Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της Μανωλάδας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του φαινομένου είναι:

• Μαζική απέλαση των λαθρομεταναστών

Ψήφοι: 34 21,0%
  • Δέσμευση των ακινήτων όσων απασχολούν λαθρομετανάστες υπερ του Δημοσίου.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Και τα δύο παραπάνω μέτρα, Απελάσεις + Δεσμεύσεις Ακινήτων.

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Ολα καλώς εγιναν, απλώς οι επιστάτες δεν ήξεραν καλό σημαδι.

Ψήφοι: 27 16,7%
  • Αδιάφορος, δεν μου αρέσουν οι φράουλες.

Ψήφοι: 8 4,9%
  • ΔΞ - ΔΑ

Ψήφοι: 10 6,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ειδες πολλα ξεπουληματα εως τωρα?και αν ειδες γιατι οι περισσοτερες δημοσιες επιχειρησεις και κτιρια παραμενουν απουλητα εδω και 3 χρονια και κανενας δεν εχει αγορασει ακομα περαν απο 1-2 περιπτωσεις(αν υπαρχουν  και αυτες)?καταρχην ακομα δεν εχει γινει καμια αποκρατικοποιηση ενω θα επρεπε εδω και χρονια να εχει γινει.και ξερεις συγκεκριμενα την καθε τιμη που πρεπει να πουλιεται οποιαδηποτε δημοσια επιχειρηση ωστε να μην  θεωρειτε ξεπουλημα?γιατι ετσι μεγαλα λογια οπως κανουν οι τσιπροκαμμενοι ξερω και εγω να λεω.σε οτι αφορα τον ιδιωτικο τομεα οι τιμες εξαρτωνται απο τον  ιδιοκτητητη οπως και η κατασταση της επιχειρησης.
αττική οδός, ιονια οδός, κορίνθου πατρών, εγνατία οδός(η διαχείριση στον μπόμπολα)
καστέλλι, καζαντζάκης και το αεροδρόμιο των χανίων παζαρεύονται στον μπόμπολα(ή θα φτιάξουν το καστέλι, χλωμό... ο διαγωνισμός έγινε πριν 2 χρονια και απορρίφθηκε και θα ξαναγινόταν, ή δεν θα φτιάξουν το καστέλι και θα φτιάξουν το καζαντάκης και των χανιών έργα τα οποία πάνε στον μπόμπολα όπως και η διαχείριση για 30-40 χρόνια)
το 5% περίπου της ευαθ ανήκει σε καναδική εταιρία και ετοιμάζεται η επέκταση του ποσοστού της.

από αυτά που ακούγονται είναι οσε, δεη, οπαπ.
ο οτε ήδη στους γερμανούς
τα ναυπηγεία σε άραβες
πωληση της ολυμπιακής.

εκτός και αν εσύ με τόσους φόρους, τέλη κυκλοφορίας και τόσο ακριβά καύσιμα δεν θεωρείς δικαίωμά σου να οδηγείς σε δρόμους που τους έχεις χρυσοπληρώσει μέσα από τα καύσιμα και τα τέλη. πληροφοριακά σου λέω ότι με 1 δις(λιγότερα είναι αλλά ας το στρογγυλέψουμε) κατασκευάζονται πλήρως οι δρόμοι σε δυτική ελλάδα, πελοπόννησο και επεκτίνεται η γραμμή του οσε σε περιοχές όπου έπρεπε να υπάρχει αλλά δεν την έχουν πάει.

πάνω κάτω τα μεγάλα είναι αυτά και σίγουρα ξεχνάω και άλλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ........

Πολυ αστειο ναι την πέσανε καμια 10αρια σε 1-2 ατομα και τα στειλανε στο νοσοκομειο  :jerking: :jerking: :jerking:

εγω δεν ημουν αλλα ηταν συνανθρωποι μας. Βλεπω ο ανθρωπισμος στους αριστερους περισευει  :grin:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Πολυ αστειο ναι την πέσανε καμια 10αρια σε 1-2 ατομα και τα στειλανε στο νοσοκομειο  :jerking: :jerking: :jerking:

εγω δεν ημουν αλλα ηταν συνανθρωποι μας. Βλεπω ο ανθρωπισμος στους αριστερους περισευει  :grin:
φιλε θελο αν διρο κε εγο μαι φορα ολο κσιλο τροο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

Ανθρωπιστές ήταν και αυτοί.

Απλώς δεν ήταν φιλόζωοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

κ. Βοδιμόρτη σας αρέσουν τα αμελέτητα φλαμπέ με γλάσο φράουλας;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κρίμα.
Μια ευκαιρία είχε ο εγκέφαλός σου (λέμε τώρα) να κουνηθεί λιγάκι και να πάρει μπρος, αλλά χάθηκε κι αυτή..

A δηλαδη ευχεσαι να ειχαν στειλει εμενα στο νοσοκομειο?  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτα να τα δει η εριναλ που σε θαυμαζει κιολας. Ωραια λογικη... δεν ηξερα οτι θα πρεπει να θαυμαζουμε και να αγαπαμε τραμπουκους.

Οσο για μενα μην ανησυχεις τα κουμαντα μου για τετοιες καταστασεις τα εχω κανει... χρόνια τωρα. Ας ελπισουμε κάποιος να μην κάνει καμια μαλακια και μου επιτεθει και αν το κανει να ειναι καλυτερα προετοιμασμενος γιατι θα πεσει αρκετο ξυλο.  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
A δηλαδη ευχεσαι να ειχαν στειλει εμενα στο νοσοκομειο?  :2funny: :2funny: :2funny:

αυτα να τα δει η εριναλ που σε θαυμαζει κιολας. Ωραια λογικη... δεν ηξερα οτι θα πρεπει να θαυμαζουμε και να αγαπαμε τραμπουκους.

Οσο για μενα μην ανησυχεις τα κουμαντα μου για τετοιες καταστασεις τα εχω κανει... χρόνια τωρα. Ας ελπισουμε κάποιος να μην κάνει καμια μαλακια και μου επιτεθει και αν το κανει να ειναι καλυτερα προετοιμασμενος γιατι θα πεσει αρκετο ξυλο.  

Τι ξύλο;  Ελπίζω απο καρυδιά και πάνω, μη δω τίποτε φτωχομπινεδιάρικα κοντρα πλακέ και τα ρεστα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορεί όχι για νοσοκομείο, αλλά κανα δυο κατακέφαλα καλό θα σου έκαναν.
Από την άλλη, αφού δεν τα έφαγες όταν έπρεπε..

:2funny: :2funny:

αμα προλαβαινε να μου τα ριξει οκ. Μαζι σου

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

E τσαμπα τα εχεις τα 10 νταν;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
E τσαμπα τα εχεις τα 10 νταν;

Κανονικα ετσι οπως εχει αγριεψει ο κοσμος εξω ο καθενας θα πρεπει να ξερει κατι σημερα πιστευω αργα ή γρηγορα μπορει να χρειαστει να προφυλαξεις ειτε τον εαυτο σου ειτε καποιον φιλο - φιλη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom