Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι οποτε λες μαλακια,αντι να δεχτεις το λαθος σου προσπαθεις να προσβαλεις;

Γιατι ετσι παιζουν οι περισσοτεροι "κομμουνιστες" ... βασικα δεν προσβαλλει ειναι ειρωνας.
Αντι να το βουλωνει οποτε εχει λαθος προσπαθει να ειρωνευτει νομιζοντας οτι ετσι βγαινει απο πανω.
Δεν ειναι τυχαιο που και ο georgetsl λεει αυτο που ελεγα και εγω παλιοτερα οπου δεν τον παιρνει ΚΟΚΟΚΟΚΟ. Δεν απανταει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η εκμεταλευση μπορει να υπαρξει σε ολα τα συστηματα... δεν ειναι μονο καπιταλισμου θεμα η εκμεταλευση επειδη κατι τετοια λενε οι αριστεριστες ... ναι θα με εκμεταλευτει ο καπιταλιστης και δεν θα με εκμεταλευτει ο κομμουνιστης που μεταξυ μας εγω πιστευω οτι ειναι χειροτεροι φασιστες και ξεροκεφαλοι... οτι πει το κεφαλι τους συνεργασια και συνενοηση 0.

Οσους εχω γνωρισει ετσι ειναι... τουλαχιστον ο καπιταλιστης αμα του αποδειξεις οτι εχεις δικιο θα σε ακουσει επειδη ο γνωμονας του ειναι το ΚΕΡΔΟΣ(εκτος και αν πεσεις σε μαλακα τελειως) . Ο κομμουνιστης αρχιδια θα σε πει και μαλακα και οτι εχει αυτος δικιο... για αυτο οι περισσοτεροι απο αυτους πιαστηκανε κηφηνες στην Ελλαδα απο το δημοσιο και τις δημοσιες υπηρεσιες επειδη επιχειρηματικα αμα δεν ακους και δεν συνεργαζεσαι δεν φτουρας.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Η εκμεταλευση μπορει να υπαρξει σε ολα τα συστηματα... δεν ειναι μονο καπιταλισμου θεμα η εκμεταλευση επειδη κατι τετοια λενε οι αριστεριστες ... ναι θα με εκμεταλευτει ο καπιταλιστης και δεν θα με εκμεταλευτει ο κομμουνιστης που μεταξυ μας εγω πιστευω οτι ειναι χειροτεροι φασιστες και ξεροκεφαλοι... οτι πει το κεφαλι τους συνεργασια και συνενοηση 0.

Οσους εχω γνωρισει ετσι ειναι... τουλαχιστον ο καπιταλιστης αμα του αποδειξεις οτι εχεις δικιο θα σε ακουσει επειδη ο γνωμονας του ειναι το ΚΕΡΔΟΣ(εκτος και αν πεσεις σε μαλακα τελειως) . Ο κομμουνιστης αρχιδια θα σε πει και μαλακα και οτι εχει αυτος δικιο... για αυτο οι περισσοτεροι απο αυτους πιαστηκανε κηφηνες στην Ελλαδα απο το δημοσιο και τις δημοσιες υπηρεσιες επειδη επιχειρηματικα αμα δεν ακους και δεν συνεργαζεσαι δεν φτουρας.

το θεμα ειναι οτι συμβαινουν πραγματα μπροστα μας και προσπαθουν να μας πουν κατι διαφορετικο......πιασανε τον Κιμουλη να χρωσταει 150χιλιαρικα στην εφορεια και ουδεις ασχοληθηκε ,,,ηταν ο κιμουλης ,γνωστος αριστερος παιδι του λαου και αυτος εκλεβε τον αμπακα και το επαιζε ιδεολογος σε κατι θεατρα καταγωγια τωρα τελευταια  .....η αλλη η Δαμανακη,αλλη αριστερη με φραγκα ...για τον λαο και αυτη πουληθηκε.....δε μιλαμε για κουβελη και ολο το συναπαντημα που τον ακολουθει, τρομεροι αριστεροι της καρεκλας με δεηση στα μνημονια ....Αβραμοπουλος,στα νιατα του ηταν αριστερος και τωρα νυν δεξιος .....και η λιστα των," αλλα λεω και αλλα κανω",εχει πολλα ονοματα ακομη...αριστεροι και αυτοι !!!ο αστυνομος που εριξε στον αλεξη αναρχικο...ηταν φασιστας και δε ξερω εγω τι αλλο,μεχρι την αθηνα εσπασαν για παρτυ του και οι μεταναστες βουταγαν απο βιτρινες.......επιασαν τα μουλικα με τα καλασνικοφ ,τους εβγαλαν ηρωες με καταγωγη απο τα βορεια μερη των αθηνων και συμπαρασταση απο το συριζα ρητα και καθολικα....τα πιτσιρικια ληστευαν και εκαναν ζωαρες .....και φτανουμε στο σημερα και το ΚΚΕ μαλλον στις εκλογες οποτε γινουν,θα ειναι οριακα εντος ή εκτος  και το συριζα φαινεται καθημερινα ανικανο στην πολιτικη ωστε και πρωτο να βγει ,αν βγει...ουτε με τα υπολοιπα κομματα δε θα μπορεσει ποτε να σχηματισει κυβερνηση.....τα εθνικα θεματα θα θαψουν το συριζα πολιτικα στο μελλον...ηδη εχει δειξει τα πρωτα σημαδια ανθελληνισμου και μερα με την μερα ο κοσμος αρχιζει να ριχνει και εκει μουτζες με τον τατσοπουλο να αφινιαζει που το συριζα χανει ψηφους!!!!

Επισκέπτης
πιο τιμιο θα ητανε να τους διωχνανε απο την αρχη να μην τους βαζανε στα σπιτια τους οπως θα εκανε καθε τιμιος ρατσιστης εθνικιστης θα δουλευε μονος του ή μονο με δικα του ατομα ελληνες εγω αυτο θα εκανα καλυτερα τιμιος ρατσιστης εθνικιστης παρα σκατοαριστερος πονηρος ψευτης εκμεταλευτης να πα να γαμηθουνε αυτοι που τους βαλανε στα σπιτια τους τωρα το παιζανε και οτι τους βοηθανε και καλα τους δινανε τροφη και στεγη φατε τη πουτσα τωρα πουτανακια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

παιδια ολη η αλητεια εχει μαζευτει στον ΣΥΡΙΖΑ τα χουμε πει πολλες φορες... ολη η αλητεια και οι ανθελληνες. Δεν πιστευουν πουθενα ουτε σε θρησκεια ουτε στο εθνος δεν εχουν ιδανικα τιποτα...βγαινουν εξω σπανε λεηλατουν περιουσιες το παιζουν αναρχικοι την ιδια στιγμη ζουνε μεσα στην χλιδα και στα ιδιωτικα σχολεια τα πανακριβα.

Ποιοι βαφουν με γραφιτι τους τοιχους τις γεφυρες και χαλανε τις δημοσιες περιουσιες? Οι δαπιτες? ή το καθε αριστερο και καλα κωλοπαιδι που βγηκε στο δρομο να το παιξει ανταρτης...ποιοι μπαινουν μεσα στα πανεπιστημια και δερνουν με μπαστουνια και ξυλα αθωους φοιτητες... λενε για αυτοκτονιες ... χαιρω πολυ και εγω ανεργος ειμαι η χωρα περναει δυσκολη περιοδο τι περιμενανε ορισμενοι? να τρωνε τοσα χρονια στα δημοσια και να φοροδιαφευγουν και στο τελος να μην γαμηθει το θεμα? εγω πιστευω οτι καλα που ηρθε η ΤΡΟΙΚΑ και θα φτιαξει μερικα πραγματα που επρεπε να γινουν ΧΡΟΝΙΑ τωρα... και ας με στραβοκοιτανε εδω μεσα τα αριστερο τυπακια που δεν ξερουμε τι δουλειες κανουν και αν ειναι στο δημοσιο κ αυτοι και μιλανε μπολικα (πολυ ελευθερο χρονο βλεπω μαλλον δημοσιο) 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποιος δεν δουλευει στο δημοσιο ή δεν ειναι ανεργος δεν μπαινει εδω μεσα να γραφει συνεχεια...

αυτα μας φαγανε... ο καθε αριστερος στα λογια κηφηνας που τρυπωσε σε δημοσιες υπηρεσιες και τσιμπουσε απο 2000 και πανω κατα τα αλλα επανασταση και αυθαδεια... ε ρε φαπες που πανε χαμενες.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
μπουμπουρα... μην λές παπαριές ... η Ιντιρα Γκαντι δεν ήταν κόρη του Μαχάτμα Γκάντι αλλά του Παντίτ Νεχρού...

ο Γκάντι έκανε τέσσερα παιδια και ΚΑΝΕΝΑ δεν ασχολήθηκε με την πολιτική

Σωστον και σωστη η διορθωση αλλα η οικογενεια του διαφεντευει την Ινδια.
Δευτερον τις παπαριες τις αφηνω για σενα(οπως το οτι η μπενγκαλι ειναι η κυρια γλωσσα της Ινδιας)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Που με εχεις δει εμενα να εχω θεση κατα των μεταναστων;Και ποτε εχω πει εγω 'πακι' καποιον;

Και τι με νοιαζει εμενα ρε φιλε? Γενικα και αοριστα δεν αρχισες να λες οτι ειμαστε φανατικοι(ποιοι?) και οτι δεν εχουμε τον Θεο μας(ποιοι παλι?)?
Ε γενικη θα ειναι και η απαντηση.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
μας δουλευεις ??? ποιος ασχολειται με τους λαθραιους τοσο καιρο και μας πριζουν τα ουμπαλα ?? οι αριστεροι φυσικα ....παρε ολους αυτους που φωναζουν υπερ των πακι ....οι ιδιοι που φωναζουν για την χουντα τοσα ετη και παραμυθιαζουν τον κοσμο παλι για αλλη μια φορα!!!

Ασε μας ρε μεγαλε. Οποιος δηλαδη δεν την εχει δει καουμποης και δεν καταλαβαινει γιατι στο 2013 πρεπει να υπαρχει ατμοσφαιρα Αμερικης 1860 με φυτειες και σκλαβους ειναι σωνει και καλα αριστερος. Οτι ναναι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
παιδια ολη η αλητεια εχει μαζευτει στον ΣΥΡΙΖΑ τα χουμε πει πολλες φορες... ολη η αλητεια και οι ανθελληνες. Δεν πιστευουν πουθενα ουτε σε θρησκεια ουτε στο εθνος δεν εχουν ιδανικα τιποτα...

ειναι που ολοι οι πατριωτες και ελληναρες(σαν τον βουλγαρακη, τον παπαγεωργοπουλο, τον ψωμιαδη πχ) εχουν μαζευτει στην νεα δημοκρατια και εχουν ιδανικα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειναι που ολοι οι πατριωτες και ελληναρες(σαν τον βουλγαρακη, τον παπαγεωργοπουλο, τον ψωμιαδη πχ) εχουν μαζευτει στην νεα δημοκρατια και εχουν ιδανικα.....

Ψηφισε Χρυση Αυγη τοτε... φασισταρια... φασισταρια αλλα ειδικες δυναμεις εχουν παει μια φορα.
Εχουν προσφερει και υπηρετησει στην πατριδα αρα δεν λενε ψεματα. Επελεξε αυτους τοτε ... αλλα οχι ΣΥΡΙΖΑ ειναι πονηροι και δεν απαντανε σε ερωτησεις ποτε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ψηφισε Χρυση Αυγη τοτε... φασισταρια... φασισταρια αλλα ειδικες δυναμεις εχουν παει μια φορα.
Εχουν προσφερει και υπηρετησει στην πατριδα αρα δεν λενε ψεματα. Επελεξε αυτους τοτε ... αλλα οχι ΣΥΡΙΖΑ ειναι πονηροι και δεν απαντανε σε ερωτησεις ποτε

Παντως στην ψειρου δεν εχει παει ακομα κανενας σε αντιθεση με τους νουδουτες.
Θα πανε και αυτοι οταν με το καλο κυβερνησουν.
Μεχρι τοτε....αστο φιλε. Στο σπιτι του κρεμασμενου που λεει και το ρητο.... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως στην ψειρου δεν εχει παει ακομα κανενας σε αντιθεση με τους νουδουτες.
Θα πανε και αυτοι οταν με το καλο κυβερνησουν.
Μεχρι τοτε....αστο φιλε. Στο σπιτι του κρεμασμενου που λεει και το ρητο.... ;)

Tελειοι δεν υπαρχουν. Πρεπει να επιλεξεις καποιον. Τουλαχιστον επελεξε αυτον
που δεν βγαινει μπροστα στα μουτρα σου να σου πει οτι τα Ιμια λεγονται Καρντακ...

ο καθενας μπορει να σου πει ψεματα για να κανει τη δουλεια του... χαιρω πολυ. Και αυτος ή αυτη που λενε οτι δεν λενε ψεματα ποτε παιζει να πουν πρωτοι απο ολους...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Tελειοι δεν υπαρχουν. Πρεπει να επιλεξεις καποιον. Τουλαχιστον επελεξε αυτον
που δεν βγαινει μπροστα στα μουτρα σου να σου πει οτι τα Ιμια λεγονται Καρντακ...

ο καθενας μπορει να σου πει ψεματα για να κανει τη δουλεια του... χαιρω πολυ. Και αυτος ή αυτη που λενε οτι δεν λενε ψεματα ποτε παιζει να πουν πρωτοι απο ολους...

Οχι φιλε μου δεν παει ετσι.
Οταν καποιος σε κυβερναει 40 χρονια(πασοκ/νδ) τον εχεις δει και μια και δυο και τρεις και δεκα φορες. Ξερεις τι ειναι.
Για τον συριζα και την ΧΑ πχ το μονο που κανεις τωρα ειναι να ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ τι θα κανουν.
Γιατι εμπειρια απο διακυβερνηση τους δεν εχεις.
Οι υποθεσεις σου ειναι πολυ πιθανο να ειναι σωστες. Υπαρχουν ομως και πιθανοτητες να ειναι λαθος. Ακριβως επειδη δεν τους εχεις δει.
Γι αυτο γελαω(και θα γελαω για πολυ ακομα) καθε φορα που βλεπω νεοδημοκρατη και πασοκο να τα χωνουν στους ...αλλους για αυτο που ζει ο ελληνας σημερα.
Ματια εχουμε. Και μνημη επισης.
Και ευτυχως τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
Δεν κυβερνουσε ο συριζα και η ΧΑ τοσες δεκαετιες, τι να κανουμε τωρα?

ΥΓ. Αδιαφορο με αφηνει το πως μπορει να λεγονται τα Ιμια απο καποιους συριζαιους ή μη.
Δεν ειναι αυτο το πρωτο κριτηριο για να ψηφισω. Το πρωτο κριτηριο ειναι η ζωη μου και πως ζω εγω και οσοι νοιαζομαι. Πως ζουν οι συμπατριωτες μου. Στην τελικη τον Μπουταρη στην Θεσσαλονικη γι αυτο τον παραδεχτηκα. Γιατι ακομα και αν διαφωνω σε 5 πραγματα(τουρκικες ονομασιες δρομων) συμφωνω σε αλλα 50(σπιτι/μουσειο για τον Κεμαλ κλπ). Μεγαλυτερη ηδονη απο Ανθιμο, Παπαγεωργοπουλο, Ψωμιαδη, Ιωαννιδη, Γκιουλεκα στο κλαμμα δεν υπηρξε τα τελευταια χρονια......

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα γιατι δεν τους πληρωναν?

αλλα ειπαμε.. τα λεφτα στα λουλουδια για να τα πεταμε στην ασχημομουρα πλαστικομουρα ΠΑΟΛΑ  :jerking: :jerking:

πως γινεται αυτη η γυναικα ρε φιλε μετα απο τοσες πλαστικες να ειναι ακομα ασχημη?

τεσπα δεν εχω ασχοληθει ποτε με θεματα λαθρομεταναστων γιατι δεν με εχουν πειραξει ποτε τους..

αλλα οπως λεμε..μεταναστες, λαθρομεταναστες,ΝΕΟΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 20-24 ελληνες παντα

θυματα εκμεταλευσης της εργατικης εξουσιας της ελλαδας..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και όλη η βλακεία πάνω σου, εμείς σ' αγαπάμε όμως..

Καλα νατσε τραγουδα  :grin:

σε εχουν παρει χαμπαρι εδω μεσα τι ρολο βαρας. Μονο ειρωνιες και ποτε επιχειρηματα.
Ειρωνευεσαι οτιδηποτε δεν σ αρεσει και ας ειναι η πραγματικοτητα.... τετοιοι ανθρωποι μονο αξιοπιστοι δεν ειναι και αποροφημενοι στα δικα τους. Εγω προσωπικα εσενα στα πολιτικα δεν σου εχω καμια εμπιστοσυνη και οχι μονο σε σενα και στα γνωστα φιλαρακια σου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει μαζεψει ολη τη βλακεια και την αλητεια πανω του... βλακεια διοτι οι εκπροσωποι του ρεζιλευονται καθημερινα στα καναλια... συγκεκριμενα :

- Τσατσοπουλος (Εχω γαμησει την μιση Αθηνα.....)

- Θεοδωριδης ( Ιμια = Καρντακ )

- Κολλάς (Αρχισυνδικαλιστης στα ΜΜΜ ηταν υπερ του να μπαινει ο καθε τυχαιος μεσα και να τρωει με χρυσα κουταλια  )

- Φωτίου (Την κραζανε στον Καμπουρακη που ειπε οτι υπηρχε αξιολογηση πριν καμποσο καιρο στο δημοσιο -εκτος τοπου και χρονου- αξιολογηση στο δημοσιο? αρχιδια. )

- Κιμουλης (πιαστηκε για ακαλυπτες επιταγες)

- Κυριτσης της Αυγης ελεγε την αλλη φορα οτι ο Γεωργιαδης ηταν στη λιστα Λαγκαρντ και τον ξεφτιλισαν δεν ηξερε τι να πει.

- Τσιπρας (παιζει να χει παρει ενα καρο εργα το 2004 και εχει δικια του εταιρεια ... σου λεει αρχικα για καταγγελια μνημονιου και τωρα για αναστολη μετα θα πει και αυτος για επαναδιαπραγματευση)

και μπορει να μεγαλωσει και αλλο η λιστα

με λιγα λογια τα τυπακια του ΣΥΡΙΖΑ οποιος τα βλεπει στην τηλεοραση και μπορει να εξετασει αυτα που λενε καταλαβαινει αμεσως την κοροιδια που προσπαθουν να ριξουν ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Οποιος δεν δουλευει στο δημοσιο ή δεν ειναι ανεργος δεν μπαινει εδω μεσα να γραφει συνεχεια...

αυτα μας φαγανε... ο καθε αριστερος στα λογια κηφηνας που τρυπωσε σε δημοσιες υπηρεσιες και τσιμπουσε απο 2000 και πανω κατα τα αλλα επανασταση και αυθαδεια... ε ρε φαπες που πανε χαμενες.

Αν και δεν έχουμε στο μυαλό μας τους ίδιους ακριβώς αποδέκτες, σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι δεν ειναι στα αρχιδια σου διοτι απο οοοολο το κειμενο σχολιασες το κομματακι που μεσα ειχε το ΣΥΡΙΖΑ χαχαχαχ φιλε συριζαιος εισαι και ας ντρεπεσαι να το πεις.

Αυτοι που βλεπουν τηλεοραση θελουν να ενημερωνονται τι θα μας πεις και εσυ για δημοσιοκαφρους? να στειλουμε εσας στα ρεπορταζ τοτε που ειστε τιμιοι να μας λετε την αληθεια....

καταλαβες? αμα στελναμε εσενα θα μας ελεγες την αληθεια ενω τωρα τα ΜΜΕ μας παραπληροφορουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom