marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δε γνωριζω τι ακριβως παιζεται!αλλα παντως δε θα το συνιστουσα!!!
δε γνωριζω τι ακριβως παιζεται!αλλα παντως δε θα το συνιστουσα!!!
εσυ τζουτζουκο ως τι πηγες να την δεις???για βοηθος της στο αρμεγμα καυλιων???& γιατι τοση εμπαθεια???επειδη στοχευετε στο ιδιο target group(των ψωλαραδων)???σχετικα με την παραινεση σου,με ποιο δικαιωμα αναφερεσαι σε επωνυμους ενω απαγορευεται ρητα απο τους κανονισμους του site η οποια αναφορα που μπορει να τους θιγει???ποσο κατινα εισαι τελικα???ρε παιδια την ειδα κιεγω αυτη τη τυπισσα :o :o
ελεος.....ε οχι και με αυτη!!!χιλιες φορες με τον γαλατη να παμε παρα με αυτη....
καποια ΣΜΝ μεταδιδονται απλα και μονο με επαφη δερματος με δερμα!!!!!
μακρια απο αυτη τη συφιλιαρα
επισκεφτηκα το κωλο σαιτ της και ειδα!!!εσυ τζουτζουκο ως τι πηγες να την δεις???για βοηθος της στο αρμεγμα καυλιων???& γιατι τοση εμπαθεια???επειδη στοχευετε στο ιδιο target group(των ψωλαραδων)???σχετικα με την παραινεση σου,με ποιο δικαιωμα αναφερεσαι σε επωνυμους ενω απαγορευεται ρητα απο τους κανονισμους του site η οποια αναφορα που μπορει να τους θιγει???ποσο κατινα εισαι τελικα???
μάλλον εκεί γνώρισε τον μαύρο του και "ζηλεύει"ο τζουτζούκοςεσυ τζουτζουκο ως τι πηγες να την δεις???για βοηθος της στο αρμεγμα καυλιων???& γιατι τοση εμπαθεια???επειδη στοχευετε στο ιδιο target group(των ψωλαραδων)???σχετικα με την παραινεση σου,με ποιο δικαιωμα αναφερεσαι σε επωνυμους ενω απαγορευεται ρητα απο τους κανονισμους του site η οποια αναφορα που μπορει να τους θιγει???ποσο κατινα εισαι τελικα???
κακομοιρε χαζοχαζε,καταρχας δεν ειναι φιλη μου,ουτε καν γνωστη μου..ομως σεβομαι το θαρρος της να εμφανιζει επωνυμα τις οποιες σεξουαλικες προτιμησεις της στην χωρα που ζουμε..το αν ειναι πατσαβουρα η οχι,ασε να το κρινουν αυτοι που γαμανε μιας & εσυ δεν επιδιδεσαι στο σπορ..επωνυμος ειναι ο αλλος που ανεφερες(κακως)& προετρεψες το κοσμο να γαμηθει μαζι του..οσο για τις απειλες σου,απλα σε γραφω στην καραψωλαρα μου φαιδρο στρακι..επισκεφτηκα το κωλο σαιτ της και ειδα!!!
αν ειναι αυτη επωνυμη τοτε οι μαυρες της ομονοιας τι ειναι???χαχαχαχχαχχα
σιγα μη γαμησουμε αυτη τη πατσουρα αντε ρε παλιορεμπεσκε που θα μου πουλησεις και νταηλικι εμενα..
αντε κατουρα .. (μαλλον κατουρα πανω στη φιλη σου χεχχεχεχε).
σε γραφω στην καραψωλαρα μου φαιδρο στρακι..
Η ΕΥΑ6969 θα εχει σιγουρα AIDS. Προτιμα μαυρους (ξερετε τι γινεται στην Αφρική) κανει πολλα πραγματα χωρις προφυλαξη και πρεπει να εχει παει με δεκαδες χιλιαδες μη μπω με εκατονταδες χιλιαδες αντρες.
Εκτος αυτων ειναι γρια και μπάζο.
δε νομιζω να εχεις.....μαλλον πρεπει να κανεις καποια εμφυτευση ,κατι σα λουκανικο ας πουμε..
βασικα δε πρεπει καν να σου σηκωνεται..
καημενουλι
διαβασε πμ.ΠΡαγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου να μπαίνεις παντού και να τα κάνεις.........να μην πω. Σε παρακαλώ ελλάτωσε αυτήν τη συνήθεια.
εγώ πήγα και δεν το μετάνιωσα πέρασα FOVERA.an θέλει κάποιος και πάει ας το επιχείρηση αλλα δεν παρακαλάω.όσο με τις αρρώστιες!εγώ δεν έπαθα τίποτα,τώρα δεν ξέρω περισσότερα ας πάρει και καπότες μαζί τι να πω.Λοιπόν έστειλα mail στο για να γίνω μέλος της παρέας eva6969 και για να παρεβρεθώ
στην οργανωμένη παρτούζα και πήρα ως απάντηση στο mail μου το sait-->
/AL/
όπου σου δίνει αναλυτικά ΟΔΗΓΙΕΣ (και τηλέφωνο) για το πως θα γίνει η συνάντηση.. ...Αλλά επειδή δεν ξέρω το ψιλοφοβάμαι να το επιχειρήσω μόνος μου, μήπως ενδφιαφέρεται κάποιος συναγωνιστή ς ή και περισσότεροι να πάρουν κι εκέινοι μέρος?
[size=10pt][size=10pt]Τώρα αν κάποιος ήδη το έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει
να μην προχωρήσουμε αν είναι μούφα ή επικύνδινο.[/size][/size]
Φιλικά
υπάρχει το θεμα