγάλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον για μένα πάντως, και θα ήταν πρωτότυπο για Ελλάδα σάιτ τέτοιου περιεχομένου

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
μια καλή ιδέα είναι διοργάνωση ao-gangbang σε στιλ Γερμανίας..

δλδ μαζεύονται 20 άτομα, βάζουν από ένα 50 αρικο ο καθένας, δίνουν ένα χιλιάρικο στην κοπέλα, μετά το βιντεοσκοπούν και το 50% των πωλήσεων το παίρνει η κοπέλα και το άλλο 50% δια 20 από τα άτομα που συμμετείχαν..

σε πολλά σάιτ από Αγγλία και Γερμανία κάπως έτσι γίνετε.. πχ sperma-studio και gangbang-party-de ...
(πολλές από τις ταινίες τους πριν γυριστούν μπαίνει ειδοποίηση σε gangbang calendar forums σε ποιο μαγαζί και με ποιες κοπέλες θα γίνει)

θα είχε μεγάλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον για μένα πάντως, και θα ήταν πρωτότυπο για Ελλάδα σάιτ τέτοιου περιεχομένου
Ιδιαίτερα προχωρημένο και extreme για τα δικά μας δεδομένα... Χώρια ότι δε νομίζω να βρεθεί και η κοπέλα για κάτι τέτοιο event...

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Αγαπητοι κυριοι σημερα εχω κεφια και οσοι με ''ακολουθησουν'' θα δουνε οτι θα περασουν καλα..
Κανω τσατ χρονια σε διαφορα σαιτ.
Εχω γνωρισει καποια 35 ετων ελληνιδα κατα τα δικα μου γουστα καλο μουνι αδυνατη ωραιο στηθος μακρια μαλλια κτλ η οποια ειναι πολυ μα παρα πολυ βιτσιοζα και ανωμαλη.
Μαζι της θελω να κανω μια φαση που εχω χρονια στο μυαλο μου ως φαντασιωση.Το οποιο της το εχω προτεινει και ειναι μεσα.
Μια παρτουζα με οσους το δυνατον περισσοτερους αντρες και εκεινη.
Γινεται να μαζευτουμε 50 - 60 να κανουμε το χαβαλε μας μαζι της?
Υποψιν δε κανω πλακα------------------------------------------
Το μονο προβλημα μου ειναι ο χωρος.Εχει καποιος απο εσας συνδιοργανωτης χωρο ?καποιο εξοχικο εκτος αθηνων?καποιο υπογειο εστω?Οτιδηποτε...
Επειδη ομως την ιδεα και τη γκομενα τα εχω εγω θα βαλω καποιους κανονες μαζι μ αυτον που θα παραχωρησει το χωρο.
Το σκηνικο αυτο θελω να το καταγραψω στη καμερα μου.Ισως και οποιος αλλος θελει απο εσας να κανει το ιδιο.Οποτε οσοι  θελετε θα φορατε μασκες.....
Τετοια γκομενα να βρεθει ειναι μια στο ενα εκατομμυριο σε πιθανοτητες ετσι πιστευω.Μακαρι να βρουμε και αλλες αλλά χλωμο.
Σκηνικο εχει ως εξης.....50-60 αντρες ...εκεινη....και αμα θελουμε βαζουμε για το χαβαλε μας και 2-3 τρανσεξουαλ (οι οποιες βρισκονται ευκολα και ειναι μεσα σε τετοιες φασεις) να μας ''προετοιμαζουν'' να μας παιρνουν πιπα δηλαδη πριν γαμησουμε τη γκομενα που σας λεω.
Θα φοραμε ολοι φυσικα καποτες.
Το σκηνικο αυτο δεν ειναι παρανομο αφου ολοι θα ειμαστε ενηλικες.
Αναμενω προτασεις σας συμμετοχες σας σκεψεις...και γιατι οχι το βιντεο υστερα απο συννενοηση με το σαιτ εδω να προβληθει κιολας....
Ποσο χρονων εισαι?Αμα εισαι πανω απο 30 κοψε τη φουντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom