Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Πάω στοίχημα είσαι τέτοιος βλάκας που η κόρη του είναι πουτάνα κι αυτός νομίζει ότι είναι της εκκλησίας
Άλλος ένας κάφρος μαλάκας που αναφέρει γιους, κόρες, κτλ μιας και δεν έχει τίποτε άλλο να πει παρά πούτσες που έχει στον κουραδιασμένο εγκέφαλό του.Πάω στοίχημα είσαι τέτοιος βλάκας που η κόρη του είναι πουτάνα κι αυτός νομίζει ότι είναι της εκκλησίας
Άλλος ένας κάφρος μαλάκας που αναφέρει γιους, κόρες, κτλ μιας και δεν έχει τίποτε άλλο να πει παρά πούτσες που έχει στον κουραδιασμένο εγκέφαλό του.Πάω στοίχημα είσαι τέτοιος βλάκας που η κόρη του είναι πουτάνα κι αυτός νομίζει ότι είναι της εκκλησίας
Φάε αναφορά λοιπόν κι εσύ και μπλοκ γιατί με κάφρους αληταράδες βάζω στοπ στις κουβέντες. Εσύ είσαι και δούλος! Και ΠΑΝΤΑ θα είσαι! Μην κάνεις ποτέ παιδιά, καλά το έχεις αποφασίσει εκτός κι αν είσαι τζούφιος και το κρύβεις.
Στα γαμίδια, ΟΥΣΤ σκατόκαφρε!
Όχι, δεν εχω κόρη.[
Κότα κλάψε.
Βάρεσα φλέβα ε;
Σ' έτσουκσε μπαρμπάδι
Πάντα έχει ζωάδια να τρολάρω πάντως.... δεν μπορώ να ξεχωρίσω ώρες!Τελικα αυτη ειναι η καλυτερη ωρα να μπει κανεις στο μπου.
Όχι, δεν εχω κόρη.[
Κότα κλάψε.
Βάρεσα φλέβα ε;
Σ' έτσουκσε μπαρμπάδι
Απλά είσαι άλλος ένας μαλάκας κάφρος, άτεκνος for life και γι' αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο καφρομαλάκας είσαι!
Άντε γεια σου δουλάρα!
άτεκνος
Τελικα αυτη ειναι η καλυτερη ωρα να μπει κανεις στο μπου.
Αυτο που λετε δεν ισχυει για Νορβηγια αλλα Σουηδια που εχει ναι καταστραφει .Η Νορβηγια δεν ειναι μελος της Ευρωπαικης Ενωσης οποτε δεν εχει καμια εξαρτηση,οποιος αλλοδαπος ερθει πρεπει να παει αναγκαστικα να μαθει Νορβηγικα παιρνει επιδομα μεχρι 6 μηνες αν μεχρι τοτε δεν βρει δουλεια η κανει ποινικη πραξη παιρνει τον πουλο και παει στην πρωτη χωρα που μπηκε(90% γυρναει στην Ελλαδα).Επισης γινεται προσδιορισμος απο την αρχη σε ποια μερη θα πανε,Κυριως πανε Βορεια Νορβηγια.Ναι το Οσλο εχει ενα μικρο προβλημα.Αλλα οχι το χαλι και παλι της Σουδιας.Αυτα απο ενα ατομο που εινανι απο το 2009 στην Νορβηγιααπο λαθρολαγνα παρασιτα σαν εσενα,που γεμισατε την Ευρωπη με μουσλιμια τυπε.Για αυτο η Νορβηγια εχει γινει η χαβουζα της Ευρωπης.Και στη Νορβηγία οι φυλακές είναι μια διώροφη μεζονέτα για τον κάθε κρατούμενο και οι serial killers κανουν μήνυση αν δε τους φέρουν το Playstation 5 και μείνουν με το 4.
Μήπως είναι σημάδι πολιτισμού;
αυτη την στιγμη οι Φιλιππινες εχουν το πιο αναλογικο και.. αμεσο συστημα δικαιοσυνης
Ποιά χαβούζα ρε βλήμα. Ξέρεις κανένα Νορβηγό να μεταναστεύει; Ενώ οι Φιλιππινέζοι όλοι όπου φύγει φύγει. Μιλάμε για μεγάλο βλάκα.
Πρέπει να σας μαζέψουμε όλους εσάς τα ζώα να σας βάλουμε σε ένα μαντρί και να σας αφήσουμε να φαγωθείτε. Δε λύνετε αλλιώς το πρόβλημα.
οι Φιλιππινεζοι μπορει να μεταναστευουν αλλα εκτος χωρας τους δεν κανουν το παραμικρο.
οι Νορβηγοι που να πανε ρε εξυπνε,φευγουν απο τα αστικα κεντρα που ισλαμοποιηθηκαν και πανε στα προαστια να γλυτωσουν.
στις Φιλιππινες υπαρχει εγκλημα αλλα υπαρχει και τιμωρια,οχι σαν τις τριτοκοσμικες χαβουζες που κανατε την Ευρωπη εσυ και οι ομοιοι σου
Καλά ρε τύπε, αφού τα κάναμε έτσι σκατά θα μείνουμε εμείς εδώ και στη Νορβηγία, κι εσύ τράβα Φιλιππίνες
Με το Ντουέρτε εκεί μια χαρά θα τακιμιάσετε, τα ίδια σκατά για μυαλό έχετε
Όλα τα σκουλήκια έτσι είναι. Αγράμματοι και φτωχομπινέδες!Κορακι που μοιαζει με γατουλη
Τι αλλο θα δουμε?
Και στη Νορβηγία οι φυλακές είναι μια διώροφη μεζονέτα για τον κάθε κρατούμενο και οι serial killers κανουν μήνυση αν δε τους φέρουν το Playstation 5 και μείνουν με το 4.
Μήπως είναι σημάδι πολιτισμού;
Λίγο σεβασμός ρε ψηλέ, καλή η πλακίτσα, αλλά ας μην το παρατραβάμεάτεκνος
Νομίζεις είμαι άτεκνος. Τόσους κρεμπιέδες που χω ρίξει, όλο και κάτι θα χει πιάσει.
Άλλα εσύ όσο και να προσπαθείς με τους Πακιστανούς παιδιά δεν κάνετε.
Γιαυτό η πόρνη η γυναίκα σου παρτουζώνεται με όλη τη γειτονιά και σου πλασάρει τα παιδιά των άλλων σα δικά σου.
Ενώ τα δικά μου τα μεγαλώνουν κάτι βλάκες σαν κι εσένα.
Ας πω κι εγω την αποψαρα μου.
Καμια σημασια δεν εχει η ποινη γι' αυτα τα παιδια.
Ούτως ή αλλως καταδικασαν οι ιδιοι τον εαυτο τους σε ισόβια απαξιωση και κοινωνικη απομονωση και στιγματισμό.
Ουσιαστικά καταργησαν τη ζωη τους, πριν καν ενηλικιωθουν. Και θα το κουβαλανε για δεκαετιες.
Δεν μπορω να φανταστω κατι πιο τραγικο.
Η οποιαδηποτε αλλη ποινικη τιμωρια ειναι για μενα εντελως αδιαφορη.
Η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι,με μια δημοκρατία υπό διάλυση που αυτό αντικατοπτρίζεται στους χαλαρούς νόμους και στην γενική ατιμωρησία με τους ράθυμους ρυθμούς στην απονομή της ‘δικαιοσύνης’..... (αλήθεια ποιος πιστεύει πλέον στην χώρα μας ότι απονέμεται δικαιοσύνη?)
Είναι ασυδοσία,όχι δημοκρατία πλέον.