Παιδια να ρωτησω κατι επιδη ερχομαι τετοια εποχη παντα Αθηνα περσι ηταν κατι θειτσες το απογευμα στου Μαρμαριδη 3 με 6 τις πετιχενα φετος δεν υπαρχουν?χθες το βραδυ κατα τις 3 περασα μια βολτα δεν ειχε πολυ πραγμα μπορει λογο κριου η να προλαβε αλλος φιλος κ οταν περασα εγω να ειχαν δουλεια μια πετιχα μετα την γλυφαδα σε ενα στενο εχει ενα χοτελ εκει μια με κοντα μαλια 30 πιπα 50 ολα με κολαρακι δεν την εχω δει εγω γιατι δεν ηξερα το στενο αυτα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 863K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Πέρασμα μόλις τώρα στο ύψος της παλιας παραλιακής με κατεύθυνση το Πειραιά έξω από το ξενοδοχείο πριαμος στέκονταν μια μελαχρινή αδύνατη με τ μαλλιά πιασμένα πάνω ίσως λίγο προς μιλφ δε σταματησα να ρωτήσω τιμες και τα σχετικά γνωρίζεις κανείς τπτ ? Την έχει δοκιμάσει κανείς ? Ευχαριστώ
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.173
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε προς μιλφ ή κανοκινο μιλφΠέρασμα μόλις τώρα στο ύψος της παλιας παραλιακής με κατεύθυνση το Πειραιά έξω από το ξενοδοχείο πριαμος στέκονταν μια μελαχρινή αδύνατη με τ μαλλιά πιασμένα πάνω ίσως λίγο προς μιλφ δε σταματησα να ρωτήσω τιμες και τα σχετικά γνωρίζεις κανείς τπτ ? Την έχει δοκιμάσει κανείς ? Ευχαριστώ
Τυπε προς μιλφ ή κανοκινο μιλφ
Να κάνω διόρθωση στο πλαζα ήταν,προς μιλφ δεν είδα καλά Γτ πέρασα γρήγορα ήμουν με πρόσωπο , ξερεις ποια λέω έχεις δοκιμάσει τύπε ?
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Αγαπη λεγεται , ομορφη κοπελα κ κωλαρα. Εγω μια πιπα την ειχα παρει , δεν ηταν κακη απλα λιγο ξινη κ με υφος λες κ εκανε αγγαρια. Για γαμησι δεν ξερωΠαιδιά καθώς επέστρεφα σπίτι μου με την κοπελιά στο τέρμα του τραμ στη βούλα είδα ένα ξανθό τούμπανο, με ωραίες μπουτάρες κολάρα...όποιος την έχει πάρει ας ενημερώσει αν αξίζει
Αγαπη λεγεται , ομορφη κοπελα κ κωλαρα. Εγω μια πιπα την ειχα παρει , δεν ηταν κακη απλα λιγο ξινη κ με υφος λες κ εκανε αγγαρια. Για γαμησι δεν ξερω
δοκιμασα εγω ...
μου ζαλησε τα @@ και μου ζηταγε + και + και + για τα παντα , ξενερωσα
ασε που απο κοντα δεν ειναι το τουμπανο που φαινεται απο το δρομο
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
δοκιμασα εγω ...
μου ζαλησε τα @@ και μου ζηταγε + και + και + για τα παντα , ξενερωσα
ασε που απο κοντα δεν ειναι το τουμπανο που φαινεται απο το δρομο
Ευχαριστώ ρε μεγάλε!!!Μου γλύτωσες το κατοστάρι!!!Την βγάζω απ τη λίστα τότε
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.173
- Πόντοι
- 1.106
Πάντα ήταν γεμάτη λόγω λεφτων όχι εορτών
sexypapaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Παιδες ξερει κανεις τι παιζει με τις εξης 3;
Γλυφαδα ρευμα προς Πειραια στην πλατεία των δελφινιών ξανθια μαλλον απο την Αλβανια
Γλυφαδα προς Βουλιαγμένη μαλλον ελληνιδα στην πλατεία δελφινιών και αυτη
Και μαυρομαλλα στην Γλυφάδα μετα την shell προς Πειραιά και αυτη
Γλυφαδα ρευμα προς Πειραια στην πλατεία των δελφινιών ξανθια μαλλον απο την Αλβανια
Γλυφαδα προς Βουλιαγμένη μαλλον ελληνιδα στην πλατεία δελφινιών και αυτη
Και μαυρομαλλα στην Γλυφάδα μετα την shell προς Πειραιά και αυτη
παραλιακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2018
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Μαγκες , μια που καθεται στο αμαξι λιγο μετα τον Μαρμαριδη , που λεει οτι ειναι κ ελληνιδα , την εχει παρει κανεςι?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.173
- Πόντοι
- 1.106
Τι αμαξιΜαγκες , μια που καθεται στο αμαξι λιγο μετα τον Μαρμαριδη , που λεει οτι ειναι κ ελληνιδα , την εχει παρει κανεςι?
curtism333
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Αυτή με το clio το μπλε.Όντως Ελληνίδα είναι.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.173
- Πόντοι
- 1.106
Α. Τα Clio είναι για τον πουτσο όλο προβληματα. Ακόμα και τα τελευταία που είναι σαφώς λίγο καλύτερα στον 1 χρόνο τρίζουν ελεοςΑυτή με το clio το μπλε.Όντως Ελληνίδα είναι.
Β. Όντως πρέπει να είναι Ελληνίδα είναι παλιά καραβάνα αυτή. Τις εποχές ΠΑΣΟΚ έκανε πιατσα στη Σολωνος και το clio ήταν άλλο χρωμα
Α. Τα Clio είναι για τον πουτσο όλο προβληματα. Ακόμα και τα τελευταία που είναι σαφώς λίγο καλύτερα στον 1 χρόνο τρίζουν ελεος
Β. Όντως πρέπει να είναι Ελληνίδα είναι παλιά καραβάνα αυτή. Τις εποχές ΠΑΣΟΚ έκανε πιατσα στη Σολωνος και το clio ήταν άλλο χρωμα
ψηλα στη σολωνος σε ενα καθετο στενο λες ... ;
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.173
- Πόντοι
- 1.106
Ναι κάπου εκείψηλα στη σολωνος σε ενα καθετο στενο λες ... ;
Όταν κάνανε και επι της Σολωνος έβγαινε κι εκει
περασμένα μεγαλεία και θυμωντας τα να κλαιςΝαι κάπου εκεί