Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Επισκέπτης
Δεν λεω αυτο. Προφανως και σαν αντιπολιτευση θα μιλησεις κατα του μνημονιου οπως εκανε και ο Σαμαρας παλιοτερα οπως κανει και ο Τσιπρας τωρα. Και ο Σαμαρας τις εχει κανει τις κωλοτουμπες του εγω δεν στον βγαζω αγιο. Τα λεγε στα ΖΑΠΠΕΙΑ για οποιον εχει παρακολουθησει. Ειπαμε και χθες κανεις τελειος και ρωταμε καποιον εξυπνο που κραζει αν εχει αλλη λυση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι λυση φυσικα

Εγω λεω οτι η τηλεοραση σου δινει ακριβως την ιδια ενημερωση σε αυτα τα θεματα με τους αντιστοιχους αναρχικους που σου λενε οτι η τηλεοραση σου λεει ψεματα ε που ειναι τα ψεματα τα ιδια λενε. Για δειξε μου εσυ... τι να βγουν οι βρωμιες και οι κομπινες? αυτα δεν βγαινουν ουτε οι αναρχικοι αμα ειχαν διαπλεκομενα φιλαρακια τους θα τα εβγαζαν

Πιο παρλιακό δε γίνεται..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πιο παρλιακό δε γίνεται..

Οι ομοιδεατες σου ειναι παρλιακοι που βγαινουν και ουρλιαζουν οτι τους κοροιδευει ο καπιταλισμος και τα ΜΜΕ και μετα στα σαιτ τους πανε και γραφουν τα ιδια ακριβως που λεει και η τηλεοραση. Πιο πανω στο εδειξα και σε σενα και στον βλαμενο που μιλαει στον πληθυντικο. Ενταξει αυτος δεν καταλαβαινει το χει αποδειξει θα μου πεις ειναι γερο κεφαλι. Αλλα του λες αλλα σου λεει. Και εσυ οανω κατω τα ιδια εισαι.  :grin:

εγω δεν εχω προβλημα να συμφωνησω με καποιον αμα μου το αποδειξει οτι εχει δικιο και να ακολουθησω την τακτικη του. Εσεις εχετε ενα καρο κομπλεξ και κολληματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σιγα μην σου πει... οπως επισης σιγα μην σου πει και τι πολιτικο φρονημα εχει  :P

γιατι αν σου πει κομμουνιστης εκει ξεκινανε οι δυσκολες ερωτησεις... Δηλαδη η ιδιοκτησια σου ειναι και ιδιοκτησια των εργατων? φιλοξενεις κανεναν μεταναστη σπιτι σου ? κτλπ κτλπ

Επισκέπτης
Οι ομοιδεατες σου ειναι παρλιακοι που βγαινουν και ουρλιαζουν οτι τους κοροιδευει ο καπιταλισμος και τα ΜΜΕ και μετα στα σαιτ τους πανε και γραφουν τα ιδια ακριβως που λεει και η τηλεοραση. Πιο πανω στο εδειξα και σε σενα και στον βλαμενο που μιλαει στον πληθυντικο. Ενταξει αυτος δεν καταλαβαινει το χει αποδειξει θα μου πεις ειναι γερο κεφαλι. Αλλα του λες αλλα σου λεει. Και εσυ οανω κατω τα ιδια εισαι.  :grin:

εγω δεν εχω προβλημα να συμφωνησω με καποιον αμα μου το αποδειξει οτι εχει δικιο και να ακολουθησω την τακτικη του. Εσεις εχετε ενα καρο κομπλεξ και κολληματα

Παίζουν και υπότιτλοι γι' αυτό??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σιγα μην σου πει... οπως επισης σιγα μην σου πει και τι πολιτικο φρονημα εχει  :P

γιατι αν σου πει κομμουνιστης εκει ξεκινανε οι δυσκολες ερωτησεις... Δηλαδη η ιδιοκτησια σου ειναι και ιδιοκτησια των εργατων? φιλοξενεις κανεναν μεταναστη σπιτι σου ? κτλπ κτλπ
να τον φακελλωσουμε τυπε :rockon:
κουμμουνι πρεπει να ειναι :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μισο λεπτο και θα στα δειξω ολα ... επειδη οταν σεβομαστε τους εαυτους μας πραγματικα δεν κρυβομαστε και μιλαμε παντοτε με στοιχεια ... δεν χρειαζονται ουτε πληθυντικοι ευγενειας ουτε ειρωνειες για να το παιξουμε έξυπνοι τα στοιχεια μιλάνε απο μονα τους :

Τσέκαρε την σελίδα της Indymedia...

Έτσι, εύκολα τα δολοφονικά μνημόνια (4.000 αυτοκτονίες μέχρι σήμερα, περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, ανεργία στο 30% περίπου με τους νέους άνεργους να φτάνουν το 60%, απόλυτη διάλυση του συστήματος υγείας και εκπαίδευσης και παράδοση των πανεπιστημίων στις πολυεθνικές)

Kαι τσεκαρε και την παρακάτω εκπομπη :

Στο χρονικο διάστημα απο 42:11 - 42:41 δηλαδη ακριβως μισο λεπτό...

η τυπισσα λέει συγκεκριμενα :

- 4.000 νεκροί απο αυτοκτονιες
  - 1.500.000 ανεργοι
  - 60% ανεργια στους νεους
  - Πληρη καταρευση του συστηματος υγειας

είναι ή δεν ειναι τα ιδια?

Πάρε Μαλέα τώρα ->

καλά στα λέει ο νάτσο μπολ. ΑΠό που και ως που έχεις αποφανθεί ότι είναι συριζα δηλαδή. Και γενικά τα συμπερασματα που βγάζεις ειναι συχνα αλογα. Αυτό είναι αλήθεια ότι δεν τοπεριμένεις απο κάποιον που σπουδάζει θετικές επιστήμες και θεωρείται ότι έχει λογική μαθηματική. Βλέπεις μια αποψη και τσουπ κουτάκια. Τραγικό σου λάθος να το προσέξεις. Στο έχω πει πολλές φορές

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
Οι ομοιδεατες σου ειναι παρλιακοι που βγαινουν και ουρλιαζουν οτι τους κοροιδευει ο καπιταλισμος και τα ΜΜΕ και μετα στα σαιτ τους πανε και γραφουν τα ιδια ακριβως που λεει και η τηλεοραση. Πιο πανω στο εδειξα και σε σενα και στον βλαμενο που μιλαει στον πληθυντικο. Ενταξει αυτος δεν καταλαβαινει το χει αποδειξει θα μου πεις ειναι γερο κεφαλι. Αλλα του λες αλλα σου λεει. Και εσυ οανω κατω τα ιδια εισαι.  :grin:

Βλέπετε πως απαντάτε όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν σας αρέσει;

Με αφορισμούς και αοριστολογίες.

Γιατί λοιπόν μέμφεστε τους άλλους όταν κάνουν (κατά την δική σας εκτίμηση) το ίδιο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
o Nατσος δεν λεει τιποτα εριναλ μονο να ειρωνευεται ξερει λες και αυτος ειναι ο βασιλιας και οι συνομιλητες κατωτεροι. Αυτος θα πρεπει να τα προσεξει αυτα και εσυ μαζι.

Δεν γινεται να μπαινετε εδω μεσα να κατηγορειτε κυβερνησεις , τηλεορασεις και με υπουλη πονηρια να μην λετε τι φρονημα εχετε. Αυτο ειναι ανεντιμο τελειως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βλέπετε πως απαντάτε όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν σας αρέσει;

Με αφορισμούς και αοριστολογίες.

Γιατί λοιπόν μέμφεστε τους άλλους όταν κάνουν (κατά την δική σας εκτίμηση) το ίδιο;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να τον φακελλωσουμε τυπε :rockon:
κουμμουνι πρεπει να ειναι :S

Αριστερο αναρχο τετοιος πρεπει να ειναι... συνηθως αυτοι εμφανιζουν τετοιες συμπεριφορες...

εχω γνωστους στο ετσι. Οι χειροτεροι μακραν. Σκεψου ο ενας εχει απομονωθει τελειως απο την παρεα
ολοι τον θεωρουν μαλακα και κλασσικα μετα τετοια τυπακια ερχονται και σου λενε "Η γαμημενη μαζα" το γαμημενο συστημα και ζηλευουν ολους εκεινους που πετυχαινουν πραγματα μεσα απο την συνεργασια :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πωωωωωωωωωωω.........

Αυτή την στιγμή μαζεύω τα συντρίμια μου.

Ομολογώ πώς το άνωθεν επιχείρημά σας, με κατατρόπωσε.

Σου εδειξα πιο πανω στοιχεια ρε βλαμενε. Τι επιχειρηματα αλλα θες?
μαλεας τελειως εισαι?  :jerking: :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
o Nατσος δεν λεει τιποτα εριναλ μονο να ειρωνευεται ξερει λες και αυτος ειναι ο βασιλιας και οι συνομιλητες κατωτεροι. Αυτος θα πρεπει να τα προσεξει αυτα και εσυ μαζι.

Δεν γινεται να μπαινετε εδω μεσα να κατηγορειτε κυβερνησεις , τηλεορασεις και με υπουλη πονηρια να μην λετε τι φρονημα εχετε. Αυτο ειναι ανεντιμο τελειως

Μπολ ο νάτσο στα λέει ωραία και αν τον πρόσεχες πιθανόν να μάθαινες και κάτι. Αλλά αυτό προυποθέτει ότι θα πας πέρα τον εγωισμό σου. Πέραν τούτου ειρωνεύεται με περισσή επιτυχία να προσθέσω όταν πλέον η σκέψη σου καταντάει χαοτική και δεν αποδέχεται απάντησης γιατί καταρρίπτει ακόμα και βασικές αρχες. Δηλαδή φτάνεις να λες παράλογα πράγματα που κανείς δεν έχει νόημα να σου απαντήσει.Και τελικά ενώ σε μια σου φράση μπορεί να πεις και κάτι σωστό το γαμάς με την επόμενη σου φραση . Κάτι σαν να γεμίζεις την καρδάρα με γάλα και μετά να την χύνεις με μια σου κίνηση.
Απο κει και περα την ιδεολογία μας την λέμε καθημερινά, απλά εσύ αδυνατείς να δεχτείς ότι κάποιο μπορεί να έχει δική του ιδεολογία. Εσύ χρειάζεσαι γι ανα λειτουργήσεις συμβατικά κόμματα και ιδεολογία α β η γ. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις δικά σου θέλω και σκέψεις. ασπάζεσαι τα δεδομένα. Αυτο όμως είναι δικό σου θέμα και όχι των άλλων.
Τέλος εδω μέσα ο καθένας κρίνει τι θέλει και τι δεν θέλει να πει η να αποκαλύψει. Ειναι δικαιωμα του πως θα γίνει δηλαδή. Τι σημαίνει εντιμότητα σε ένα καφενείο; ΑΝ δεν θέλω να σου πω τι βρακι φοράω η τι λεφτά έχω η τι δουλεια κάνω είμαι ανέντιμος επειδή εσύ επέλεξες να το πεις; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.060
Πόντοι
25.467
Σου εδειξα πιο πανω στοιχεια ρε βλαμενε. Τι επιχειρηματα αλλα θες?
μαλεας τελειως εισαι?

Αν δεν έχετε τυφλωθεί ακόμα (ασκώντας την πράκτική του προηγούμενου επιχειρήματός σας προς εμέ), θα έχετε δεί πως προέβην σε σχολιασμό αυτών των "στοιχείων".

Πράγμα που φυσικά δεν σας βόλεψε, και κατά την συνήθη σας πρακτική το κάνατε "γαργάρα".  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom