kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
γαμησε μας ρε εριναλ τωρα.. γαμησε μας.
Τωρα? Επι τοπου? Εχει σουξε η εριναλ τρελλο λεμε
Διαβασα και την απαντηση προηγουμενως...
Το θεμα το βλεπεις λαθος, η καλυτερα απο την μια μονο πλευρα. Τα στοιχεια που ειχαν κοινα και ανεφεραν και το σκαι και το ιντυ ειναι ιδια και στο ιδιο χρονικα σημειο γιατι πιθανως προερχονται απο καποια ερευνα τριτων που ανακοινωθηκε καπου εδω κοντα.
Η πρακτικη που διαχωριζει τους δυο δεν ειναι το πως θα κατακτησουν τον οχλο (αυτα ειναι στανταρ) αλλα το τι θα γινει μετα. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες, νομιζω οτι καταλαβαινεις την διαφορα μιας καπιταλιστικης κοινωνιας με μια κομμουνα
Μπράβο,υγεία είναι αυτό και σε ζηλέυω.Και μ' αυτά..
Αμα καποιος δεν εχει διαθεση να καταλαβει τον συνομιλητη ας μην μπει καν στον κοπο να παραθεσει.
Αρχισε ο αλλος να μου λεει μετα για αδεκαστη και αμεροληπτη δημοσιογραφια οτι εγω λεει ξεκινησα με αυτο το αξιωμα. Που να ξερω τι κανει ο καθενας?
Ετσι και με την Αμερικη πριν μερες στην Βοστωνη εσκασε το γεγονος αρχισαν καποιοι να λενε οτι κρυβεται η Β.Κορεα απο πισω χωρις να ξερουν. Αμα δεν ξερεις δεν μιλας απλα τα πραγματα.
Δεςν μπορείς να το κάνεις αυτό. Όμως από τα συμφραζόμενα η ασυνέπεια είναι προφανής και καταδεικνύει το γελοίο των απόψεων ίσως
Κατσε ενα λεπτο... εχεις ή δεν εχεις κανει φιλους απο εδω μεσα και έχεις βγει με ατομα ?
Αρα δεν διεκδικω εγω φιλιες απο εδω μεσα μην μου γραφεις μαλακιες.
ενα αυτο και δευτερον η ειρωνια δεν ειναι αρχη κοινωνικης συναναστροφης ειναι η εκφραση ενος πληγωμενου εγωισμου. Ενας νορμαλ ανθρωπος δεν βγαινει εξω να ειρωνευεται αυτα τα κανουν οι ψωριαρηδες. Βεβαια αν εισαι βλαμενη θα σε πω βλαμενη και μου λες μαλακιες αυτο δεν ειναι ειρωνια αμεσος χαρακτηρισμος ειναι.
Δεν μπορεις να μου κανεις μαθηματα για κοινωνικοτητες κτλπ γιατι οταν εγω ερχομουν εσυ πηγαινες.
....... ΒΕΝΤΟΥΖΑ σας παει ο μπολντ σημερα....ΓΑΤΑΚΙΑ!Δεν μπορεις να μου κανεις μαθηματα για κοινωνικοτητες κτλπ γιατι οταν εγω ερχομουν εσυ πηγαινες.
Κατσε ενα λεπτο... εχεις ή δεν εχεις κανει φιλους απο εδω μεσα και έχεις βγει με ατομα ?
Αρα δεν διεκδικω εγω φιλιες απο εδω μεσα μην μου γραφεις μαλακιες.
ενα αυτο και δευτερον η ειρωνια δεν ειναι αρχη κοινωνικης συναναστροφης ειναι η εκφραση ενος πληγωμενου εγωισμου. Ενας νορμαλ ανθρωπος δεν βγαινει εξω να ειρωνευεται αυτα τα κανουν οι ψωριαρηδες. Βεβαια αν εισαι βλαμενη θα σε πω βλαμενη και μου λες μαλακιες αυτο δεν ειναι ειρωνια αμεσος χαρακτηρισμος ειναι.
Δεν μπορεις να μου κανεις μαθηματα για κοινωνικοτητες κτλπ γιατι οταν εγω ερχομουν εσυ πηγαινες.
Κατσε περιμενε μην βιαζεσαι... και θα την δουμε την ασυνεπεια αμα απαντησει σε αυτα που την ρωταω. Γιατι ασυνεπεια ειναι να κατηγορουν εσενα για πραγματα που κανουν οι ιδιοι. Μην βιαζεσαι αγορακι μου...
Ξεκαθάρισε την σκέψη σου και μην κάνεις νοητικά άλματα.
Τι σχέση έχουν οι φιλίες μου και το γεγονός ότι εσύ ζητάς να σου ανοίξουμε την καρδιά μας σε ένα σαιτ στο ιντερνετ για να δεις αν είμαστε σωστοί και κύριοι;
Η ειρωνεία έλεγε ο αριστοτέλης είναι εξευγενισμένη προσβολή και ο Όσκαρ Ουάιλντ εναλλακτική μορφή του μίσους, ο δε ουγκώ συμπλήρωνε ότι είναι αρχή ελευθερίας.
Τέλος, δεν κάνω μάθημα, κρίνω τα λόγια σου και παρατηρώ ότι δεν έχεις αίσθηση των κοινωνικών δρώμενων απο αυτά που λες.Δεν γνωρίζω τις πράξεις σου. Μακάρι να είσαι άριστος σε αυτές.
Ρε στην ερωτηση θα απαντησεις? Ασε τον Αριστοτελη τωρα
Καθε καυλαντιζει καθημερινα η εριναλ εδω μεσα με τον καθενα και ανοιγει θρεντς για να τραβηξει αντρικη προσοχη και μετα λεει σε εμας ξερετε κατι εχετε κοινωνικη αγνοια και τα αρχιδια μας κουνιουνται...
Ρε στην ερωτηση θα απαντησεις? Ασε τον Αριστοτελη τωρα
οι φιλιες σου εχουν σχεση απο την στιγμη που γυρνας και λες σε μενα οτι ψαχνω φιλιες απο εδω μεσα με λαθος τροπο. Εσυ το ειπες το ξεκαρφωτο εγω ψαχνω φιλιες απο εδω μεσα? εσυ εχεις φιλους.
Ξεκαθάρισε την σκέψη σου και μην κάνεις νοητικά άλματα.
Τι σχέση έχουν οι φιλίες μου και το γεγονός ότι εσύ ζητάς να σου ανοίξουμε την καρδιά μας σε ένα σαιτ στο ιντερνετ για να δεις αν είμαστε σωστοί και κύριοι;
Η ειρωνεία έλεγε ο αριστοτέλης είναι εξευγενισμένη προσβολή και ο Όσκαρ Ουάιλντ εναλλακτική μορφή του μίσους, ο δε ουγκώ συμπλήρωνε ότι είναι αρχή ελευθερίας.
Τέλος, δεν κάνω μάθημα, κρίνω τα λόγια σου και παρατηρώ ότι δεν έχεις αίσθηση των [size=15pt]κοινωνικών δρώμενων[/size] απο αυτά που λες.Δεν γνωρίζω τις πράξεις σου. Μακάρι να είσαι άριστος σε αυτές.
Μαλιστα ο Οσκαρ Ουάιλντ .... ωραια προτυπα έχετε ορισμενοι.
Παντα υπαρχει μια θεση για τον παρείσακτο σε μια ομαδα - το ατομο που αψηφα το κοινωνικο κατεστημένο-
τελικα ομως δεν γνωριζεις ή μαλλον τα λες μισα οτι η εκκεντρικοτητα του τον κατεστρεψε επισης ηταν ασυνηθιστα ευφυης διοτι διασκεδαζε και ψυχαγωγούσε το κοινο και αυτο το χαρισμα τον έσωζε αλλιως δεν θα ειχε τυχη.
Δεςν μπορείς να το κάνεις αυτό. Όμως από τα συμφραζόμενα η ασυνέπεια είναι προφανής και καταδεικνύει το γελοίο των απόψεων ίσως
Επιτέλους προδοθήκατε Λαϊκοσυνδεσμίτισσα.......