Νέα

Παρτούζα με eva6969

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Για πες εμπειρία απ' το σκηνικό
ΘΕς ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ!
Πλατεια βικτωριας στο Le bistro. Ο κυριος με τον χοντρουλη φιλο του, να προαπσθει να μας πεισειε οτι πειραματιζεται για να μαθει τον παηθτικο ερωτα με γυναικες εκτος απο το κανονικο και να προσπαθει να μας πεισει εμενα και τον φιλο μου (δεν ημουν με τον αντρα μου τοτε, σορρυ κουκλα μου) οτι εινα ιπροοδευτικο και openminded. μπλιαχ Η ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ. Δεν γαμιεστε και οι δυο βαρεθηκα να συνομιλαω με μαλακες.

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Μην χανεις την ψυχραιμια σου καρφωνεσαι. Πάντως εγώ δε θα εχυνα τον κώλο σου. Καλό βράδυ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΥΣΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ????????Διαβασε αυτα που γραφεις εδω μεσα και θα καταλαβεις ευκολα οτι οπως και καμμια αλλη δεν σε αφησε ετσι δεν θα σε αφηνα κα ιεγω. Φιλια (απο μακρυα ετσ!!!μην ξεχνιομαστε)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.189
Πόντοι
25.467
Μου τον έκανες μπετόβεργα μωρή τσιμπουκομαζώχτρα.

Θέλω να σου χύσω το χυμένο σου κωλάντερο.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.177
Πόντοι
17.576
Όσον αφορά τα δικά μου θέλω και γούστα πολύ θα ήθελα να να συμμετάσχω σε ένα από τα όργια (παρτάκια) της Εύας... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γουστάρετε δεν είναι στα θέλω σας δεν σας κάνει ηλικιακά... Ποιος ο λόγος να γαματε να χαλάτε να γίνετε μπάχαλο ενα thread ;;; Βλέπετε ότι είναι ξεκάθαρη σε αυτά που ζητάει έχει μόρφωση δεν είναι καμιά τριτοδευτερη τουλάχιστο σε iq... Ξεκολλάτε ρε μόνο κακό κάνετε με αυτά τα χαζοτρολ και τις.... Που διαβάζω... Απλή λογική είναι δεν μου κάνει κάτι;;; δεν γουστάρω κάτι;;; Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάτι;;; πάω παρακάτω... Εκτός και το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ να είναι... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!! Υπ οψην δεν την ξέρω την γυναίκα δεν την έχω δει ποτέ απλά προτιμώ τους ειλικρινείς ανθρώπους από τους κωλοδηθεν και τους αλλά λέω αλλά εννοώ και άλλα πράττω!!!!! Αυτά.... παντά μιλάω με αγάπη και σεβασμό για όλους!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.189
Πόντοι
25.467
Νικολάκη...

Πλατειάζεις.

Εδώ δεν χρειάζονται συνήγοροι, και αναλυτές-φιλόσοφοι.

Γαμιάδες χρειάζονται. Ή είσαι διαθέσιμος, ή δεν είσαι.-

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.816
Πόντοι
12.056
Όσον αφορά τα δικά μου θέλω και γούστα πολύ θα ήθελα να να συμμετάσχω σε ένα από τα όργια (παρτάκια) της Εύας... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γουστάρετε δεν είναι στα θέλω σας δεν σας κάνει ηλικιακά... Ποιος ο λόγος να γαματε να χαλάτε να γίνετε μπάχαλο ενα thread ;;; Βλέπετε ότι είναι ξεκάθαρη σε αυτά που ζητάει έχει μόρφωση δεν είναι καμιά τριτοδευτερη τουλάχιστο σε iq... Ξεκολλάτε ρε μόνο κακό κάνετε με αυτά τα χαζοτρολ και τις.... Που διαβάζω... Απλή λογική είναι δεν μου κάνει κάτι;;; δεν γουστάρω κάτι;;; Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάτι;;; πάω παρακάτω... Εκτός και το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ να είναι... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!! Υπ οψην δεν την ξέρω την γυναίκα δεν την έχω δει ποτέ απλά προτιμώ τους ειλικρινείς ανθρώπους από τους κωλοδηθεν και τους αλλά λέω αλλά εννοώ και άλλα πράττω!!!!! Αυτά.... παντά μιλάω με αγάπη και σεβασμό για όλους!!!

H αλλιως:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ  ΤΖΑΜΠΑ  :happy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Κοπελιά (λέμε τώρα!) σαν να μην μας τα λες καλά! Δεν ασχολείσαι με άντρες που πάνε με πουτάνες λες στο κειμενάκι σου (παρεμπιπτόντως το "ασχολούμαι" γράφεται με "αι", είσαι και μορφωμένη!) αλλά μπήκες εδώ που είναι σάιτ για πουτάνες να ψωνιστείς; Δεν βρίσκεις πως υπάρχει μια ανακολουθία;

Υ.Γ. Υποψιάζεσαι υποθέτω πως αυτοί που πληρώνουν πουτάνες τις πληρώνουν επειδή είναι πιο εμφανίσιμες από εσένα.
Υ.Γ.2 Γιατί τόση επιθετικότητα και τέτοια βρισίδια; Σύριζα είσαι και χάνετε την εξουσία; :grin: :grin:

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.177
Πόντοι
17.576
Νικολάκη...

Πλατειάζεις.

Εδώ δεν χρειάζονται συνήγοροι, και αναλυτές-φιλόσοφοι.

Γαμιάδες χρειάζονται. Ή είσαι διαθέσιμος, ή δεν είσαι.-
φίλε μου είμαι ξεκάθαρος ότι τα σκηνικά αυτού του τύπου είναι στα γούστα μου... Άρα αν γίνει τέτοιο σκηνικό ασφαλος και είμαι μέσα... Το Νικολάκη δεν μου πολυαρεσει άρα θα προτιμούσα το Νίκο... Όσο για το συνήγορο κτλ δεν είμαι ούτε πρόκειται να γίνω κανενός... Οι περισσότεροι τρολαρουν είναι κακό να εκφράσω την άποψη μου για τα τρολ που στο στο μεγαλύτερο μέρος των ποστ ο ένας μετά τον άλλο λένε τις.... Καλύτερα να μην χαρακτηρίσω... Και τέλος δεν νομίζω διαβάζοντας τις απαντήσεις να πεις την άποψή σου... Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε φιλόσοφος ούτε συνήγορος... Γαμιας αν είμαι... Κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα πει ούτε ναι ούτε όχι... Τελος πάντων αυτά καλά να περνάς!!!

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.177
Πόντοι
17.576
H αλλιως:

άποψη σου φίλε μου... Σεβαστή και αυτή να είσαι και να περνάς καλά... Αλλά αν αυτό κατάλαβες μάλλον κάπως έτσι σκέφτεσαι και πράττεις... Παρ όλα αυτά καλά να περνάς!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.189
Πόντοι
25.467
φίλε μου είμαι ξεκάθαρος ότι τα σκηνικά αυτού του τύπου είναι στα γούστα μου... Άρα αν γίνει τέτοιο σκηνικό ασφαλος και είμαι μέσα... Το Νικολάκη δεν μου πολυαρεσει άρα θα προτιμούσα το Νίκο... Όσο για το συνήγορο κτλ δεν είμαι ούτε πρόκειται να γίνω κανενός... Οι περισσότεροι τρολαρουν είναι κακό να εκφράσω την άποψη μου για τα τρολ που στο στο μεγαλύτερο μέρος των ποστ ο ένας μετά τον άλλο λένε τις.... Καλύτερα να μην χαρακτηρίσω... Και τέλος δεν νομίζω διαβάζοντας τις απαντήσεις να πεις την άποψή σου... Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε φιλόσοφος ούτε συνήγορος... Γαμιας αν είμαι... Κανένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα πει ούτε ναι ούτε όχι... Τελος πάντων αυτά καλά να περνάς!!!

άποψη σου φίλε μου... Σεβαστή και αυτή να είσαι και να περνάς καλά... Αλλά αν αυτό κατάλαβες μάλλον κάπως έτσι σκέφτεσαι και πράττεις... Παρ όλα αυτά καλά να περνάς!!!

Μπλα... μπλα... μπλα...

Στο καλό.-

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Εύα ψήνεσαι να γαμηθεις μαζί μου;;;;μου αρέσουν όλες οι εμπειρίες πάνω στο σεξ;;;;

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους.
μπηκα απο περιεργεια στο γουεμπ σαιτ της κυριας να δω γιατί τοσος ντορος,
και πραγματικά εχω να πω το εξής.
Συγχρονα σοδομα και γομορα στην χειροτερη τους μορφη.
εμετικο περιεχομενο.
Δεν κρινω το παθος της κυριας αλλα τον τρόπο.

ενω εδω μεσα εεεεεεεεεεεε?ολα τα τροπαρια της .......Κασιανης!!!!!!! ρε Οργιο σε ποιο σαιτ εισαι και για ποιο λογο εισαι εδω?? Μηπως να μας βαλεις στον σωστο δρομο αυτον που παει στις πουτανες που ζουνε εξω απο τα σοδομα και τα γομορα?, δηλ προς φυλησ και συγγρου μερια? Εμετικος πραγματικα στον λογο σου. Πολυ εμετικος. Συνιστω VOMEX των 500Κιλων σε διπλη δοση για να κρατησετε τα εντερα σας μεσα. Α ρε βλαχίλα!!!!!!!!! Καθρεφτη πουθεαν δεν εχεις στο σπιτι σου να στειλεις μυνημα σε σενα και να το νιωσεις ...οπτικοακουστικα;

• Like
Αντιδράσεις: p21za

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Εύα ψήνεσαι να γαμηθεις μαζί μου;;;;μου αρέσουν όλες οι εμπειρίες πάνω στο σεξ;;;;
ψηνομαι με ολουσ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
Κοπελιά (λέμε τώρα!) σαν να μην μας τα λες καλά! Δεν ασχολείσαι με άντρες που πάνε με πουτάνες λες στο κειμενάκι σου (παρεμπιπτόντως το "ασχολούμαι" γράφεται με "αι", είσαι και μορφωμένη!) αλλά μπήκες εδώ που είναι σάιτ για πουτάνες να ψωνιστείς; Δεν βρίσκεις πως υπάρχει μια ανακολουθία;

Υ.Γ. Υποψιάζεσαι υποθέτω πως αυτοί που πληρώνουν πουτάνες τις πληρώνουν επειδή είναι πιο εμφανίσιμες από εσένα.
Υ.Γ.2 Γιατί τόση επιθετικότητα και τέτοια βρισίδια; Σύριζα είσαι και χάνετε την εξουσία; :grin: :grin:
Καταλαβα αλλος ενας επιδοξοσ φασιστας ΝΔ που περιμενει να παρει την εξουσια για να γαμησει!!!!!!!
Καταλαβες μηπως γιατι δε νασχολουμε με αντρες που πανε με πουτανες οπως λες η ακομα εχεις το ερωτηματικο στο μυαλο σου?Σε περιπτωη που ακομα δεν το καταλαβες διαβασε το μυνημα σου ξανα και ξανα για να καταλαβεις. Και με φασιστες δεν παω κα ιμε ελεφαντες δεν παω και με μαλακες δεν παω. αυτα τα καταλαβες η θελεις κα ιεκει εξηγηση, γιατι μου τελειωνουν οι εξηγησεις σε μορφωμενα ατομα οπως εσυ που γραφουν το ασχολουμαι με αι και οχι με ε. εγω δε νεμαθα να χρησιμοποιω ορθρογραφο και μου αρεσει το κειμενακι μου να εχει και κανενα λαθακι. εσυ που τα εχεις ολα τελεια επανω σου και κατω σου δεν πειραζει εισαι καλυτερος! Αληθεια εισαι καλυτερος απο τον Μπρντ Πητ  η τον Κλουνευ ή αδικα μαλακιζομαι μαζι σου εδω μεσα!!! Γιατι δεν ασχολουμε και με ασχημους οχι τιποτα αλλο!!!
Δεν μας βαζεις και καμμια φωτογραφιουλα σου να με αποστομοσεις αρχιγκομενε? ετσι να λενε και οι αλλοι ποσο μαγκας εισαι; για τολμα το!! Γιατ ιεγω εχω τα αρχιδια που δε νεχεις εσυ να εχω φωτο μου εδω και αλλου. Εσυ? σαν τα ποντικια μεσα απο την τρυπα σου μονο? αυτη εινα ιη εννοια της δημοκρατιας σου? απο τα σκοταδια μονο? Σε φιλω Μιχαλολιακο μου!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. και ας χανω την εξουσια μου. θα φυγω απο του μαξιμου κα ιθα παω να μεινω σε ενα πιθαρι σαν τον διογενη αν προκειτε να ερθεις εσυ στην εξουσια!!!!!!!!!! (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ)

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
H αλλιως:

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑ ΙΤΣΑΜΠΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ. ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!!! ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Εδώ είμαι που γαμάω μια φίλη. Πως μας βρίσκεις πριν την σβήσω; ;)

Δεν σου κάνω πρόταση να σε γαμήσω διότι δεν γαμάω γυναίκες της ηλικίας σου! :P

Συνημμένα

• 39899889_285091835555060_6881212128510869504_n.jpg
    39899889_285091835555060_6881212128510869504_n.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 59

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ψηνομαι με ολουσ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;Καταλαβα αλλος ενας επιδοξοσ φασιστας ΝΔ που περιμενει να παρει την εξουσια για να γαμησει!!!!!!!
Καταλαβες μηπως γιατι δε νασχολουμε με αντρες που πανε με πουτανες οπως λες η ακομα εχεις το ερωτηματικο στο μυαλο σου?Σε περιπτωη που ακομα δεν το καταλαβες διαβασε το μυνημα σου ξανα και ξανα για να καταλαβεις. Και με φασιστες δεν παω κα ιμε ελεφαντες δεν παω και με μαλακες δεν παω. αυτα τα καταλαβες η θελεις κα ιεκει εξηγηση, γιατι μου τελειωνουν οι εξηγησεις σε μορφωμενα ατομα οπως εσυ που γραφουν το ασχολουμαι με αι και οχι με ε. εγω δε νεμαθα να χρησιμοποιω ορθρογραφο και μου αρεσει το κειμενακι μου να εχει και κανενα λαθακι. εσυ που τα εχεις ολα τελεια επανω σου και κατω σου δεν πειραζει εισαι καλυτερος! Αληθεια εισαι καλυτερος απο τον Μπρντ Πητ  η τον Κλουνευ ή αδικα μαλακιζομαι μαζι σου εδω μεσα!!! Γιατι δεν ασχολουμε και με ασχημους οχι τιποτα αλλο!!!
Δεν μας βαζεις και καμμια φωτογραφιουλα σου να με αποστομοσεις αρχιγκομενε? ετσι να λενε και οι αλλοι ποσο μαγκας εισαι; για τολμα το!! Γιατ ιεγω εχω τα αρχιδια που δε νεχεις εσυ να εχω φωτο μου εδω και αλλου. Εσυ? σαν τα ποντικια μεσα απο την τρυπα σου μονο? αυτη εινα ιη εννοια της δημοκρατιας σου? απο τα σκοταδια μονο? Σε φιλω Μιχαλολιακο μου!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. και ας χανω την εξουσια μου. θα φυγω απο του μαξιμου κα ιθα παω να μεινω σε ενα πιθαρι σαν τον διογενη αν προκειτε να ερθεις εσυ στην εξουσια!!!!!!!!!! (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ)

γεια σου Ευαρα μας !
εισαι πικεριστρια με αυτα που εγραψες !!! πιθαρι  εχουμε  οι πικεριστες στο μεταξι !!! :hi:

με αγωνιστικους πικεριστικους χαιρετισμους !

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εδώ είμαι που γαμάω μια φίλη. Πως μας βρίσκεις πριν την σβήσω; ;)

Δεν σου κάνω πρόταση να σε γαμήσω διότι δεν γαμάω γυναίκες της ηλικίας σου! :P
εσυ εισαι  200 κιλα ελεφαντας πως  και  αδυνατισες τοσο ...;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom