Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν καταλαβα δασκαλος ειναι ο νατσος? μα τι αρλουμπες ειναι αυτες που γραφεις? χαχα αμα τον ακουγες λεει θα μαθαινες... καλα με δουλευεις τωρα? Ειχα και εχω πολυ καλυτερους δασκαλους και ανθρωπους μεσα στην ζωη που δεν εθελοτυφλουν.

Οταν συμμετεχεις σε μια συζητηση και δεν θες να εισαι μαλακας θα πεις τι φρονηματα εχεις , ποια ειναι η εργασια σου και ποιες οι αποψεις σου ωστε να μπορει ο αλλος να κρινει αν στην πραξη εφαρμοζεις αυτα που στην θεωρια λες. Ασε τις πονηριες εριναλ τα χουμε ξαναπει. Το να καθεσαι να λες και να μην πρατεις στα αρχιδια μου κοροιδια ειναι οχι αποψη.

Οταν συμμετεχεις σε μια συζητηση λοιπον πρεπει να λες καποια πραγματα που λενε και οι αλλοι αλλιως τι μπαινεις και ειρωνευεσαι? για να μαθεις εμενα? χαχαα εισαι τελειως αστεια με αυτα που γραφεις.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Μπολντη τα νεα για την ανακατανομη στις Ενοπλες Δυναμεις τα διαβασες?
Στο θρεντ των Ενοπλων ειναι. Μιας και εισαι φανταρος δεν λες και συ μια αποψη εκει να βρεθει καποιος να απαντησει για να σφαχτουμε ωραια μεσημεριατικα? Ετουτο εδω το θεμα ψιλοψοφησε  :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Man σου χω νεα. Διαδοχος σου για τον μιστερ μαλακα 2013-14 βρεθηκε και ειναι αξιος.
Γκραν φαβορι απο τωρα και εχουμε ακομα ανοιξη  :rockon:
Δεν τον φοβαμαι τον Μπολντι, θα τα παρει σερι τα πρωταθληματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν δεν έχετε τυφλωθεί ακόμα (ασκώντας την πράκτική του προηγούμενου επιχειρήματός σας προς εμέ), θα έχετε δεί πως προέβην σε σχολιασμό αυτών των "στοιχείων".

Πράγμα που φυσικά δεν σας βόλεψε, και κατά την συνήθη σας πρακτική το κάνατε "γαργάρα".  

Ρε μαλεα σου παρεθεσα στοιχεια που δειχνουν οτι αυτα που λεει η τηλεοραση τα ιδια λενε και οι αναρχικοι την ιδια στιγμη που κανουν σαν παρλιακοι οτι η τηλεοραση σε κοροιδευει. Μαλεας τελειως εισαι? παραλυτος? δεν καταλαβαινεις τι σου γραφω? Τι σχεση εχουν αυτα που σου γραφω εγω με αυτα που μου λες εσυ. Ειπαμε και πριν οτι οι διαπλεκομενοι δεν βγαινουν ευκολα ουτε απο καπιταλιστες ουτε απο καναλαρχες ουτε απο αναρχικους... δηλαδη ο αναρχικος , αυτα τα πιτσιρικια τα τσογλανια που πιασανε αν ειχανε δικια τους τηλεοραση θα σας τα ελεγαν ολα νομιζετε?

ρε γαμω τον αντιχρισ..... μεσα θα με νευριασουν σημερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εδω ο νατσος δεν λεει καν τα βασικα εδω μεσα ανωνυμα και αν τον ειχανε σε καναλια δημοσιογραφο θα σας ελεγε την αληθεια για τα φιλαρακια του τα διαπλεκομενα?

καλα βλαμενα τελειως ειστε ρε πουστη μου? τι να πω ρε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν καταλαβα δασκαλος ειναι ο νατσος? μα τι αρλουμπες ειναι αυτες που γραφεις? χαχα αμα τον ακουγες λεει θα μαθαινες... καλα με δουλευεις τωρα? Ειχα και εχω πολυ καλυτερους δασκαλους και ανθρωπους μεσα στην ζωη που δεν εθελοτυφλουν.

Οταν συμμετεχεις σε μια συζητηση και δεν θες να εισαι μαλακας θα πεις τι φρονηματα εχεις , ποια ειναι η εργασια σου και ποιες οι αποψεις σου ωστε να μπορει ο αλλος να κρινει αν στην πραξη εφαρμοζεις αυτα που στην θεωρια λες. Ασε τις πονηριες εριναλ τα χουμε ξαναπει. Το να καθεσαι να λες και να μην πρατεις στα αρχιδια μου κοροιδια ειναι οχι αποψη.

Οταν συμμετεχεις σε μια συζητηση λοιπον πρεπει να λες καποια πραγματα που λενε και οι αλλοι αλλιως τι μπαινεις και ειρωνευεσαι? για να μαθεις εμενα? χαχαα εισαι τελειως αστεια με αυτα που γραφεις.

Επιμένεις να ζητάς πράξεις στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Στο ξαναλέω. Εδώ μέσα λέμε απόψεις. Άποψη σημαίνει συζήτηση. Όταν οι άνθρωποι συζητούν λένε μια γνώμη. Εσύ συμφωνείς η διαφωνείς και λες πάλι μια αποψη. Απο κει και πέρα δεν είμαστε παρεάκι και κολλητοί για να σου ανοίξω τις πύλες της ζωής μου ωστε να δεις αν όσα έχω σαν άποψη τα κάνω και μου είναι και αδιάφορο. Συνεπώς θα αρκεστείς στην κουβέντα. Αν διεκδικείς φιλίες τις διεκδικείς λάθος. ¨ολα αυτά έπρεπε στην ηλικία που είσαι να τα γνώριζες. Είναι απλές κοινωνικές γνώσεις. Είναι η επαφή σου με τους άλλους που δείχνεις να έχεις άγνοια. Και γιαυτό συχνά πολλοί σε ειρωνεύονται αν παρατηρήσεις και γιαυτό σε λένε μαλάκα.
Τέλος όταν είπα ότι μπορείς να μάθεις, εννοώ ότι μέσα απο συζητήσεις και απόψεις ακόμα και απο ειρωνίες μπορείς να μάθεις πράγματα. Επίσης βασική απλή αρχή της κοινωνικής συναναστροφής που έπρεπε να ξέρεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.047
Πόντοι
2.606
o Nατσος δεν λεει τιποτα εριναλ μονο να ειρωνευεται ξερει λες και αυτος ειναι ο βασιλιας και οι συνομιλητες κατωτεροι. Αυτος θα πρεπει να τα προσεξει αυτα και εσυ μαζι.

Δεν γινεται να μπαινετε εδω μεσα να κατηγορειτε κυβερνησεις , τηλεορασεις και με υπουλη πονηρια να μην λετε τι φρονημα εχετε. Αυτο ειναι ανεντιμο τελειως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ρε τουτοι εδω μιλανε σοβαρα  :S

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αποφάσισα να βρίζω ευφάνταστα . Ακου εκεί δεύτερο βραβείο!

Το πρωτο το ειχα διαβασει σε κριτικη ρε ερι  :grin:
Ειχε πλακα γιατι βριζονταν σε κριτικη  :grin:
Και το δικο σου ομως ειναι top of the tops. Don't worry  :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επιμένεις να ζητάς πράξεις στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Στο ξαναλέω. Εδώ μέσα λέμε απόψεις. Άποψη σημαίνει συζήτηση. Όταν οι άνθρωποι συζητούν λένε μια γνώμη. Εσύ συμφωνείς η διαφωνείς και λες πάλι μια αποψη. Απο κει και πέρα δεν είμαστε παρεάκι και κολλητοί για να σου ανοίξω τις πύλες της ζωής μου ωστε να δεις αν όσα έχω σαν άποψη τα κάνω και μου είναι και αδιάφορο. Συνεπώς θα αρκεστείς στην κουβέντα. Αν διεκδικείς φιλίες τις διεκδικείς λάθος. ¨ολα αυτά έπρεπε στην ηλικία που είσαι να τα γνώριζες. Είναι απλές κοινωνικές γνώσεις. Είναι η επαφή σου με τους άλλους που δείχνεις να έχεις άγνοια. Και γιαυτό συχνά πολλοί σε ειρωνεύονται αν παρατηρήσεις και γιαυτό σε λένε μαλάκα.
Τέλος όταν είπα ότι μπορείς να μάθεις, εννοώ ότι μέσα απο συζητήσεις και απόψεις ακόμα και απο ειρωνίες μπορείς να μάθεις πράγματα. Επίσης βασική απλή αρχή της κοινωνικής συναναστροφής που έπρεπε να ξέρεις.

Ναι, αλλά και ο Πάγκαλος άμα του κάνεις κουβέντα από το Net θα σου πει κάτι ωραίες αριστερες φιλοσοφίες ίσως και αναρχικές. Γενικά οι συζητήσεις είναι ολίγον τι gay μίας και ουσιαστική αντιπράθεση δεν υπάρχει. Εκεί οι ανευ εγκεφάλου εγέρθουτου εκ φύσεως είναι κερδισμένοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κατσε ενα λεπτο... εχεις ή δεν εχεις κανει φιλους απο εδω μεσα και έχεις βγει με ατομα ?
Αρα δεν διεκδικω εγω φιλιες απο εδω μεσα μην μου γραφεις μαλακιες.

ενα αυτο και δευτερον η ειρωνια δεν ειναι αρχη κοινωνικης συναναστροφης ειναι η εκφραση ενος πληγωμενου εγωισμου. Ενας νορμαλ ανθρωπος δεν βγαινει εξω να ειρωνευεται αυτα τα κανουν οι ψωριαρηδες. Βεβαια αν εισαι βλαμενη θα σε πω βλαμενη και μου λες μαλακιες αυτο δεν ειναι ειρωνια αμεσος χαρακτηρισμος ειναι.

Δεν μπορεις να μου κανεις μαθηματα για κοινωνικοτητες κτλπ γιατι οταν εγω ερχομουν εσυ πηγαινες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι, αλλά και ο Πάγκαλος άμα του κάνεις κουβέντα από το Net θα σου πει κάτι ωραίες αριστερες φιλοσοφίες ίσως και αναρχικές. Γενικά οι συζητήσεις είναι ολίγον τι gay μίας και ουσιαστική αντιπράθεση δεν υπάρχει. Εκεί οι ανευ εγκεφάλου εγέρθουτου εκ φύσεως είναι κερδισμένοι.
Κάτσε ρε λενόρ δηλαδή πως το κόβεις; Θα κάθομαι να αποδείξω στον καθένα απο εδω μέσα αν είμαι αυτά που πιστεύω η απλά είμαι μαλάκας; Είναι τώρα αυτή σοβαρή τοποθέτηση ; Και δες το και αλλιώς. Ακόμα και αν κάτσω να αποδείξω (που δεν παίζει γιατί ούτε με νοιάζει να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά κάνω μια θεωρητική προσέγγιση), έχεις την αίσθηση ότι ο βλάξ , ο κακός, και ο πούστης δεν θα βρουν να πουν μια κοτσάνα μπας και σε θίξουν; Δηλαδή τώρα τι συζητάμε τα αυτονόητα ;  :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε μαλεα σου παρεθεσα στοιχεια που δειχνουν οτι αυτα που λεει η τηλεοραση τα ιδια λενε και οι αναρχικοι την ιδια στιγμη που κανουν σαν παρλιακοι οτι η τηλεοραση σε κοροιδευει. Μαλεας τελειως εισαι? παραλυτος? δεν καταλαβαινεις τι σου γραφω? Τι σχεση εχουν αυτα που σου γραφω εγω με αυτα που μου λες εσυ. Ειπαμε και πριν οτι οι διαπλεκομενοι δεν βγαινουν ευκολα ουτε απο καπιταλιστες ουτε απο καναλαρχες ουτε απο αναρχικους... δηλαδη ο αναρχικος , αυτα τα πιτσιρικια τα τσογλανια που πιασανε αν ειχανε δικια τους τηλεοραση θα σας τα ελεγαν ολα νομιζετε?

ρε γαμω τον αντιχρισ..... μεσα θα με νευριασουν σημερα
παντρευεσαι;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καθε καυλαντιζει καθημερινα η εριναλ εδω μεσα με τον καθενα και ανοιγει θρεντς για να τραβηξει αντρικη προσοχη και μετα λεει σε εμας ξερετε κατι εχετε κοινωνικη αγνοια και τα αρχιδια μας κουνιουνται...  :2funny: :2funny: :2funny:

γαμησε μας ρε εριναλ τωρα.. γαμησε μας.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ρε μαλεα σου παρεθεσα στοιχεια που δειχνουν οτι αυτα που λεει η τηλεοραση τα ιδια λενε και οι αναρχικοι την ιδια στιγμη που κανουν σαν παρλιακοι οτι η τηλεοραση σε κοροιδευει

Διαβασα και την απαντηση προηγουμενως...

Το θεμα το βλεπεις λαθος, η καλυτερα απο την μια μονο πλευρα. Τα στοιχεια που ειχαν κοινα και ανεφεραν και το σκαι και το ιντυ ειναι ιδια και στο ιδιο χρονικα σημειο γιατι πιθανως προερχονται απο καποια ερευνα τριτων που ανακοινωθηκε καπου εδω κοντα.

Η πρακτικη που διαχωριζει τους δυο δεν ειναι το πως θα κατακτησουν τον οχλο (αυτα ειναι στανταρ) αλλα το τι θα γινει μετα. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες, νομιζω οτι καταλαβαινεις την διαφορα μιας καπιταλιστικης κοινωνιας με μια κομμουνα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάτσε ρε λενόρ δηλαδή πως το κόβεις; Θα κάθομαι να αποδείξω στον καθένα απο εδω μέσα αν είμαι αυτά που πιστεύω η απλά είμαι μαλάκας; Είναι τώρα αυτή σοβαρή τοποθέτηση ; Και δες το και αλλιώς. Ακόμα και αν κάτσω να αποδείξω (που δεν παίζει γιατί ούτε με νοιάζει να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά κάνω μια θεωρητική προσέγγιση), έχεις την αίσθηση ότι ο βλάξ , ο κακός, και ο πούστης δεν θα βρουν να πουν μια κοτσάνα μπας και σε θίξουν; Δηλαδή τώρα τι συζητάμε τα αυτονόητα ;  :grin:

Δεςν μπορείς να το κάνεις αυτό. Όμως από τα συμφραζόμενα η ασυνέπεια είναι προφανής και καταδεικνύει το γελοίο των απόψεων ίσως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom