Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.232
Πόντοι
2.606
Από ποια συμφραζόμενα κατάλαβες ασυνέπεια??
Επειδή εσύ έχεις κατά νου τελειωμένα πρεζάκια να κάνουν τράκα για τυρόπιτα όταν σκέφτεσαι έναν πολιτικό χώρο θα πρέπει εγώ να καταντήσω έτσι για να σε πείσω για τα πιστεύω μου??
ΧΑΛΑΣ ,ΚΑΚΕ, ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ....ΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΕ ΕΝΟΧΛΑΝΕ????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σε ρωτησα για ποιο λογο ζητας πληροφορίες προσωπικες και σου εξηγησα ότι αν ζητάς πληροφορίες προσωπικες για να κάνεις φιλίες γιατι μονο στις φιλίες κανείς ζητα τετοιες πληροφορίες κάνεις λαθος, οι δικές μου φιλίες που κολλάνε;Νοητικά άλματα μπολ..

Δικηγορικο αλμα ειναι. Απλα καταλαβες οτι εκανες μαλακια και το καλυπτεις. Δεν πειραζει

Απο εδω μεσα εγω σου εξηγησα οτι δεν θελω να κανω φιλιες προς το παρον δεν εχω βγει με κανεναν
δεν ζηταει μονο στις φιλιες πληροφοριες διαφωνω ο αλλος δεν εχει δικαιωμα να ειρωνευεται εμενα που παραθετω τις αποψεις μου απο την στιγμη που δεν εχει κανει το ιδιο ωστε αν το θελεις να εχω την δυνατοτητα να τον ειρωνευτω και εγω.... αυτο λεγεται ανεντιμοτητα.

Δεν μπορει να σταθει μια συζητηση οταν λεει ο ενας απο τους δυο μονο και σαν να μην εφτανε αυτο? ο δευτερος να ερχεται να ειρωνευτει κιολας οταν εσυ τα λες λαθος συμφωνα με αυτον.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από ποια συμφραζόμενα κατάλαβες ασυνέπεια??
Επειδή εσύ έχεις κατά νου τελειωμένα πρεζάκια να κάνουν τράκα για τυρόπιτα όταν σκέφτεσαι έναν πολιτικό χώρο θα πρέπει εγώ να καταντήσω έτσι για να σε πείσω για τα πιστεύω μου??

Όχι δεν έχω τέτοια ιδέα για τον πολιτικό χώρο. Απλά τυγχάνει να έχω φίλους ΚΚΕ εργολάβους του δημοσίου κλπ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαλιστα ο Οσκαρ Ουάιλντ .... ωραια προτυπα έχετε ορισμενοι.

Παντα υπαρχει μια θεση για τον παρείσακτο σε μια ομαδα - το ατομο που αψηφα το κοινωνικο κατεστημένο-

τελικα ομως δεν γνωριζεις ή μαλλον τα λες μισα οτι η εκκεντρικοτητα του τον κατεστρεψε επισης ηταν ασυνηθιστα ευφυης διοτι διασκεδαζε και ψυχαγωγούσε το κοινο και αυτο το χαρισμα τον έσωζε αλλιως δεν θα ειχε τυχη.

Το ότι έχεις αντίθετη άποψη απο εμένα δεν με κάνει ασυνεπη. Επίσης στο ξαναλέω δεν είμαι εγω αυτή που ζητα συνεχως πληροφορίες για τους αλλους με μανία κατηγορώντας τους επειδη δεν το κάνουν. Οπότε μαλλον θα έπρεπε να συνάγεις απο αυτό .. ότι α) οι φιλίες μου απο εδω η απο αλλου στηρίζονται σε άλλα θεμέλια και όχι στην ανακριση..
β) ότι απο την στιγμή που δεν ζητω εγω πληροφορίες δεν πραττω με τον ίδιο τρ0πο με εσένα. επομένως επόμενη λογική σκέψη.. όταν κρίνω εσένα με τις δικές σου πράξεις δεν μπορείς να κρίνεις εμένα με τις δικές Σου πραξεις αλλα με τις δικές Μου που δεν ειναι ΙΔΙΕΣ. ΛΟΓΙΚΗ λέγεται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δικηγορικο αλμα ειναι. Απλα καταλαβες οτι εκανες μαλακια και το καλυπτεις. Δεν πειραζει

Απο εδω μεσα εγω σου εξηγησα οτι δεν θελω να κανω φιλιες προς το παρον δεν εχω βγει με κανεναν
δεν ζηταει μονο στις φιλιες πληροφοριες διαφωνω ο αλλος δεν εχει δικαιωμα να ειρωνευεται εμενα που παραθετω τις αποψεις μου απο την στιγμη που δεν εχει κανει το ιδιο ωστε αν το θελεις να εχω την δυνατοτητα να τον ειρωνευτω και εγω.... αυτο λεγεται ανεντιμοτητα.

Δεν μπορει να σταθει μια συζητηση οταν λεει ο ενας απο τους δυο μονο και σαν να μην εφτανε αυτο? ο δευτερος να ερχεται να ειρωνευτει κιολας οταν εσυ τα λες λαθος συμφωνα με αυτον.

και να σε ειρωνευεται μπορει και να σου μιλαει απλα μπορει και να βριζει μπορεί όπως και συ. Και το κάνεις. Σε ενοχλει το καταλαβαίνω. Αλλα τι να κάνουμε. λαιφ σακς που θα ελεγε και ο φπ αχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
Όχι δεν έχω τέτοια ιδέα για τον πολιτικό χώρο. Απλά τυγχάνει να έχω φίλους ΚΚΕ εργολάβους του δημοσίου κλπ

Δε μου λέει κάτι αυτό.
Εκ των πραγμάτων είσαι αναγκασμένος να ζήσεις με τους όρους που σου επιβάλλει το εκάστοτε περιβάλλον καπιταλιστικό ή μη.
Μέχρι να αλλάξει..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπραβο εριναλ κτυπα και παλαμακια σε καποιον που αντι να κατσει να σου εξηγησει τις αποψεις του εμφανιζεται στο ξαφνικο και απλα πεταει μια ειρωνια σε στυλ "Εγω ο θεος ο σοφος νατσος ΤΩΡΑ εμφανιστηκα μπροστα σου ... ειπες μαλακια παρε την θεια ειρωνια μου δεν χρειαζεται να σου πω αλλα θα με καταλαβεις!!!"

πιτσιρικι τελειως εισαι εριναλ... ξυπνα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε μου λέει κάτι αυτό.
Εκ των πραγμάτων είσαι αναγκασμένος να ζήσεις με τους όρους που σου επιβάλλει το εκάστοτε περιβάλλον καπιταλιστικό ή μη.
Μέχρι να αλλάξει..

Άμα είσαι και αφεντικό ακόμα καλύτερα. Θα γνωρίζεις ότι οι ΚΚΕδες είναι τα χείριστα αφεντικά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπραβο εριναλ κτυπα και παλαμακια σε καποιον που αντι να κατσει να σου εξηγησει τις αποψεις του εμφανιζεται στο ξαφνικο και απλα πεταει μια ειρωνια σε στυλ "Εγω ο θεος ο σοφος νατσος ΤΩΡΑ εμφανιστηκα μπροστα σου ... ειπες μαλακια παρε την θεια ειρωνια μου δεν χρειαζεται να σου πω αλλα θα με καταλαβεις!!!"

πιτσιρικι τελειως εισαι εριναλ... ξυπνα

Τον νατσο τον εκτιμω βαθύτατα. Τον πιστεύω, τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Έχει ένα θαυμάσιο μυαλό. Η κρίση σου γιαυτόν μου είναι αδιάφορη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
ο αλλος δεν εχει δικαιωμα να ειρωνευεται εμενα που παραθετω τις αποψεις μου απο την στιγμη που δεν εχει κανει το ιδιο ωστε αν το θελεις να εχω την δυνατοτητα να τον ειρωνευτω και εγω.... αυτο λεγεται ανεντιμοτητα.

Δηλαδή εγώ  που σας παρέθεσα τις απόψεις (όταν με ρωτήσατε σχετικά με τον πληθυντικό που χρησιμοποιώ) δίνοντάς σας την δυνατότητα να με ειρωνευτείτε, είμαι έντιμος. Ενώ  η δ. Ερινάλια που δεν σας απάντησε στο πόσα κερδίζει και από ποιά ενασχόληση, είναι ανέντιμη.

Αααα ρε φάπες που πάνε χαμένες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στα αρχιδια μας. Τι με ενδιαφερει? επειδη τον συμπαθεις τον αγαπας τον εκτιμας μπηκες να τον υποστηριξεις ακομη και αν κανει μαλακιες δηλαδη??????

σου ειπα το να μετεχεις σε μια συζητηση και να μην δινεις και εσυ στοιχεια οπως ο συνομιλητης ειναι σαν εξαπατηση... σαν να σου εφτιαξε καποιος κατι να το πηρες και να αρχισες να τρεχεις χωρις να θες να πληρωσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τον νατσο τον εκτιμω βαθύτατα. Τον πιστεύω, τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Έχει ένα θαυμάσιο μυαλό. Η κρίση σου γιαυτόν μου είναι αδιάφορη.

Γιατι ρε συ? μπορει κατι να μαθεις.... μην εισαι τοσο απολυτη θα σου κοστισει αυτο στο εχω πει πολλες φορεςς ΧΑΧΑΧΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δηλαδή εγώ   που σας παρέθεσα τις απόψεις (όταν με ρωτήσατε σχετικά με τον πληθυντικό που χρησιμοποιώ) δίνοντάς σας την δυνατότητα να με ειρωνευτείτε, είμαι έντιμος. Ενώ ο η δ. Ερινάλια που δεν σας απάντησε στο πόσα κερδίζει και από ποιά ενασχόληση, είναι ανέντιμη.

Αααα ρε φάπες που πάνε χαμένες.

α ρε βλαμενε να σε πετυχω πουθενα απεξω να μιλας στον πληθυντικο θα αμολυσω το σκυλο μου να σε παρει στο κυνηγι.

Πληθυντικος απο 50χρονο σε 25αρη θα τρωγε φαπα με την παλαμη ανοιχτη στο κουτελο  :uglystupid:

Επισκέπτης
Στα αρχιδια μας. Τι με ενδιαφερει? επειδη τον συμπαθεις τον αγαπας τον εκτιμας μπηκες να τον υποστηριξεις ακομη και αν κανει μαλακιες δηλαδη??????

σου ειπα το να μετεχεις σε μια συζητηση και να μην δινεις και εσυ στοιχεια οπως ο συνομιλητης ειναι σαν εξαπατηση... σαν να σου εφτιαξε καποιος κατι να το πηρες και να αρχισες να τρεχεις χωρις να θες να πληρωσεις.

σε εξαπατησαν τα ερπετοειδη φιλε οι υποχθονιοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom