Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε 2 ωρες πρεπει να παω οδοντιατρο man.
Μονο το χορτο δεν φτανει. Λεω να πιω και λιγο ζωμο απο μανιταρια για να μην νιωθω τιποτα.
Αρκει να βρω το οδοντιατρειο....εσυ τι λες να κανω?  :think:
τον οδοντιατρο μηπως τον λενε λακη τυπε? :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Για καλλιεργειες παραισθησιογονων χορτων οτι θελετε εδω  :rockon:

Δείτε κ. Κατσαρομπάμπουρα,

Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, δεν σας θεωρώ και τόσο μυημένο, όσο τον κ. Βοδιμόρτη.

Αυτό προκύπτει από μια απλή αντιπαραβολή των γεγραμμένων του καθενός σας.

Δείτε λοιπόν τα δικά σας, και έπειτα διαβάστε  και τις αναρτήσεις του κ. Βοδιμόρτη.

Δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι πασιφανές ότι ο κ. Βοδιμόρτης βρίσκεται μόνιμα σε κάποιου είδους τρανς.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
τον οδοντιατρο μηπως τον λενε λακη τυπε? :rolleyes:

Μαλακααααααααααααααααααααα αυτο σκεφτομουν το πρωι που εκλεισα το ραντεβου!!!!!!!!!!!
Φανταζεσαι?????????
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αμα φυτεψω καναβουρι θα φυτρωσει ινδικη κανναβη;  :think:

βλακειες λετε φυτρωνει.Αντε σε ενα pet shop αγορασε σκετο καναβουρι οχι κελαηδινη.Παρε μια χουφτα και χωστην σε χωμα.Ποτιζε καθε μερα και θα βγουν διαφορα.Πραγματικη καναβις θα ειναι το βλασταρακι με δυο στενα φυλλα σα δοντακια και αλλα δυο πιο χοντρα και λεια εντελως ο μισχος θα ειναι καφετι χρωμα και γερος.Περιμενε ενα μηνα αφου ξεριζωσεις τα αλλα ζιζανια και μολις βγουν τα πρωτα τριφυλλα βαλε τα φυτα μεσα στ σπιτι και φωτιζε τα μερα νυχτα με λαμπες sodium .Τελος δν λεω αλλα.Εννοειται πως ολο αυτο ειναι παρανομο.

Ο μονος ενδοιασμος μου για τν κανναβη και η μονη αντιπαθεια μου ειναι οτι ειναι το ναρκωτικο των αραπηδων.

:sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαλακααααααααααααααααααααα αυτο σκεφτομουν το πρωι που εκλεισα το ραντεβου!!!!!!!!!!!
Φανταζεσαι?????????
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
τυπε φορα ενα τετοιο μπλουζακι
images

αν γυρισεις χωρις δοντια θα ξερουμε οτι βρηκαμε τον λακη :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παπαρια. Κατι τετοια μου λεγαν και μενα και ειχα γεμισει ολες τις περιοχες γυρω απο τα ρυακια στο χωριο της μανας μου καναβουρια και μαλακιες. Τιποτα δεν εγινε...αν και οι κατσικες μου φανηκαν λιγο καπως το καλοκαιρι που ξανατσεκαρα την περιοχη τελευταια φορα  :think:
Και εγω στο δημοτικο μαζι με φιλους βαλαμε σπορους σε κεσεδακι απο γιαουρτι με μπαμπακι και οταν βγηκε μια πρασινη ριζουλα φοβηθηκαμε τις κυρωσεις και καταστρεψαμε τα αποδεικτικα στοιχεια.  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
τυπε φορα ενα τετοιο μπλουζακι
images

αν γυρισεις χωρις δοντια θα ξερουμε οτι βρηκαμε τον λακη :grin:

Αν ποσταρει τιποτα φωτογραφιες το βραδυ απο καμια επεμβαση που εκανε και καλα σημερα, θα σημαινει οτι εγω θα κανω παρεα με τα αγγελακια  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι εγραψε ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Γι αυτο πρεπει να τον ζηλευουμε ομως  :grin:

Μπάααα...

Άμα σε "φτιάχνει" μια και σε "χαλάει" δέκα να το  :shit: ....

βλακειες λετε φυτρωνει.Αντε σε ενα pet shop αγορασε σκετο καναβουρι οχι κελαηδινη.Παρε μια χουφτα και χωστην σε χωμα.Ποτιζε καθε μερα και θα βγουν διαφορα.Πραγματικη καναβις θα ειναι το βλασταρακι με δυο στενα φυλλα σα δοντακια και αλλα δυο πιο χοντρα και λεια εντελως ο μισχος θα ειναι καφετι χρωμα και γερος.Περιμενε ενα μηνα αφου ξεριζωσεις τα αλλα ζιζανια και μολις βγουν τα πρωτα τριφυλλα βαλε τα φυτα μεσα στ σπιτι και φωτιζε τα μερα νυχτα με λαμπες sodium .Τελος δν λεω αλλα.Εννοειται πως ολο αυτο ειναι παρανομο.

Ο μονος ενδοιασμος μου για τν κανναβη και η μονη αντιπαθεια μου ειναι οτι ειναι το ναρκωτικο των αραπηδων.

:sunglasses:

Ρε σείς Λατρεία;;;

Ο ακομπλεξάριστος, που βόσκει;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Και εγω στο δημοτικο μαζι με φιλους βαλαμε σπορους σε κεσεδακι απο γιαουρτι με μπαμπακι και οταν βγηκε μια πρασινη ριζουλα φοβηθηκαμε τις κυρωσεις και καταστρεψαμε τα αποδεικτικα στοιχεια.  :grin:

Την πρωτη φορα που ειχα παρει μανιταρια, υποτιθεται οτι επρεπε να τα κρατησω σε σχετικα κρυο σημειο με ενα μικρο φως μονο(λαμπιτσα). Τα βαλα και γω κατω απ το τραπεζι του υπολογιστη  :headbang:(ποσο καμμενος τοτε...). Κανα δυο βδομαδες μετα ολο το δωματιο μυριζε σαν θαλαμος νεοσυλλεκτων. Η πλακα ειναι οτι βγηκαν. Τα φαγα κιολας μετα σε σουπιτσα. Μια χαρα ηταν με κρατησαν καμια βδομαδα. Αν δεν ειχα κανει την μαλακια με τον υπολογιστη δεν ξερω αν θα βγαιναν τοσο καλα ομως  :think:
Μαλακιες τελικα λενε οι ειδικοι. Ολα εξαρτωνται απο τον χρηστη και ποσο καμμενος ειναι  :rockon:

Επισκέπτης
Αν ποσταρει τιποτα φωτογραφιες το βραδυ απο καμια επεμβαση που εκανε και καλα σημερα, θα σημαινει οτι εγω θα κανω παρεα με τα αγγελακια  :grin:
Nαι,αλλα μετα εμεις πως θα βρουμε τον Λακη?

Ασε οδηγιες σε καποιονα δικο σου"σε περιπτωση που δεν γυρισω αναρτηστε τα στοιχεια του οδοντιατρου στο μπου"η κατι τετοιο.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά διάβασα σήμερα ότι οι επιστάτες στην Μανωλάδα ήταν αλλοδαποί αυτό το ξέρατε;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Nαι,αλλα μετα εμεις πως θα βρουμε τον Λακη?

Ασε οδηγιες σε καποιονα δικο σου"σε περιπτωση που δεν γυρισω αναρτηστε τα στοιχεια του οδοντιατρου στο μπου"η κατι τετοιο.

Εννοια σου και αν ειναι ο λακης ο οδοντιατρος θα το μαθεις αμεσα. Θα ποσταρει τις φωτο σε νεο θρεντ με τιτλο "ο πρωτος αναρχοχασικλοπακιστανομπαφερης των εξαρχειων που ενιωσε την οργη του Ελληνα" ή καπως ετσι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom