Παρθένα, έ; Μπλιαχχ... Με σάλιο και υπομονή. Αν μόνη της σου τα ζήτησε όλα, εσύ κάνε τουλάχιστον τα μισά. Παλιότερα μου έτυχε παρθένα που μου ζήτησε πράγματα, όμως δεν ήξερε ούτε τί είναι, ούτε πως γίνονται, και κατέληξα να τη συμβουλέψω να περιμένει λίγο καιρό ακόμη και να βρει αγόρι πιο κοντά στη δική της ηλικία. Αρκέστηκα στο χέρι (όχι δάχτυλο).
Κοίταξε να την κάνεις να νιώσει άνετα πρώτα, και να χαλαρώσει. Παίξε μαζί της με χέρι, γλώσσα, μέχρι να της ανεβάσεις τη διάθεση. Όταν μπεις και αρχίσεις, όταν σου πει βγες ή πονάω, να την ακούσεις. Δεν γίνεται την πρώτη φορά απότομα. Εδώ μου έτυχε να ζοριστεί άλλη μόνο με το δάχτυλο (ήταν μικρότερη από τη δική σου).
Γενικά όμως, μια γυναίκα χάνει συνήθως μόνη της την παρθενιά της, σήμερα. Και μάλιστα από πολύ μικρές ηλικίες. Όταν βάζουν πράγματα μέσα για να αυτοϊκανοποιηθούν, πάντα υπάρχει περίπτωση να σπάσει ο υμένας. Πολλές έχουν κάτι ακραίες εκφάνσεις αυτοϊκανοποίησης, να βάζουν μέσα οδοντόβουρτσες, χτένες, βούρτσες (μπέρδεψε την πούτσα με τη βούρτσα, που λέμε), μέχρι και μαρκαδόρους, στυλό κτλ. Και κάποιες το δείχνουν και live σε site κοινωνικής δικτύωσης α λα φέησμπουκ με έμφαση στις κάμερες όμως και το τσατ, ακόμα κι αν είναι απαγορευτικές οι ηλικίες τους, όπου συνήθως πλακώνει ο moderator και αρχίζει το σφυροκόπημα και την κάθαρση. Τελικά, σε αυτήν τη χώρα, ούτε να αυτοϊκανοποιηθούν μερακλήδικα δεν νιώθουν, τα ζα;