adwnis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
δεν το γνωριζα ! γνωριζει καποιος ενα τηλεφωνο ?dwse ena thlefono epoikoinwnias evaki
θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικα,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.
δεν το γνωριζα ! γνωριζει καποιος ενα τηλεφωνο ?dwse ena thlefono epoikoinwnias evaki
θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικα,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.
αν κ φαντάζομαι ότι μόλις κοπηκες το σάιτ της έκατσες να το διαβασειςδεν το γνωριζα ! γνωριζει καποιος ενα τηλεφωνο ?
Ρε παιδιά
Θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου....
Διαβάζουμε το ίδιο σάιτ?τους κανόνες τους διαβάσατε?
Η μόνο διαβάσατε ότι είχε φωτό?
Λέει αυστηρά με προφυλακτικό...
Τώρα αν έχει 5 μόνιμους κ κάνουν κάθε 10 μέρες εξετάσεις κ γουστάρει να την χύνουν τι λογος μας πέφτει?
Στο κάτω κάτω η γυναίκα δεν ζήτησε ούτε λεφτά ούτε μας υποχρέωσε... Δεν την επιλέγουμε... Επιλέγει... Το τι θα κάνει η κάθε μία στο κρεβάτι της τι σας κοφτει? Όποιος γουστάρει σκηνικά και ΑΝ τον δεχτεί πάει.... Οι άλλοι ας κοιτάξουμε την δουλειά μας...
ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΕΙ 30 ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!που σαι μωρη ευαρα;
ποτε θα κατεβεις αθηνα να διοργανωσεις κανενα παρτυ χυσαμολιου με σκουρους;
Δεν πάει μόνη της με τον καθένα,πρέπει να έχεις ομαδικό πνεύμαΕύα πόσο χρονών είσαι;
Εγώ είμαι 24 και έχω πολλές καύλες .
Πού μπορώ να σε βρω;
Έχω έναν φίλο...Δεν πάει μόνη της με τον καθένα,πρέπει να έχεις ομαδικό πνεύμα
ΠΩΠΩ πνευμα!!! εγραψες μεγαλε! με εστειλες αδιαβαστη. υποκλινομαι!!! Θεος!!!!!!!!Δεν πάει μόνη της με τον καθένα,πρέπει να έχεις ομαδικό πνεύμα
Συναδελφε συμφωνω απολυτα την εχω παρει και εγω και στον λυκαβητο μου πηρε πιπα και σε παρτουζα και ειναι φοβερηη ευα παλια ηταν κουκλα πριν μια δεκαετια που θυμαμαι την πιπωσα με αλλουσ δεκαπεντε στο λυκαβητο.ολα οσα λεει ειναι αληθεια πας την πιπωνεις αγρια την χυνεισ στο στομα και φευγεις σαν κυριος.απλα η μαλακια ειναι οτι ενω εισαι καυλωμενος μεχρι να ρθει η σειρα σου περιμενεις σα μαλακας με τη πουτσα στο χερι.απλα πρεπει να μη μασας γιατι ο αντρας τησ βγαζει φωτος αλλα οκ δεν εχω δει τον εαυτο μου πουθενα μεχρι σημερα.παντως οντως ειναι σκυλι του πολεμου γαμηστε την παιδια χωρισ οικτο.ειναι σπερτοδοχειο οντως.κριμα που εφυγε για επαρχια..
εσυ το πετυχες μεγαλε. Τι μυαλο εινα ιαυτο που διαθετεις?Γιατί πολύ απλά γυρίζουν τσόντες με amateurs και interacial sex (εξού και η εμμονή στους μαύρους). Απλά!