Επειδή είδα και εγώ μόλις τώρα την φάση, αν κάνετε ένα απλό search στο Google δίνοντας eva6969 θα δείτε ότι η θεία έχει πάρει σβάρνα όλα τα dating. Κλασικής περίπτωση άρρωστης νυμφομανούς αξιοθρήνητης θείτσας που βλέπει τα χρόνια να περνάνε και αυτή να βυθίζεται στο τέλμα. Το δε ηλίθιο site της (μα καλά ποιός μαλάκας έγραψε τον κώδικά του, από τα πιο κακοσχεδιασμένα που έχω δει!) είναι επίτηδες γραμμένο ψαρωτικά για να δώσει "κύρος" σ'αυτό που γίνεται...Από πατσαβούρες θείτσες που γουστάρουν ζευγαράκια και τα συναφή, βρωμάει η πιάτσα...Σε τραπέζι γάμου προχθές μια τέτοια πατσαβούρα σαν και δαύτην την έπεσε στην ψύχρα σε φιλικό μου παντρεμένο ζευγάρι. Όσο για swinging στην Ελλάδα; Παπάρια μέντολες! Όποιος έχει φράγκα και στάζει και σε κλειστά club μπαίνει και παρτούζες κάνει με μοντέλες δίμετρες στις βίλες στην Παλ. Φωκαια και την Ανάβυσσο και ό,τι γουστάρει...Αλλιώς θα τα κλέινανε τα "μαγαζιά". Αλλιώς άμα θέλει να πάει σε καμιά πενταήμερη μπας και πετύχει τίποτα πρεζωμένα και πιωμένα κοριτσάκια που είναι αλλού για αλλού. Η ελληνική κοινωνία (καλώς ή κακώς) είναι έτσι διαμορφωμένη που δεν τα σηκώνει αυτά. Και όσα έχουν πει πολλά παιδιά εδώ μέσα για τέτοιες φάσεις είναι σωστά: επικίνδυνα πράγματα, με πουσταρδέλια που παραμονεύουν να στην φορέσουν, μπόλικα ναρκωτικά και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...Είπαμε ρε παιδιά, ωραίο το γαμήσι, αλλά όχι και να κολυμπάμε στα σκατά για αυτό!