You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 863K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Την έχει τη μυτούλα της και τα πατσοκοιλια της πάντως...Καλησπερα , μια ξανθια, πολυ ομορφη κ με ωραιο σωμα , οπως μου φανηκε απο αποσταση, στην Γλυφαδα, στο φαναρι προς γηπεδο του γκολφ με κατευθυνση Αθηνα, ξερει κανεις κατι? ηταν περιπου 11.15 το βραδυ.
Φίλε πιο καλή είναι αυτή που κάθεται στη sell λιγο πιο μετά...η μελαχροινή..ίδιες ώρες..Καλησπερα , μια ξανθια, πολυ ομορφη κ με ωραιο σωμα , οπως μου φανηκε απο αποσταση, στην Γλυφαδα, στο φαναρι προς γηπεδο του γκολφ με κατευθυνση Αθηνα, ξερει κανεις κατι? ηταν περιπου 11.15 το βραδυ.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Σωστο αν και οι 2 τα χουν τα πατσοκοιλια τουςΦίλε πιο καλή είναι αυτή που κάθεται στη sell λιγο πιο μετά...η μελαχροινή..ίδιες ώρες..
Σωστο αν και οι 2 τα χουν τα πατσοκοιλια τους
Τα έχουν γιατί έχουν ξεμείνει εκει τοσα χρόνια...είναι απο τις πιο παλιες...γενικά νεό τεμαχιο στην περιοχη Γλυφάδας έχει καιρο να εμφανιστει...
Οκ θα την δω κ αυτη , ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Φίλε πιο καλή είναι αυτή που κάθεται στη sell λιγο πιο μετά...η μελαχροινή..ίδιες ώρες..
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Λεφτά να πάρειςΟκ θα την δω κ αυτη , ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Βγαίνουν 11.00 περίπου και κρατάνε μέχρι 4-5
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλήσπερα , καινουργίο μέλος εδώ , ως παραλιάκιας περνάω συχνά απ΄την παραλιακή . Πέρασμα Τετάρτη βράδυ 23.30 - 00.00 . Όχι πολλά πράγματα .Έχουμε κ λέμε. Από Γλυφάδα προς Αθήνα , η Σόνια στο Μιράντα , η άλλη ξανθία λίγα μέτρα πιο κάτω , λίγο πριν την Αλίμου έκει στο τρόπικαλ χοτέλ η μαυρομάλα κ η ξανθία κ τέλος αρκέτα πιο κάτω αμέσως μετά το κόκοματ ,σε σημείο που έχω πετύχει κατά καιρούς μια μαυρομάλα με κωλάρα , ένα ξανθό νεανικό που έχω την εντύπωση ότι είναι η λεγόμενη Αγάπη απ την Βούλα , προφάνως μεταφέρθηκε. Το λέω μια επιφύλαξη αλλά πιστεύω αυτή ειναί ,συν οτι στο σημείο στη Βούλα δεν την έχω δει εδώ κ καίρο . Στο αντίθετο ρεύμα ,μόνο αυτή που είναι στην είσοδο του πάρκου Φλοίσβου
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Αν γνωρίζει κανείς , τον Άυγουστο εμφανιζόταν μια μαυρομάλα στη Γλυφάδα εξώ απ το bca college , σχετικά νωρίς όχι μετά τη 1.00 . Ξέρουμε τι απέγινε??
Αν γνωρίζει κανείς , τον Άυγουστο εμφανιζόταν μια μαυρομάλα στη Γλυφάδα εξώ απ το bca college , σχετικά νωρίς όχι μετά τη 1.00 . Ξέρουμε τι απέγινε??
μια νταρντανο μικρό μελαχροινό είναι ακόμα...αλλα ζητάει 50ρικο...ενω πιο παλιά έβγαινε στο Φάληρο παραλιακή και την έπερνες και με 20αρικο....δεν αξίζει κατα την ταπεινή μου γνώμη...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Λογικά πήρε πτυχίο τυπεΑν γνωρίζει κανείς , τον Άυγουστο εμφανιζόταν μια μαυρομάλα στη Γλυφάδα εξώ απ το bca college , σχετικά νωρίς όχι μετά τη 1.00 . Ξέρουμε τι απέγινε??
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.169
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε από που Βόρεια? Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Άνω Λιόσια που?Χαιρετώ τους συναγωνιστες,
μπορει καποιος να με βοηθήσει με την διαδρομη για την παραλια γιατι ερχομαι απο βορια?Τα αμαξια πανε γρηγορα κ θα χουμε ατυχηματα thx
Απο ΤΈΡΜΑ Συγγρού μόλις μπεις παραλιακη αρχίζεις και βλέπεις στο δεξί σου χέρι 3 τεμαχια στο 1ο φαναρι που θα συναντήσεις(κοίτα να σε πιάσει)
Μετά διάλειμμα να μην σκοτωθείς και στο 1.5 χλμ έχει φάτσα μια Shell
ΑΠΈΝΑΝΤΙ ακριβώς διάσπαρτα 3 έως 4 τμχ
Μετά από 7 φανάρια στο 8ο κάνεις αναστροφή (μόνο σ αυτό επιτρέπεται)
Πας ανάποδα λοιπόν και ανά 3 τετράγωνα βρίσκεις τμχ
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Λογικά πήρε πτυχίο τυπε
Πήρε bachelor και master..
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
μια νταρντανο μικρό μελαχροινό είναι ακόμα...αλλα ζητάει 50ρικο...ενω πιο παλιά έβγαινε στο Φάληρο παραλιακή και την έπερνες και με 20αρικο....δεν αξίζει κατα την ταπεινή μου γνώμη...
Δεν ξέρω υπηρεσίες , από εμφάνιση την έβλεπα πολύ σωστό κ έχω την περιέργεια .Μπορεί με κανα παζάρι να την ρίξουμε Τελευταία φορά πότε την είδες εκεί ?
nikolakis9999
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω υπηρεσίες , από εμφάνιση την έβλεπα πολύ σωστό κ έχω την περιέργεια .Μπορεί με κανα παζάρι να την ρίξουμε Τελευταία φορά πότε την είδες εκεί ?
χθες το βραδυ κατα τη 1:30 ηταν εκει
καθε μέρα είναι εκει τυπε μου...αν λειπει είναι με πελάτη απλα..
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Περασά χθες κ ήταν μια που πιάτσαρε έξω απ την bp λίγο πριν το bca . Αν είναι αυτή που λέμε , όντως δεν αξίζει τελίκα , ζητάει πολλά , από εμφάνιση κατώ του μετρίου κ έχει μια τσιριχτή φωνή γάμησέ τακαθε μέρα είναι εκει τυπε μου...αν λειπει είναι με πελάτη απλα..
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Τυποι, την ξανθια σκυλοφατσα με το κοντο μαλλι , που καθεται στο Μαρμαριδη κ εχει ενα τατου πανω απ τον κωλο την εχει παρει κανεις να μου πει εντυπωσεις.
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Ένα θα σου πω φίλε...μπόχα!!Τυποι, την ξανθια σκυλοφατσα με το κοντο μαλλι , που καθεται στο Μαρμαριδη κ εχει ενα τατου πανω απ τον κωλο την εχει παρει κανεις να μου πει εντυπωσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις