You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτούζα με eva6969
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 662
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
έλεος που τα διάβασες ayta.sou μιλάω από προσωπική εμπειρία.οποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω πληροφορίες.μακάρι να υπήρχαν και άλλες σαν αυτή εμείς η πολυγαμικοί θα περνάγαμε ζωή και κότα.κολλάνε, διότι μάλλον δεν τους ενοχλεί η ΚΑΘΕ εβα6969, αλλά η συγκεκριμένη. γιατί στα μπουρδέλα οι πιο πολλοί πάμε με προφύλαξη, ενώ αν διαβάσεις το τι γίνεται στις παρτούζες αυτής εδώ, θα δεις ότι μόνο ασφαλείς δεν είναι αυτές. καταπίνει αβέρτα το σπέρμα και έχει και την απαίτηση να τις γλύφεις τα γεμάτα σπέρμα (αλλουνού) βυζιά της ή να την φιλάς στο γεμάτο σπέρμα (αλλουνού πάλι) στόμα της.
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ναι εγώ οποιος θέλει πληροφορίες μπορώ να δώσω.τελικα μαγκες πηγε κανενας?
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
όχι δεν έχει αδυναμία,απλά είναι πιο"εύκολοι".η γυναικα είναι απλά αχόρταγη και γουστάρει να γαμιέται συνεχειαΑδυναμία στους φιμέ έχει η κυρία. Πάντως μάτι θα την έπαιρνα.
Επισκέπτης
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ναι εγώ οποιος θέλει πληροφορίες μπορώ να δώσω.
την πουτσισες μεγαλε..
θα σου ερθουν εκατονταδες pm απο τον καθε πικραμενο..
ζητημα να ενδιαφερονται 2-3 πραγματικα..
καλο κουραγιο..
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
από εμενα τις πήρε είναι φιλαράκι αλλα έφυγε από το forum για προσωπικούς λόγους.Εχω ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ & αμεσες πληροφοριες.... εσωθεν!!!! Προσωπικα, ΔΕΝ ενδιαφερομαι!!! Ομως ισως αλλος να θελει! Γουστα ειναι αυτα!!! Παντως sex, ναι υπαρχει!! Οποιος απο τα γνωστα μου & ΜΟΝΟ φιλαρακια ενδιαφερεται , αν θελει με pm του λεω!! ΟΧΙ κατι τυποι ασχετοι, που ε..ειδαν φως & μπηκανε!!! Δε το βγαζω στο forum, μη καψω αθελα μου ανθρωπους!! Τελεια & παυλα απο εμενα σε αυτο το thread!!._
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μην φοβάσαι μπορώ και ξεχωρίζω και τι με νιαζί εμενα εγώ γάμησα,και πέρασα πολλή kala.an υπάρχει έστω και ένας που να θέλει να γαμήσι θα έχει την βοήθεια μου.πάντως και εσύ ξέρεις πολλά. και ξέρεις ότι δεν λέω παραμυθια μάλλον την ξέρεις και εσύ?ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
την πουτσισες μεγαλε..
θα σου ερθουν εκατονταδες pm απο τον καθε πικραμενο..
ζητημα να ενδιαφερονται 2-3 πραγματικα..
καλο κουραγιο..
Επισκέπτης
ξερω πως οτι λες ειναι αληθεια 100%.. ;)μην φοβάσαι μπορώ και ξεχωρίζω και τι με νιαζί εμενα εγώ γάμησα,και πέρασα πολλή kala.an υπάρχει έστω και ένας που να θέλει να γαμήσι θα έχει την βοήθεια μου.πάντως και εσύ ξέρεις πολλά. και ξέρεις ότι δεν λέω παραμυθια μάλλον την ξέρεις και εσύ?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
προσεξτε ομως μην κολλησετε καμια αρρωστια!!
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
επενθύμιση μπορείς να φορέσεις και κουστούμι.εσένα πια είναι η άποψη σου με endiaferi.san γυναικα ξέρεις κάτι παραπάνω.προσεξτε ομως μην κολλησετε καμια αρρωστια!!
Επισκέπτης
επενθύμιση μπορείς να φορέσεις και κουστούμι.εσένα πια είναι η άποψη σου με endiaferi.san γυναικα ξέρεις κάτι παραπάνω.
στον ερπη νομιζω το κουστουμι παει στραφι
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ναι έχεις δίκιο αλλα την έρπη την βλέπεις η μήπως κάνω λάθος?στον ερπη νομιζω το κουστουμι παει στραφι
Επισκέπτης
ναι έχεις δίκιο αλλα την έρπη την βλέπεις η μήπως κάνω λάθος?
χωρις να γνωριζω εαν δεν ειναι σε εξαρση μπορει κ να μην παρεις χαμπαρι...
Επισκέπτης
ρε μαγκες ολοι ξερουν τους κινδυνους που ελοχευουν..αμα δεν βρεξεις κωλο,ψαρι δεν τρως..μην μετατρεψουμε το θρεντ σε ιατρικες αναλυσεις περι των ΣΜΝ..
χωρις να γνωριζω εαν δεν ειναι σε εξαρση μπορει κ να μην παρεις χαμπαρι...
o ερπης στα γεννητικα οργανα μπορει να μην φαινεται κ να κολλησεις..οπως τα λεει ο μουνιλας ειναι...
αλλα κ ο πλεζουρας εχει δικιο σε αυτο που λεει,αλιμονο αν πας κ δεν προσεχεις κ δεν ξερεις..αυτονοητα αυτα..
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
δεν διαφωνώ γιτί δεν είμαι γιατρός και δεν την έχω κολλήσει ας απαντήσουν οι ειδικοί
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
laplace μπορεί να κολλήσει και με κουστούμι?
δυσκολο φιλε,φιλοι μου που εχουν κολλησει,μονο χωρις προφυλαξη εβγαλαν..laplace μπορεί να κολλήσει και με κουστούμι?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ο ερπης δεν εχει εμφανη συμπτωματα!οταν το καταλαβεις ειναι αργα!
Επισκέπτης
το αυτο ισχυει & για την βλακεια η οποια σημειωτεον ειναι αθεραπευτη σε αντιθεση με τον ερπητα & το 99% των ΣΜΝ..ο ερπης δεν εχει εμφανη συμπτωματα!οταν το καταλαβεις ειναι αργα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 938
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις