Επισκέπτης
Ενδιαφέρων ασχολήσε με γη?Καλιέργια,μποστανια,φυτά και τα συναφή?
Και μ' αυτά..
Ενδιαφέρων ασχολήσε με γη?Καλιέργια,μποστανια,φυτά και τα συναφή?
Δεν λεω αυτο. Προφανως και σαν αντιπολιτευση θα μιλησεις κατα του μνημονιου οπως εκανε και ο Σαμαρας παλιοτερα οπως κανει και ο Τσιπρας τωρα. Και ο Σαμαρας τις εχει κανει τις κωλοτουμπες του εγω δεν στον βγαζω αγιο. Τα λεγε στα ΖΑΠΠΕΙΑ για οποιον εχει παρακολουθησει. Ειπαμε και χθες κανεις τελειος και ρωταμε καποιον εξυπνο που κραζει αν εχει αλλη λυση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι λυση φυσικα
Εγω λεω οτι η τηλεοραση σου δινει ακριβως την ιδια ενημερωση σε αυτα τα θεματα με τους αντιστοιχους αναρχικους που σου λενε οτι η τηλεοραση σου λεει ψεματα ε που ειναι τα ψεματα τα ιδια λενε. Για δειξε μου εσυ... τι να βγουν οι βρωμιες και οι κομπινες? αυτα δεν βγαινουν ουτε οι αναρχικοι αμα ειχαν διαπλεκομενα φιλαρακια τους θα τα εβγαζαν
μελισσοκομια?Και μ' αυτά..
Πιο παρλιακό δε γίνεται..
μελισσοκομια?
Οι ομοιδεατες σου ειναι παρλιακοι που βγαινουν και ουρλιαζουν οτι τους κοροιδευει ο καπιταλισμος και τα ΜΜΕ και μετα στα σαιτ τους πανε και γραφουν τα ιδια ακριβως που λεει και η τηλεοραση. Πιο πανω στο εδειξα και σε σενα και στον βλαμενο που μιλαει στον πληθυντικο. Ενταξει αυτος δεν καταλαβαινει το χει αποδειξει θα μου πεις ειναι γερο κεφαλι. Αλλα του λες αλλα σου λεει. Και εσυ οανω κατω τα ιδια εισαι.
εγω δεν εχω προβλημα να συμφωνησω με καποιον αμα μου το αποδειξει οτι εχει δικιο και να ακολουθησω την τακτικη του. Εσεις εχετε ενα καρο κομπλεξ και κολληματα
Παίζουν και υπότιτλοι γι' αυτό??
να τον φακελλωσουμε τυπεΣιγα μην σου πει... οπως επισης σιγα μην σου πει και τι πολιτικο φρονημα εχει
γιατι αν σου πει κομμουνιστης εκει ξεκινανε οι δυσκολες ερωτησεις... Δηλαδη η ιδιοκτησια σου ειναι και ιδιοκτησια των εργατων? φιλοξενεις κανεναν μεταναστη σπιτι σου ? κτλπ κτλπ
Μισο λεπτο και θα στα δειξω ολα ... επειδη οταν σεβομαστε τους εαυτους μας πραγματικα δεν κρυβομαστε και μιλαμε παντοτε με στοιχεια ... δεν χρειαζονται ουτε πληθυντικοι ευγενειας ουτε ειρωνειες για να το παιξουμε έξυπνοι τα στοιχεια μιλάνε απο μονα τους :
Τσέκαρε την σελίδα της Indymedia...
Έτσι, εύκολα τα δολοφονικά μνημόνια (4.000 αυτοκτονίες μέχρι σήμερα, περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, ανεργία στο 30% περίπου με τους νέους άνεργους να φτάνουν το 60%, απόλυτη διάλυση του συστήματος υγείας και εκπαίδευσης και παράδοση των πανεπιστημίων στις πολυεθνικές)
Kαι τσεκαρε και την παρακάτω εκπομπη :
Στο χρονικο διάστημα απο 42:11 - 42:41 δηλαδη ακριβως μισο λεπτό...
η τυπισσα λέει συγκεκριμενα :
- 4.000 νεκροί απο αυτοκτονιες
- 1.500.000 ανεργοι
- 60% ανεργια στους νεους
- Πληρη καταρευση του συστηματος υγειας
είναι ή δεν ειναι τα ιδια?
Πάρε Μαλέα τώρα ->
Οι ομοιδεατες σου ειναι παρλιακοι που βγαινουν και ουρλιαζουν οτι τους κοροιδευει ο καπιταλισμος και τα ΜΜΕ και μετα στα σαιτ τους πανε και γραφουν τα ιδια ακριβως που λεει και η τηλεοραση. Πιο πανω στο εδειξα και σε σενα και στον βλαμενο που μιλαει στον πληθυντικο. Ενταξει αυτος δεν καταλαβαινει το χει αποδειξει θα μου πεις ειναι γερο κεφαλι. Αλλα του λες αλλα σου λεει. Και εσυ οανω κατω τα ιδια εισαι.
εγω δεν εχω προβλημα να συμφωνησω με καποιον αμα μου το αποδειξει οτι εχει δικιο και να ακολουθησω την τακτικη του. Εσεις εχετε ενα καρο κομπλεξ και κολληματα
Βλέπετε πως απαντάτε όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν σας αρέσει;
Με αφορισμούς και αοριστολογίες.
Γιατί λοιπόν μέμφεστε τους άλλους όταν κάνουν (κατά την δική σας εκτίμηση) το ίδιο;
να τον φακελλωσουμε τυπε
κουμμουνι πρεπει να ειναι :S
Πωωωωωωωωωωω.........
Αυτή την στιγμή μαζεύω τα συντρίμια μου.
Ομολογώ πώς το άνωθεν επιχείρημά σας, με κατατρόπωσε.
[size=16pt]Πάω να γαμηθώ. [/size]
o Nατσος δεν λεει τιποτα εριναλ μονο να ειρωνευεται ξερει λες και αυτος ειναι ο βασιλιας και οι συνομιλητες κατωτεροι. Αυτος θα πρεπει να τα προσεξει αυτα και εσυ μαζι.
Δεν γινεται να μπαινετε εδω μεσα να κατηγορειτε κυβερνησεις , τηλεορασεις και με υπουλη πονηρια να μην λετε τι φρονημα εχετε. Αυτο ειναι ανεντιμο τελειως
Σου εδειξα πιο πανω στοιχεια ρε βλαμενε. Τι επιχειρηματα αλλα θες?
μαλεας τελειως εισαι?