Νέα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τη μαχαίρωσαν 50 φορές, η 15χρονη κόρη της καθόταν απαθής – Το δέλεαρ για τον 16χρονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το δεύτερο μισό δε σαρεσε να το κάνεις παράθεση ε;
Σκέψου τι πρέπει να έχει περάσει ένα δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι για να φτάσει σε αυτό το σημείο να κάθεται απαθές να σφάζουν τη μάνα του.
Μπορείς;
Εγώ όχι.

Πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις. Γιαυτό σε όλους αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Πάντα στο λόγο υπάρχει ο αντίλογος. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται.
Αλλά εσύ μέγας σανοφάγος, το χεις αποδείξει πάμπολλες φορές ότι δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένας χαιρέκακος παπαγάλος.

Όχι το έκοψα γιατί προσπάθησα να σε βγάλω από την μαλακία του "ξεπλύματος". Αλλά εσύ ντιπ για ντιπ... ντουβάρ' εντελώς!

Εδώ μιλάμε για έγκλημα με 50 μαχαιριές! Πάρε ένα κομμάτι κρέας από τον χασάπη σου κι ένα κουζινομάχαιρο και τρύπα το 50 φορές. Να δεις πως είναι ρε ζωντόβολο όρθιο! :uglystupid:

Τι κάθομαι κι ασχολούμαι με ατομίδια σαν κι εσένα θα μου πεις τώρα.... δίκιο έχεις!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τυπε η εχει περασει η ειναι ψυχακι. Γενικα πιστευω στις δευτερες ευκαιριες εκτος απο καποιες εξαιρεσεις και μια τετοια περιπτωση ειναι αυτη.

Καποιοι ανθρωποι δε σωζονται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.082
Πόντοι
3.656
Καμμια βιζιτα θαβπαιξει μελόντικα
8νχρονια φύλακα
Τι νανβγει να λεει μετα
Καηκε

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το δεύτερο μισό δε σαρεσε να το κάνεις παράθεση ε;
Σκέψου τι πρέπει να έχει περάσει ένα δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι για να φτάσει σε αυτό το σημείο να κάθεται απαθές να σφάζουν τη μάνα του.
Μπορείς;
Εγώ όχι.

Πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις. Γιαυτό σε όλους αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Πάντα στο λόγο υπάρχει ο αντίλογος. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται.
Αλλά εσύ μέγας σανοφάγος, το χεις αποδείξει πάμπολλες φορές ότι δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένας χαιρέκακος παπαγάλος.

Όχι το έκοψα γιατί προσπάθησα να σε βγάλω από την μαλακία του "ξεπλύματος". Αλλά εσύ ντιπ για ντιπ... ντουβάρ' εντελώς!

Εδώ μιλάμε για έγκλημα με 50 μαχαιριές! Πάρε ένα κομμάτι κρέας από τον χασάπη σου κι ένα κουζινομάχαιρο και τρύπα το 50 φορές. Να δεις πως είναι ρε ζωντόβολο όρθιο! :uglystupid:

Τι κάθομαι κι ασχολούμαι με ατομίδια σαν κι εσένα θα μου πεις τώρα.... δίκιο έχεις!

Μόνος σου τα λες. Σκέψου τη μίσος πρέπει να χει κάποιος για κάποιον άλλον να τον καρφώσει 50 φορές.
Προφανώς δεν ήταν για τα λεφτά όπως λεν τα άρθρα αλλά παίζανε από πίσω τεράστια καταπιεσμένα συναισθήματα.
Τα λεφτά ήταν απλώς ο μόνος τρόπος διαφυγής που βλέπαν τα κακόμοιρα παιδιά από μια εξωφρενικά άρρωστη κατάσταση.
Δε λέω είναι αθώοι. Και σίγουρα όχι ακίνδυνοι.
Αλλά σίγουρα έχουν περάσει πάρα πολλά και δεν τους αξίζει να σαπίσουν σε ένα κελί.
Σε μια πολιτισμένη χώρα θα πήγαιναν σε κάποιου είδους αναμορφωτήριο με όλες τις ανέσεις και εντατική ψυχοθεραπεία κι όχι σε ένα βρώμικο κελί.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τυπε η εχει περασει η ειναι ψυχακι. Γενικα πιστευω στις δευτερες ευκαιριες εκτος απο καποιες εξαιρεσεις και μια τετοια περιπτωση ειναι αυτη.

Καποιοι ανθρωποι δε σωζονται.

Μαζί πάνε αυτά. Να χεις περάσει πολλά και να γίνεις ψυχάκι.
Αυτοί που γίνονται ψυχάκια είναι γιατί έχουν περάσει πολλά.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Για να πω ένα πιθανό σενάριο.
Φαντάσου να το βιάζανε μάνα πατέρας το παιδί και να το χαν βγάλει στο κλαρί από τα 11.
Λέω εγώ τώρα.
Όχι ότι έγινε κάτι τέτοιο. Αλλά μπορεί και να γινε. Ή κάτι αντίστοιχου βεληνεκούς.
Τα βλέπεις με άλλο μάτι τώρα ή όχι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ας πω κι εγω την αποψαρα μου.
Καμια σημασια δεν εχει η ποινη γι' αυτα τα παιδια.

Ούτως ή αλλως καταδικασαν οι ιδιοι τον εαυτο τους σε ισόβια απαξιωση και κοινωνικη απομονωση και στιγματισμό.
Ουσιαστικά καταργησαν τη ζωη τους, πριν καν ενηλικιωθουν. Και θα το κουβαλανε για δεκαετιες.
Δεν μπορω να φανταστω κατι πιο τραγικο.
Η οποιαδηποτε αλλη ποινικη τιμωρια ειναι για μενα εντελως αδιαφορη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ας πω κι εγω την αποψαρα μου.
Καμια σημασια δεν εχει η ποινη γι' αυτα τα παιδια.

Ούτως ή αλλως καταδικασαν οι ιδιοι τον εαυτο τους σε ισόβια απαξιωση και κοινωνικη απομονωση και στιγματισμό.
Ουσιαστικά καταργησαν τη ζωη τους, πριν καν ενηλικιωθουν. Και θα το κουβαλανε για δεκαετιες.
Δεν μπορω να φανταστω κατι πιο τραγικο.
Η οποιαδηποτε αλλη ποινικη τιμωρια ειναι για μενα εντελως αδιαφορη.

Είσαι της άποψης καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Εγώ διαφωνώ. Ας έχω εγώ τα δυο μάτια μου και ας με λέτε απόκληρο.
Και καθίστε εσείς μονόφθαλμοι να λέτε τι ωραίοι που σαστε :rockon:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Τριτοκοσμικη χαβουζα η Νορβηγια, ρε τύπε ελεος
Μην το λες αυτό τύπε, μια γνωστή μου τα καλοκαίρια σε νησί, ξανθιά νορβηγίδα, όταν κατεβαίνει απο το όσλο για διακοπές, φέρνει και δύο αραπάκια μαζί, τις κόρες της, που τα έκανε με αφρικανό.Κάποιον λαθρομετανάστη μάλλον.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Φαντάσου να το βιάζανε μάνα πατέρας το παιδί και να το χαν βγάλει στο κλαρί από τα 11.
Λέω εγώ τώρα.
Όχι ότι έγινε κάτι τέτοιο. Αλλά μπορεί και να γινε. Ή κάτι αντίστοιχου βεληνεκούς.
Να σου πω κι εγώ το άλλο σενάριο!

Πες ότι η γυναίκα αυτή ήταν η αδερφή σου... ή η μητέρα σου.
Το βλέπεις με άλλο μάτι?

Αλλά όπως είπα και πριν, αυτό δεν έχει σημασία. Κατάλαβες τι έγινε? Έχουμε ορισμένα facts:

1. H κοπέλα είχε διένεξη με τη μάνα της για τον γκόμενο... επειδή δεν τον ήθελε η μάνα της.
2. Δεν τον ήθελε γιατί ήταν σεσημασμένος.
3. Δεν τους έδινε λεφτά (προφανώς διότι δεν ήθελε η κόρη της να είναι μαζί του)
4. Αυτός που την έσφαξε δεν ήταν ούτε ο γκόμενος, ούτε η κόρη. Ήταν κάποιος ΑΛΛΟΣ!

Γι' αυτόν τον άλλο μιλούσα εγώ!

Επίσης, από τα παραπάνω στοιχεία δεν ξέρω πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι η μάνα βίαζε την κόρη ή την πλάκωνε στο ξύλο και τέτοια!!! Επειδή δεν ήθελε έναν ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ για γκόμενο της κόρης της? Εσύ θα τον ήθελες για την κόρη σου?

Δεύτερον, η κόρη είναι 15 χρονών... δηλαδή τα μυαλά στα κάγκελα! Γιατί να μην μπούχτισε η ίδια που η μάνα της της έκανε έλεγχο συνέχεια και να είπε "σκοτώστε την την καριόλα να ησυχάσουμε και να ζήσουμε τον έρωτά μας!!!". Το θεωρείς απίθανο? Ή μήπως πιο πιθανό από την δική σου εκδοχή?

Παιδιά, μην τα βλέπετε επιδερμικά τα πράγματα και βγάζετε συμπεράσματα! Ότι και να έχει γίνει, το λογικό είναι να πάνε μέσα και οι 3. Ίσως η κόρη με κάποια ελαφρυντικά... λόγω ηλικίας και μαλακίας!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Δηλαδή, κάνε παιιδιά να δεις καλό.. όπως λέει και η παροιμία :confused:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Λέω εγώ τώρα.
Να σου πω κι εγώ το άλλο σενάριο!

Πες ότι η γυναίκα αυτή ήταν η αδερφή σου... ή η μητέρα σου.
Το βλέπεις με άλλο μάτι?

Αλλά όπως είπα και πριν, αυτό δεν έχει σημασία. Κατάλαβες τι έγινε? Έχουμε ορισμένα facts:

1. H κοπέλα είχε διένεξη με τη μάνα της για τον γκόμενο... επειδή δεν τον ήθελε η μάνα της.
2. Δεν τον ήθελε γιατί ήταν σεσημασμένος.
3. Δεν τους έδινε λεφτά (προφανώς διότι δεν ήθελε η κόρη της να είναι μαζί του)
4. Αυτός που την έσφαξε δεν ήταν ούτε ο γκόμενος, ούτε η κόρη. Ήταν κάποιος ΑΛΛΟΣ!

Γι' αυτόν τον άλλο μιλούσα εγώ!

Επίσης, από τα παραπάνω στοιχεία δεν ξέρω πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι η μάνα βίαζε την κόρη ή την πλάκωνε στο ξύλο και τέτοια!!! Επειδή δεν ήθελε έναν ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ για γκόμενο της κόρης της? Εσύ θα τον ήθελες για την κόρη σου?

Δεύτερον, η κόρη είναι 15 χρονών... δηλαδή τα μυαλά στα κάγκελα! Γιατί να μην μπούχτισε η ίδια που η μάνα της της έκανε έλεγχο συνέχεια και να είπε "σκοτώστε την την καριόλα να ησυχάσουμε και να ζήσουμε τον έρωτά μας!!!". Το θεωρείς απίθανο? Ή μήπως πιο πιθανό από την δική σου εκδοχή?

Παιδιά, μην τα βλέπετε επιδερμικά τα πράγματα και βγάζετε συμπεράσματα! Ότι και να έχει γίνει, το λογικό είναι να πάνε μέσα και οι 3. Ίσως η κόρη με κάποια ελαφρυντικά... λόγω ηλικίας και μαλακίας!!!

Ναι το βλέπω απίθανο αυτό που λες. Να σφάξανε τη μάνα για ένα εφηβικό ξέσπασμα
Προφανώς θα χανε προηγηθεί πολλά.
Και οι σεσημασμένοι που τους φτύνεις κι αυτοί καλά παιδιά είναι που έχουν περάσει πολλά.
Γιαυτό μπορεί να κολλήσανε μαζί.
Λόγω κοινών εμπειριών.
Και ο τρίτος κι αυτός φίλος με κατανόηση.

Η εκδοχή που λες εσύ; Σενάριο σαπουνόπερας.
Η εκδοχή που λέω εγώ; Ρεαλιστική και βγαλμένη από τη ζωή.

Όσο για το αν ήταν μάνα μου η αδερφή μου αυτή η μάνα που σου διηγήθηκα;
Δε θα ζούσε τώρα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Και οι σεσημασμένοι που τους φτύνεις κι αυτοί καλά παιδιά είναι που έχουν περάσει πολλά.
Λόγω κοινών εμπειριών.

Δε θα ζούσε τώρα.
I rest my case...

Με τέτοια μαλακία δεν μπορώ να αναμετρηθώ! :uglystupid:

Έχεις δίκιο μεγάλε και σου εύχομαι ολόψυχα η κόρη σου αύριο μεθαύριο να αποκτήσει έναν γκόμενο σεσημασμένο αλλά καλό παιδί που έχει περάσει πολλά!!! Με όλη μου με την καρδιά στο εύχομαι!!!! :tooth:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το καθε πραγμα εχει τις πιθανοτητες του, μπορει να εγινε και αυτο που λεει το κορακι, μπορει και οχι (για την κοπελα)

Οι αλλοι δυο ομως τυπε , ειδαν φως και μπηκαν?

Θυμαμαι στο δημοτικο πριν κατι δεκαετιες, ειχαμε εναν τυπο που ειχε αποβληθει απο 2 δημοτικα ηδη. Ειχε κλεψει λεφτα, χτυπησε και αλλα παιδια (μαλιστα και ενα που ειχε κανει εγχειρηση) και εφαγε ξανα αποβολη. Ε αυτος στο βουρκο θα ηταν παντα. Μπορει να ειχε πατερα μαλακα, μανα πουτανα, αλλα τον χαλασαν. Ειμαι σιγουρος οτι μια ζωη ετσι θα εμεινε. Μιλαμε για ηλικιες 9 χρονων τωρα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Λόγω κοινών εμπειριών.

Δε θα ζούσε τώρα.
I rest my case...

Με τέτοια μαλακία δεν μπορώ να αναμετρηθώ! :uglystupid:

Έχεις δίκιο μεγάλε και σου εύχομαι ολόψυχα η κόρη σου αύριο μεθαύριο να αποκτήσει έναν γκόμενο σεσημασμένο αλλά καλό παιδί που έχει περάσει πολλά!!! Με όλη μου με την καρδιά στο εύχομαι!!!! :tooth:

Σιγά μην κάνω παιδιά σε ένα κόσμο που υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα :2funny:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το καθε πραγμα εχει τις πιθανοτητες του, μπορει να εγινε και αυτο που λεει το κορακι, μπορει και οχι (για την κοπελα)

Οι αλλοι δυο ομως τυπε , ειδαν φως και μπηκαν?

Θυμαμαι στο δημοτικο πριν κατι δεκαετιες, ειχαμε εναν τυπο που ειχε αποβληθει απο 2 δημοτικα ηδη. Ειχε κλεψει λεφτα, χτυπησε και αλλα παιδια (μαλιστα και ενα που ειχε κανει εγχειρηση) και εφαγε ξανα αποβολη. Ε αυτος στο βουρκο θα ηταν παντα. Μπορει να ειχε πατερα μαλακα, μανα πουτανα, αλλα τον χαλασαν. Ειμαι σιγουρος οτι μια ζωη ετσι θα εμεινε. Μιλαμε για ηλικιες 9 χρονων τωρα

Δεν υπάρχει αυτό που λες.
Ξέρω εγώ άτομα που μια ζωή ήταν στο βούρκο και τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, πήρανε βοήθεια και διαπρέψανε. Και βοήθησαν κι άλλους.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78