Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
2 αντιπάλους δε μπορείς να νικήσεις στη ζωή σου.
Το βέλιουρα και τους μπόλντηδες..
ναι ρε γαμώτο .. .συνηθίσανε και το Round Up...

ρε συ μεξικάνικο έδεσμα (κοπιραιτ Αγιος).. .

άκουσα κάπου ότι την καλαμάγρα την τρώνε οι κατσίκες .. ο γυναικάδελφος έχει ένα χωράφι καμμιά δεκαριά στρέμματα που είναι γεμάτο καλαμάγρα και δεν μπορεί να την ξεπατώσει... να του πω να αμολήσει καμμιά δεκαριά κατσίκια μέσα ??

Επισκέπτης
ναι ρε γαμώτο .. .συνηθίσανε και το Round Up...

ρε συ μεξικάνικο έδεσμα (κοπιραιτ Αγιος).. .

άκουσα κάπου ότι την καλαμάγρα την τρώνε οι κατσίκες .. ο γυναικάδελφος έχει ένα χωράφι καμμιά δεκαριά στρέμματα που είναι γεμάτο καλαμάγρα και δεν μπορεί να την ξεπατώσει... να του πω να αμολήσει καμμιά δεκαριά κατσίκια μέσα ??

Για ποια περιοχή μιλάμε?
Αλλού εννοούν το βέλιουρα κι αλλού την αγριάδα λέγοντας καλαμάγρα..

Επισκέπτης
Τεσπα, μικρή σημασία έχει.
Μόνο με βαθιά οργώματα, ψιλοχωματίσματα και ανταγωνιστικές αμειψισπορές μπορείς να το παλέψεις και πάλι θα ζοριστείς.
Τι να σου κάνει η φουκαριάρα η κατσίκα? Αυτή θα φάει ότι είναι πάνω απ' το έδαφος.
Τα αγροστώδη ζιζάνια όπως η καλαμάγρα τη ζημιά την κάνουν με το ριζικό τους σύστημα που πάει παντού.
Αν έχει και κανα 5άρι χρόνια να οργώσει χαιρέτα μας τον πλάτανο. Αυτό θα έχει γίνει ολόκληρη επιφάνεια..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για ποια περιοχή μιλάμε?
Αλλού εννοούν το βέλιουρα κι αλλού την αγριάδα λέγοντας καλαμάγρα..

όχι ρε βέλιουρας είναι... την αγριάδα στο εξοχικό την κουρεύω εδώ και τρία χρόνια την ξεβοτανιάζω από αλλα χόρτα να την κάνω γκαζόν... εντάξει δεν είναι και πολυ πράμα καμμιά κατοστή τετραγωνικά έχω κρατήσει... της έχω βάλει και πότισμα για το καλοκάιρι ... σιγά σιγά αρχίζει και δένει και πυκνώνει.. από τέλος Μαρτίου την τσακίζω στο κούρεμα με την γκαζονομηχανή (κάθε 2-3 βδομάδες)... πιστεύω ότι σε 3-4 χρόνια θα έχω ένα γκαζόν που δεν θα χαλάει με τίποτε.. 

φθιώτιδα παραλιακά πεντακόσια μέτρα από θάλασσα (ο θεός να την κάνει παραλία βέβαια όλο πέτρα και βράχια είναι)...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
όχι ρε βέλιουρας είναι... την αγριάδα στο εξοχικό την κουρεύω εδώ και τρία χρόνια την ξεβοτανιάζω από αλλα χόρτα να την κάνω γκαζόν... εντάξει δεν είναι και πολυ πράμα καμμιά κατοστή τετραγωνικά έχω κρατήσει... της έχω βάλει και πότισμα για το καλοκάιρι ... σιγά σιγά αρχίζει και δένει και πυκνώνει.. από τέλος Μαρτίου την τσακίζω στο κούρεμα με την γκαζονομηχανή (κάθε 2-3 βδομάδες)... πιστεύω ότι σε 3-4 χρόνια θα έχω ένα γκαζόν που δεν θα χαλάει με τίποτε.. 

φθιώτιδα παραλιακά πεντακόσια μέτρα από θάλασσα (ο θεός να την κάνει παραλία βέβαια όλο πέτρα και βράχια είναι)...
θεολόγος? καμμένα βούρλα?

Επισκέπτης
την αγριάδα στο εξοχικό την κουρεύω εδώ και τρία χρόνια την ξεβοτανιάζω από αλλα χόρτα να την κάνω γκαζόν... εντάξει δεν είναι και πολυ πράμα καμμιά

Τώρα πια δε θα χρειάζεται ούτε ξεβοτάνισμα. Δεν αφήνει τίποτα να φυτρώσει δίπλα της.
Αν έχεις σκοπό να το αφήσεις γκαζόν είναι ότι καλύτερο η αγριάδα.
Δε χρειάζεται ούτε πότισμα. Έχει βρει ήδη νερό..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τώρα πια δε θα χρειάζεται ούτε ξεβοτάνισμα. Δεν αφήνει τίποτα να φυτρώσει δίπλα της.
Αν έχεις σκοπό να το αφήσεις γκαζόν είναι ότι καλύτερο η αγριάδα.
Δε χρειάζεται ούτε πότισμα. Έχει βρει ήδη νερό..

ναι το παρατήρησα.. όσο πάνε τα άλλα φυτά και λιγοστεύουν...

για γκαζόν την θέλω και γύρω γύρω την τσαπίζω τακτικά και βαθιά να μην επεκτείνεται...

θα το κόψω σιγά σιγά και θα το αφήσω για το καλοκαίρι μόνο για να μην κιτρινίζει...

φέτος σκοπεύω να σκάψω μερικές κυκλικές γούρνες για να φυτέψω τριανταφυλλιές... σκέφτομαι αφού σκάψω τις γούρνες (περίπου 1 μέτρο διάμετρο η μάθε μία και ενα μέτρο βάθος να τις ντύσω γύρω γύρω με κάτι έτσι ώστε να μην μπορούν να περάσουν οι ρίζες της αγριάδας .. λέω να βάλω από αυτό το χοντρό νάυλον που βάζουν στα βαρέλια για να τα κάνουν διακοσμητικές γλάστρες... όχι στον πάτο γύρω γύρω μόνον...

και φυσικά το χώμα φρέσκο όχι το ίδιο από τις γούρνες..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστη παρατηρηση...

Η διαφορα ειναι στο μετα. Δεν εχω δει στον σκαι αυτο που λες αλλα φανταζομαι...Μπορει το κοινο σημειο να ειναι η ανατροπη της υπαρχουσας καταστασης, ομως το μετα απο αυτο θα ειναι τελειως διαφορετικο για τον καθεναν απο τους δυο πολους

Το indymedia παντως ειναι στην κατηγορια ΜΜΕ λογω δημοτικοτητας. Κατα την προσωπικη μου αποψη οτι διαβαζει καποιος εκει ή αλλου καλο ειναι να το διασταυρωνει πρωτα πριν το καταπιει αμασητο

ΥΓ ο βαξεβανης και ο καθε τετοιος ειναι υπαλληλος. Θα κανει οτι του πουν και οτι συμφερει τον εκαστοτε εργοδοτη

Μισο λεπτο και θα στα δειξω ολα ... επειδη οταν σεβομαστε τους εαυτους μας πραγματικα δεν κρυβομαστε και μιλαμε παντοτε με στοιχεια ... δεν χρειαζονται ουτε πληθυντικοι ευγενειας ουτε ειρωνειες για να το παιξουμε έξυπνοι τα στοιχεια μιλάνε απο μονα τους :

Τσέκαρε την σελίδα της Indymedia...

Έτσι, εύκολα τα δολοφονικά μνημόνια (4.000 αυτοκτονίες μέχρι σήμερα, περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, ανεργία στο 30% περίπου με τους νέους άνεργους να φτάνουν το 60%, απόλυτη διάλυση του συστήματος υγείας και εκπαίδευσης και παράδοση των πανεπιστημίων στις πολυεθνικές)

Kαι τσεκαρε και την παρακάτω εκπομπη :

Στο χρονικο διάστημα απο 42:11 - 42:41 δηλαδη ακριβως μισο λεπτό...

η τυπισσα λέει συγκεκριμενα :

- 4.000 νεκροί απο αυτοκτονιες
  - 1.500.000 ανεργοι
  - 60% ανεργια στους νεους
  - Πληρη καταρευση του συστηματος υγειας

είναι ή δεν ειναι τα ιδια?

Πάρε Μαλέα τώρα ->

Πόσο στ' αρχίδια μου όμως??
Και τα τυπάκια του σύριζα και αυτοί που βλέπουν τηλεόραση..

Αυτοι που βλεπουν τηλεοραση θελουν να ενημερωνονται τι θα μας πεις και εσυ για δημοσιοκαφρους?

Όση πούτσα και να φας στη ζωή σου σου αξίζει ολόκληρη.
Από το πουτσοκέφαλο μέχρι την αρχιδότριχα.
Τέλος..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Μισο λεπτο και θα στα δειξω ολα ... επειδη οταν σεβομαστε τους εαυτους μας πραγματικα δεν κρυβομαστε και μιλαμε παντοτε με στοιχεια ... δεν χρειαζονται ουτε πληθυντικοι ευγενειας ουτε ειρωνειες για να το παιξουμε έξυπνοι τα στοιχεια μιλάνε απο μονα τους :

Τσέκαρε την σελίδα της Indymedia...

Έτσι, εύκολα τα δολοφονικά μνημόνια (4.000 αυτοκτονίες μέχρι σήμερα, περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, ανεργία στο 30% περίπου με τους νέους άνεργους να φτάνουν το 60%, απόλυτη διάλυση του συστήματος υγείας και εκπαίδευσης και παράδοση των πανεπιστημίων στις πολυεθνικές)

Kαι τσεκαρε και την παρακάτω εκπομπη :

Στο χρονικο διάστημα απο 42:11 - 42:41 δηλαδη ακριβως μισο λεπτό...

η τυπισσα λέει συγκεκριμενα :

- 4.000 νεκροί απο αυτοκτονιες
  - 1.500 ανεργοι
  - 60% ανεργια στους νεους
  - Πληρη καταρευση του συστηματος υγειας

είναι ή δεν ειναι τα ιδια?

Πάρε Μαλέα τώρα ->

Σας φαίνεται αλλοπρόσαλλο όταν άτομα η ομάδες (διαφορετικών μεταξύ τους πεποιθήσεων) που ασκούν αντιπολίτευση,  να χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.292
Πόντοι
8.225
Δεν υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,στην ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ,και οποιος τα λέει αυτά ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν λεω αυτο. Προφανως και σαν αντιπολιτευση θα μιλησεις κατα του μνημονιου οπως εκανε και ο Σαμαρας παλιοτερα οπως κανει και ο Τσιπρας τωρα. Και ο Σαμαρας τις εχει κανει τις κωλοτουμπες του εγω δεν στον βγαζω αγιο. Τα λεγε στα ΖΑΠΠΕΙΑ για οποιον εχει παρακολουθησει. Ειπαμε και χθες κανεις τελειος και ρωταμε καποιον εξυπνο που κραζει αν εχει αλλη λυση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι λυση φυσικα

Εγω λεω οτι η τηλεοραση σου δινει ακριβως την ιδια ενημερωση σε αυτα τα θεματα με τους αντιστοιχους αναρχικους που σου λενε οτι η τηλεοραση σου λεει ψεματα ε που ειναι τα ψεματα τα ιδια λενε. Για δειξε μου εσυ... τι να βγουν οι βρωμιες και οι κομπινες? αυτα δεν βγαινουν ουτε οι αναρχικοι αμα ειχαν διαπλεκομενα φιλαρακια τους θα τα εβγαζαν

Επισκέπτης
ναι το παρατήρησα.. όσο πάνε τα άλλα φυτά και λιγοστεύουν...

για γκαζόν την θέλω και γύρω γύρω την τσαπίζω τακτικά και βαθιά να μην επεκτείνεται...

θα το κόψω σιγά σιγά και θα το αφήσω για το καλοκαίρι μόνο για να μην κιτρινίζει...

φέτος σκοπεύω να σκάψω μερικές κυκλικές γούρνες για να φυτέψω τριανταφυλλιές... σκέφτομαι αφού σκάψω τις γούρνες (περίπου 1 μέτρο διάμετρο η μάθε μία και ενα μέτρο βάθος να τις ντύσω γύρω γύρω με κάτι έτσι ώστε να μην μπορούν να περάσουν οι ρίζες της αγριάδας .. λέω να βάλω από αυτό το χοντρό νάυλον που βάζουν στα βαρέλια για να τα κάνουν διακοσμητικές γλάστρες... όχι στον πάτο γύρω γύρω μόνον...

και φυσικά το χώμα φρέσκο όχι το ίδιο από τις γούρνες..

Έτσι θα καταφέρεις να περιορίσεις την απ' ευθείας προσβολή της τριανταφυλλιάς από τις ρίζες της αγριάδας, δε θα μπορέσεις ν' αποφύγεις την προσβολή από νηματώδεις όμως για τους οποίους η αγριάδα είναι ο καλύτερος ξενιστής.
Θα πας να πάρεις χαλκό σε πέτρα θα τον βάλεις γύρω απ'τον κορμό και θα κάνεις καμιά 10ριά ποτίσματα με κατάκλιση..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έτσι θα καταφέρεις να περιορίσεις την απ' ευθείας προσβολή της τριανταφυλλιάς από τις ρίζες της αγριάδας, δε θα μπορέσεις ν' αποφύγεις την προσβολή από νηματώδεις όμως για τους οποίους η αγριάδα είναι ο καλύτερος ξενιστής.
Θα πας να πάρεις χαλκό σε πέτρα και θα κάνεις καμιά 10ριά ποτίσματα με κατάκλιση..

ευχαριστώ ρε

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.292
Πόντοι
8.225
Θα πας να πάρεις χαλκό σε πέτρα θα τον βάλεις γύρω απ'τον κορμό και θα κάνεις καμιά 10ριά ποτίσματα με κατάκλιση..
Αμα ξέρεις την φύση έτσι τι καθεσαι και κάνεις στην πόλη?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Δεν λεω αυτο. Προφανως και σαν αντιπολιτευση θα μιλησεις κατα του μνημονιου οπως εκανε και ο Σαμαρας παλιοτερα οπως κανει και ο Τσιπρας τωρα. Και ο Σαμαρας τις εχει κανει τις κωλοτουμπες του εγω δεν στον βγαζω αγιο. Τα λεγε στα ΖΑΠΠΕΙΑ για οποιον εχει παρακολουθησει.

Εγω λεω οτι η τηλεοραση σου δινει ακριβως την ιδια ενημερωση σε αυτα τα θεματα με τους αντιστοιχους αναρχικους που σου λενε οτι η τηλεοραση σου λεει ψεματα ε που ειναι τα ψεματα τα ιδια λενε. Για δειξε μου εσυ... τι να βγουν οι βρωμιες και οι κομπινες? αυτα δεν βγαινουν ουτε οι αναρχικοι αμα ειχαν διαπλεκομενα φιλαρακια τους θα τα εβγαζαν

Ξεκινάτε με το "αξίωμα" ότι τα Μ.Μ.Ε σέβονται την αδέκαστη-αμερόληπτη δημοσιογραφία και ότι προσφέρουν "σφαιρική" ενημέρωση. Κοντολογίς, ότι σέβονται τον τηλεθεατή/αναγνώστη.

Το "αξίωμα" σας είναι λάθος.

Τα μόνα πράγματα που σέβονται είναι τα νούμερα τηλεθέασης, τις διαφημίσεις και τον "εργοδότη". 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467
Από την Πόλη έρχομαι, και στην κορφή καν΄ έλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom