Νέα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τη μαχαίρωσαν 50 φορές, η 15χρονη κόρη της καθόταν απαθής – Το δέλεαρ για τον 16χρονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
πριν από μέρες είχε γράψει ότι έχει περάσει από 2 ψυχιατρεία, μπορεί να του είπαν οι γιατροί να μπαίνει εδώ να ξεθυμαίνει, δείξτε λίγη συμπόνια στον συνάνθρωπο :grin:
A, εντάξει... τον γαμάνε οι δαίμονές του αυτόν. Δεν πειράζει όμως :grin:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
πριν από μέρες είχε γράψει ότι έχει περάσει από 2 ψυχιατρεία, μπορεί να του είπαν οι γιατροί να μπαίνει εδώ να ξεθυμαίνει, δείξτε λίγη συμπόνια στον συνάνθρωπο :grin:
A, εντάξει... τον γαμάνε οι δαίμονές του αυτόν. Δεν πειράζει όμως :grin:

Εμένα με γαμάνε οι δαίμονες κι εγώ γαμάω εσάς :2funny::2funny::2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
Τι πουστράκια είστε σεις ρε. Μέγιστες ποινές και αρχίδια.
Γιατί είστε κοτούλες και φοβάστε με σας φάνε και στηρίζεστε στα αρχίδια των άλλων να σας προστατέψουν.
Υποσυνείδητα αυτό σας ωθεί σε αυτή τη νοοτροπία.
:gay:
Γίνετε άντρες με αρχίδια ρε.
Άντρες με κατανόηση, συμπόνοια και συγχώρηση.
Άντρες χωρίς φόβο.
Ο νεκρός δε γυρνάει πίσω.
Το θέμα είναι με τους ζωντανούς τι κάνουμε.
Γίνετε άντρες.
Από το πολύ στραπόνιασμα που τρώτε έχετε χάσει τη μπάλα:2funny:
Δηλαδή άμα καθάριζε δικό σου άνθρωπο θα έδειχνες κατανόηση, συμπόνοια και συγχώρηση και θα ζητούσες απο το δικαστήριο να επιβάλει τη μικρότερη δυνατή ποινή, γιατί εσύ είσαι άνδρας με αρχίδια; :confused:

Αν ήταν μάνα πατέρας αδερφή, θα του δινα και χαρτζιλίκι, λόγω κληρονομικών :2funny:

Θεόφιλε εσύ ; :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γιατί είστε κοτούλες και φοβάστε με σας φάνε και στηρίζεστε στα αρχίδια των άλλων να σας προστατέψουν.
Άντρες χωρίς φόβο.
Γίνετε άντρες.
Δηλαδή άμα καθάριζε δικό σου άνθρωπο θα έδειχνες κατανόηση, συμπόνοια και συγχώρηση και θα ζητούσες απο το δικαστήριο να επιβάλει τη μικρότερη δυνατή ποινή, γιατί εσύ είσαι άνδρας με αρχίδια; :confused:

Αν ήταν μάνα πατέρας αδερφή, θα του δινα και χαρτζιλίκι, λόγω κληρονομικών :2funny:

Θεόφιλε εσύ ; :grin:
Tου φέρνει κάπως.... :grin:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261
Άντρες χωρίς φόβο.
Γίνεται άντρες.

Λες πολλές ασυναρτησίες σε μικρό «λεκτικό χώρο». Και αυτός που εγκλημάτισε είναι πρακτικά νεκρός για την υπόλοιπη κοινωνία. Αυτά τα περί κατανόησης και συμπόνοιας που τα συνδέεις μάλιστα και με αντρισμό, μόνον ένας καθυστερημένος θα τα έλεγε.
Υ.Γ.:Μόλις τελειώσει η καραντίνα, θα δώσουμε ραντεβού στα πηδηχτήρια που έτσι κι αλλιώς συχνάζουμε και αφού σε σπάσω στο ξύλο θα ζητήσω να δείξεις κατανόηση και να μην κινηθείς νομικά εναντίον μου, μιας και αφενός είμαστε άντρες και αφετέρου το έκανα επειδή σε θεωρούσα τρελό...

Σιγά μη με σπάσεις στο ξύλο μωρή λούγκρα :2funny::2funny::2funny:
Κλαίω :2funny::2funny::2funny:
Θα σου γαμήσω ό,τι έχεις αγάμητο παλιόπουστα, που θα μου πεις εμένα θα με σπάσεις στο ξύλο :knuppel:
:tooth:

Συνημμένα

• frosw.jpg
    frosw.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 18
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Εμένα με γαμάνε οι δαίμονες κι εγώ γαμάω εσάς :2funny::2funny::2funny: [/quote]

τόση ώρα σε παρακολουθώ να βρίζεις. Γιατί το κάνεις; δεν μπορείς να πεις απλά τη γνώμη σου σχετικά με το θέμα;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

τόση ώρα σε παρακολουθώ να βρίζεις. Γιατί το κάνεις; δεν μπορείς να πεις απλά τη γνώμη σου σχετικά με το θέμα;

Την είπα ρε φίλε κι ο ένας άρχισε να με λέει δούλο κι ο άλλος μου λέει θα με πλακώσει στο ξύλο.
Δες λίγο την ιστορία του νήματος να δεις ποιος το άρχισε.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895

Την είπα ρε φίλε κι ο ένας άρχισε να με λέει δούλο κι ο άλλος μου λέει θα με πλακώσει στο ξύλο.

με τους δικούς τύπε τι παίζει θα μας πεις ; ακούς τίποτα ψιθύρους πίσω από την πλάτη σου ; πρόσεχε τους :grin:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

με τους δικούς τύπε τι παίζει θα μας πεις ; ακούς τίποτα ψιθύρους πίσω από την πλάτη σου ; πρόσεχε τους :grin:

Κάτι μου λένε για την μάνα σου :2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895

μη χαλιέσαι τυπάκο εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε :grouphug:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

μη χαλιέσαι τυπάκο εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε :grouphug:

Άστο ξέρω πολύ καλά πως βοηθιέστε εσύ και οι όμοιοί σου...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Ο 16χρονος παραδοθηκε στην αστυνομια Λουτρακιου. Λουτρακιωτης. Μολις διαβασα σε τοπικο σαιτ του Λουτρακιου, οτι ο ιδιος πριν λιγες μολις; εβδομαδες, ειχε πιαστει μαζι με αλλους ως μελος συμμοριας. Η συμμορια αυτη εκανε επιθεσεις σε συνομηλικους τους και τους εκλεβαν. και τους χτυπουσαν. Και ηταν μπλεγμενοι και με ναρκωτικα.

Τωρα προβιβαστηκε σε δολοφόνο και οταν θα βγει απο την φυλακή θα ειναι επαγγελματίας δολοφόνος.
και με σουφρα ΑΑΑ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Θανατική ποινή και στους 3.Δε θα λείψουν σε κανεναν.Ο κόσμος θα είναι καλύτερος χωρίς αυτούς.
Μα πως εκφράζεσαι έτσι για 2 παιδιά!!!! 16 και 15 χρονών!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Φασίστα!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Για πρόσεχε λίγο το λεξιλόγιό σου είναι το ένα που έχω να σου πω πολύ "φιλικά".
Το άλλο που θα σου πω και όχι μόνο σε σένα αλλά και σε όσους πιστεύουν σε δεύτερες ευκαιρίες:

Είναι συχνό το φαινόμενο να διαπράττεται ένας φόνος και μετά να προσπαθούν οι φονιάδες να βγουν λάδι.

Όπως το άλλο με τον ψυκτικό που δολοφόνησε μια γυναίκα επειδή του μίλησε απαξιωτικά και βγήκε μετά και στα κανάλια το θέμα με το δικηγόρο του να διατείνεται ότι πάσχει από επιληψία και ότι μυρίζει καουτσούκ.

Άκου να δεις φίλε.Είμαι πρωταθλητής MMA και μπορώ εύκολα να αρχίσω να σπάω λαιμούς με το παραμικρό.Η ζωή μου δεν είναι ρόδινη και έχω και νεύρα.

Ωστόσο έχω μια φωνούλα μέσα μου που λέγεται συνείδηση και μου υπενθυμίζει πως αν περάσω τη γραμμή τότε γίνομαι κάτι άλλο από άνθρωπος.

Όσοι περνούν αυτή τη γραμμή λοιπόν για μένα δεν αξίζουν δεύτερης ευκαιρίας.

Κι επειδή σαν πολλοί γίναμε εδω στον πλανήτη Γη δε νομίζω πως θα έλλειπαν σε κανεναν αυτα τα παλιοτομαρα.

Κανείς δε σωφρονίστηκε σε φυλακές.ΚΑΝΕΙΣ.
Αν η πορεία προς το φόνο ήταν οι σπουδές για να γίνει κάποιος φονιάς,τότε η φυλακή είναι το μεταπτυχιακό μη σου πω και το διδακτορικό.

Ουδεμία χρησιμότητα στην κοινωνία έχουν αυτά τα άτομα και το μόνο που χρησιμεύουν είναι η τιμωρία τους να γίνει παραδειγματική προς αποτροπή νέων εγκλημάτων από άλλους επίδοξους φονιάδες.

alex967

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
0
Τι σημασία έχει η άποψη σου, όταν είναι εμφανές ότι δεν είσαι ειδικός αλλά μάλλον άσχετος σε θέματα νομικής και εγκληματολογίας;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τι σημασία έχει η άποψη σου, όταν είναι εμφανές ότι δεν είσαι ειδικός αλλά μάλλον άσχετος σε θέματα νομικής και εγκληματολογίας;
Ω με συγχωρείτε κύριε καθηγητά που εισέβαλλα στο συμπόσιο εγκληματολογίας στο οποίο συμμετέχουν όλα τα πεφωτισμένα μυαλά...

Σας αφήνω λοιπόν εσάς τους ειδικούς να αποφανθείτε.

Άλλωστε δεν έγραφα υπό το πρίσμα ενός ειδικού εγκληματολόγου.

Ήθελα να ξερα, αν είχαν δολοφονήσει τη γυναίκα ενός τέτοιου ειδικού,η τη δική σου γυναίκα alex967 πόσο θα διαφωνούσες με τα γραφόμενά μου.

Απο το πληκτρολόγιό σου και ψύχραιμος εύκολα γράφεις και αποφαίνεσαι και κρίνεις ποιός είναι ειδικός και ποιός όχι,ποιός σωστός και ποιός λάθος.

Ειλικρινά,πήξαμε από ειδικούς εδώ μέσα σε κάθε τομέα.

Άλλωστε μη νομίζεις πως και ο νομικός θα χε σαν στόχο τη διεκδίκηση της δικαιοσύνης.Το σύστημα είναι τυφλό και άδικο πολλές φορές.

Τα 16 χρονα μπορεί να έχουν μια επιεική μεταχείρηση κι ο νόμος χίλια παραθυράκια γι αυτούς,αλλά τη γυναίκα που πέθανε κανείς δε θα τη γυρίσει πίσω.Θα τη φάει το χώμα.

Κι αυτό από μόνο του είναι άδικο.

Αν για σένα τα γραφόμενά μου δεν έχουν σημασία,άλλο τόσο τα δικά σου δεν έχουν για μένα.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Kαταρχάς, αν το πρόσεξες, σου το είπα ειρωνικά. Σαφώς και δεν πιστεύω σε δεύτερες ευκαιρίες για τέτοια εγκλήματα και μάλιστα διαφώνησα με τον κόρακα ο οποιος στο τέλος έβριζε τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, κτλ, κτλ.

I rest my case...

Με τέτοια μαλακία δεν μπορώ να αναμετρηθώ! :uglystupid:

Έχεις δίκιο μεγάλε και σου εύχομαι ολόψυχα η κόρη σου αύριο μεθαύριο να αποκτήσει έναν γκόμενο σεσημασμένο αλλά καλό παιδί που έχει περάσει πολλά!!! Με όλη μου με την καρδιά στο εύχομαι!!!! :tooth:

Ποιός άρχισε να βρίζει παιδιά;

Είχαμε μια πολιτισμένη συζήτηση μέχρι που ο μπαρμπας άρχισε να βρίζει γιατί έχανε στο διάλογο.
Φυσικά τον κέρδισα και στα βρισίδια, και τώρα σαν καλό πουστράκι τα ρίχνει όλα σε μένα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το άλλο που θα σου πω και όχι μόνο σε σένα αλλά και σε όσους πιστεύουν σε δεύτερες ευκαιρίες:

Είναι συχνό το φαινόμενο να διαπράττεται ένας φόνος και μετά να προσπαθούν οι φονιάδες να βγουν λάδι.

Όπως το άλλο με τον ψυκτικό που δολοφόνησε μια γυναίκα επειδή του μίλησε απαξιωτικά και βγήκε μετά και στα κανάλια το θέμα με το δικηγόρο του να διατείνεται ότι πάσχει από επιληψία και ότι μυρίζει καουτσούκ.

Άκου να δεις φίλε.Είμαι πρωταθλητής MMA και μπορώ εύκολα να αρχίσω να σπάω λαιμούς με το παραμικρό.Η ζωή μου δεν είναι ρόδινη και έχω και νεύρα.

Ωστόσο έχω μια φωνούλα μέσα μου που λέγεται συνείδηση και μου υπενθυμίζει πως αν περάσω τη γραμμή τότε γίνομαι κάτι άλλο από άνθρωπος.

Κι επειδή σαν πολλοί γίναμε εδω στον πλανήτη Γη δε νομίζω πως θα έλλειπαν σε κανεναν αυτα τα παλιοτομαρα.

Αν η πορεία προς το φόνο ήταν οι σπουδές για να γίνει κάποιος φονιάς,τότε η φυλακή είναι το μεταπτυχιακό μη σου πω και το διδακτορικό.

Ουδεμία χρησιμότητα στην κοινωνία έχουν αυτά τα άτομα και το μόνο που χρησιμεύουν είναι η τιμωρία τους να γίνει παραδειγματική προς αποτροπή νέων εγκλημάτων από άλλους επίδοξους φονιάδες.
Kαταρχάς, αν το πρόσεξες, σου το είπα ειρωνικά. Σαφώς και δεν πιστεύω σε δεύτερες ευκαιρίες για τέτοια εγκλήματα και μάλιστα διαφώνησα με τον κόρακα ο οποιος στο τέλος έβριζε τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, κτλ, κτλ.

(Όσο για τα υπόλοιπα περί ΜΜΑ κτλ, sorry αλλά ούτε τα πιστεύω, ούτε τα λαμβάνω υπόψιν μου. Αλλά επειδή το έθεσες το θέμα έτσι, στείλε φωτογραφία με τα κύπελα που έχεις πάρει (αφού είσαι πρωταθλητής) με ένα χαρτάκι δίπλα που να λέει "αυτό το κέρδισε ο troubaman!!!". Και μετά θα σου βάλω κι εγώ τα δικά μου, να πάμε τις κόντρε ποιος έχει πιο πολλά! :grin: Ειδάλλως τα λόγια σου είναι σαν του καντινιέρη που κάνει κραβ μάγκα, καράτε, βαράτε, χτυπάτε κι ότι πούτσα του έρχεται στο μυαλό!)

Για τα παρακάτω, συμφωνούμε απολύτως. Ούτε εγώ πιστεύω ότι σωφρονίζεται κανείς στην φυλακή, πέραν ελαχίστων περιπτώσεων, ούτε πιστεύω στην δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που όχι απλώς σκοτώνει, αλλά σκοτώνει με αυτό τον τρόπο!
Η λέξη "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" χτυπάει κάπως τύπε.

Ωστόσο εκτιμώ που επεξήγησες το νόημα το οποίο υπογραμμίζεται μόνο από τα emoticon.
Εγώ από την.πλευρά μου όφειλα να το θίξω.
Οπότε το θεωρώ λήξαν.

Τώρα για τα υπόλοιπα που μου λες και θες να με.βγάλεις ντε και καλά ψεύτη,επέτρεψέ μου να σου πω ότι πέφτεις έξω 1000% και φυσικά είναι αστείο αυτό που ζητάς

Ήθελα να τονίσω πως αν και έχω σωματική δύναμη και ικανότητα να προκαλέσω κακό,έχω ακόμη μεγαλύτερη "πνευματική" δύναμη να μη το προξενήσω.
Οπότε καμμία σχέση δεν έχω με βίαιο άτομο,τραμπούκο ή φασίστα.

Αυτό και τίποτα παραπάνω

Ελπίζω να.έγινα.κατανοητός φίλε μου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

(Όσο για τα υπόλοιπα περί ΜΜΑ κτλ, sorry αλλά ούτε τα πιστεύω, ούτε τα λαμβάνω υπόψιν μου. Αλλά επειδή το έθεσες το θέμα έτσι, στείλε φωτογραφία με τα κύπελα που έχεις πάρει (αφού είσαι πρωταθλητής) με ένα χαρτάκι δίπλα που να λέει "αυτό το κέρδισε ο troubaman!!!". Και μετά θα σου βάλω κι εγώ τα δικά μου, να πάμε τις κόντρε ποιος έχει πιο πολλά! :grin: Ειδάλλως τα λόγια σου είναι σαν του καντινιέρη που κάνει κραβ μάγκα, καράτε, βαράτε, χτυπάτε κι ότι πούτσα του έρχεται στο μυαλό!)

Για τα παρακάτω, συμφωνούμε απολύτως. Ούτε εγώ πιστεύω ότι σωφρονίζεται κανείς στην φυλακή, πέραν ελαχίστων περιπτώσεων, ούτε πιστεύω στην δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που όχι απλώς σκοτώνει, αλλά σκοτώνει με αυτό τον τρόπο!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Η λέξη "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" χτυπάει κάπως τύπε.

Ωστόσο εκτιμώ που επεξήγησες το νόημα το οποίο υπογραμμίζεται μόνο από τα emoticon.
Εγώ από την.πλευρά μου όφειλα να το θίξω.
Οπότε το θεωρώ λήξαν.

Τώρα για τα υπόλοιπα που μου λες και θες να με.βγάλεις ντε και καλά ψεύτη,επέτρεψέ μου να σου πω ότι πέφτεις έξω 1000% και φυσικά είναι αστείο αυτό που ζητάς

Ήθελα να τονίσω πως αν και έχω σωματική δύναμη και ικανότητα να προκαλέσω κακό,έχω ακόμη μεγαλύτερη "πνευματική" δύναμη να μη το προξενήσω.
Οπότε καμμία σχέση δεν έχω με βίαιο άτομο,τραμπούκο ή φασίστα.

Αυτό και τίποτα παραπάνω

Ελπίζω να.έγινα.κατανοητός φίλε μου

Δεν την έχεις συνηθίσει? Αφού όποιος δεν είναι με αυτούς, είναι φασίστας! :grin:

Και καλώς έκανες!

Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν είσαι ο μόνος. Αλλά ξέρεις ότι εδώ όλοι είναι μαυροζωνάδες, ψωλαράδες (20cm+), δεν θα γαμούσαν το τάδε μοντέλο επειδή είναι μπάζο, κτλ, κτλ!!! :grin: Oπότε δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα!

Και καλώς κάνεις!

Aπόλυτα, no problemo!
Έχεις δίκιο σε αυτό,δεν ανήκω στους δήθεν γαμιάδες που εχουν αναγκη να δειχθουν μεσα απο ενα πληκτρολογιο.

Το ακρως αντιθετο.Επειδη εδω υπαρχει μια ανωνυμια νοιωθω ανετα να εκθεσω και τις αδυναμιες η μειονεκτηματα μου.

Καλη συνεχεια φιλαρακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom