Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Διαβασα και την απαντηση προηγουμενως...

Το θεμα το βλεπεις λαθος, η καλυτερα απο την μια μονο πλευρα. Τα στοιχεια που ειχαν κοινα και ανεφεραν και το σκαι και το ιντυ ειναι ιδια και στο ιδιο χρονικα σημειο γιατι πιθανως προερχονται απο καποια ερευνα τριτων που ανακοινωθηκε καπου εδω κοντα.

Η πρακτικη που διαχωριζει τους δυο δεν ειναι το πως θα κατακτησουν τον οχλο (αυτα ειναι στανταρ) αλλα το τι θα γινει μετα. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες, νομιζω οτι καταλαβαινεις την διαφορα μιας καπιταλιστικης κοινωνιας με μια κομμουνα

Α γεια σου. Δεν διαφωνω καπου... δεν ξερω εγω αν καποιοι λαδωνονται απο την τηλεοραση για να κρυβουν στοιχεια αλλων ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ? Για πες μου... οτιδηποτε να πεις πανω σε αυτο ειναι θεωρια συνωμοσιας δεν ειναι στοιχειο... καχυποψια ειναι. Η καχυποψια δεν ειναι εξυπναδα δεν εχεις στοιχεια τελος εκει.

Εγω ειπα απλα και κατανοητα οτι αν θελω να ενημερωθω θα ανοιξω την τηλεοραση.... και ο δε αλλος σου λεει εισαι μαλακας επειδη σε κοροιδευουν ε πως με κοροιδευουν ρε μαλεα αφου και τα 2 σαιτ τα ΙΔΙΑ λενε. Δεν με νοιαζει εμενα αμα εκλασε στραβα ο Παγκαλος ή αμα τελικα εφαγε λεφτα ο Ρουσοπουλος και δεν το μαθαμε ποτε... εμενα με νοιαζει ανοιγω την τηλεοραση? βλεπω τα στοιχεια βλεπω τα ποσοστα ενημερωνομαι τελος. Αυτο ειπα.

Απο αυτη την πλευρα μιλησα εγω. Για αυτο και παρεθεσα το ποστ του νατσου αν ειδες που γραφει οτι δεν βλεπει τηλεοραση αυτος... ενω στο δικο μου ελεγα ξεκαθαρα οτι απο εκει ενημερωνομαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα καποιος δεν εχει διαθεση να καταλαβει τον συνομιλητη ας μην μπει καν στον κοπο να παραθεσει.
Αρχισε ο αλλος να μου λεει μετα για αδεκαστη και αμεροληπτη δημοσιογραφια οτι εγω λεει ξεκινησα με αυτο το αξιωμα. Που να ξερω τι κανει ο καθενας?

Ετσι και με την Αμερικη πριν μερες στην Βοστωνη εσκασε το γεγονος αρχισαν καποιοι να λενε οτι κρυβεται η Β.Κορεα απο πισω χωρις να ξερουν. Αμα δεν ξερεις δεν μιλας απλα τα πραγματα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αμα καποιος δεν εχει διαθεση να καταλαβει τον συνομιλητη ας μην μπει καν στον κοπο να παραθεσει.
Αρχισε ο αλλος να μου λεει μετα για αδεκαστη και αμεροληπτη δημοσιογραφια οτι εγω λεει ξεκινησα με αυτο το αξιωμα. Που να ξερω τι κανει ο καθενας?

Ετσι και με την Αμερικη πριν μερες στην Βοστωνη εσκασε το γεγονος αρχισαν καποιοι να λενε οτι κρυβεται η Β.Κορεα απο πισω χωρις να ξερουν. Αμα δεν ξερεις δεν μιλας απλα τα πραγματα.

Ο τροπος που περνας απο το ενα θεμα σε αλλο παντως, ειναι παροιμιωδης  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεςν μπορείς να το κάνεις αυτό. Όμως από τα συμφραζόμενα η ασυνέπεια είναι προφανής και καταδεικνύει το γελοίο των απόψεων ίσως

Κατσε ενα λεπτο... εχεις ή δεν εχεις κανει φιλους απο εδω μεσα και έχεις βγει με ατομα ?
Αρα δεν διεκδικω εγω φιλιες απο εδω μεσα μην μου γραφεις μαλακιες.

ενα αυτο και δευτερον η ειρωνια δεν ειναι αρχη κοινωνικης συναναστροφης ειναι η εκφραση ενος πληγωμενου εγωισμου. Ενας νορμαλ ανθρωπος δεν βγαινει εξω να ειρωνευεται αυτα τα κανουν οι ψωριαρηδες. Βεβαια αν εισαι βλαμενη θα σε πω βλαμενη και μου λες μαλακιες αυτο δεν ειναι ειρωνια αμεσος χαρακτηρισμος ειναι.

Δεν μπορεις να μου κανεις μαθηματα για κοινωνικοτητες κτλπ γιατι οταν εγω ερχομουν εσυ πηγαινες.

Κατσε περιμενε μην βιαζεσαι... και θα την δουμε την ασυνεπεια αμα απαντησει σε αυτα που την ρωταω. Γιατι ασυνεπεια ειναι να κατηγορουν εσενα για πραγματα που κανουν οι ιδιοι. Μην βιαζεσαι αγορακι μου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
....ΜΠΟΛΝΤΗ μιλαγα με τη μανα σου, παιχταρα μου, πριν απο λιγο στο τηλεφωνο....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κατσε ενα λεπτο... εχεις ή δεν εχεις κανει φιλους απο εδω μεσα και έχεις βγει με ατομα ?
Αρα δεν διεκδικω εγω φιλιες απο εδω μεσα μην μου γραφεις μαλακιες.

ενα αυτο και δευτερον η ειρωνια δεν ειναι αρχη κοινωνικης συναναστροφης ειναι η εκφραση ενος πληγωμενου εγωισμου. Ενας νορμαλ ανθρωπος δεν βγαινει εξω να ειρωνευεται αυτα τα κανουν οι ψωριαρηδες. Βεβαια αν εισαι βλαμενη θα σε πω βλαμενη και μου λες μαλακιες αυτο δεν ειναι ειρωνια αμεσος χαρακτηρισμος ειναι.

Δεν μπορεις να μου κανεις μαθηματα για κοινωνικοτητες κτλπ γιατι οταν εγω ερχομουν εσυ πηγαινες.

Ξεκαθάρισε την σκέψη σου και μην κάνεις νοητικά άλματα.
Τι σχέση έχουν οι φιλίες μου και το γεγονός ότι εσύ ζητάς να σου ανοίξουμε την καρδιά μας σε ένα σαιτ στο ιντερνετ για να δεις αν είμαστε σωστοί και κύριοι;

Η ειρωνεία έλεγε ο αριστοτέλης είναι εξευγενισμένη προσβολή και ο Όσκαρ Ουάιλντ εναλλακτική μορφή του μίσους, ο δε ουγκώ συμπλήρωνε ότι είναι αρχή ελευθερίας.
Τέλος, δεν κάνω μάθημα, κρίνω τα λόγια σου και παρατηρώ ότι δεν έχεις αίσθηση των κοινωνικών δρώμενων απο αυτά που λες.Δεν γνωρίζω τις πράξεις σου. Μακάρι να είσαι άριστος σε αυτές.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κατσε περιμενε μην βιαζεσαι... και θα την δουμε την ασυνεπεια αμα απαντησει σε αυτα που την ρωταω. Γιατι ασυνεπεια ειναι να κατηγορουν εσενα για πραγματα που κανουν οι ιδιοι. Μην βιαζεσαι αγορακι μου...

Δεν ξέρω τα προσωπικά σας, αγοράκι μου. Πάντως το να παίρνεις στοιχεία που έτυχε να προβληθούν και να αναζητάς κοινή πηγή είναι πολύ γενικό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι σχέση έχουν οι φιλίες μου και το γεγονός ότι εσύ ζητάς να σου ανοίξουμε την καρδιά μας σε ένα σαιτ στο ιντερνετ για να δεις αν είμαστε σωστοί και κύριοι;

Η ειρωνεία έλεγε ο αριστοτέλης είναι εξευγενισμένη προσβολή και ο Όσκαρ Ουάιλντ εναλλακτική μορφή του μίσους, ο δε ουγκώ συμπλήρωνε ότι είναι αρχή ελευθερίας.
Τέλος, δεν κάνω μάθημα, κρίνω τα λόγια σου και παρατηρώ ότι δεν έχεις αίσθηση των κοινωνικών δρώμενων απο αυτά που λες.Δεν γνωρίζω τις πράξεις σου. Μακάρι να είσαι άριστος σε αυτές.

Ρε στην ερωτηση θα απαντησεις? Ασε τον Αριστοτελη τωρα
οι φιλιες σου εχουν σχεση απο την στιγμη που γυρνας και λες σε μενα οτι ψαχνω φιλιες απο εδω μεσα με λαθος τροπο. Εσυ το ειπες το ξεκαρφωτο εγω ψαχνω φιλιες απο εδω μεσα? εσυ εχεις φιλους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καθε καυλαντιζει καθημερινα η εριναλ εδω μεσα με τον καθενα και ανοιγει θρεντς για να τραβηξει αντρικη προσοχη και μετα λεει σε εμας ξερετε κατι εχετε κοινωνικη αγνοια και τα αρχιδια μας κουνιουνται...  :2funny: :2funny: :2funny:

γαμησε μας ρε εριναλ τωρα.. γαμησε μας.

Μια γυναίκα ειμαι έχω όλη σας την προσοχή έτσι κι αλλιως δεν χρειάζομαι θρεντ. Κατανοείς ότι ως γυναικείο νικ και κάθε γυναικείο νικ έχει πλήθος προσοχής έτσι κι αλλιως. ατοπη απάντηση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε στην ερωτηση θα απαντησεις? Ασε τον Αριστοτελη τωρα
οι φιλιες σου εχουν σχεση απο την στιγμη που γυρνας και λες σε μενα οτι ψαχνω φιλιες απο εδω μεσα με λαθος τροπο. Εσυ το ειπες το ξεκαρφωτο εγω ψαχνω φιλιες απο εδω μεσα? εσυ εχεις φιλους.

σε ρωτησα για ποιο λογο ζητας πληροφορίες προσωπικες και σου εξηγησα ότι αν ζητάς πληροφορίες προσωπικες για να κάνεις φιλίες γιατι μονο στις φιλίες κανείς ζητα τετοιες πληροφορίες κάνεις λαθος, οι δικές μου φιλίες που κολλάνε;Νοητικά άλματα μπολ..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.168
Πόντοι
25.467

Τέλος, δεν κάνω μάθημα, κρίνω τα λόγια σου και παρατηρώ ότι δεν έχεις αίσθηση των [size=15pt]κοινωνικών δρώμενων[/size] απο αυτά που λες.Δεν γνωρίζω τις πράξεις σου. Μακάρι να είσαι άριστος σε αυτές.

Επιτέλους προδοθήκατε Λαϊκοσυνδεσμίτισσα.......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλιστα ο Οσκαρ Ουάιλντ .... ωραια προτυπα έχετε ορισμενοι.

Παντα υπαρχει μια θεση για τον παρείσακτο σε μια ομαδα - το ατομο που αψηφα το κοινωνικο κατεστημένο-

τελικα ομως δεν γνωριζεις ή μαλλον τα λες μισα οτι η εκκεντρικοτητα του τον κατεστρεψε επισης ηταν ασυνηθιστα ευφυης διοτι διασκεδαζε και ψυχαγωγούσε το κοινο και αυτο το χαρισμα τον έσωζε αλλιως δεν θα ειχε τυχη.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Μαλιστα ο Οσκαρ Ουάιλντ .... ωραια προτυπα έχετε ορισμενοι.

Παντα υπαρχει μια θεση για τον παρείσακτο σε μια ομαδα - το ατομο που αψηφα το κοινωνικο κατεστημένο-

τελικα ομως δεν γνωριζεις ή μαλλον τα λες μισα οτι η εκκεντρικοτητα του τον κατεστρεψε επισης ηταν ασυνηθιστα ευφυης διοτι διασκεδαζε και ψυχαγωγούσε το κοινο και αυτο το χαρισμα τον έσωζε αλλιως δεν θα ειχε τυχη.

Επιασες και τον Οσκαρ τον Ουαιλντ τωρα...σιγα μην γλυτωνε. Δωσε πονο!  :rockon:

Επισκέπτης
Δεςν μπορείς να το κάνεις αυτό. Όμως από τα συμφραζόμενα η ασυνέπεια είναι προφανής και καταδεικνύει το γελοίο των απόψεων ίσως

Από ποια συμφραζόμενα κατάλαβες ασυνέπεια??
Επειδή εσύ έχεις κατά νου τελειωμένα πρεζάκια να κάνουν τράκα για τυρόπιτα όταν σκέφτεσαι έναν πολιτικό χώρο θα πρέπει εγώ να καταντήσω έτσι για να σε πείσω για τα πιστεύω μου??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom