Και όλη η βλακεία πάνω σου, εμείς σ' αγαπάμε όμως..
Καλα νατσε τραγουδα
σε εχουν παρει χαμπαρι εδω μεσα τι ρολο βαρας. Μονο ειρωνιες και ποτε επιχειρηματα.
Ειρωνευεσαι οτιδηποτε δεν σ αρεσει και ας ειναι η πραγματικοτητα.... τετοιοι ανθρωποι μονο αξιοπιστοι δεν ειναι και αποροφημενοι στα δικα τους. Εγω προσωπικα εσενα στα πολιτικα δεν σου εχω καμια εμπιστοσυνη και οχι μονο σε σενα και στα γνωστα φιλαρακια σου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μαζεψει ολη τη βλακεια και την αλητεια πανω του... βλακεια διοτι οι εκπροσωποι του ρεζιλευονται καθημερινα στα καναλια... συγκεκριμενα :
- Τσατσοπουλος (Εχω γαμησει την μιση Αθηνα.....)
- Θεοδωριδης ( Ιμια = Καρντακ )
- Κολλάς (Αρχισυνδικαλιστης στα ΜΜΜ ηταν υπερ του να μπαινει ο καθε τυχαιος μεσα και να τρωει με χρυσα κουταλια )
- Φωτίου (Την κραζανε στον Καμπουρακη που ειπε οτι υπηρχε αξιολογηση πριν καμποσο καιρο στο δημοσιο -εκτος τοπου και χρονου- αξιολογηση στο δημοσιο? αρχιδια. )
- Κιμουλης (πιαστηκε για ακαλυπτες επιταγες)
- Κυριτσης της Αυγης ελεγε την αλλη φορα οτι ο Γεωργιαδης ηταν στη λιστα Λαγκαρντ και τον ξεφτιλισαν δεν ηξερε τι να πει.
- Τσιπρας (παιζει να χει παρει ενα καρο εργα το 2004 και εχει δικια του εταιρεια ... σου λεει αρχικα για καταγγελια μνημονιου και τωρα για αναστολη μετα θα πει και αυτος για επαναδιαπραγματευση)
και μπορει να μεγαλωσει και αλλο η λιστα
με λιγα λογια τα τυπακια του ΣΥΡΙΖΑ οποιος τα βλεπει στην τηλεοραση και μπορει να εξετασει αυτα που λενε καταλαβαινει αμεσως την κοροιδια που προσπαθουν να ριξουν ...