Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Καλα νατσε τραγουδα  :grin:

σε εχουν παρει χαμπαρι εδω μεσα τι ρολο βαρας. Μονο ειρωνιες και ποτε επιχειρηματα.
Ειρωνευεσαι οτιδηποτε δεν σ αρεσει και ας ειναι η πραγματικοτητα.... τετοιοι ανθρωποι μονο αξιοπιστοι δεν ειναι και αποροφημενοι στα δικα τους. Εγω προσωπικα εσενα στα πολιτικα δεν σου εχω καμια εμπιστοσυνη και οχι μονο σε σενα και στα γνωστα φιλαρακια σου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μαζεψει ολη τη βλακεια και την αλητεια πανω του... βλακεια διοτι οι εκπροσωποι του ρεζιλευονται καθημερινα στα καναλια... συγκεκριμενα :

- Τσατσοπουλος (Εχω γαμησει την μιση Αθηνα.....)

- Θεοδωριδης ( Ιμια = Καρντακ )

- Κολλάς (Αρχισυνδικαλιστης στα ΜΜΜ ηταν υπερ του να μπαινει ο καθε τυχαιος μεσα και να τρωει με χρυσα κουταλια  )

- Φωτίου (Την κραζανε στον Καμπουρακη που ειπε οτι υπηρχε αξιολογηση πριν καμποσο καιρο στο δημοσιο -εκτος τοπου και χρονου- αξιολογηση στο δημοσιο? αρχιδια. )

- Κιμουλης (πιαστηκε για ακαλυπτες επιταγες)

- Κυριτσης της Αυγης ελεγε την αλλη φορα οτι ο Γεωργιαδης ηταν στη λιστα Λαγκαρντ και τον ξεφτιλισαν δεν ηξερε τι να πει.

- Τσιπρας (παιζει να χει παρει ενα καρο εργα το 2004 και εχει δικια του εταιρεια ... σου λεει αρχικα για καταγγελια μνημονιου και τωρα για αναστολη μετα θα πει και αυτος για επαναδιαπραγματευση)

και μπορει να μεγαλωσει και αλλο η λιστα

με λιγα λογια τα τυπακια του ΣΥΡΙΖΑ οποιος τα βλεπει στην τηλεοραση και μπορει να εξετασει αυτα που λενε καταλαβαινει αμεσως την κοροιδια που προσπαθουν να ριξουν ...

Σίγυρον.

Άλλωστε τα κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση αποτελούνται μόνο από ευυπόληπτους κυρίους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υ.Γ

Ααααα ρε φάπες που πάνε χαμένες....

Εννοειται. Αυτοι που καθονται και κραζουν και ειρωνευονται τα παντα για φαπες ειναι επειδη αντι να προτεινουν καμια λυση καθονται και σου λενε οτι ολα ειναι σκατα κτλπ κτλπ. Τελειος δεν ειναι κανεις ουτε εσυ ουτε εγω ... ενα προγραμμα μπορει ευκολα να εκτροχιαστει και να φυγει εκτος στοχων εδω αξιωματουχοι οικονομολογοι δυσκολευονται περιμενεις να βρεθει λυση απο καναπεδατους?

Προς το παρον αλλη λυση περα απο την κυβερνηση εχεις? Και αν ναι ΠΟΙΑ? Ξεκαθαρα πραγματα σε 1-2 γραμμες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ποια η πολιτικη σου λυση για πες μας. Και εσυ και ο αλλος
εμενα στα αρχιδια μου η Νεα Δημοκρατια και τα κομματοσκυλα της .... αλλα προς το παρον
εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όση πούτσα και να φας στη ζωή σου σου αξίζει ολόκληρη.
Από το πουτσοκέφαλο μέχρι την αρχιδότριχα.
Τέλος..

Μην λες τετοια... με συγκινει το ενδιαφερον σου.

Εσυ απο που ενημερωνεσαι για πες μας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Ποια η πολιτικη σου λυση για πες μας. Και εσυ και ο αλλος
εμενα στα αρχιδια μου η Νεα Δημοκρατια και τα κομματοσκυλα της .... αλλα προς το παρον
εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο?

Τόσο το Μεξικανικο Έδεσμα όσο και ο άλλος (ο μαλάκας) έχουν προτείνει πράγματα, στα οποία δεν συμφωνείτε.

Γιατί λοιπόν να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Αυτοι που βλεπουν τηλεοραση θελουν να ενημερωνονται τι θα μας πεις και εσυ για δημοσιοκαφρους? να στειλουμε εσας στα ρεπορταζ τοτε που ειστε τιμιοι να μας λετε την αληθεια....
αμα στελναμε εσενα θα μας ελεγες την αληθεια ενω τωρα τα ΜΜΕ μας παραπληροφορουν.
:2funny: :2funny: :2funny:

Kαθε μερα ειναι γιορτη με αυτο το παλικαρι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τόσο το Μεξικανικο Έδεσμα όσο και ο άλλος (ο μαλάκας) έχουν προτείνει πράγματα, στα οποία δεν συμφωνείτε.

Γιατί λοιπόν να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση;

Το θεμα ειναι οτι εγω οταν συζηταω παραθετω τις αποψεις μου και δεν ντρεπομαι για αυτες.
Εδω τωρα τι συμβαινει προσπαθει καποιος να μου το παιξει εξυπνος με την ειρωνεια και αποψεις δικες του
και προτιμησεις ακομη ΔΕΝ εχει πει. Και αμα τον ζορισεις θα σου πει δεν ειμαι υποχρεωμενος για μενα μαλακας ειναι περισσοτερο ακομη και απο ενα προβατο ψηφοφορο οπως νομιζει αυτος οτι ειμαστε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Το θεμα ειναι οτι εγω οταν συζηταω παραθετω τις αποψεις μου και δεν ντρεπομαι για αυτες.
Εδω τωρα τι συμβαινει προσπαθει καποιος να μου το παιξει εξυπνος με την ειρωνεια και αποψεις δικες του
και προτιμησεις ακομη ΔΕΝ εχει πει. Και αμα τον ζορισεις θα σου πει δεν ειμαι υποχρεωμενος για μενα μαλακας ειναι περισσοτερο ακομη και απο ενα προβατο ψηφοφορο οπως νομιζει αυτος οτι ειμαστε.

:rolleyes:

κ. Μεξικάνικο Έδεσμα;

Αφήστε. Δεν χρειάζετε. Ξέρω...

[size=16pt]Πάω να γαμηθώ. [/size]

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Εσυ εισαι κατα των ΜΜΕ οπως και οι αναρχοσυνδικαλιστες του Indymedia?  :P

Δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις...

Το αν τα ΜΜΕ κανουν χειραγωγηση του οχλου, νομιζω οτι ειναι κατι που το ξερουν και οι πετρες.

Ο Συριζα δεν εχει διαφορα σε ποιοτητα ψηφοφορων απο οτι εχουν τα αλλα μεγαλα κομματα. Αλλωστε το ποσοστο του αποκλειει κατι τετοιο εφοσον ειναι στο 25% (λεμε). Με λιγα λογια στο 25% του εκλογικου σωματος ειναι φυσικο να υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι

Και ναι οι δαπιτες κανουν γκραφιτι και αυτοι :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις...

Το αν τα ΜΜΕ κανουν χειραγωγηση του οχλου, νομιζω οτι ειναι κατι που το ξερουν και οι πετρες.

Ο Συριζα δεν εχει διαφορα σε ποιοτητα ψηφοφορων απο οτι εχουν τα αλλα μεγαλα κομματα. Αλλωστε το ποσοστο του αποκλειει κατι τετοιο εφοσον ειναι στο 25% (λεμε). Με λιγα λογια στο 25% του εκλογικου σωματος ειναι φυσικο να υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι

Και ναι οι δαπιτες κανουν γκραφιτι και αυτοι :2funny:

Ωραια. Επειδη ψαχνω και καποιον τουλαχιστον να απανταει για να μπορεσει να γινει διαλογος. Δεν εχουμε φασισμο.

Να σε ρωτησω κατι ομως.... το σαιτ της Indymedia το οποιο αν εχω καταλαβει καλα απο την σημαια τους εχει αναρχοσυνδικαλιστικες φιλοσοφιες γραφει μεσα για 4000 αυτοκτονιες και 30% ανεργια και κατα του μνημονιου και του κεφαλαιου και του καπιταλισμου κτλπ κτλπ.

Πες μου τι διαφορα υπάρχει απο το προχθεσινο δελτιο στον ΣΚΑΙ νομιζω που ελεγε τα ιδια με τιτλο μνημονιο 3 χρονια...τα ιδια ελεγαν και εκει. Παιζει να τα εχουν παρει και απο εκει δηλαδη και να τα εχουν βαλει στο σαιτ τους σαν εγκυρη ενημερωση.

Ο Βαξεβανης? και αυτος παραπλανητης? την λιστα Λαγκαρντ απο που την έχουν μαθει και την λενε ? Στα ΜΜΕ δεν βγηκε και αυτος? Στα καναλια αυτα τα επισημα... μην ψαχνω τωρα την εκπομπη με τον Βενιζελο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.048
Πόντοι
2.606
:2funny: Σας καυλαντιζει γερα ο μπολντης βλεπω πρωινιατικα.... :grin: :sunglasses:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω κατι ομως.... το σαιτ της Indymedia το οποιο αν εχω καταλαβει καλα απο την σημαια τους εχει αναρχοσυνδικαλιστικες φιλοσοφιες γραφει μεσα για 4000 αυτοκτονιες και 30% ανεργια και κατα του μνημονιου και του κεφαλαιου και του καπιταλισμου κτλπ κτλπ.

Πες μου τι διαφορα υπάρχει απο το προχθεσινο δελτιο στον ΣΚΑΙ νομιζω που ελεγε τα ιδια με τιτλο μνημονιο 3 χρονια...τα ιδια ελεγαν και εκει. Παιζει να τα εχουν παρει και απο εκει δηλαδη και να τα εχουν βαλει στο σαιτ τους σαν εγκυρη ενημερωση.

Σωστη παρατηρηση...

Η διαφορα ειναι στο μετα. Δεν εχω δει στον σκαι αυτο που λες αλλα φανταζομαι...Μπορει το κοινο σημειο να ειναι η ανατροπη της υπαρχουσας καταστασης, ομως το μετα απο αυτο θα ειναι τελειως διαφορετικο για τον καθεναν απο τους δυο πολους

Το indymedia παντως ειναι στην κατηγορια ΜΜΕ λογω δημοτικοτητας. Κατα την προσωπικη μου αποψη οτι διαβαζει καποιος εκει ή αλλου καλο ειναι να το διασταυρωνει πρωτα πριν το καταπιει αμασητο

ΥΓ ο βαξεβανης και ο καθε τετοιος ειναι υπαλληλος. Θα κανει οτι του πουν και οτι συμφερει τον εκαστοτε εργοδοτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom