apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον οδοντιατρο μηπως τον λενε λακη τυπε?Σε 2 ωρες πρεπει να παω οδοντιατρο man.
Μονο το χορτο δεν φτανει. Λεω να πιω και λιγο ζωμο απο μανιταρια για να μην νιωθω τιποτα.
Αρκει να βρω το οδοντιατρειο....εσυ τι λες να κανω?
Για καλλιεργειες παραισθησιογονων χορτων οτι θελετε εδω
τον οδοντιατρο μηπως τον λενε λακη τυπε?
Αμα φυτεψω καναβουρι θα φυτρωσει ινδικη κανναβη;
τυπε φορα ενα τετοιο μπλουζακιΜαλακααααααααααααααααααααα αυτο σκεφτομουν το πρωι που εκλεισα το ραντεβου!!!!!!!!!!!
Φανταζεσαι?????????
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι πασιφανές ότι ο κ. Βοδιμόρτης βρίσκεται μόνιμα σε κάποιου είδους τρανς.
Και εγω στο δημοτικο μαζι με φιλους βαλαμε σπορους σε κεσεδακι απο γιαουρτι με μπαμπακι και οταν βγηκε μια πρασινη ριζουλα φοβηθηκαμε τις κυρωσεις και καταστρεψαμε τα αποδεικτικα στοιχεια.Παπαρια. Κατι τετοια μου λεγαν και μενα και ειχα γεμισει ολες τις περιοχες γυρω απο τα ρυακια στο χωριο της μανας μου καναβουρια και μαλακιες. Τιποτα δεν εγινε...αν και οι κατσικες μου φανηκαν λιγο καπως το καλοκαιρι που ξανατσεκαρα την περιοχη τελευταια φορα
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ........Μπολντη,πες μου μονο οτι τις προαλλες στο ΠΑΠΕΙ οι αναρχες σε καναν νταουλι...Αυτο μονο πες μου,ΤΕΛΟΣ!
τυπε φορα ενα τετοιο μπλουζακι
αν γυρισεις χωρις δοντια θα ξερουμε οτι βρηκαμε τον λακη
Γι αυτο πρεπει να τον ζηλευουμε ομως
βλακειες λετε φυτρωνει.Αντε σε ενα pet shop αγορασε σκετο καναβουρι οχι κελαηδινη.Παρε μια χουφτα και χωστην σε χωμα.Ποτιζε καθε μερα και θα βγουν διαφορα.Πραγματικη καναβις θα ειναι το βλασταρακι με δυο στενα φυλλα σα δοντακια και αλλα δυο πιο χοντρα και λεια εντελως ο μισχος θα ειναι καφετι χρωμα και γερος.Περιμενε ενα μηνα αφου ξεριζωσεις τα αλλα ζιζανια και μολις βγουν τα πρωτα τριφυλλα βαλε τα φυτα μεσα στ σπιτι και φωτιζε τα μερα νυχτα με λαμπες sodium .Τελος δν λεω αλλα.Εννοειται πως ολο αυτο ειναι παρανομο.
Ο μονος ενδοιασμος μου για τν κανναβη και η μονη αντιπαθεια μου ειναι οτι ειναι το ναρκωτικο των αραπηδων.
Και εγω στο δημοτικο μαζι με φιλους βαλαμε σπορους σε κεσεδακι απο γιαουρτι με μπαμπακι και οταν βγηκε μια πρασινη ριζουλα φοβηθηκαμε τις κυρωσεις και καταστρεψαμε τα αποδεικτικα στοιχεια.
Nαι,αλλα μετα εμεις πως θα βρουμε τον Λακη?Αν ποσταρει τιποτα φωτογραφιες το βραδυ απο καμια επεμβαση που εκανε και καλα σημερα, θα σημαινει οτι εγω θα κανω παρεα με τα αγγελακια
Nαι,αλλα μετα εμεις πως θα βρουμε τον Λακη?
Ασε οδηγιες σε καποιονα δικο σου"σε περιπτωση που δεν γυρισω αναρτηστε τα στοιχεια του οδοντιατρου στο μπου"η κατι τετοιο.
μας ξενερωσες τωρα τυπε :-Παιδιά διάβασα σήμερα ότι οι επιστάτες στην Μανωλάδα ήταν αλλοδαποί αυτό το ξέρατε;
Το ξέρει κανένας;μήπως κάνω λάθος.μας ξενερωσες τωρα τυπε :-
νωρίς είναι ρε μαλακίδη. Ρώτα κανένα γεωπόνο να ξεστραβωθείς