Κοιτάχτε. Δεν είμαι μόνο νέος εδώ, αλλά έχω και απειροελάχιστες εμπειρίες με τις γυναίκες. Λίγο πολύ όμως, επειδή είμαι παιδί της ανάγνωσης, κι έχω γυρίσει δειγματοληπτικά σε κανα δυο μαγαζάκια... πιστεύω γνωρίζω τα προγράμματα και το τί κάνει μια πουτανίτσα, ή με τί προθυμότητα και συμμετοχή. Έχω λοιπόν, σε σύγκριση με τη σκληρή πραγματικότητα, κάποιες απαιτήσεις μάλλον παράλογες, και αναρωτιόμουν αν μπορώ να τις ικανοποιήσω. Δηλαδή, αν υπάρχουν εργαζόμενα κορίτσια πρόθυμα για τέτοια πράγματα, με αμοιβή πάντα φυσικά.
Είμαι λίγο αγαπούλης, χαλιέμαι με την ξεπέτα και την ανεραστιά. Θέλω άνεση χρόνου, και το ελεύθερο να κάνω με την κοπέλα σχεδόν ό,τι θα έκανα και με μια "νορμάλ", κανονική γκόμενα, συγκεκριμένα προκαταρτικά, ελεύθερα παιχνίδια με χέρι, γλώσσα, δάχτυλο, λίγες αγκαλίτσες και γλύκες (έστω και υπό το πρίσμα της δουλειάς/εξυπηρέτησης). Όμορφα, καθημερινά πράγματα, που είναι κοινά τοις πάσοι, τουλάχιστον σε όσους είναι πετυχημένοι και μέσα στα πράγματα.
Το λοιπόν... Γνωρίζει κανείς εργαζόμενα κορίτσια που κάνουν τέτοιες φάσεις, χωρίς χρονόμετρο στη μία ώρα ή το ένα τελείωμα; Μή μου πετάξετε τίποτα στο στυλ: "ξύπνα ρε μαλάκα πού βρίσκεσαι;", ή "τράβα βρες καμμιά γκόμενα να συνέρθεις". Αναρωτιέμαι αν υπάρχει, αν γνωρίζετε, αν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει κάποια σαν αυτήν (την πουτάνα) που έχω στο μυαλό μου. Παρακαλώ ευγενικά και κόσμια. Γκόμενα, out of the question. Πρόσφατα τσακισμένος, με χαμηλή αυτοπεποίθηση εξ' αυτού, και ψυχολογικά κατάλοιπα που θα κρατήσουν μήνες.