Νέα

Παρτούζα με eva6969

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πρέπει να είχα δει πολύ παλιότερα μια φώτο που την πηδαγε πολύς κόσμος και ειχε γράψει με μαρκαδόρο στο σωμα της "Γαμηστε με" . Πρεπει να έχει κάποιο ψυχολογικό η γυναίκα

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Μοιραζει αρρωστια η γυναίκα μάλλον...διευκρινίζει ότι προτιμαει να την γαμανε και να την χύνουν το μουνι ακαποτα..προσοχη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Είναι κι αυτή σαν την Amalia-Klavdia-Faina  σε ελληνιδα

Golfakias93

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
3
Like
74
Πόντοι
1
Μοιραζει αρρωστια η γυναίκα μάλλον...διευκρινίζει ότι προτιμαει να την γαμανε και να την χύνουν το μουνι ακαποτα..προσοχη

καλα εδω σε καποια φαση γραφει οτι θελει να της κανουν γλυφομουνι...αλλα οκ..εδω υπαρχουν αρρωστοι εγκεφαλικα που δινουν γλωσσοφιλα και γλυφουν πουτανες σε φυλης και μεταξουργειο... οποτε δεν μου κανει τοσο αισθηση να το ζηταει. απλα προσωπικα δεν θα μπορουσα να το κανω

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
που το γραφει αυτο ρε γκιοζη?
Ισα-ισα που τονιζει οτι δεν δεχεται τσιμπουκωμα με λαστιχο,αλλα κωλο κ μουνι δινει μονο με καποτα..
Νουμερα ολκης εισαστε..
Ουτε να διαβαζετε δεν ξερετε κ την χολη-λασπη παντα ετοιμη την εχετε βρωμοτατιανες..

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Ισα-ισα που τονιζει οτι δεν δεχεται τσιμπουκωμα με λαστιχο,αλλα κωλο κ μουνι δινει μονο με καποτα..
Νουμερα ολκης εισαστε..
Ουτε να διαβαζετε δεν ξερετε κ την χολη-λασπη παντα ετοιμη την εχετε βρωμοτατιανες..
και εγώ αυτό έψαχνα να δω που το γράφει η που έχει ειπωθεί  κάθομαι και διαβάζω δεν λέει πουθενά  τίποτα.μαλιστα το λέει να είναι καθαρόςοπως και αυτή και ότι έχει και εξετάσεις

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Νουμερα ολκης εισαστε..
Φιλε whois δεν κανεις τον κοπο να τα ξαναδιαβασεις εσυ αλλη μια φορα; Γιατι μαλλον κατι σου ξεφευγει.....

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Φιλε whois δεν κανεις τον κοπο να τα ξαναδιαβασεις εσυ αλλη μια φορα; Γιατι μαλλον κατι σου ξεφευγει.....
Και εγω αυτο που γραφουν οι αλλοι καταλαβα....Οτι θελει να της χυνουν το μουνι και τον κωλο....Αν καποιος εχει το κουραγιο ας βρει το αποσπασμα να το επικολλησει εδω....

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Και εγω αυτο που γραφουν οι αλλοι καταλαβα....Οτι θελει να της χυνουν το μουνι και τον κωλο....Αν καποιος εχει το κουραγιο ας βρει το αποσπασμα να το επικολλησει εδω....
σε καποτα την οποια μετα υποχρεουνται να την περνουν στα χερια τους κ να αδειαζουν τα χυσια στο στομα της..
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ???
Κ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ??
ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ??
ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ..

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
σε καποτα την οποια μετα υποχρεουνται να την περνουν στα χερια τους κ να αδειαζουν τα χυσια στο στομα της..
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ???
Κ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ??
ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ??
ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ..
Καταρχην και αδικο να εχουμε, γιατι μιλας ετσι και προσβαλεις;

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Επειδη δεν γινεται να κανεις στο site της copy-paste εκανα ενα screenshot.....Ας μου πει καποιος πως μπορω να το ανεβασω εδω να δουμε τι θα καταλαβεις απο αυτο που θα διαβασεις....

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Βρηκα πως γινεται.....Για κοιτα το και πες μας μετα ποιος δεν καταλαβαινει αυτα που διαβαζει....

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    245,8 KB · Εμφανίσεις: 107

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• pretres-03.gif
    pretres-03.gif
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • cebbceb9ceb2ceb1cebdceb9cf83cf84ceb9cf81ceb9.gif
    cebbceb9ceb2ceb1cebdceb9cf83cf84ceb9cf81ceb9.gif
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 43

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Τώρα αυτό το πράγμα είναι αποδεκτό; Χύσιμο στο μουνί από κάθε καρυδιάς καρύδι;

Ή μήπως τους περνάει από οντισιόν με HIV test τακτικά όπως κάνουν οι πορνοστάρ; Δεν το διευκρινίζει...

Πάντως στο νέο site γράφει ότι δεν είναι η ίδια, αλλά μια φίλη της από Άρτα (βρήκε ομοϊδεάτισσα?!)

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
37
Πόντοι
1
Βρηκα πως γινεται.....Για κοιτα το και πες μας μετα ποιος δεν καταλαβαινει αυτα που διαβαζει....
ΚΑΙ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ==============ΟΛΕΣ======================ΤΙΣ ΣΜΑ???????????????ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ Η ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΩΩ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ .............ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ!!!!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ? ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ Ε ΒΛΗΜΑ? Η ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ??????????????
ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ποιό είναι το νεο site?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Την είχαν κλείσει για χρόνια σε κάνα μοναστήρι και ξεσπάει;;; Τι δίψα για πουτσες είναι αυτή ρε παιδιά;;;

Stavros P

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
26
Την είχαν κλείσει για χρόνια σε κάνα μοναστήρι και ξεσπάει;;; Τι δίψα για πουτσες είναι αυτή ρε παιδιά;;;
Μπορεί και να μην της πέρασε και ποτέ, στην Άρτα μπορεί τόσο καιρό να είχε ένα μικρό στενό και έμπιστο κύκλο, γιατί η επαρχία είναι αλλιώς, δε θέλει και πολλά πολλά...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μπορεί και να μην της πέρασε και ποτέ, στην Άρτα μπορεί τόσο καιρό να είχε ένα μικρό στενό και έμπιστο κύκλο, γιατί η επαρχία είναι αλλιώς, δε θέλει και πολλά πολλά...
Καλά σίγουρα έχεις δίκιο. Τα πιο εκφυλα σκηνικά απο επαρχιώτισες τα έχω δει.
Απο ένα σημείο και μετά χάνουν το μέτρο όμως.
Αν και όλο το σκηνικό μου προκαλεί αηδία, αφού οι άνθρωποι περνάνε καλά και δεν ενοχλούν, Καλά να είναι να τ απολαμβάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom