Νέα

Παρτούζα με eva6969

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ακολουθωντας τον νομο του πικερ δεν χρειαζεται να ασχοληθειται  με αυτα .

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Δε τύποι. Υπάρχει κανείς που την έχει γαμησει τελικά ή μουφα είναι το όλο θέμα

Επισκέπτης
Ρε παιδιά
Θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου....
Διαβάζουμε το ίδιο σάιτ?τους κανόνες τους διαβάσατε?
Η μόνο διαβάσατε ότι είχε φωτό?
Λέει αυστηρά με προφυλακτικό...
Τώρα αν έχει 5 μόνιμους κ κάνουν κάθε 10 μέρες εξετάσεις κ γουστάρει να την χύνουν τι λογος μας πέφτει?
Στο κάτω κάτω η γυναίκα δεν ζήτησε ούτε λεφτά ούτε μας υποχρέωσε... Δεν την επιλέγουμε... Επιλέγει... Το τι θα κάνει η κάθε μία στο κρεβάτι της τι σας κοφτει? Όποιος γουστάρει σκηνικά και ΑΝ τον δεχτεί πάει.... Οι άλλοι ας κοιτάξουμε την δουλειά μας...

Να και καποις που τα ειπε (εγραψε) σωστα γιατι τα περισοτερα ποσταρισματα ειναι μαλακιες.

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ.
Πρωτα σε κατεβαζουν στ οεπιπεδο τους που ειναι κατω απ' το IQ θερμοκρασιας Αζωτου και μετα σε χτυπανε αλυπητα.
Οπως ειπε καποιος καποτε ομως εχετε υποψιν σας οτι οταν τσακωνεστε με καποιον ο κοσμος γυρω σας μπορει να μην καταλαβαινει την διαφορα του βλακα απο τον εξυπνο. εκει κερδιζουν οι κομπλεξικοι. Δηθεν αυτοι ειναι παντα οι καλοι οι ηθικοι και σωστοι και ο αλλος ειναι ποταπος, βρωμερος λιγδιαρης κτλ.
Και φυσικα παντα να θυμαστε οτι ολα αυτα που μου αποδιδει ειναι στο μπουρδελα com!!! Τι να πεις; Αλλαλη φιγουρα στην ηθικη της μαλακιας.

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
επισης πρεπει να σας γνωστοποιησω οτι παρα τους ισχυρισμους πολλων εδω μεσα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑ ΙΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ. Ακομα και οσοι με εχετε γνωρισει κανατε λαθος. Δεν ημουν εγω ηταν ενα ολογραμμα που εβαλε ο σατανας για να σας κανει να αμαρτησετε!!!
Αρα μην με ψαχνετε ζω στο υπερπεραν και αν αποφασισω να γυρισω απο εκει μην ανησυχειτε θα σας ζητησω την αδεια!!! Ακουσ εκει να τολμαω να ερχομαι και στην Αθηνα!!! ΕΧΩ ΘΡΑΣΣΟΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
που σαι μωρη ευαρα;
ποτε θα κατεβεις αθηνα να διοργανωσεις κανενα παρτυ χυσαμολιου με σκουρους;

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
που σαι μωρη ευαρα;
ποτε θα κατεβεις αθηνα να διοργανωσεις κανενα παρτυ χυσαμολιου με σκουρους;
ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΕΙ 30 ΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΝΙΕΤ; ΝΑΔΑ; ΤΙΠΟΤΑ;
ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εύα πόσο χρονών είσαι;

Εγώ είμαι 24 και έχω πολλές καύλες :cum:.

Πού μπορώ να σε βρω; :think:

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Δεν πάει μόνη της με τον καθένα,πρέπει να έχεις ομαδικό πνεύμα  :2on1:
ΠΩΠΩ πνευμα!!! εγραψες μεγαλε! με εστειλες αδιαβαστη. υποκλινομαι!!! Θεος!!!!!!!!
στο προφιλ μου εχω και λινκ. Ειδες η θειτσα; ξυπνια η πουτανα.
και πουσαι οχι μονοσ σου θα σου εχω και εγω αλλους 69 να σε συνοδευουν να μην βαριεσαι!!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Eva είδα τις φωτογραφίες σου και μου έχει γίνει κάγκελο :wanker:!!!

Τί μου έκανες βραδυατικα...

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Στο site γράφει "Μαρκαδόρους νερού ή κραγιόν που σβήνουν εύκολα υποχρεωτικά όλοι"
Θα έπρεπε να γράφει "Αν πετύχω τον πούστη που εξαιτίας του κυκλοφορούσα τρεις μήνες με γραμμένο ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ στο κούτελο θα τον γαμήσω"

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
η ευα παλια ηταν κουκλα πριν μια δεκαετια που θυμαμαι την πιπωσα με αλλουσ δεκαπεντε στο λυκαβητο.ολα οσα λεει ειναι αληθεια πας την πιπωνεις αγρια την χυνεισ στο στομα και φευγεις σαν κυριος.απλα η μαλακια ειναι οτι ενω εισαι καυλωμενος μεχρι να ρθει η σειρα σου περιμενεις σα μαλακας με τη πουτσα στο χερι.απλα πρεπει να μη μασας γιατι ο αντρας τησ βγαζει φωτος αλλα οκ δεν εχω δει τον εαυτο μου πουθενα μεχρι σημερα.παντως οντως ειναι σκυλι του πολεμου γαμηστε την παιδια χωρισ οικτο.ειναι σπερτοδοχειο οντως.κριμα που εφυγε για επαρχια..

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
η ευα παλια ηταν κουκλα πριν μια δεκαετια που θυμαμαι την πιπωσα με αλλουσ δεκαπεντε στο λυκαβητο.ολα οσα λεει ειναι αληθεια πας την πιπωνεις αγρια την χυνεισ στο στομα και φευγεις σαν κυριος.απλα η μαλακια ειναι οτι ενω εισαι καυλωμενος μεχρι να ρθει η σειρα σου περιμενεις σα μαλακας με τη πουτσα στο χερι.απλα πρεπει να μη μασας γιατι ο αντρας τησ βγαζει φωτος αλλα οκ δεν εχω δει τον εαυτο μου πουθενα μεχρι σημερα.παντως οντως ειναι σκυλι του πολεμου γαμηστε την παιδια χωρισ οικτο.ειναι σπερτοδοχειο οντως.κριμα που εφυγε για επαρχια..
Συναδελφε συμφωνω απολυτα την εχω παρει και εγω και στον λυκαβητο μου πηρε πιπα και σε παρτουζα και ειναι φοβερη
Ευαρα εισαι φοβερη εισαι το κατι αλλο

Mike-kinky

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα το σαιτ δεν λειτουργεί πως θα μπορέσω να έρθω σε επαφη?

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Γιατί πολύ απλά γυρίζουν τσόντες με amateurs και interacial sex (εξού και η εμμονή στους μαύρους). Απλά!
εσυ το πετυχες μεγαλε. Τι μυαλο εινα ιαυτο που διαθετεις?
δεν κανονιζεις κα ιεσυ ένα ιδιο και να δουμε ποιος θα ενδιαφερθεί???????????
σιγα ρε μαλακα που νομιζεισ ότι εχει και τα προσοντα να παιξεις σε τσοντα. Εσενανε περιμενανε να δουν ολες οι γκομενες να πεσουνε ξερες!!! ποσο αγαμητος εισαι ρε μεγαλε? εχεις καμμια βαθμολογια να δειξεις στους υπολοιπους το ποσο εμπειρος εισαι στις τσοντες ποσο στις πρατουζες και ποσο στο απλο γαμησι.
Γιατι εγω σε κοβω να μην εχεις ιδεα τι είναι παρτουζα και γιαυτο δε νεχεις κανει ποτε ασε για την τσοντα. Πρεπει να εχεις καψει πολλους φακους στις προσπάθειες από την ομορφια σου.
ΚΑλα ουτε παρτουζα εχεις κανει, ουτε τσοντα και ξερεις τοσα πραγματα και για τα δυο? που τα εμαθες ρε μεγαλε????????πες μα και εμας να μαθουμε που δεν ξερουμε. Να φωνάξουμε και την αστυνομια να πιασει το κύκλωμα που διαφθειρει τους μαλακες σαν εσενα εδώ μεσα!!!!!!!!
Ωρε βλαχιλα που κυκλοφοραει!!!!!!! τυφλα ναχει η καλτιλα!!!!!!

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
625
Πόντοι
81
Αν κατάλαβα καλά εισαι hiv + ?

Stories

Νέο!

Stories