georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
να ειμαστε σαν την σαουδικη αραβια στο σεξ....εγω παντως συμφωνω
δηλαδή πώς είναι στη Σαουδική Αραβία το σεξ?
να ειμαστε σαν την σαουδικη αραβια στο σεξ....εγω παντως συμφωνω
δηλαδή πώς είναι στη Σαουδική Αραβία το σεξ?
πατα στο google σαουδικη αραβια να δεις....εγω ειμαι απο ελλαδα
επειδή βαριέμαι να ψάχνω, ο φίλος μας παραπάνω έγραψε ότι θα ήθελε να είμαστε στο σεξ όπως είναι στη σαουδική αραβία, κι εσύ τον χαρακτηρίζεις πουριτανό γι' αυτήν την άποψη. άρα στη σαουδική αραβία είναι πουριτανοί στο σεξ?
δεν καταάβες καλα μεγαλε εγω σου δικαιολογησα τι θεωρησε η αλλη ως πουριτανισμο...
τι δεν κατάλαβα?
1. η άλλη χαρακτήρισε κάποιους (δεν λέει ποιους) πουριτανούς
2. εγώ ρωτάω να μου πει ποια είναι η πουριτανική άποψη που διάβασε
3. εσύ γράφεις ότι πουριτανική άποψη είναι το να θέλουμε να είμαστε στο σεξ σαν τη σαουδική αραβία και συμφωνείς με το να χαρακτηρίζεται πουριτανός όποιος έχει αυτήν την άποψη.
Τα λέω καλά?
Παρεξήγηση παιδιά... εγώ εσάς είπα πουριτανούς, που από τη μια πάτε σε μπουρδέλα κι από την άλλη σας ενοχλεί η κάθε eva6969. Σας φαίνεται να κολλάνε αυτά τα δύο;
Παρεξήγηση παιδιά... εγώ εσάς είπα πουριτανούς, που από τη μια πάτε σε μπουρδέλα κι από την άλλη σας ενοχλεί η [size=10pt][size=10pt][size=10pt]κάθε[/size][/size][/size] eva6969. Σας φαίνεται να κολλάνε αυτά τα δύο;
Παρεξήγηση παιδιά... εγώ εσάς είπα πουριτανούς, που από τη μια πάτε σε μπουρδέλα κι από την άλλη σας ενοχλεί η κάθε eva6969. Σας φαίνεται να κολλάνε αυτά τα δύο;
κολλάνε, διότι μάλλον δεν τους ενοχλεί η ΚΑΘΕ εβα6969, αλλά η συγκεκριμένη. γιατί στα μπουρδέλα οι πιο πολλοί πάμε με προφύλαξη, ενώ αν διαβάσεις το τι γίνεται στις παρτούζες αυτής εδώ, θα δεις ότι μόνο ασφαλείς δεν είναι αυτές. καταπίνει αβέρτα το σπέρμα και έχει και την απαίτηση να τις γλύφεις τα γεμάτα σπέρμα (αλλουνού) βυζιά της ή να την φιλάς στο γεμάτο σπέρμα (αλλουνού πάλι) στόμα της.
Άρες μάρες κουκουνάρες...
Χε χε χε .... Παραδίδομαι!
Λάθος φίλε μου, ξέχασες ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες; Όσο για το φόβο, συνήθως είναι μια εύκολη δικαιολογία για να κακολογήσεις τον άλλο. Βάζεις στοίχημα ότι αυτοί που τα λένε αυτά είναι οι ίδιοι που μόλις γνωρίσουν μία κοπέλα την πιέζουν να μη ζητάει προφυλάξεις;
Χαχαχαχαχα Σουηδική Αράβία είμαστε...Μακάρι να ήμασταν Σουηδία στα άλλα και στο σεξ να ήμασταν Σαουδική Αραβία...
Χαχαχαχαχα Σουηδική Αράβία είμαστε...